agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 162 .



Idealul, tatăl nostru
personale [ ]
Adevărul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2022-02-08  |     | 



Transmiteţi acest mesaj al meu de mustrare şi de prietenie, acest sfat prietenesc cîntăreţei Laura Bretan, tuturor religiilor, tuturor oamenilor:
Amintiţi-vă că Isus Hristos din creştinism şi profetul Mahomed din islam au fost oameni milostivi cu judecată chibzuită, bărbaţi puternici şi luptători pentru Ideal, pe care îl numeau Dumnezeu sau Allah, dar care e mai desăvîrşit decît dumnezeu şi Allah, e Adevărul, aşa cum ar fi Dumnezeu şi allah dacă oamenii nu şi-ar închipui şi unele lucruri greşite despre ei, ce apar uneori, rareori în Biblie şi Coran, alături de numeroasele învăţături bune din Biblie şi Coran. Deci voi, clerul bisericii dacă aţi început să renunţaţi uneori, parţial la plete de curve voi bărbaţii şi la cuvinte cu subânţelesuri de curvie, vă puteţi îndrepta, să fiţi copii buni ai Idealului, stăpînul universului.
Deci acum exersaţi acest lucru:
Când cineva vă supără, vă contrazice nu îi răspundeţi cu mînie, ci cu chibzuinţă şi bunătate, cu adevărul rostit cu blîndeţe, nu cu asprime, nu cu răzbunare. Nu trataţi pe ceilalţi ca pe slugi, superior, cerîndu-le ascultare celor mai mici în rang din biserică şi din creştinism ca unor slugi. Numai Idealul poate cere ascultare, dar ca un tată bun unor copii, el nu impune nimănui ascultare şi nu cere să ascultaţi pe nimeni, cere să ascultaţi doar pe el Idealul. Iar voi nu impuneţi ascultare altora, nu cereţi ascultare, căci ascultarea pe care voi o cereţi în biserică este o manipulare, sclavie, perfidie prin care cei mai mari în rang îi fac slugi pe cei mai mici în rang, cum deseori fac preoţii, episcopii, stareţii, patriarhii cu călugării, maicile, făcând slugi din ei şi comandîndu-i ca pe marionete. Fiecare conducător să privească ca pe egalul său pe cei mai mici şi mai mari în rang decît el din biserică, pe patriarhi sau pe călugări, ca pe nişte fraţi egali ai săi, nu ca pe slugi obligate să asculte prin ascultarea perfidă din biserică, creată şi impusă de proşti răi.
Cum poate veni un sărman, un bolnav trimis de Isus sau de Mahomed, Dumnezeu, Allah în moschee, mănăstire, biserică dacă voi îi cereţi ascultare ca să îl faceţi slugă şi îl priviţi ca nişte şefi pe subordonat, sclav, de sus, nu ca pe un egal, pe care poate Allah, Dumnezeu, adică Idealul îl iubeşte şi cinsteşte mai mult decît pe voi?
Căci Biblia şi Coranul spun: mult milostiv este Dumnezeu şi Allah!
Şi este, fără măsură. Aveţi voi, oamenii bisericii, islamului măcar un grăunte mic din infinita milă a lui Dumnezeu şi Allah ca să priviţi de sus, ca nişte şefi pe un prost pe cei mai mici din biserică, moschee, dintre enoriaşi, din islam, creştinism?
Poruncile Idealului meu sunt multe în Coran şi în Biblie, dar mila e cea mai importantă şi mai iubită de oameni şi de Ideal, deci fiţi milostivi cu cei mai mici, bolnavi, inferiori în rang, căci rangul de Ayatolah, patriarh, episcop nu vă face mai mari decît ei şi nu v-a fost dat ca să îi oprimaţi şi să îi faceţi slugi pe cei mici.
Toate făpturile, plante, păsări, peşti, extratereştri, animale oameni şi altele cunosc mila şi îşi dau viaţa pentru ea, căci ea este vocea, porunca Idealului.
Voi cei care nu aveţi milă să ştiţi că trăiţi chinul, coşmarul fiinţei, firii voastre urâte, rele, deranjante, chinuitoare şi sunteţi mereu loviţi de viaţă şi de univers, cu lovituri şi mizerii ştiute şi neştiute, deci nu vă credeţi tari şi nepedepsiţi, gîndind că scăpaţi de mânia Idealului, lui Allah, Dumnezeu, crezînd că ei nu există. Chiar dacă ei nu ar exista, universul vă pedepseşte zilnic, groaznic, mereu pe cei fără milă şi îngîmfaţi, cel mai des fără să ştiţi cum, căci universul e plin de necazuri care vă lovesc zilnic. Iar voi cei milostivi şi cu judecata îndreptată spre Ideal, stăpînul universului aveţi tot ajutorul lui mereu, el va face toate lucrurile, faptele voastre pentru voi şi în locul vostru aşa cum e mai bine, dar le face mai bine ca voi, în locul vostru. Iată un muncitor credincios Idealului este ajutat de Ideal chiar dacă nu ştie, căci Idealul ridică şi cară cu puterea lui nevăzută sacii lui în locul său, chiar dacă el nu ştie cum, iar munca aceea grea la saci îl va face mai puternic şi mai sănătos pe muncitor.
Dacă iubeşti Idealul cu milă luată din mila lui şi lucrezi cu toate faptele şi gîndurile tale pentru el, gîndindu-te mereu la el, atunci ai totul şi faci totul pentru Ideal, Dumnezeu, Allah şi asta e deajuns, căci nimeni nu poate face mai mult pentru Ideal.
Dar voi în biserică, dacă nu aţi fost în stare să faceţi totul pentru Ideal, măcar nu faceţi rău, faceţi măcar puţinul acesta care mai rămâne, de a vă abţine de la rău, căci mult pierdeţi şi nimic nu cîştigaţi dacă îl mîniaţi pe Ideal.
Măcar voi bărbaţii bisericii renunţaţi la fustele de curve, la pletele de curve, voi oameni, credincioşii religiilor şi clerul bisericii renunţaţi la îngenuncheri şi închinăciuni, la sărutul a orice şi al oricui şi al icoanelor şi veşmintelor, că astea sunt obiceiuri de curvie, inventate de curvari. Puneţi icoanele sus pe tavan şi la peste 4 metri înălţime, să nu ajungă nimeni la ele şi să nu le poată săruta.
Mare lucru în afară de primejdii, mizerii, boli, dureri, îmbătrînire plină de boli, oameni defecţi, răi, proşti, neştiutori nu găseşti în viaţă şi în lume. Deci caută Idealul, care îţi poate da orice, numai lucruri bune Ideale. Nu renunţa la tot ce e bun, Idealul ca să iei în locul lui toate necazurile, mizeriile lumii, fiinţelor, căci te înşeli şi te nenoroceşti.
Credinţa ta în Idealul meu să fie completă, fără lipsuri.
Nu privi pe nimeni, pe nici un om ca fiind Idealul, Allah, Dumnezeu, că aceştia sunt nebuni care se cred zei, vorbind în numele zeilor şi ca să te facă slugă te închină, te îngenunchează, îţi pretind ascultare faţă de ei, ca nişte zei, Dumnezei.
Dumnezeu, Allah, Idealul te privesc pe tine omule ca un tată pe copilul său, nu ca pe o slugă, cu superioritate, dominare, îngîmfare.
Ce tată i-ar cere fiului său să i se închine ca o slugă şi să-i sărute mîna şi hainele şi icoanele ca o curvă?
Isus a spus că copiii, adică cei ce sunt fii, copii ai lui Dumnezeu şi îl privesc ca pe un tată îl vor găsi.
Vă obligă cineva să faceţi altfel, să respingeţi aceste învăţături ale mele? Nu, nu vă obligă, nu vă leagă, nu trage de voi. Iar dacă preotul, stareţul îţi cere, te obligă să faci prostii, lucruri nefireşti, nebunii atunci părăseşte mănăstirea, biserica şi cere ajutor direct Idealului, lui Dumnezeu, lui Allah, căci ei judecă normal, chibzuit, nu nebuneşte precum mulţi dintre şefii şi clerul bisericii, religiilor.
Rareori, când omul primeşte o palmă, este lovit de nedreptate întoarce obrazul celălalt cum cere Biblia, adică omul nu răspunde cu milă, pace, cuminţenie, cuviinţă atacurilor ci se răzbună. Foarte greu, foarte rar găseşti în clerul bisericilor, între oamenii, credincioşii religiilor oameni care întorc şi obrazul celălalt, care nu se răzbună pe atacatori, ci le răspund cu blîndeţe.
Aceştia sunt sfinţii, dar sunt rari.
Nu toţi pot fi sfinţi, desăvîrşiţi dar toţi pot încerca, toţi pot cere ajutorul Idealului pentru a deveni oameni Ideali, adică sfinţi. Deci cereţi ajutor Idealului pentru orice, faceţi rugăciuni Idealului, că el aude şi răspunde, vă dă ce îi cereţi.
Fiţi ideali, desăvîrşiţi mereu în toate gîndurile şi faptele ca Idealul.
Eu sunt un om mult mai isteţ, omniscient, ştiutor, instruit decît Isus şi Mohamed, sfinţii creştini şi musulmani, iar cuvintele mele sunt respectate şi îndeplinite de mulţi oameni isteţi, mari acum pe glob. Dar voi care priviţi pe Isus şi Mohamed ca pe sfinţi cum oare ar trebui să priviţi învăţăturile mele către care Isus şi Mahomed s-ar uita cu mare respect, cuviinţă şi şi-ar da viaţa să le îndeplinească?
Căci nu le puteau afla decît de la mine.
De ce unii din voi, care priviţi ca pe mare miracol, ca pe sfinţi şi regi pe Isus şi Mahomed nu ascultaţi învăţăturile mele şi nu mă respectaţi cum se cuvine, mai mult decît pe Isus şi Mahomed?
Iată de aceea rătăciţi în religii şi aţi ajuns să fiţi închinaţi de clerul bisericii, şefii religiilor ca nişte slugi.
De ce nu observaţi oare că acelaşi Adevăr, cu acelaşi fel de a fi sfînt, ideal, drept, milostiv, inimos şi de neegalat al lui Isus, Mohamed, Allah, Dumnezeu, al Idealului vă vorbeşte prin cuvintele mele, căci eu aş fi fost învăţătorul cel mai bun al lui Isus şi Mohamed şi un copil bun al lui Allah şi Dumnezeu, că sunt copil bun al Idealului, Idealul meu fiind singurul şi adevăratul Allah şi Dumnezeu pe care îl căutaţi. Idealul meu, stăpînul universului nu are greşelile pe care le-aţi scris, atribuit uneori voi din neştiinţă în Biblie şi Coran lui Allah şi Dumnezeu. Idealul meu are doar lucruri ideale, dintre care multe voi le-aţi văzut la Allah şi Dumnezeu, adică Idealul meu este ce ar deveni Allah şi Dumnezeu când voi i-aţi descrie pe ei doar cu lucruri bune fără greşeli.
Biblia spune: fiţi desăvîrşiţi, precum Dumnezeu desăvîrşit este, adică fiţi ideali, desăvîrşiţi precum Idealul, adevărul.
Cunoaşteţi Adevărul (Idealul meu) şi acesta vă va face liberi mai spune Biblia.
Dar Adevărul adică Idealul doar eu îl cunosc şi îl pot arăta oamenilor, lui Isus şi Mohamed, nici un alt om în afară de mine nu a ştiut şi nu va şti ca mine tot Adevărul despre Adevăr, Ideal, Dumnezeu, Allah.

Iată, voi, două miliarde de credincioşi musulmani şi creştini aţi regăsit acum pe învăţătorul vostru, al lui Isus şi Mohamed, eu Gudruman Edison sunt învăţătorul vostru. Şi vă primesc ca pe copii, elevi ai mei pe cei ce veţi face ce spun eu, fără să vă impun să ascultaţi de mine.


Transmiteţi acest mesaj tuturor oamenilor, creştinilor, musulmanilor şi cântăreţei Laura Bretan.
În pagina mea de facebook, la adresa următoare aveţi videoclipuri postate azi 5 februarie 2022 cu cele mai mari profeţii din istoria omenirii, precum Apocalipsa din Biblie, profeţii ale unor sfinţi creştini, mari duhovnici creştini, profeţiile Babei Vanga şi ale lui Nostradamus, ale călugărului Arsenie Boca, inclusiv profeţii despre Apocalipsă, criza economică mondială, virusul Covid, încălzirea globală, degradarea civilizaţiei umane acum înainte de Apocalipsă şi altele asemenea dintre care majoritatea s-au adeverit deja, dovedind că erau adevărate şi făcute de oameni drepţi ai Idealului, profeţi adevăraţi, cinstiţi.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010973384985
Profeţiile Babei Vanga şi ale lui Nostradamus s-au adeverit aproape toate, sunt cele mai bune pe care le ştim. Nostradamus şi Vanga au spus că noul rege al planetei va apare în România în 2005, va fi un Mesia, adică e omniscient şi face miracole.
Eu, Gudruman Edison sunt acel rege al planetei, acel Mesia anunţat de Vanga şi de Nostradamus, am început mai mult acţiunea mea de conducere a omenirii în jurul lui 2005 cum spune Vanga. Adică m-am născut ca rege pentru omenire în 2005, asta spunea Vanga, nu se referea la naşterea mea naturală.
Aceste profeţii din clipurile mele sunt cele care explică şi dovedesc că Apocalipsa a început deja şi că omenirea va pieri în război nuclear în zilele următoare sau în anii imediat următori.
Iar Biblia spune că Mesia revine iar la oameni, la a doua sa venire în Apocalipsă, adică eu, noul Mesia al omenirii am venit să salvez pe cei buni în Apocalipsă, dar nu sunt Mesia, Isus ci semăn cu un Mesia prin milă, omniscienţă, miracole. Dar eu nu cred în Allah, în Dumnezeul creştin cei cu greşeli atribuite lor de creştini ci cred în Ideal, un stăpîn al universului asemănător cu Dumnezeul creştin, cu Allah musulman, dar fără greşelile atribuite de oameni lor, lui Dumnezeu şi Allah. Idealul meu seamănă mai mult cu adevărul filozofic, e puţin filozof, logic, raţional, firesc, gînditor, omniscient, omnipotent, evident, natural, firesc, normal, fără nebunelile mistice, religioase atribuite de oameni zeilor, dumnezeilor lor, lui Allah şi Dumnezeu. Adică Dumnezeu, Allah ar fi corect, desăvârşit dacă nu ar fi zugrăvit, descris greşit de oameni uneori în Bible, Coran, creştinism islam, şi ei nu sr face atâtea păcate şi fapte de curvie în numele lui Dumnezeu şi Allah. Numeroase idei din Biblie, Coran se contrazic între ele, deci aceste idei contradictorii sunt greşite, deoarece adevărul nu poate fi simultan şi alb şi negru, şi aşa şi invers, căci adevărul e de un singur fel, e exact, just, sincer, corect, necontradictoriu. Adevărul nu spune : albul e şi alb şi negru.
Eu Edison sunt prin calităţile mele umane regele planetei, asemănător unui Mesia, şi sunt venit să văd, să întîmpin nimicirea păcatelor, Apocalipsa prin miracolele şi omniscienţa, isteţimea mea.
Multe din calităţile mele seamănă cu ale lui Isus, dar nu sunt un Mesia creştin, religios ci un rege miraculos asemănător unui Mesia.
Deci voi creştinii, musulmanii nu greşiţi prea mult dacă mă numiţi Mesia, vă iubesc mai mult decît Isus, profetul Mahomed şi dacă vreţi să scăpaţi fără pedeapsă, nimicire din Apocalipsa Idealului faceţi ce v-am învăţat în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu, edison50.blogspot.com.
Nu mă deranjează dacă pe Ideal, tatăl meu omniscient şi omnipotent îl numiţi Iehova, Dumnezeu, Allah, ci mă deranjează dacă nu ascultaţi cuvântul său din textele mele.
Nici un om bun care ascultă cuvântul meu şi al Idealului nu va fi nimicit, pedepsit, ucis în această Apocalipsă a Idealului, care e acest al treilea război nuclear mondial care a început deja şi în care în anii imediat următori sau în zilele următoare va pieri omenirea.
Timpul religiei naive cu greşeli a trecut, Idealul meu e un gînditor, un milostiv, un stăpîn al universului, adică e mai mult decît un stăpîn religios, mai desăvârşit decît el, decît zeii, Dumnezeii închipuiţi de oameni.
Ideal înseamnă desăvîrşit, şi despre el, desăvîrşitul, Biblia spune:
„Fiţi desăvîrşiţi precum Dumnezeu desăvîrşit este”.
De aceea l-am numit Idealul pe Tatăl nostru ceresc şi nu Dumnezeu, Allah, căci aşa îl descriu mai bine, corect, clar.
Dar ce este desăvîrşitul, Idealul aţi aflat abia de la mine, din textele mele acum.
Aceste profeţii din clipurile mele vă spun multe despre prezent şi despre viitor, dar unele din ele conţin şi anumite greşeli sau interpretări greşite.
Este totuşi evident că se apropie o catastrofă pentru omenire, pieirea omenirii în Apocalipsă, cum spun aceste clipuri, se vede asta în încălzirea globală, ameninţările prezente de război mondial nuclear, în profeţiile din Biblie, Cora, criza economică mondială actuală şi din 2008, virusul Covid şi în aceste clipuri ale mele.
Dar dacă vreţi să nu greşiţi în profeţii, studiaţi profeţiile lui Nostradamus şi ale Babei Vanga, majoritatea lor sunt corecte.
În curînd vă voi da eu adevăratele profeţii despre viitorul omenirii, planetei, singurele profeţii fără greşeli, corecte, care se vor împlini toate.
Nimeni, dacă nu e ideal şi al Idealului nu va putea supravieţui după Apocalipsă, să fie primit de omniscienţa Idealului meu, care alege şi salvează în Apocalipsă doar pe cei ideali, desăvârşiţi, sfinţi.
Voi musulmanii nu mai tăiaţi mâna dreaptă a hoţilor şi nu mai bateţi nevestele voastre cum cere Coranul, fiţi milostivi de acum, că aşa schimb eu acum legea din Coran.
Iată, după 2 milenii de aşteptare voi creştinii l-aţi regăsit pe Mesia care a promis în Biblie că se va întoarce la voi a doua oară în Apocalipsă, iar acest Mesia sunt eu Edison.
Vă iubesc ca un Mesia, nu e nimic încîlcit, neclar aici, e simplu, mi-e milă de voi.
Iar dacă vreţi să îmi fiţi prieteni şi să îmi aduceţi bucurie, faceţi toate lucrurile pe care le-am cerut eu în textele mele, faceţi-le repede, pe toate, acum, faceţi cît mai multe din ele, cît mai repede. Eu nu sunt un sfînt, desăvîrşit, ci un om cu anumite calităţi bune, un om obişnuit.
Nu sunt Mesia, ci semăn bine cu Mesia, atît.
Deci porniţi la lucru, fiţi cu Idealul, copiii lui buni.
Luaţi măsuri să înfruntaţi noi valuri de criză economică mondială, inflaţie, care au apărut acum şi probabil vin iar în viitorul apropiat, care aduc sărăcie, foamete omenirii, dar care nimicesc capitalismul cel rău, democraţia diabolică, aducînd omenia şi adevărata îndestulare economică, materială celor buni.
Adică pregătiţi-vă să înfruntaţi foamea, sărăcia care poate vor veni curând, faceţi provizii de hrană şi luaţi măsuri de supravieţuire în sărăcie, viaţă grea, neprielnică, catastrofe, criză economică mondială.
Chiar nu cred că sunt Mesia, dar dacă spune Baba Vanga aşa, atunci eu semăn cu Mesia şi ştiu sigur că veţi reuşi să faceţi curînd toate lucrurile pe care le-am cerut în textele mele, adică voi face cea mai mare revoluţie planetară din istoria omenirii în toate domeniile principale ale civilizaţiei noastre. Multe din aceste lucruri le-aţi făcut deja şi lucraţi la altele, la toate lucrurile din textele mele acum, astfel, cu ele vom face revoluţia planetară. Mulţumesc chinezilor că au interzis tăierea pădurilor, pomilor cum am cerut eu în textele mele, reacţionând rapid, bravo lor.
Această revoluţie planetară a mea, pe care a poruncit-o Idealul va elimina complet din omenire sărăcia, foamea, războiul, suferinţa omenirii, analfabetismul, răul, violenţa, curvia şi toate marile probleme ale omenirii, aducând toate marile realizări pe care le visaţi în economie, artă, cultură, transporturi, futurologie, medicină, legislaţie, justiţie, construcţii, civilizaţie, arhitectură, internet, informatică, computere, sport, tehnologie, societate, industrie, ştiinţă, filozofie, agricultură, ajutorul săracilor, educaţie, învăţământ, pace, ecologie, morală, cunoaştere şi în toate domeniile principale ale vieţii, civilizaţiei noastre.
Am câteva daruri pentru voi:
Să fie eliminate toate cuvintele cu subînţelesuri de curvie de pe glob, din toate limbile, din vorbirea şi scrierea tuturor sau pe care le-am semnalat în textele mele, printre care sunt şi cuvintele, expresiile har, unire cu Dumnezeu şi sfinţii, evlavios care înseamnă homosexual, cuvintele „purtare de grijă”, potenţare, androgin care înseamnă tot homosexual şi altele.
Ajutaţi Coreea de Nord să îşi facă reforma agricolă.
Coreea de sud să devină comunistă, iar apoi şi numai apoi să se unească cu Coreea de Nord. Partidele comuniste şi comuniştii să elimine masonii din rîndul lor şi să nu mai sărăcească, înfometeze popoarele, să nu mai fie violenţi, nedrepţi, criminali cu poporul, popoarele, să nu mai aresteze, bată, ucidă oameni nevinovaţi cum i-au obligat masonii capitalişti ca să denigreze comunismul şi să distrugă omenirea.
Comuniştii să preia învăţătura mea despre Ideal, despre conducătorii ideali ai poporului din textele mele.
Să fie concediaţi din funcţie toţi administratorii grupurilor de pe facebook, că majoritatea sunt oamenii masonilor şi din ordinul masonilor vorbesc, scriu cu subânţelesuri de curvie. Aceste grupuri să nu mai aibă administratori, conducători şi să schimbe regulile lor, meniul paginii lor şi să mai bage şi texte în postări pe lîngă videoclipuri.
Religia musulmană, catolică, ortodoxă, creştină să se împace şi să fie ca fraţii şi să înveţe învăţătura mea despre Ideal, omul ideal din textele mele, care va fi pentru voi noua Biblie şi noul Coran, alături de învăţăturile bune din Biblie şi Coran, dar fără învăţăturile lor greşite, precum greşeala uciderii animalelor pentru hrană, ritualuri sau pentru orice alt motiv din Biblie, sau greşeala de a tăia mîna hoţului din Coran. Allah, Dumnezeu sunt milostivi, nu criminali şi asta e una din greşelile, contradicţiile celor care au scris Biblia, Coranul.
Cruzimea, răul nu sunt niciodată de la Ideal, Dumnezeu, Allah, ci sunt greşeli puse, scrise de oameni, profeţi, apostoli în Biblie şi Coran, din neştiinţă. Tot din neştiinţă apostolul Petru l-a trădat de trei ori pe Isus, dar Idealul l-a iertat şi îndreptat.
Acum vă învăţ pe voi musulmanii să nu mai atacaţi creştinii şi să vă feriţi de obiceiurile religioase creştine de curvie şi să fiţi mai milostivi, să iubiţi Idealul, să ajutaţi săracii, căci creştinii dau mari dovezi de milă.
În toate bisericile, moscheile, templele creştine, musulmane să se vestească că a început Apocalipsa, iar acum pregătiţi-vă de groaznica judecată a Idealului care se desfăşoară din 1999 şi a devenit acum război mondial nuclear şi în care va pieri omenirea curînd, vor pieri aproape opt miliarde de oameni, vor fi doar un milion de supravieţuitori, copiii ideali ai Idealului.
Cei ce greşesc fără voie, dar nu vor să greşească şi cer Idealului iertare nu vor fi pedepsiţi de Ideal în Apocalipsă, judecata va fi dreaptă, iar păcătoşii vor fi nimiciţi în Apocalipsă.
Deci acesta e răvaşul lui Mesia pentru voi, dragii mei.
Şi nu vă credeţi isteţi, căci Idealul judecă altfel decât voi şi nu îl puteţi înţelege, e omniscient iar cuvîntul lui devine orice lucru, faptă vrea el imediat. Sfîntul Antonie cel Mare a spus să spuneţi „nu ştiu”, despre înţelesul învăţăturilor Idealului, Bibliei.
Sunt acum pe glob prea mulţi nebuni care se cred isteţi şi sfidează, neglijează idealul, cuvintele mele crezînd că ştiu multe, că le ştiu pe toate, dar ei vor fi nimiciţi în Apocalipsă, ei sunt majoritatea oamenilor şi creştinilor, musulmanilor.
Iar voi sectanţii străduiţi-vă să fiţi corecţi cu Idealul şi nu vă gîndiţi că la Apocalipsă veţi fi pedepsiţi sau iertaţi pentru că ţineţi sau nu sabatul sâmbăta sau duminica şi pentru că aveţi sau nu cruce, căci Idealul vrea să îl iubiţi şi să îl respectaţi şi atît, Idealul nu e un despot absurd, neînţelegător, neiertător şi dependent de reguli, de sabat.
Idealul e cumplit la mânie, atât de cumplit încât oamenii răi, păcătoşi, ce greşesc nu ar îndrăzni să îi pronunţe numele şi ar prefera să moară decît să îl supere pe Ideal, dacă l-ar cunoaşte şi ar şti ce pedepse le pregăteşte şi le dă pe neştiute tuturor şi fiecăruia în fiecare clipă.
Fiecare om trăieşte după cum el este, adică trăieşte şi simte, păţeşte şi înţelege mereu toate lucrurile după cum e binele sau răul din el. De exemplu prostul nu poate trăi, avea înţelege bucuria, cunoaşterea, trăirea celui isteţ, prostia lui e veşnica lui pedeapsă, de care nu scapă niciodată fără Ideal.
Nu îl supăraţi, ci ascultaţi-l pe Ideal căci acum mînia lui creşte şi nimiceşte păcătoşii în Apocalipsa prezentă, ei nu vor avea milă, vai şi amar de ei în această Apocalipsă.
Chiar dacă nu credeţi în Ideal, creştinism, islam, faceţi binele, fiţi ideali, nu faceţi rele şi veţi fi iertaţi, iubiţi de Ideal, univers, oameni, fiinţe, vietăţi în Apocalipsă. Animalele nu cunosc numele Idealului dar îl respectă şi fac binele şi Idealul le iubeşte pentru asta.
Pentru atei şi filozofi Idealul înseamnă binele, adevărul, desăvîrşirea, adică „cel mai bun”, iar cei care ţin acest adevăr vor fi iertaţi, iubiţi, apăraţi de Tatăl Ceresc al meu, Idealul, căci el este acel Adevăr la care se gîndesc ei şi pe care îl respectă, exprimă ei, aşa atei fără Tată ceresc cum sunt ei.


Transmiteţi acest mesaj musulmanilor, islamului, creştinilor, oamenilor, cântăreţei Laura Bretan.

Tot ce spunea Isus în Biblie părea ideal, bun, corect, milostiv, necesar şi rareori găsim oameni care ca Isus nu greşesc niciodată.
Am văzut pe youtube icoane miraculoase ale lui Isus şi Mariei plângînd cu lacrimi adevărate şi preoţi adunînd în pahar acele lacrimi. Nu mă îndoiesc de acele minuni deoarece Idealul mi-a făcut multe, mari minuni şi eu însumi am făcut în trecut deseori minuni.
Am auzit de Lumina Sfîntă a lui Dumnezeu care în fiecare Paşti coboară ca un fulger din cupolă în Biserica Mormântului lui Isus şi aprinde miraculos lumânările credincioşilor din biserică şi candelele. Unul din afeste fulgere sfinte, în urmă cu secoje a despicat o coloană din biserică, se vede şi azi acea despicătură miraculoasă în coloană.
Vreau să văd cu ochii mei această minune.
Am citit şi vă recomand cărţile cu vieţile sfinţilor creştini, şi „Patericul egiptean”.
Mi-au plăcut cărţile „Marea evanghelie a lui Ioan” şi „Cele trei zile petrecute de Isus la templu”, scrise de un pastor, preot catolic, Jackob Lorber care spunea că textul cărţilor sale era dictat miraculos de Dumnezeu. Nu ştiu dacă ele spun adevărul istoric despre Isus, dar sunt un basm minunat despre Isus şi despre mine, Mesia Edison, fratele geamăn al lui Isus.
Mi-au plăcut vieţile sfintei Paraschiva de la Iaşi, a sfintei Teodora de la Sihla, a sfîntului Mercurie luptătorul, a sfintei Maria, mama lui Isus.
Allah şi Dumnezeu seamănă între ei, par a fi acelaşi Dumnezeu, iar el seamănă cu Tatăl meu, Idealul, stăpînul universului.
Profetul creştin indian Sundar Singh spunea că România va fi ţara aleasă de Dumnezeu, iar poporul român va fi poporul ales de Dumnezeu care va conduce planeta iar Bucureştiul va fi Noul Ierusalim la sfîrşitul vremurilor. Şi aşa se întîmplă acum deja, tot mai vizibil.
Eu spun să faceţi rugăciunea „Ideal miluieşte-ne” sau „Tată, miluieşte-ne” ca să treceţi cu bine de Apocalipsa în care ne aflăm.
Cuvintele lui Isus din Biblie sunt cele mai bune învăţături creştine, dar nu singurele.
Iată o povestire a mea:
Intru în Athos, muntele sfînt din Grecia vizitat de mama lui Isus, Maria.
Acolo am aflat că în creştinism, pe tot globul preoţii, călugării citesc prea repede rugăciunile şi nimeni nu înţelege ce spun ei, nici măcar ei nu înţeleg astfel.
Un călugăr retras, tăcut era nemulţumit că nu găsise Idealul.

Îi zic:
-Roagă-te cît poţi, pînă la 16 ore pe zi, mereu, cît eşti treaz şi nu dormi.
Stai singur mereu, să nu îţi întrerupă nimeni rugăciunea şi gîndirea ta îndreptată spre Ideal, Tatăl meu, Desăvîrşitul, pe care îl numiţi voi Dumnezeu.
Spune mereu rugăciunea „Ideal” sau „Ideal, miluieşte-mă” sau „Iom”.
Iom înseamnă om ideal sau sfînt, copil sfînt al Idealului.
Să taci mereu, să stai singur, să eviţi oamenii precum sfinţii din patericul egiptean şi primul pusnic în deşert, sfîntul Ioan Botezătorul, ca nimeni să nu întrerupă rugăciunea ta şi gîndurile tale despre Ideal şi să nu te îndemne la păcate.
Cere numai Idealului tot ce ai nevoie să ştii sau să îţi dea.
Fă tot ce faci pentru Ideal şi gîndeşte tot ce gîndeşti pentru Ideal.
Mănîncă doar vegetale cu orez, sau cu mămăligă, dar mai ales legume, fructe, verdeţuri şi mănîncă mai rar cu pîine, că vegetalele sunt singurele alimente sănătoase, pe care le alegeau sfinţii mereu.
Bea doar apă de ploaie că e cea mai curată.
Fii milostiv cu toate fiinţele: plante, insecte, peşti, animale şi oameni şi altele şi să nu loveşti, să nu ucizi nici o fiinţă, om sau neom, necuvîntătoare.
Vorbeşte şi poartă-te cu milă, blîndeţe, pace, iubire, bărbăţie, isteţime, bunătate cu toate fiinţele. Fii credincios Idealului şi ascultă-l.
Aminteşte-ţi că Idealul face şi spune toate lucrurile tale, vorbele tale în locul tău şi pentru tine.
Citeşte Biblia, Vieţile sfinţilor, Cartea de rugăciuni din care călugării citesc zilnic.
Evită cuvintele suspecte cu subînţelesuri de curvie strecurate de smintiţi pe ascuns în cărţile creştine religioase şi evită curvarii din Athos, călugării homosexuali semnalaţi uneori de vizitatorii Athosului.
Idealul este Cuvîntul şi toate lucrurile le face prin Cuvîntul său sfînt, omniscient.
Nu îl mânia pe Ideal şi ascultă strict cuvîntul lui, căci obraznicii vor fi nimiciţi de el în această Apocalipsă a sa, începută în 1999.
Aşa vei găsi Idealul şi vei deveni Sfînt al său.
Doar el şi încă opt oameni sfinţi din Athos au supravieţuit Apocalipsei în peninsula Athosului.
Setea lui de Ideal, căutarea Idealului l-a salvat.
Un alt călugăr din Athos hrănea din anafura, pîinea lui toate vietăţile înfometate din Athos şi insectele, iepurii, păsările sălbatice.
Zic:
-De ce nu faci rugăciune?
-Mi-e milă de făpturile astea, umblu să le hrănesc.
-Hrăneşte-le, dar fă şi rugăciune cît poţi. Mila şi rugăciunea le primeşti de la Ideal, el le face pentru tine mereu, în locul tău, te ajută.

Acest om a devenit sfînt prin milă şi rugăciune.
Unui călugăr cărturar, care iubea învăţătura Idealului îi zic:
-Caută ideile ideale, desăvîrşite, cele mai bune despre Ideal, învăţătura ideală cere-o în rugăciune de la Ideal.
Caută mai întîi Idealul în rugăciune, iubeşte-l pe el şi învăţătura lui. Vei fi sfînt omniscient, vei şti tot despre toate, prin învăţătura sfîntă, cuvîntul sfînt, omniscient al Idealului.
Şi acest călugăr a devenit sfînt.
Un alt călugăr era un mare luptător pentru Ideal, ca sfîntul Mercurie, ostaşul luptător şi îngerul Mihail, luptătorul conducător al îngerilor.
Îi zic:
Tu cînd lupţi, luptă mereu doar pentru Ideal cu toate faptele tale şi caută să devii luptător desăvîrşit, mereu învingător şi capabil.
Apoi am văzut în Athos un musulman care se ruga toată ziua lui Allah pe covorelul său, cinstea capul sfîntului Ioan Botezătorul din Mecca şi numele lui Isus şi mamei sale Maria din Coran.
Zic:
-Eu, Edison, sunt Mesia, la a doua venire în Apocalipsă, fiul Idealului, fratele geamăn al lui Isus. Cine e Allah, dumnezeul tău?
-Tatăl meu, stăpînul universului, cel mult milostiv, care împarte daruri la săraci şi bolnavi, sfînt, omniscient, omnipotent.
-Atunci el este şi Iehova, Dumnezeul creştin, asemeni Tatălui meu, Idealul.
Mă bucur că islamul a nimicit aproape complet curvia. Continuă rugăciunea ta, vei deveni sfînt.
Nu vă închinaţi şi nu mai îngenuncheaţi în islam, că ăsta e obicei de curvie şi fiţi paşnici în islam.
Papa de la Roma s-a rugat în o moschee.
Un alt filozof şi un savant, un scriitor, un om simplu, un artist şi un gînditor căutau Adevărul în Athos, în cărţile lor, dar erau atei.
Zic:
-Adevărul iubeşte căutătorii adevărului, ca voi, dar când îl veţi găsi veţi afla că e omniscient, omnipotent, Tatăl şi stăpînul nostru şi al universului, Idealul. Şi eu sunt un gînditor ca voi, dar cred în Ideal, adevărul desăvîrşit pe care îl căutaţi prin ştiinţă, literatură, filozofie, care e şi o Idee, un Cuvînt, un Adevăr cum credeţi voi, şi un Tată, cum cred eu, dar nu e o fiinţă precum omul, ci o putere sfîntă, un Adevăr etern.
Continuaţi căutarea voastră, veţi găsi Idealul, adică Adevărul, veţi fi copiii lui.
Despre Adevăr vă pot spune:
Găsiţi Adevărul şi veţi fi desăvîrşiţi, ideali, copiii Adevărului.
Apoi pe vîrful Athosului am găsit pe cel mai sfînt din Athos, un copil de patru ani, cuminte, drăgălaş, care se ruga 20 de ore pe zi la Ideal, în zăpadă, mereu, dar nu îngheţa.
Zic:
-Cine eşti, de ce nu te joci cu ceilalţi copii?
-Sunt îngerul Mihail, conducătorul îngerilor.
Peisajul minunat de aici cu marea privită de la înălţime, întinsă pînă la orizont zugrăveşte bine Idealul.
Privind pe Mihail înţeleg că
Idealul a creat pentru mine în Grecia în antichitate lucrurile mele cele mai dragi: artele, sportul, filozofia,comedia şi matematica, studiată de Arhimede aici.
Idealul mi-a spus:
Mesia cel omniscient şi omnipotent sunt doar eu, Idealul, iar tu exprimi Idealul care sunt, la fel ca Isus, dar voi, tu Edison şi Isus sunteţi oameni, nu sunteţi egali cu mine, Idealul, Mesia.
Deci tu arăţi oamenilor pe Mesia, Idealul, dar nu eşti Mesia.
Aici se termină povestirea mea.
Vă recomand rugăciunea „Tatăl nostru”, rugăciunea Liturghia sfîntului Ioan Gură de Aur şi rugăciunea Liturghia sfîntului Vasile cel Mare şi rugăciunea care sunt Psalmii din Biblie.
Iată textul corect al rugăciunii „Tatăl Nostru”, din care eu, Mesia Edison am scos cuvintele cu subânţelesuri rele, greşite adăugate de cei răi:
„Tatăl Nostru care eşti în ceruri
Sfinţească-se Numele Tău
Vie împărăţia ta
Fie cum spui tu
Precum în cer, fie şi pe pământ
Pîinea dăruieşte-ne-o azi
Şi iartă greşelile noastre
Cum şi noi iertăm greşiţilor noştri
Şi ne apără de ispite
Şi ne scapă de cel viclean
Că a ta e împărăţia, puterea şi cinstirea
Acum şi mereu
Cu adevărat”
Faceţi în toate ţările o traducere a cărţilor lui Jackob Lorber în toate limbile.
Citiţi revista „Lumea credinţei” a Bisericii ortodoxe române, are povestiri minunate cu sfinţi şi icoane miraculoase.
Spuneţi „Nu ştiu” despre cunoaştere şi despre învăţătura Idealului, a lui Dumnezeu, Allah, căci doar cel ales de Ideal le înţelege.
Cei care cred că ştiu şi că sunt isteţi faţă de Ideal se înşală, doar Idealul ştie şi e isteţ şi doar cu el puteţi deveni isteţi, ştiutori, dar fără el ştiţi puţine, greşiţi şi păcătuiţi des.
Aşa spunea în Pateric sfîntul Antonie cel Mare, spunea să spuneţi „Nu ştiu” despre învăţătura lui Dumnezeu.
Doar calitatea, puterea de ideal, de desăvîrşire, de a fi desăvîrşit, ideal a Idealului rezolvă toate lucrurile şi ajunge la Ideal, împreună cu mila. De aceea pe Tatăl ceresc l-am numit „Idealul”.
Despre asta, despre Ideal, adică desăvîrşire, care înseamnă Ideal, Biblia şi Coranul spun în diferite feluri:
„Fiţi desăvîrşiţi, precum Dumnezeu desăvîrşit este”.
Iată o rugăciune pentru cei ce nu ştiu ce să ceară Idealului:
„Ideal, miluieşte-mă cum ştii".
Iată icoane miraculoase care plîng cu lacrimi reale, fizice, lichide pentru noi, iată miracole adevărate:
https://youtube.com/shorts/nK61_TgYakQ?feature=share
https://youtu.be/LVi28K77x4w
https://youtu.be/iI3lY4Mi1_4
https://youtube.com/shorts/VobHy6jUs1o?feature=share
La mănăstirea Hadâmb din judeţul Iaşi sunt cinci icoane miraculoase care plâng.
Desfiinţaţi ziarul creştin ortodox "Lumina",şi revista "Foaia diecezană" din Caraş Severin, ele sunt pline de cuvinte cu subânţelesuri de curvie şi fleacuri, lipsite de conţinut important.
Cuvinte, expresii precum "har", "unire cu Dumnezeu sau cu sfinţii", "unul născut" şi "Dumnezeu unul" sunt cuvinte cu subânţeles de curvie, ele să dispară din vorbirea oamenilor.



https://youtu.be/cLH0VaAqTf0
https://youtu.be/xbylB7rAdAs
https://youtu.be/rFmxE_r38Ro


https://youtu.be/n-j7_FYc60o


Transmiteţi acest mesaj cântăreţei Laura Bretan, tuturor oamenilor, creştinilor, credincioşilor lui Allah, conducătorilor ţărilor şi planetei.
Iată cum putem schimba necazul crizei economice şi războiului obţinând lucruri bune în locul lor, acele lucruri bune pe care le-am cerut demult în textele mele.
Criza mondială a petrolului, gazului, combustibilului cauzată de războiul din Ukraina a redus poluarea cu aceşti combustibili, lucru extrem de bun şi important pentru omenire.
Criza economică mondială actuală, amplificată de războiul din Ukraina este decisiv ascunsă, băgată sub preş de declaraţiile optimiste, prefăcute ale conducătorilor planetei, astfel că ea pare că a încetat, dar ea creşte nimicind mafia capitalismului, masoneriei care ameninţa să nimicească, înrobească omenirea.
Acum nu e criză, dar nemții şi alte popoare, datorită crizei mondiale acum deja n-au alimente, ulei în magazine şi nu vor noua reţetă cu ulei de motor în salată.
Vor bogăţie, capitalism mafia democraţiei masone şi nu criză, vor schimba partidul de la guvernare sau criza cu noi crize?
Rezultatul e acelaşi, criza e sub preş.
Spaniolii mai isteţi au scos sindicatele în stradă, greve peste greve contra guvernului şi crizei economice naţionale, mondiale, spre bucuria împăratului Pedro Sanchez, dornic să demisioneze dar numai prin grevă. Deci omenirea, datorită crizei se ridică la luptă contra mafiei politice şi masoneriei care conduc planeta. Asta e bine, păcat că oamenii fac de nevoie asta, nu de bunăvoie şi din ascultarea cuvântului meu şi al Tatălui Ceresc.
Combustibilii au fugit în Rusia, ukrainienii în Europa, iar criza va fugi în toate ţările, mai iute decât Covidul. Criza economică mondială a ajuns acum, în doar cîteva zile deja în toate ţările, şi creşte, stîrnită şi de noile valuri de pandemie care vin, anunţate deja în massmedia. Deci totul iese cum vrea Idealul, Dumnezeu, criza economică ne scapă de tiranii conducători, masoni, politicieni, capitalişti, simplu, eliberează omenirea, bafta noastră să fie să scăpăm de masoni prin criză, că apoi ne facem noi economie mondială mai bună. Sigur că proştii, slugile, fanii masonilor, capitalismului, democraţiei sar în sus de bucurie că piere capitalismul, mafia, rîd şi plâng sărmanii.
Guvernul va tipări noi bancnote contra inflaţiei, iar în lipsă de ulei şi alimente cetăţenii vor ronţăi bancnote, inflaţia e moda. Dar băncile se închid în recesiune şi aşa scăpăm de bani, bancheri, mafia mondială a finanţelor, că banul e ochiul dracului. Isus spune în Biblie că bogătaşii nu vor intra în împărăţia cerului şi să nu strângeţi bani, averi, că vă hrăneşte şi îmbracă Dumnezeu şi munca cinstită. Eu la fel zic, ca Isus.
Crizele scot oamenii în stradă, dar nu scot corupţia din oameni care vor şi hoţie, şi conducători hoţi şi bogăţie şi să nu le fure conducătorii hoţi bogăţia lor şi fericirea, pacea vieţii cinstite, opusă însă hoţiei lor. Asta se numeşte ciocnire între război, pace, cinste, hoţie, nazism mason, masonerie, denazificare în războiul din Ukraina, adică nu poţi să fii şi hoţ şi nazist, capitalist, mason şi să ai şi pace, cinste, fericire, nu poţi fi şi bun şi rău, aşa spune Dumnezeu, deci fiţi cinstiţi, anticapitalişti, antinazişti, antimasoni în Ukraina, ascultaţi şi faceţi ce spune cuvântul meu şi al Idealului şi Dumnezeu vă va da pace vouă, ukrainienilor, că acum vă loveşte mânia lui Dumnezeu. La atacul nuclear recent al centralei nucleare de la Zaporojie, în Ukraina, cum spuneam eu şi cum vă avertiza Dumnezeu războiul a devenit război nuclear prin acest atac nuclear, dar în războiul nuclear omenirea va pieri în câteva luni, deci nu supăraţi pe Dumnezeu, că e mânios ca un leu răcnind acum. El v-a avertizat deja despre acest război nuclear mondial şi ukrainian şi prin accidentul nuclear al centralei de la Cernobâl, din 1986,adică v-a dat timp de gândire ca să vă îndreptaţi păcatele, purtarea. Un atac militar la o centrală nucleară e război nuclear, iar dacă exploda al doilea reactor nuclear la Cernobâl, se deşertifica jumătate din Europa. Dacă ruşii bombardează toate cele 15 centrale nucleare din Ukraina se deşertifică de zece ori toată planeta şi omenirea piere astfel, fără război cu rachete nucleare, că nu îl mai apucăm pe ăla. Dar vine şi ăla acum, în lunile următoare începe războiul nuclear mondial cel mare, final,cu rachete nucleare.
Însă credincioşii în Ideal, în Tatăl Ceresc nu vor păţi nimic în războiul nuclear şi asta e speranţa, binele nostru, că Tatăl Ceresc ne va salva pe cei puţini dar sfinţi, cei 144 de mii de supravieţuitori ai Apocalipsei, războiului nuclear de care vorbeşte Biblia.
Aveam lipsă de muncitori în România, lasă că pe ukrainieni şi pe refugiaţii ukrainieni îi fac slugi cu drag chiaburii români şi europeni şi aşa fuge criza din UE, dacă vrea ea. Deci oamenii, refugiaţii ukrainieni angajaţi-vă în muncă la stat, nu la patroni în toate ţările, că vă fură patronii şi aerul pe care îl respiraţi şi mâniaţi astfel şi pe Dumnezeu.

Scumpirile, scumpirea petrolului, gazului, energiei au gonit criza de tot din Europa şi din omenire, dar şi banii din conturile noastre şi aşa înţelegem că e bine să trăim cu ce ne dă Dumnezeu, săraci dar cinstiţi precum pustnicii.
Acum se bat mulţi să fure criza economică, că asta le-a rămas, vor mânca criză pe pîine, dar vor mânca fără pîine, hoţii ăştia de capitalişti şi bogătaşi, adică dau de foamete şi dânşii. Şi asta e bine, că unii din ei se întorc la Dumnezeu de foame iar ceilalţi sunt nimiciţi de foame şi nu mai pot face atâta rău.
Oligarhii, adică bogătaşii nervoşi pe criză sar în sus de bucurie că se prăbuşesc băncile şi le dispar banii, conturile cu bănci cu tot. Aşa a devenit Elon Musk erou naţional, sărind să înfrunte pe ruşi, dar nu şi-a salvat conturile, banii lui se evaporă. Îi dispar 300 miliarde de dolari, un nimic.
Tot de aia oligarhii ruşi, europeni şi ai planetei au sărit contra războiului din Ukraina, de mila banilor lor pierduţi. E bună şi cinstea lor falsă, venită din avariţie, dar ei vor fi toţi nimiciţi de războiul nuclear, că cinstea nesinceră nu ajunge la Dumnezeu.
Acum cinstea, omenia, hărnicia sunt singura noastră avere, că suntem săraci şi sfinţiţi de criză.
Aşa credeau bogătaşii conducătorii hoţi şi alegătorii lor hoţi care i-au votat că l-au bătut şi pe Dumnezeu şi pe comunism, dar nu sunt siguri, se pare că Dumnezeu învinge uneori, măcar în Apocalipsă.
Că sigur în trei luni vor fi nimiciţi de Dumnezeu toţi masonii, bandiţii, bogătaşii planetei şi fără ei vom fi lefteri toţi, dar liberi şi cinstiţi, adică fericiţi, dacă mai doriţi, că banul corupe. Sfîntul Antonie cel Mare spunea să nu îţi iei bani în pustiu, în rugăciune, pustnicie că te rup diavolii, cu şi fără bombe nucleare, şi ştia ce spune că l-au rupt diavolii în bătăi în pustnicie, deşi nici măcar nu avea bani. Dar noi care avem bani oare ce păţim, ce pedeapsă ne dă Dumnezeu?
Bursele de valori mondiale au căzut? E de-abia începutul, nu e bine să sfideze ele chibzuinţa, Dumnezeu era deja aici la acest capăt, prăbuşire a capitalismului pe care nici măcar nu trebuie să îl împingă în groapă, el cade singur, capitalismul fiind tîmp, un giuvaer fals al tîmpiţilor.
Dumnezeu e omniscient, ştiutor, isteţ, nu face eforturi inutile, obţine tot fără efort.
Dumnezeu nu mai e tranzacţionat la bursă, e antimason, anticapitalist, antidemocrat, antihoţ, adică deranjant de cinstit.
Din Fed, banca aia mare de hoţi masonă americană în banca naţională sau locală mutaţi inutil tot felul de păcăleli precum acţiuni şi obligaţiuni şi finanţe şi bancnote că nici aurul nu mai scoate criza din ţară, care criză economică mondială creşte din pana satiricului Caragiale exponenţial, grăbit şi cinstit.
Băncile sunt făcute de proşti şi tâmpiţi şi folosite tot de ei deci nu scapi viu din Apocalipsă cu băncile, hoţia, democraţia, prostia, nebunia, păcatul, banul diabolic. Nu atinge banii, averea şi scapi viu din Apocalipsă, ori la bal, ori la spital.

Cei mai câştigaţi din criză sunt comuniştii, creştinii, islamul lui Allah, că ei erau săraci, fără dorinţă de averi şi deci fără teamă de criză.
Foamea adusă de criză e un sfetnic bun, că iată iubirea de Dumnezeu bate frica de criză şi de foame, facem şi post negru, mâncăm apă şi aer dacă e nevoie să ne sfinţim şi dacă altă mâncare nu vom mai avea curând în criza economică mondială şi mai ales după războiul nuclear, că ele cresc, vin iute, zilele următoare. Dacă Isus ar fi mânios în Apocalipsă pe păcătoşi, eu cred că el ar putea fi mai cumplit decât v-am spus adineauri, adică nu e bine să te pedepsească şi cu alte pedepse mai grele decât astea, că un sfînt aşa spunea: „nu e puţin lucru să mânii pe Dumnezeu”.

Aşa că Republica Moldova cere să adere la România, mulţumită crizei, şi de frica invaziei ruşilor prin Transnistria şi Ukraina, dar şi datorită ordinului meu pe care l-am dat cu câteva zile mai înainte, în 15 decembrie 2021 ca România, Republica Moldova şi Transnistria să se unească. V-am spus doar că voi face România Mare, că reuşesc mereu ce vreau. Tocmai pentru că sunt Mesia şi reuşesc mereu ce vreau nu e bine să mă contraziceţi, să îmi vorbiţi de sus şi în figuri, obraznic, să îmi daţi mie lecţii că asta mânie cel mai mult pe Dumnezeu în Apocalipsă şi cei ce mi se opun vor lua pedeapsa cea mare a lui Dumnezeu, vor fi nimiciţi de el, chiar şi dacă ei nu fac ce cer eu, sau refuză să mă ajute sau nu mă respectă, sau mă contrazic cu o vorbă măruntă, neînsemnată în mici probleme neînsemnate.
Acum prin războiul din Ukraina, la Kiev, Armaghedonul din Apocalipsă menţionat în Biblie Rusia ortodoxiei, sabia lui Dumnezeu se bate cu Sua antihristului Joe Biden, armata Nato a diavolilor masoni în cea mai mare şi mai importantă bătălie din istoria omenirii.
Nu e o bătălie pentru ukraina ci o bătălie pentru Dumnezeu, pentru victoria credincioşilor săi, bătălia Apocalipsei descrisă în Biblie, războiul nuclear mondial cu care Dumnezeu va nimici omenirea în Apocalipsă.
Astfel, acum Rusia a devenit şi devine liberă şi puternică, tocmai datorită sancţiunilor economice occidentale ce o lovesc acum, eliberând-o de mafia capitalistă, pentru că Dumnezeu e cu Rusia şi cu cei buni.
Datorită sancţiunilor economice Rusia tocmai a scăpat şi ea din gheara mafiei americane, mondiale, masone, imperialiste datorită retragerii ei din băncile înrobitoare mafiote occidentale şi din Swift, din comerţul mondial cu occidentul mafiot, mason, criminal, din economia mondială masonă mafiotă dar şi datorită fugii băncilor occidentale mari şi companiilor mari mafiote occidentale, capitaliste, masone din Rusia, că ăia nu mai vor kazaciok, vodkă şi ruşi de nici o culoare. Aşa nimeni nu va mai nazifica Rusia cum se plângea Vladimir Putin şi cum au păţit Ukraina, Europa, România şi ţările invadate de democraţia nazistă masonă americană a nazistului mason Joe Biden, noul Adolf Hitler, şeful masonilor care se închină în ritualuri de magie neagră la Satana. Despre masoni, preşedinţii masoni americani precumm Bill Clinton, bancherii americani bogătaşii masoni Rockefeller, Rotschild, în acel videoclip al meu cu acele Dumb ale americanilor, aţi aflat că ucid în secret împreună cu familia Clinton milioane de copii să le bea sângele cum se face în ritualurile satanice, mai ales în familia masonă a lui Bill Clinton.
Asta i-a lecuit pe alegătorii proşti şi pe americanii tîmpiţi de a mai vota masoni, politicieni, bogătaşi, democraţi, republicani, conservatori la conducerea Sua, Franţei, Angliei, Chinei, Europei, ţărilor, nici unul nu mai vrea să îi bea conducătorii ţării, bogătaşii sângele copiilor săi, fiului, fiicei.
Dar oare i-a lecuit? Par prea nebuni şi răi şi proşti aceşti alegători care votează bandiţi la conducerea ţărilor, ar vota orice dacă primesc salarii mari, ar vota şi un porc sau un bou la conducerea ţării.
Dar Joe Biden e al treilea antihrist, cel mai mare, căci el va declanşa atacul nuclear peste câteva zile sau luni şi astfel va ucide omenirea în război nuclear. Preşedintele rus Vladimir Putin, tot de nevoie, dar aşa cum am cerut eu a refuzat să se mai întâlnească cu Joe Biden, a ajuns la vorba mea, că sunt mai isteţ şi iese mereu ca mine, bine.

Aşa că suntem toţi bine cu Dumnezeu, şi fără să vrem am făcut toţi cu ajutorul crizei economice ceea ce vroia Dumnezeu, adică am făcut noi omenirea cele ce am cerut eu în textele mele şi pe care le-am descris deja adineauri în acest text. Asta e frica de Dumnezeu care ne opreşte să păcătuim, ca să nu fim pedepsiţi şi care apoi dispare prin iubire de Dumnezeu, că sfinţii nu se mai tem de Dumnezeu, copii nu se mai tem de Tatăl lor Ceresc sau pământesc.
Cu încă puţină bunăvoinţă, greviştii din toate ţările îi vor urma pe cei din Spania, vor ieşi în stradă şi vor dărîma ultimele rămăşiţe ale capitalismului, democraţiei, americanismului anglo-saxon mason democrat, curvar, idiot capitalist, cu tot cu masoni, Capitoliu, Casa Albă şi Congresul de găinaţ american care subjugă şi distrug planeta, omenirea. Că bogătaşii totdeauna au atacat, exploatat pe săraci.
Dar grăbiţi-vă, că se apropie războiul nuclear şi ieşiţi în demonstraţii de stradă acum contra masoneriei şi politicienilor şi pentru a face ce am cerut eu în textele mele ca să scăpaţi de pieirea omenirii în război nuclear, nu după ce a pierit omenirea în război nuclear peste câteva zile sau luni, timpul e scurt.
Criza asta economică mondială, criza de război mondial şi de pandemie mondială, adică Apocalipsa creşte aiurea, e abia începutul, criza va deveni colaps economic mondial, adică economia mondială capitalistă, mafiotă, masonă dispare complet în câteva luni, mai distrusă decît oraşul Nurenberg în 1945, oraşul bombardat şi rămas fără clădiri.
Fabricanţii vor vinde doar pliante pe care le vor cumpăra doar ei şi le vor mânca de foame, dacă le vor mai avea, dacă nu le convin aperitive de bancnote, chestie de gust, unii, mai pretenţioşi nu digeră bancnotele..
Puţini însă înţeleg şi prevăd uriaşa prăbuşire economică mondială din următoarele luni, care va creşte exponenţial, rapid şi în care economia mondială distrusă total de război nuclear şi Apocalipsă va dispare complet cu tot cu hrană, magazine, averi, industrie, agricultură, apă de băut.
Ce mare lucru să sfidezi pe Dumnezeu, păcătoşii înfruntă fluierând, rezolvă din şpiţuri problema asta, ce mare lucru le poate face lor un Dumnezeu omnipotent? Pentru ei un război nuclear mondial în care vor pieri toţi în chinuri groaznice e un nimic, mînia lui Dumnezeu e un nimic.
Cam aşa gândeau soldaţii armatei egiptene pe care Dumnezeu i-a înecat în o secundă în mare, după ce a despărţit marea în două.

Deci între grevă generală şi sărăcie, război nuclear, criză economică mondială, pandemie mondială, mânia lui Dumnezeu, Apocalipsă, pieirea omenirii în război nuclear şi foamete, noi cei buni ce mâncăm, unde scăpăm?
Hărnicia, munca, omenia, ascultarea de Dumnezeu, ascultarea de cuvântul meu de Mesia, dărnicia ne vor salva din foamete şi de la pieire. Dar numai dacă ascultaţi cuvintele mele şi faceţi voi, omenirea tot ce spun eu, Gudruman Edison, Mesia, fulgerul cumplit al Apocalipsei, mâniei lui Dumnezeu. Pe cât de zîmbitor par, pe atât de cumplit sunt eu Edison, nu sunt bibelou, ştie Dumnezeu pe cine alege de păstor al omenirii, doar un Mesia Edison nu mai aşteptau cei răi acum, vai şi iar vai de ei că Dumnezeu e alb de mânie şi sigur nu îi mai suportă un an pe pământ, îi nimiceşte scurt în câteva luni cu sau fără război nuclear, nimiceşte omenirea.
Vaticanul, biserica catolică să desecretizeze imediat arhivele secrete ale Vaticanului şi celelalte pe care le are, cu tot cu cei optzeci de kilometri de arhive secrete ascunse la Vatican şi oriunde, şi să le ofere omenirii pentru a le fotocopia şi studia, vedea liber, că oricum peste câteva luni murim toţi şi nu mai are cine le citi, studia. Desecretizaţi şi artefactele, operele de artă, manuscrisele, codexurile, textele, pergamentele, relicvele, valorile, secretele din aceste arhive ale Vaticanului şi din altele din Biserica Catolică şi goniţi imediat masonii tâmpiţi şi episcopii corupţi, oamenii corupţi, preoţii corupţi, cardinalii corupţi, papii corupţi care conduc Biserica Catolică acum. Altfel ei vor dispare împreună cu toţi italienii păcătoşi, nimiciţi de Dumnezeu, loviţi de racheta nucleară rusă şi iraniană aţintită acum asupra Romei şi marilor oraşe italiene. Că Dumnezeu nu glumeşte acum, e alb de mânie, războiul lui nuclear din Ukraina anunţat de Vito, trimisul său venit din viitor nu e o glumă ci dovada sfintei sale mânii că aţi umplut planeta de curvari, bordeluri, pornografie, sodomiţilor şi ca sodomiţii din Sodoma şi Gomora veţi fi nimiciţi de Dumnezeu, că nici plante nu mai cresc acolo în Marea Moartă, atât de mânios era Dumnezeu pe acei homosexuali, curvari din Sodoma când i-a omorît scurt cu un fulger pe toţi deodată.
Cum aţi îndrăznit voi ticăloşilor conducători ai bisericilor creştine şi ai Bor şi ai ţărilor să primiţi enoriaşii homosexuali în Biserica Ortodoxă, în biserici, mâniind maxim pe Dumnezeu? Sau, în România asta e doar pentru că masonul Daniel, patriarhul României e homosexual ca majoritatea masonilor. Oare şi curvarul ăsta face sex oral, cum de vă închinaţi la el, aţi înebunit? Păi doar homosexualii se închină unii la alţii, că închinarea asta simulează închinarea din sex oral. De aia o fi aşa afacerist, avar cum se spune patriarhul Daniel? Ia cercetaţi voi conturile lui din bănci, afacerile şi proprietăţile lui să vedem cît de sfînt o fi, câţi bani a furat.
Deci bisericile, mănăstirile, moscheile, religiile creştină, musulmană, islamică să îşi împartă egal hrana, averile, pământurile între ele şi dintre aceste averi, pământuri, alimente să le dăruiască, împartă egal săracilor pe cele ce prisosesc şi să ajute săracii cu averile, pământurile, hrana lor care nu prisosesc dacă vor să fie ajutate sau cruţate şi nu nimicite de Dumnezeu, Allah în această Apocalipsă.
Nu mai daţi bani, salarii, venituri, pensii preoţilor, călugărilor, clerului creştin, clerului islamic al lui Allah, imamilor că religia, rugăciunea, credinţa în Dumnezeu, Allah nu se fac pe bani şi pentru bani.
Iar mila, adică serviciile religioase, hrana, tratamentul medical cu plante, fitoterapia, ajutorul, ritualurile religioase, cazarea le oferiţi gratuit bolnavilor şi sărmanilor, nu cu bani în religiile voastre şi în biserici, moschei, mânăstiri, spitale şi instituţiile filantropice, umanitare, că încălcarea milei şi curvia stîrnesc cea mai mare mânie a lui Dumnezeu.
Următorul avertisment al lui Dumnezeu este intrarea în zilele următoare alături de ruşi a chinezilor în luptă contra Europei şi Ukrainei şi câteva noi bombardamente nucleare, atacuri nucleare între Nato, Rusia, China, Coreea de Nord, Iran şi aliaţii lor, inclusiv pe la centralele nucleare şi prin celelalte feluri de atacuri nucleare. Sunt multe ştiri în massmedia care anunţă aceste lucruri care deja demult au fost ordonate de conducătorii acestor ţări spre a face astfel acest război nuclear.

Păi cât de tîmpiţi să fiţi voi popii corupţi şi oamenii răi ca să credeţi că Dumnezeu, după cea făcut război nuclear în însăşi propria lui ţară, Ţara Sfântă, Israel şi în Ukraina glumeşte în privinţa Apocalipsei?
Că aşa spunea tîmpitul ăla de Arsenie Boariu, stareţul diavol nebun, curvar, prost şi violent al mânăstirii din Lăpuşna că el poate face rele, curvie cu mitropolitul curvar Andrei al Ardealului cât vrea, că acum nu e Apocalipsa începută, cam aşa gândesc curvarii şi bandiţii de prin religii, lupi în blană de oaie, cucernici mai ceva decît sfîntul Sisoe.
Ba uite că şi ei doi, Arsenie Boariu şi mitropolitul Andrei împreună cu toţi bandiţii şi cei care mă contrazic sau mă atacă pe mine sau pe Isus vor fi nimiciţi zilele următoare de Dumnezeu în Apocalipsă. Păi câte bombe nucleare să mai dea Dumnezeu în capul poliţiştilor şi jandarmilor proşti, răi, nebuni care izgonesc cerşetorii, oamenii fără casă din oraşe, sate doar pentru că nu au casă, bani, buletin, domiciliu pe buletin în acele localităţi sau pentru că cerşesc de foame un colţ de pîine ca aceşti nebuni să priceapă că mila e pentru cerşetori nu pentru conducătorii corupţi ai României, poliţiei, jandarmeriei? Pe nebunii ăştia de poliţişti, jandarmi şi pe cei care au făcut legile criminale cu care ei atacă, izgonesc legal sărmanii, bolnavii, cerşetorii Dumnezeu îi striveşte sub bombe nucleare pe tot globul, iar şi iar, pînă îi satură de violenţă, îi zăpăceşte cu bombardamentele. Că ştie bine militărie Tatăl Ceresc.
Vor război păcătoşii, masonii, bandiţii, necredincioşii, duşmanii lui Dumnezeu şi Allah?Vor avea, Dumnezeu îi nimiceşte acum cu război nuclear, Ukraina e abia începutul, Iranul va ataca, invada acum şi el Europa, Nato, simultan cu atacul Chinei şi Rusiei în estul Europei. Ce mare lucru pentru un om rău, păcătos să te baţi cu un miliard de chinezi şi cu Dumnezeu?, că un jandarm corupt şi un poliţist rău tîmpit cred că îi înving pe ei din două mişcări şi mai bat apoi încă zece Dumnezei, că aşa cred tîmpiţii cu muşchi, fără creier precum cei care deseori m-au atacat verbal pe mine, vorbind cu superioritate şi obrăznicie cu mine, inclusiv jandarmi, poliţişti proşti.
Dar nimeni nu admite că asta e o Apocalipsă, deşi Biblia spune „Sfinţiţi-vă că împărăţia cerurilor e apoape”, adică Apocalipsa, pieirea omenirii, păcătoşilor e aproape, a sosit.
Poate e nevoie de încă 7 Apocalipse şi crize economice pentru ca şi hoţii, corupţii, păcătoşii să recunoască că Dumnezeu există, dreptatea există şi că cei ce nu ascultă pe Dumnezeu vor pieri, că Apocalipsa vine, sau mai exact deja se încheie, omenirea piere în câteva luni, cel târziu pînă în 2026, dar nu cred că apucăm 2026, Dumnezeu e mai iute ca noi, omenirea piere în câteva luni, aşa crede Dumnezeu.

Criza economică mondială, Apocalipsa războiului nuclear e un joc pentru dânşii, păcătoşii, nemernicii, toţi sunt optimişti că o vor trece cu bine, prostind pe Dumnezeu şi făcând iar păcate. Dar nu o vor mai trece, vor pieri.
Că gluma s-a terminat.
Adevărul, Idealul, Dumnezeu, Allah nu are nevoie să facă efort pentru a face justiţie, căci păcătoşii sunt nimiciţi de propriile păcate, precis şi inevitabil.
Acum, în timp ce scriu astea, milioane, miliarde de oameni încep să le înţeleagă singuri, chiar fără să îi învăţ eu şi unii îşi îndreaptă purtarea greşită, măcar ca să scape de criza economică, de război, de foametea care creşte pe glob.
Şi bine fac, că doar cei ascultători de Tatăl Ceresc, Idealul vor scăpa din Apocalipsă vii, cu rugăciunea „Tată, miluieşte-ne”.
Mă mir, cu atîtea miliarde de tone de mâncare aruncate la gunoi pe glob anual şi cu atîtea miliarde de rugăciuni ale credincioşilor că mai există burtoşi, grăsani, popi burtoşi îmbuibaţi şi că săracii obţin atît de greu hrană suficientă şi sănătoasă de la biserică.
Că nici lui Mesia Isus Hristos sau lui Mesia Edison sau lui Mesia sau lui Dumnezeu, dacă ar cere nu le-ar da popii, călugării, păcătoşii un sac de mâncare de 50 de kilograme zilnic, ci doar o porţie mult prea mică, zgârcită, normală, că ştiu ei mai bine decât Dumnezeu, datorită tâmpeniei lor ce trebuie să facă Mesia şi Dumnezeu, adică ei încearcă să îi dea ordine ca la slugi lui Mesia, cum ar încerca ei şi cu Dumnezeu. Dacă voi păcătoşii, popii, călugării păcătoşi sunteţi mai deştepţi ca Mesia Isus Hristos şi Mesia Edison şi refuzaţi să îi daţi un sac de mâncare pe zi şi vă scărpinaţi un an în cap pînă vă hotărâţi să îi daţi o haină de iarnă şi bocanci, atunci sigur pieriţi în Apocalipsă, că sunteţi mai deştepţi decît Dumnezeu, şi decît Mesia Edison, aşa credeţi călugărilor, popilor corupţi, trădători, mincinoşi, avari, zgârciţi. Păi credeţi că nu ştiu câtă mâncare pot eu Mesia să dau din un sac la săraci şi câtă trebuie să mănânc eu, câtă mâncare îmi trebuie zilnic, zgîrciţilor?
Păi cu un sac de cincizeci de kilograme de hrană mănînc câteva zile, şi aşa nu mai umblu zilnic pe drum după hrană, nu mai întîlnesc zilnic bandiţii de popi, călugări zgîrciţi, răi şi alţi păcătoşi bandiţi şi mă pot ocupa de Dumnezeu, e corect sau nu?
Acum apoape că nu mai există om, popă, jandarm, român, poliţist, conducător şi călugăr corecţi că în afară de câţiva puţini oameni buni aproape toţi îmi vorbesc mie, Mesia Edison Gudruman de sus, obraznic, mă contrazic, iar forţele de ordine mă sîcîie cu legitimări de alea tîmpe de buletin pe stradă prea dese, lunar şi discuţii tîmpe, dezgustătoare, idioate, agresive, ameninţătoare, iscoditoare, nesimţite impuse legal, obligatoriu la legitimări prea des, lunar şi încearcă să îmi dea ordine ca la slugi, să mă izgonească din localităţi, aşa cum v-am spus că au făcut unii poliţişti, jandarmi, călugăriţe, păcătoşi răi, doctori, preoţi răi în România cu mine.
Asta când eu, Mesia Edison, fiul lui Dumnezeu am venit să fac judecata lor, să decid dacă aceşti tîmpiţi vor mai scăpa vii, nepedepsiţi din Apocalipsă, să decid dacă trebuie să opresc războiul nuclear, eu fiind singurul om care mai poate opri acum războiul nuclear, Apocalipsa.
E o adevărată bătălie eroică ca om bolnav, sărac, înfometat să scoţi din o mânăstire un colţ de pîine pentru un sărac, căci ţi se spune : „Noi nu avem mâncare în mînăstirea noastră, du-te la altă mânăstire”. Dacă totuşi mănăstirea îţi dă mâncare, îţi dau uneori resturile rămase de la masa călugărilor şi nu îţi dau un sac de mâncare ci o porţie anemică, insuficientă, zgîrcită, cît mai mică, ca să faci naveta zilnic, sute de kilometri, ca bolnav, pentru un colţ de pîine să îl iei zilnic de la mânăstire.
Aşa că bolnavii se prăbuşesc deseori pe drum spre mânăstire în zăpadă, murind îngheţaţi uneori în timp ce călugării, popii nesimţiţi stau la căldură în mănăstire spunând în mintea lor dementă: „l-am ajutat, salvat, hrănit pe acel bolnav, sărac”.
Dar ei, popii şi călugării fac majoritatea burtă, fălci de îndopaţi cu mâncare ce sunt. Adică ei se prefac că ajută săracii cu mâncare, dar în realitate îi batjocoresc şi îi dijmuiesc, îi trădează, preocupaţi să primească, fure ei bani, pământuri, averi, hrană de la omenire, păcălind oamenii să le dea averi pe motiv că ei ajută săracii. De aia îi nimiceşte Dumnezeu pe aproape toţi popii şi călugării în Apocalipsă, iertând doar câţiva sfinţi ascunşi prin mânăstiri. Eu, Mesia Edison sunt proprietarul şi stăpînul creştinismului, bisericii creştine şi religiei musulmane, islamice şi al planetei şi nimeni nu îmi dă mie din ale sale, ci îmi dă din ale mele căci toate de pe glob sunt ale Tatălui meu Dumnezeu, care acum vă scoate vouă, hoţilor şi nemernicilor proprietatea şi averea din cap cu bombe nucleare. Voi nu aveţi nimic pe planetă, toate care le aveţi le-aţi primit temporar, cu împrumut de la Dumnezeu, adevăratul proprietar şi stăpîn al averilor, pământurilor, lucrurilor voastre pe care oricum nu le mai meritaţi voi păcătoşii şi le veţi pierde, vi le ia Dumnezeu acum, nimicindu-vă cu război nuclear, e clar păcătoşilor, popilor, imamilor, aiatolahilor, patriarhilor, membrilor ai clerului, călugărilor, preoţilor, episcopilor răi, păcătoşi, zgîrciţi, avari?
Vă satură Dumnezeu lovindu-vă cu rachete nucleare pe voi păcătoşii, obraznicii să îmi daţi mie lecţii, cu obrăznicie, ameniţări, violenţă, minciuni, îngîmfare, vorbind de sus, să îmi spuneţi mie ca celor sărmani „îţi dăm o porţie de hrană, dar nu un sac de hrană, că ştim mai bine decât tine Mesia, fiul lui Dumnezeu şi decât Dumnezeu ce trebuie, du-te şi ia mâncare şi încălţăminte şi haine, scule şi unelte şi cele trebuincioase suprvieţuirii de la alţii”.
Aşa ne-ar vorbi mie, Mesia Edison şi lui Isus, profetului meu Mohamed din Coran azi majoritatea păcătoşilor, preoţilor, călugărilor, imamilor, oamenilor cum i-au vorbit şi lui Isus preoţii răi, fariseii care l-au ucis şi cum ne-ar vorbi mie şi lui Isus preoţii, călugării prefăcuţi şi răi de azi, că l-ar bate şi ucide iar pe Isus de l-ar întîlni.
Dar hulpavilor, proştilor, nebunilor, Mesia Isus spunea despre mine Mesia Edison, fratele său geamăn următoarele:
„Cine hrăneşte un sărac, pe săracul meu frate Mesia Edison şi îi dă îmbrăcăminte, mie îmi dă hrană şi îmbrăcăminte, căci acelaşi Mesia suntem eu Isus şi Edison”.
Căci mai ales la mine Mesia Edison cel sărac dar şi la săraci se referea Isus în această parabolă a săracului, aşa să ştiţi voi oameni, popi şi călugări zgârciţi, proşti, tîmpiţi, încăpăţînaţi, că Isus ştia că m-aţi atacat deseori sălbatic, violent, continuu, nedrept, cu răutate prin toate mânăstirile, prin ţară şi uneori prin biserici, împreună cu doctorii, jandarmii, poliţiştii răi, tot aşa cum l-aţi bătut şi omorît şi scuipat şi pe el, Isus, nesimţiţilor, criminalilor, că tare deştepţi, pricepuţi, ştiutori vă credeţi şi mereu îmi daţi lecţii, sfaturi, indicaţii tâmpe, prosteşti, păcătoase, comenzi nesimţite ca la slugi deşi habar nu aveţi de nimic şi pe toate le greşiţi şi le amestecaţi aiurea, că sunteţi proşti şi tâmpiţi de nu nimeriţi uşa şi fereastra şi nu înţelegeţi nici cât o maimuţă omenia, cunoaşterea, retardaţilor.
Dar circul ăsta al vostru s-a terminat, păcătoşilor răi şi nebuni, în zilele, lunile imediat următoare veţi căuta şi voi în războiul nuclear salvarea, pacea, iertarea la mine şi la Dumnezeu şi nu le veţi mai găsi, veţi căuta sinuciderea ca să scăpaţi de pedeapsa lui Dumnezeu şi nu o veţi găsi.

Dar cum vede Dumnezeu asta?
Cu mare mânie, cu Apocalipsă în care majoritatea preoţilor, călugărilor, membrilor clerului egoist, rău, asemănători cu preoţii care l-au răstignit pe Isus vor pieri nimiciţi de Dumnezeu. După Apocalipsă vor mai supravieţui doar câteva mii de preoţi şi călugări pe glob, cîte o sută în fiecare ţară, câte unul în fiecare o sută de mănăstiri şi biserici, şi câte unul în fiecare oraş, doar cei milostivi faţă de săraci, cu sete mare de Dumnezeu care fac rugăciune continuă.
Pentru că aşa au vrut şi păcătoşii şi clerul păcătos al bisericii, nu-i obligă nimeni la asta, ei o cer insistent, cer pedeapsă de la Dumnezeu, că sunt smintiţi.
Isus spune în Biblie „Judecata, Apocalipsa, sfîrşitul lumii vine cînd Evanghelia va ajunge la toate neamurile planetei”. Şi Evanghelia a ajuns la toate neamurile, deci Apocalipsa a început.
Dacă nu credeţi, amintiţi-vă că şi Antonio Guteres, şeful Onu a spus zilele trecute ce v-am spus eu:
„Faptul că ruşii au pus forţele nucleare în alertă înseamnă că acum vor ataca nuclear Nato”, ceea ce înseamnă că vor face acum asta, nu mai fac discuţii goale ci au decis asta.
Aşadar credeţi că Dumnezeu e străin de acest război nuclear, că nu putea să îl împiedice, că nu ştie că sunteţi răi, că nu nimiceşte răul şi pe cei răi? Tare vă înşelaţi, Dumnezeu fierbe de mânie.
Păi dacă nici călugării, popii proşti, nebuni nu vor să îmi dea mie Mesia un sac de mâncare de cincizeci de kilograme zilnic după ce două milenii s-au rugat la mine să vin la ei să îi ajut, atunci cum îmi va da mie răspuns Dumnezeu ca să îi ierte de nimicire cu bombe nucleare în lunile următoare, când întreaga biserică creştină şi catolică nu găseşte un sac de cincizeci de kilograme de mâncare zilnic pentru mine?
Când eu Mesia le-am dat mii de ani hrană şi ajutor şi case, biserici, religii, Biblie, Coran, moschei, creştinism, islam acestor credincioşi păcătoşi şi acestui cler păcătos al religiilor mele?
Propria mea biserică creştină şi islamică, religie a islamului şi a creştinismului, cu miliarde de dolari şi miliarde de credincioşi creştini, islamici nu găseşte un sac de mâncare pentru mine, Mesia însuşi, fiul lui Allah şi Dumnezeu tocmai în Apocalipsă, păi ăştia nu sunt nebuni? Că proşti sunt sigur dacă se sinucid astfel în război nuclear, refuzând să îi salvăm eu şi Dumnezeu.
De ce cer sau pare că mănânc eu zilnic proştilor, nebunilor cincizeci de kilograme de hrană vegetală şi nu animală?
Că am postit des numai cu apă şi dau la săraci aproape toată mâncarea mea , că am boala numită bulimie şi că stomacul meu nu digeră hrana, trebuind de aceea să mănânc de cinci ori mai mult faţă de un om obişnuit, şi pentru că nu mănânc produse animale în Apocalipsă fiind spurcate.
Mănînc ca toţi sfinţii creştini doar hrană vegetală, fiartă şi crudă, că e mai sfântă, curată, sănătoasă.
Iar proştii, nebunii care îmi dădeau în spitale, mânăstiri doar un sfert de porţie de mâncare de ajunsesem slab ca un schelet credeau datorită demenţei lor că eu mânînc cincizeci de kilograme zilnic sau poate o tonă de mâncare.
Păi cum să mănînce proştilor un sărac cincizeci de kilograme de mâncare la o masă, le mănîncă în o săptămînă, două, că nu e elefant, balenă, nebunilor. Voi ce aţi zis, dacă nu îi dăm cincizeci de kilograme de hrană zilnic lui Mesia Edison cum cere îi dăm tot cincizeci, dar cincizeci de grame, are pretenţii prea mari pentru un Mesia, lasă că ne îdopăm noi burtoşii hulpavi preoţi, călugări, oameni păcătoşi tot cu cincizeci, dar cincizeci de tone de hrană fiecare zilnic. Mai daţi şi pe la refugiaţii ukrainieni hrană, dar nu cu pipeta hulpavilor de popi perfizi. Iar voi ruşii nu mai împuşcaţi civili ukrainieni nevinovaţi iar voi ukrainienii nu mai împuşcaţi civili ruşi nevinovaţi în Ukraina, şi Donbass, Lugansk, Doneţk, estul Ukrainei şi oriunde.
Dar Biblia spune că preoţii pronunţau o dată pe an numele lui Dumnezeu, cu mare respect . De ce? Pentru că nici eu nu îndrăznesc să fac altfel, că Dumnezeu e cumplit la mânie, de aia, şi mai ales acum e tare mânios, în Apocalipsă.
Nu vă fie frică de Dumnezeu, dar să vă fie frică să îl supăraţi pe el şi pe Mesia Edison, căci doar el Edison mai poate opri acum războiul nuclear sau salva cîţiva supravieţuitori după războiul nuclear.
Iată, în zilele următoare veţi primi noi dovezi ale celor ce vi le-am spus, căci Iranul, China, Sua, Europa, India, Nato, musulmanii, creştinii vor face noi atacuri nucleare şi noi războaie, nemulţumiţi de certurile dintre ei, de eşecurile războiului din Ukraina şi de criza economică mondială, foametea mondială, sărăcia ce se întinde ca o molimă pe glob. E pandemia Covid una din cele 7 plăgi ale Apocalipsei descrise în Biblie. Pentru proşti ea nu pare astfel, de aia acum ei se distrează păcătos, prosteşte păcătuind în timp ce ruşii au montat deja focoasele nucleare pe rachete să îi nimicească cu bombe nucleare.
Ce doare mai tare pe păcătos, cea mai mare durere a corpului din univers cauzată de lovitura exploziei bombei nucleare care ucide imediat un întreg popor, ucide pe loc sute de milioane de oameni în chinuri groaznice, cele mai dureroase din Univers sau îl doare mai tare lovitura pedepsei lui Dumnezeu care e de milioane de ori mai mare, mai dureroasă şi mai lungă şi pe care Dumnezeu o poate mări şi prelungi oricât, şi care doare ca şi lovitura bombei nucleare mult mai mult decât toate felurile de dureri maxime, înfricoşătoare existente care ar putea lovi maxim de dureros corpul unui om.
V-am spus toate astea ca să nu mai faceţi rele şi să pronunţaţi cu respect numele lui Dumnezeu şi al meu, adică să nu mai îndrăzniţi să ne mai pronunţaţi numele, că păcătoşii ne vorbesc cu obrăznicie iar cei ce mă contrazic vor pieri.
Păi trebuie să mă rog eu, Mesia cinci minute de un păcătos să facă ce spune Dumnezeu?, când cei ce ştiu mânia lui Dumnezeu şi groaza războiului nuclear tremură şi transpiră sânge de frica lui Dumnezeu şi a mâniei sale, a războiului său nuclear din cauza căreia nici eu acum nu îndrăznesc să îi pronunţ numele mâniosului Dumnezeu? Chiar sunteţi nebuni, voi păcătuiţi, vă distraţi păcătos acum, batjocoriţi cuvintele mele şi ale lui Dumnezeu când bombardamentele nucleare au început deja în Ukraina şi Israel, dovedind că Apocalipsa a început, dovedind ce vă spuneam în textele mele anul trecut adevărul că va începe curând, până în 2026 războiul nuclear şi veţi pieri toţi?
Gândiţi-vă bine la asta, salvarea voastră din război nuclear depinde acum de cum ascultaţi cuvântul meu şi de cum umpleţi sacul ăla de mâncare al meu cu cincizeci de kilograme zilnic, oriunde aş cere eu mâncare pe glob, deşi nu voi cere zilnic un sac de mâncare ci periodic, o dată la vreo săptămână, două. Chiar vreţi să pieriţi toată omenirea pentru că refuzaţi să îmi daţi un sac de mâncare săptămînal, şi pentru a mă contrazice pe mine uneori cu o vorbă oarecare, refuzând să ascultaţi cuvîntul meu de la Dumnezeu, să faceţi ce vrea Dumnezeul meu?
Nu pricepeţi, nebunilor că doar eu, Mesia Edison mai pot opri războiul nuclear, numai dacă îl rog pe Dumnezeu mereu şi chiar şi aşa el nu vrea să mai trăiţi ci vă va nimici peste cîteva luni sau peste cîteva zile cu război nuclear, va ucide omenirea imediat.
Păi dacă eu Mesia, ca să verific ascultarea voastră de Dumnezeu, Allah cer în biserica mea creştină, islamică drept hrană mere la masă, cinci tone pe zi, voi îmi daţi în batjocură pere, cinci sute de grame pe zi, în Apocalipsă când tocmai pentru această obrăznicie faţă de el Dumnezeu vă nimiceşte?
Ascultare de Dumnezeu înseamnă că atunci cînd un sărac un bolnav, când eu Mesia Edison cer cincizeci kilogram de mâncare pe zi îmi daţi cincizeci de kilograme zilnic, oricând cer, cât poate mânca, şi îmi daţi exact ce cr să mănînc cît vreau eu şi cît vrea Dumnezeu, e simplu. Apoi cînd termin hrana, când vreau eu, nu când vreţi voi vin şi cer iar un sac cincizeci de kilograme de hrană şi plec cu el unde vreau. Aşa trebuie să îmi daţi hrană şi mie şi săracilor mei.
Dar voi, în mînăstirea din Herculane de exemplu sau orice altă mânăstire aţi hrănit asfel vreodată vreun sărac?, ia gîndiţi-vă!, eu zic că nu ci voi mâncaţi mult ca porcii şi ne daţi puţin nouă săracilor, minţind săracii că nu aveţi mâncare, inclusiv în mânăstirea din Herculane.
Dar dacă nu sunteţi în stare de un lucru atît de simplu şi uşor în judeţul Caraş Severin, în Oraşul Herculane, în religii, adică nu aveţi un minim raţional, firesc de milă, cum să pretindeţi voi să trăiţi veşnic cu Dumnezeu? Pe zgîrciţi, egoişti, răi, păcătoşi ca voi Dumnezeu vă va nimici sigur în Apocalipsă în cîteva luni şi degeaba vă ascundeţi unii în haine de popi şi călugări şi alţii în buncăre atomice, de pedeapsa lui Dumnezeu nu scăpaţi.
Păi nu au scăpat atîţia sfinţi creştini şi musulmani de nimicire, atîţia copii nevinovaţi, sfinţi, cuminţi, credincioşi lui Dumnezeu, Allah, Mesia că i-au nimicit păgînii sau dezastrele naturii deşi Dumnezeu îi apăra şi îi iubea şi credeţi că veţi scăpa voi, păcătoşii răi şi zgîrciţi de cea mai periculoasă şi nimicitoare urgie din univers, mânia lui Dumnezeu, acum în Apocalipsă?
Nici măcar în glumă, în vis să nu visaţi asta nebunilor. Păi pînă cînd credeţi voi că o să vă bateţi joc de mine Mesia şi de Dumnezeu?
Biblia spune că Dumnezeu a pregătit dinainte, demult toate cele necesare, inclusiv hrana celor buni şi nimicirea în Apocalipsă a celor răi, deci nu va întîrzia, vă spulberă nemernicilor în Apocalipsă, imediat, în cîteva luni pe toţi.
https://m.mediafax.ro/externe/fost-comandant-nato-europa-trebuie-sa-fie-pregatita-sa-se-apere-de-atacuri-nucleare-20642737

Iată cum va face Dumnezeu Apocalipsa, aţi văzut adineauri în acest ultim link.
Iată câteva cuvinte şi expresii cu subânţeles de curvie strecurate de copişti, scriitori, traducători, păcătoşi în limbajul religios, în cărţi, pentru a ataca religia, cuvinte care trebuie să dispară din vorbirea oamenilor şi care nu existau anterior nici în textul Bibliei, fiind adăugate ulterior:
„în dreapta lui Dumnezeu, Isus, sfîntului”, „drept aceea”, „se vor mângîia”, „mărire ţie”, „te mărim”, „Doamne ajută”, „preamărim”, „Doamne”, „mântuire”, „să îmi urmeze mie”.
De exemplu când în loc de Dumnezeu spuneţi „Doamne”, acest „Doamne” vine de la doamnă, curvă, „doamne ajută” înseamnă „Dumnezeule violează-l sau Dumnezeule fă sex”, iar „mântuire” înseamnă ejaculare în mintea curvarilor, popilor tîmpiţi care au inventat aceste tîmpenii. Iar Isaac Sirul nu era un sfînt ci un prefăcut care vorbea cu subânţelesuri rele, făcut sfînt din greşeală de biserică sau de un patriarh necinstit.
O expresie de curvie este şi traducerea cuvântului Amin prin cuvintele „aşa să fie”.
Amin înseamnă „Adevăr”.
Dar să ştiţi că în toate religiile veşnic curvarii vor încerca să strecoare cuvinte cu subânţelesuri de curvie, de aceea nu mai adăugaţi cuvinte noi, sau culturale ale oamenilor de cultură în religii în limbajul bisericesc, folosiţi-le doar pe cele vechi.
Jumătate dintre cuvintele limbajului cultural sunt cuvinte cu subânţeles de curvie, de exemplu cuvintele „condiţional optativ”, „anale” şi altele.
Cuvântul „mântuire” poate fi înlocuit cu cuvîntul sfinţire sau cu cuvîntul desăvîrşire, desăvîrşit.
Ca să le puteţi recunoaşte, ghici cuvintele de curvie, vă spun că cuvintele care sunt sucite, ciudate, ilogice, inutile, fără sens, prosteşti, banale, fleacuri, fără isteţime sunt ori prostii ori cuvinte cu subânţelesuri de curvie, dar pentru că sunt cu tîlc, cu subânţeles e greu să le recunoşti.
Boala principală a majorităţii oamenilor e curvia, sunt obsedaţi sexual, după cum vedeţi în massmedia şi internet, societate plinede sex, curvie, bordeluri, înjurături de curvie, pornografie.
Mai ales când oameni isteţi, răi, perfizi precum preotul Remus Rădulescu cel diabolic le foloseşte aceste cuvinte de curvie la Radio România Actualităţi, lovind cu ele milioane de români şi neamul nostru.
El să dispară imediat din Srr, Bor, creştinism, împreună cu toţi curvarii şi masonii, altfel îi face Dumnezeu să dispară cu rachete nucleare în Apocalipsă.
Când curvarii nu îndrăznesc să atace pe cei buni cu cuvinte rele, folosesc subânţelesuri ascunse în cuvinte, ca cei buni să nu le poată observa, ca ei, curvarii să nu fie pedepsiţi de cei buni.
Cuvîntul e Dumnezeu, nu batjocoriţi cuvântul că luaţi pedeapsa cea mai mare a lui Dumnezeu.
Banca Vaticanului şi băncile religiilor creştine, islamice să fie închise şi toate conturile bancare ale religiilor creştine, islamice să fie blocate, desfiinţate, interzise. Toţi banii religiilor creştine, islamice şi ai clerului lor să fie confiscaţi, iar cu aceşti bani faceţi ferme de stat, naţionale, nu private cu care veţi hrăni gratuit săracii flămânzi pe glob, că au vrut popii filantropie.
Toţi membrii burtoşi, fălcoşi, obezi ai clerului creştin, islamic să fie concediaţi din funcţii, să fie făcuţi călugări, iar ei, împreună cu toţi ceilalţi membri ai clerului creştin, islamic să ţină post negru o dată la două zile, ca să nu se mai îngraşe şi să mănînce doar hrană vegetală, fără produse animale, că i-a tîmpit osînza.
Călugăriţa Mihaela, obraznică şi perfidă din mănăstirea din Herculane să fie mutată urgent la altă mănăstire, iar episcopul Lucian de Caraş Severin prost, curvar, tîmp, retardat şi protopopul de Herculane, zgîrcit, rău şi obraznic să fie concediaţi din funcţii, episcopul Lucian să fie caterisit din biserică.
Jandarmii şi poliţiştii români să nu mă mai legitimeze niciodată şi să mă ocolească, să plece imediat departe de mine oriunde mă văd că m-am săturat de agresivitatea, prostia şi tîmpeniile lor,păcatele lor.
Ministrul de interne şi toţi jandarmii, poliţiştii care din anul 2012 au lucrat sau patrulat în localităţile Costineşti, Iveşti, Herculane unde locuiam eu, să fie concediaţi din funcţii, le confiscaţi proprietăţile şi averile şi banii şi casele, maşinile, le vindeţi şi îmi daţi mie aceşti bani ai lor, averea lor că m-au atacat degeaba, cu violenţă mereu, m-au înjurat şi ameninţat cu bătaia şi în Iveşti au încercat să mă bată şi să mă omoare cu ajutorul doctorilor. Iar mulţi dintre ei, deşi nu m-au atacat nu au sărit să mă apere de atacatori. Deci cer despăgubiri.
Să nu mai văd niciodată nici un jandarm, poliţist, militar în Herculane şi oriunde voi fi eu, că oricum Dumnezeu îi va nimici în război nuclear curând pe ei şi omenirea, aşa cum mi-a spus mie el, iar profeţiile pe care Dumnezeu mi le-a făcut mie s-au adeverit totdeauna, el ştie exact viitorul. Tocmai de aceea profeţiile mele din textele mele anterioare s-au adeverit mereu, s-au întîmplat toate mereu aşa cum le-am prevestit, inclusiv cu războiul din Ukraina şi cu războiul nuclear.
Dumnezeu nimiceşte omenirea că majoritatea oamenilor au şi fac mereu păcate, războaie, rele, crime, curvie, religie satanică, vrăjitorie, minciună, sfidare a mea şi a lui Dumnezeu, obrăznicie, nesimţire, prostie, violenţă, hoţie, ameninţare, că ştiţi bine voi oamenii, tâmpiţilor, proştilor, nebunilor, păcătoşilor, nesimţiţilor că sunteţi aproape toţi răi, păcătoşi şi nu vă interesează Dumnezeu şi Allah.
Aţi vrut şi votat criminali, nazişti, masoni criminali la conducerea ţărilor şi voi omenirea veţi fi ucişi de aceşti criminali în război nuclear că asta aţi vrut şi voi aţi cerut asta, aveţi ce aţi cerut iar cuvântul bun al meu şi al lui Isus, Mohamed nu l-aţi vrut, ci iadul l-aţi vrut, blestemaţilor şi nemernicilor, păcătoşilor şi ticăloşilor.
Faceţi rugăcioni fără dragoste de Dumnezeu şi rareori vă gîndiţi la el.
Când un copil e părăsit de tatăl său el plînge şi aleargă după el şi face şi o mică rugăciune, rugându-l să nu îl părăsească, că îl iubeşte pe tată, iar asta e puţin şi uşor de făcut.
Dar voi, copiii lui Dumnezeu nu aţi făcut asta pentru Dumnezeu, Allah şi de aceea vă nimiceşte cu război nuclear, că nu îl iubiţi şi nici între voi nu prea vă iubiţi.
Oricum, dacă eu nu aş fi Mesia, tot la fel v-ar spune Mesia Isus Hristos, profetul Mohamed din Coran, îngerii şi Dumnezeu dacă ar veni azi la voi deci veţi pieri, voi omenirea şi să nu mai speraţi că mai scăpaţi de pieire.


Iată alte clipuri despre războiul nuclear mondial, anunţat acum de ascunderea conducătorilor ruşi zilele trecute în buncăre atomice şi de planul conducătorilor americani de a se ascunde şi ei în buncăre atomice, şi de a înfrunta un atac nuclear iminent. Faptul că ei, inclusiv Joe Biden şi Vladimir Putin se ascund în buncăre arată clar că au aflat sigur că urmează un atac nuclear al adversarului, al ruşilor, americanilor, al Nato, cu rachete nucleare. Ascunderea şefilor ţării în buncăr atomic se face cu câteva zile sau luni înainte de atacul nuclear, doar atunci când ei sunt siguri, au informaţii sigure că va fi un atac nuclear şi când au decis sigur, dinainte, au dat deja acum, dinainte un ordin pentru un atac nuclear peste câteva zile, luni:
https://youtu.be/6ffCZ-B1GT0
https://youtu.be/q_wS7AQGZE8
Iată:
https://youtu.be/CwZ6pJGH3Ew
https://youtu.be/7FeIaly-yXA
https://youtu.be/PtFYrui3UEk
https://youtu.be/3b3Q7IKZ6po
https://youtu.be/5aeYeV1cEiQ
https://youtu.be/FLbLQAvlGXM
https://youtu.be/n6cOCTulBqo
https://youtu.be/g4rhWkz1GoI
https://youtu.be/g4rhWkz1GoI

Criza economică mondială, adică sărăcia, pierderea averii de către ţări, bogătaşi, conducătorii ţărilor îi împinge pe aceştia la război nuclear mondial, declanşat de ei mai ales contra Rusiei, contra Nato sau contra celor ce dau sancţiuni economice, inclusiv Rusiei, deoarece Rusia, Nato şi războiul Rusiei în Ukraina dar şi sancţiunile economice împotriva unor ţări, mari companii creează, măresc criza economică mondială deja începută.

Iată:
https://youtu.be/gV63o1TnWTc
https://youtu.be/BilWfnYPLfM
https://youtu.be/ydfEEB8mmtM
https://youtu.be/X-c1Me0Kezg
https://youtu.be/9Ysk-qXpznQ
https://youtu.be/gVFbgstyQsc
https://youtu.be/NBHYb1FA1CU

https://youtu.be/thylm4i3qVQ
https://youtu.be/R9CspSHOxvw
https://youtu.be/DjqrlVld1BQ
https://youtu.be/gV63o1TnWTc
https://youtu.be/dtnr0YmVQV8
https://youtu.be/NVizYDOVNvE
https://youtu.be/7-tk1LXtgws
https://youtu.be/nGXTaWpWi04
https://youtube.com/shorts/RQ0YrCZvUcw?feature=share
https://youtube.com/shorts/EvwubLZOcR4?feature=share
https://youtu.be/ErIwCIHsbNc
https://youtu.be/DFPiLTv5eh4



https://youtube.com/user/PeterSchiffChannel


Sunt Gudruman Edison, Mesia.
Ma bucur ca ati facut urmatoarele lucruri pe care le-am ordonat eu, seful planetei in textele mele, in ultimii ani:
Centrala de fuziune nucleara franceza, cea mai mare a Europei
Podul peste strimtoarea Dardanele
Autostrada Moscova -Beijing
Acordul romano-bulgar din iunie 2022 al viitoarelor cinci poduri peste Dunare
Hidrocentrala din Etiopia
Primele computere cuantice care vor fi vandute in magazine si care vor echipa si tancurile armatei engleze, adica apare la magazin laptopul cuantic pe care si eu visez sa imi scriu si sa imi public textele si inventiile, ce va fi de miliarde de ori mai rapid decat actualele laptopuri.
Tancul lui Elon Musk, cu motor imbunatatit care va echipa armata germana. Faceti la toate vehiculele de pe glob motoare de tanc electrice si mai ales magnetice, caci motorul magnetic de tanc e cel mai bun si puternic motor de pe glob.
Ati dat la milioane de romani saraci tichete de hrana de 250 de ron si 700 lei in plus la pensie, si alte sume de bani ca ajutor de la stat si ajutoare diverse cum am ordonat eu.
Tot eu am ordonat miraculos unui conducator al bisericii ortodoxe romane sa ceara, sa porneasca, sa declare, sa faca unirea tarilor romane, in 1918, adica am creat Romania Mare.
In ultimii ani, cu puterile mele miraculoase de Mesia am ordonat ploilor, secetei, cutremurelor, furtunilor sa inceteze in Romania, Europa, Sua, si pe glob cand crescusera prea mult aceste dezastre.
Astfel ele au scazut in ultimii ani in anumite locuri pe glob, in Romania, Europa, Sua, Atlantic.
Pe aceste cunostinte practice ale mele se bizuie inventiile mele de oprire a calamitatilor naturii din textul meu „Inventii”.
Conducatorii Europei au acceptat acum sa primim Republica Moldova candidat la unirea cu Europa cum am ordonat, mai fac eu o data Romania Mare.
Aceste lucruri si multe altele pe care ati vazut ca le-am ordonat in textele mele recente de la poezie.ro si de pe blogul meu edison50.blogspot.com le-ati facut.
Bravo.
Am pus acum sute de clipuri noi in pagina mea de facebook cu declaratiile conducatorilor planetei, bogatasilor, massmediei, economistilor, televiziunilor, despre colapsul economic mondial care a inceput, insotit de caderea burselor si despre care multi din ei spun ca va fi mult mai mare decat o recesiune mondiala, sau o depresiune economica mondiala sau decat criza economica din 2008.
O recesiune agravata devine depresiune, care agravat devine colaps economic, adica prabusirea, disparitia completa a economiei mondiale actuale, corupta, putreda, mafiota.
Deci pregatiti-va voi cei saraci si multi si bolnavi cu provizii de hrana sa infruntati saracia care vine si cereti acum ajutor de la Ideal, Tatal Ceresc sa infruntati saracia.
Acum acest colaps economic va elibera saracii, omenirea de bogatasi, masonerie, capitalism si exploatare, nedreptate, conducatori răi si de mafia banului, de viciul, raul finantelor.
Ziua libertatii celor buni a sosit.
Pregatiti-va de batalia finala de nimicire a raului, de victorie a celor buni, caci acum uraganul binelui, colapsului economic mondial eliberator, adica Apocalipsa va sparge in bucati raul si sclavia de milenii a omenirii care se vor sfarsi acum, in ultimele zile ale Apocalipsei.
In lunile urmatoare prin colapsul economic mari, nimicitoare, numeroase dezastre vor lovi succesiv, rapid economia mondiala, dezastre anuntate deja de prabusirea burselor de valori mondiale.
Dar acum Idealul zambeste, caci eu, Mesia Edison eliberez omenirea din suferinta, din porunca Tatalui Ceresc, asa cum el v-a promis demult, deci fiti veseli si biruitori, iubitori de Ideal voi cei saraci, sarmani, buni caci Tatal Ceresc vine acum la voi, el este chiar acest colaps economic mondial eliberator, Apocalipsa.
Va indemn sa iubiti pe Tatal Ceresc, numit de unii Allah, Iehova, Dumnezeu, Adevar, Ideal, sa va rugati lui, sa il ascultati si sa îi fiti credinciosi.
Iar cei ce va hotarati sa traiti doar pentru Tatal Ceresc si sa il cautati pina il gasiti, renuntand la toate celelalte nu veti simti nici un mic necaz in Apocalipsa si colapsul economic mondial incepute acum.
Tatal Ceresc, Idealul nu are nationalitate, el iubeste si pe rusi, europeni, americani omenosi, oameni milostivi, deci iubiti si voi oamenii buni, fiintele bune si fiti pasnici.
















.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!