agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 134 .



Invenţii (partea 10)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2022-01-21  |     | 



Iată ultima parte a textului meu „Invenţii” de la poezie.ro şi de pe blogul meu edison50.blogspot.com.
Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei.
Faceţi următoarele invenţii pentru omenire, pentru fiecare om de pe glob.
Inventaţi un reductor de zgomot şi montaţi-l la toate motocicletele, tractoarele, drujbele, avioanele de vânătoare, avioanele, avioanele supersonice, maşinile, motoarele care fac zgomot mare sau zgomot. Un avion deranjează şi poluează cu zgomotul său planeta, omenirea pe o rază de o sută sau două sute de kilometri în jurul său, iar o motocicletă sau drujbă deranjează sonor omenirea pe o rază de câţiva kilometri în jurul său.
Faceţi vapoarele de mărfuri şi vapoarele, navele civile şi militare de pe apă şi navele de pasageri şi de croazieră de pe apă şi yahturile, navele, vehiculele de pe apă sub formă de disc sau de trimaran de mare viteză, care are dedesubt trei muchii ce plutesc pe apă, muchii între care e spaţiu liber. Discul e mai stabil pe apă şi etanş închis, nu se răstoarnă şi nu ia apă în interior ca vapoarele în naufragiu, străpunge valurile mai uşor cu muchia laterală în orice direcţie, iar trimaranul e o navă rapidă, circulă cu peste 100 kilometri la oră. Aveţi ca exemplu trimaranul de mare viteză american din videoclipurile mele din pagina mea de facebook, îl găsiţi şi pe youtube.
La figura mea cu hexagonul regulat triunghiurile echilaterale formează o stea cu şase colţuri care sunt vârfurile hexagonului.
Figura asta se autoreproduce în centru, tot mai mică, devenind un punct aflat în centrul figurii mari. Acest punct este principala noţiune din matematică, dintre cele patru noţiuni principale ale matematicii, împreună cu numerele alef, foarte mari şi numerele infinitezimale, foarte mici care îl descriu, conţin matematic.
Această figură matematică formează în intersecţiile liniilor ei şi celelalte figuri principale din matematică, precum romb şi altele, deci conţine şi este întreaga matematică, deci este cea mai importantă figură din matematică. Deci ea dovedeşte că cele patru noţiuni matematice principale ce o crează sunt cele mai importante din matematică.
Să se facă în fiecare ţară, zonă locuită de pe glob de mărimea Bulgariei următoarele obiective culturale, instituţii, care vor fi cele mai mari de pe glob şi vor fi capabile să rezolve nevoile culturale şi de vindecare ale tuturor oamenilor de pe glob:
Iată categoriile de obiective, obiective culturale şi instituţii pe care le vom face:
În domeniul fitoterapiei cîte 10 institute, 10 spitale, 10 depozite de plante medicinale, 10 şcoli, 10 centre de fitoterapie, adică 50 de instituţii, obiective de fitoterapie, sau mai multe, dacă acestea 50 nu vor fi suficiente.
100 de săli în formă de semisferă, cu diametru de 1200 metri fiecare şi cu 200 de etaje de trei metri înălţime fiecare. Acestea vor fi săli de teatru, conferinţe, filozofie, tîrg de carte, bibliotecă, spectacole, ateliere culturale, evenimente culturale.
100 de almanahuri, 100 de ziare, 100 de reviste, fiecare din ele pentru un singur domeniu, adică pentru una din cele 7 arte, sau pentru cultură, sau pentru filozofie.

100 de edituri de carte
100 de tîrguri de carte
100 de tipografii de carte pentru texte de artă, cultură, filozofie, literatură
100 de biblioteci
100 de teatre
100 de studiouri de filme
Dacă de exemplu în o anume zonă ajung zece astfel de obiective din o anume categorie în loc de o sută pentru a rezolva nevoile locuitorilor zonei, atunci veţi face celelalte 90 de obiective din acea categorie de mărime medie şi mici. Dar sălile vor fi toate de 1200 metri diametru, nu vor fi mai mici, că se găsesc destui vizitatori şi lucrători pentru ele. Sălile semisferice vor fi făcute din ţevi uşoare de oţel şi panouri de acril transparente, incolore.

Bobinele electromagbeţilor discului Searl vor fi tot bobina inventată de Nikola Tesla, cu cablu bifilar şi cu începutul unuia din fire unit cu sfîrşitul celuilalt fir, dacă bobina asta îmbunătăţeşte performanţa Discului Searl. Folosiţi în toate tehnologiile această bobină, unde îmbunătăţeşte performanţa aparatelor, maşinilor.
Cer Academiei Suedeze să îmi dea al 14-lea premiu Nobel pentru laserul antigravitaţional inventat de mine.
Cristalele laserului antigravitaţional pot conţine şi cavităţi vide închise etanş, mai ales pe acolo pe unde trece lumina şi laserul, dar şi canale goale prin care circulă liber lumina, laserul, în direcţia necesară, ele fiind direcţionate de aceste canale. În vîrful piramidelor se pot pune iar cristale de cuarţ natural în formă de piramidă sau de sferă.
Iată ultima parte a textului meu „Invenţii” de la poezie.ro şi de pe blogul meu.
Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei. Faceţi următoarele lucruri şi invenţii pentru omenire, pentru fiecare om de pe glob.
Cer Academiei Suedeze să îmi dea nu doar unul ci trei premii Nobel pentru invenţiile mele ser, rer, mer, deci să îmi dea în total 16 premii Nobel.
Motorul
Aveţi în pagina mea de facebook videoclipuri cu invenţii de motoare antigravitaţionale, de levitaţie şi levitaţie cu magneţi. Faceţi aceste motoare pentru omenire.
În cartea „Energia pentru toţi” a lui Dan Cârnaru aveţi o invenţie cu o bobină care după ce e băgată în priză zboară, se ridică singură în aer. E un motor antigravitaţional, faceţi acest motor pentru toţi oamenii de pe glob.
Conul perpetuum mobile pe care spuneam să îl montaţi la Discul Searl montaţi-l în centrul rotorului la toate motoarele electrice, magnetice, ecologice şi la motorul electric cu carbon al lui Elon Musk. Acest con poate chiar deveni rotorul unui motor, nu doar o piesă în mijlocul rotorului, aflaţi prin testări variantele mai performante de rotor cu con sau motor cu con.

Trebuie să aflaţi prin testări raportul corect dintre înălţimea conului, diametrul bazei conului, diametrul Discului Searl, diametrul şi mărimea rotoarelor şi motoarelor la care montăm conul.
Roata perpetuum mobile cu bile în sectoarele ei de care vorbeam în acest text, prezentată în videoclipuri din pagina mea de facebook are sectoare egale, dar nu spun eu că sunt mai mari sau mai mici de 15 grade sau de 8 grade, că spuneam doar orientativ cifrele astea. Vedeţi în videoclipurile mele cîte grade are un sector al roţii şi apoi o construiţi la fel această roată ca rotor la motoare şi la motorul cu carbon al lui Elon Musk, să le îmbunătăţiţi.
Cel mai bun motor pentru vehicule terestre este motorul tancului de luptă militar blindat, dotat cu turelă, tun, şenile, care are performanţe maxime de putere, randament, rezistenţă, calităţi off road, viteză şi altele.
Deci faceţi tancuri cu motoare electrice şi magnetice, iar apoi aceste motoare electrice, magnetice ale tancurilor băgaţi-le la toate vehiculele terestre, inclusiv la Tir, tractor, automobil, camion, buldozer şi altele.
Să se facă în fiecare ţară, zonă locuită de pe glob de mărimea Bulgariei, adică în fiecare pătrat cu latura de 600 de kilometri locuit de pe glob următoarele obiective culturale, instituţii, care vor fi cele mai mari de pe glob şi vor fi capabile să rezolve nevoile culturale şi de vindecare ale tuturor oamenilor de pe glob:
Iată categoriile de obiective culturaie, instituţii culturale şi de fitoterapie pe care le facem:
În domeniul fitoterapiei cîte 10 institute de fitoterapie, 10 spitale de fitoterapie, 10 depozite de plante medicinale, 10 şcoli de fitoterapie, 10 centre de fitoterapie, adică 50 de instituţii, obiective de fitoterapie, sau mai multe, dacă acestea 50 nu vor fi suficiente.
100 de muzee în sălile semisferice de 1200 de metri cerute de mine în continuare în acest text
100 de săli în formă de semisferă, cu diametru de 1200 metri fiecare şi cu 200 de etaje de trei metri înălţime fiecare etaj. Acestea vor fi săli de teatru, conferinţe, filozofie, tîrg de carte, bibliotecă, spectacole, ateliere culturale şi artistice, conferinţe culturale, evenimente culturale, festivaluri
100 de almanahuri, 100 de ziare, 100 de reviste, fiecare din ele pentru un singur domeniu, adică pentru una din cele 7 arte, sau pentru cultură, sau pentru filozofie, umor, istorie şi arheologie, teatru, film, etnografie şi folclor.

100 de edituri de carte
100 de tîrguri de carte
100 de tipografii de carte pentru texte de artă, cultură, filozofie, literatură, poezie, cultură generală
100 de biblioteci în sălile semisferice de 1200 de metri
100 de teatre în sălile semisferice de 1200 metri
100 de studiouri de filme în sălile semisferice de 1200 de metri
Dar cele 100 de săli semisferice vor fi toate de 1200 metri diametru, nu vor fi mai mici, că se găsesc destui vizitatori şi lucrători pentru ele. Sălile semisferice vor fi făcute din ţevi uşoare de oţel şi panouri de acril transparente, incolore. La fiecare sală semisferică faceţi alături un stadion şi o sală polivalentă, adică faceţi 100 de stadioane şi 100 de săli polivalente în fiecare zonă pătrată cu latura de 600 de kilometri
Pentru toate aceste instituţii culturale şi obiective culturale veţi construi clădiri semisferice din ţevi uşoare de oţel şi panouri de acril transparente, incolore, în afară de cele 100 de săli, clădiri semisferice de 1200 de metri diametru, identice cu ele dar cu diametru între 600 metri şi 1200 metri.

Faceţi următoarele panouri solare, de 1000 de ori mai pternice decît cele actuale.
https://www.thebrighterside.news/post/innovation-in-solar-cell-technology-generates-1-000x-more-power




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!