agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 92 .



Invenţii (partea 13)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2022-07-19  |     | 



Iata ultima parte a textului meu "Invenții" de la poezie.ro si de pe blogul meu edison.50.blogspot.com.

Iata adevarul, trei mii de clipuri despre cele mai importante probleme ale omenirii cu învataturile, textele, discursurile celor mai mari ganditori, savanti, artisti de pe glob si ale conducatorilor planetei.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010973384985

Daca scrieti in casuta de cautare cuvantul thermoelectric sau cuvintele "thermoelectric materials"pe youtube si google si internet gasiti inventii, tehnologii foarte importante pentru omenire, faceti aceste inventii pentru toti oamenii.
Iata ultima parte a textului meu "Invenții" de la poezie.ro si de pe blogul meu.
Transmiteți acest ordin conducatorilor țărilor și planetei.
Faceți următoarele lucruri și invenții pentru întreaga omenire.
Activitatea seismica pe glob, datorită încalzirii globale a crescut de cinci ori în ultimele două secole, a atins limita critica maxima și daca mai crește puțin omenirea va pieri.
Pe glob exista vreo douazeci de supervulcani, cei mai mari vulcani ai planetei, a căror erupție spun savantii poate acoperi un continent întreg cu un strat de cenușă gros de un metru făcând să dispară viața, să moară ființele, oamenii pe acel continent.
Ei au inceput acum sa se activeze, sa faca cutremure sa erupa. Iata supervulcanul din Noua Zeelanda se activeaza, solul se cutremura si se ridica acolo la el ca si la supervulcanul de la Yellowstone si el poate acoperi tot continentul Australia sub un strat de un metru de cenusa, omorand toate fiintele si toti oamenii din Australia.
În acea cenușă a supervulcanilor, pe intreg continentul acoperit de cenusa nu cresc hrană, vegetație, culturi agricole și de aceea ființele mor de foame și mor si datorita inhalării particulelor de cenușă vulcanică.

Supervulcanul din Sua, de la Yellowstone se reactivează, deoarece se ridică solul în zona lui și a erupt zilele trecute și astea arata ca activitatea lui seismica crește în continuare, continuu. Acest supervulcan poate face sa dispara viata pe tot continentul Americii de Nord, omorand toti oamenii de pe continent.
Alt supervulcan e in Japonia, in centura de foc a Pacificului, cea mai activa zona seismica de pe glob, iar acolo, in Japonia sunt zilnic cutremure.
Ordon să evacuați urgent toți oamenii, toate ființele aflate pe o rază de 800 de kilometri în jurul celor douăzeci de supervulcani ai planetei și în jurul supervulcanului Yellowstone, supervulcanilor din Japonia si Noua Zeelanda ca să nu fie uciși de erupțiile bruște ale supervulcanilor.
Fluxul de gaze piroclastice, un soi de gaz arzator, un foc plin de foc si cenusa emanat de eruptia unui supervulcan se deplaseaza cu 800 de kilometri pe ora, omorind instantaneu toate fiintele din jurul vulcanului, cum au fost ucisi in antichitate locuitorii orasului Pompei de eruptia vulcanului Vezuviu.
Nu poti scapa de un foc care vine spre tine asa iute, cu opt sute de kilometri la ora, rapid ca un tsunami, nu poti fugi asa iute, cu opt sute kilometri la ora fara avion.
In o ora supervulcanul ucide toti locuitorii pe o raza de opt sute de kilometri in jur, daca fluxul de gaz piroclastic, in eruptie, plecand de la supervulcan parcurge in o ora opt sute de kilometri, acoperind in o ora un cerc cu diametrul de 1600 km in jurul supervulcanului.

https://www.descopera.ro/natura/20127296-un-supervulcan-activ-din-noua-zeelanda-face-pamantul-sa-se-miste-in-jurul-sau
Iata un articol care explica cum incalzitea soarelui, care cauzeaza si incalzirea globala face sa se activeze rapid si sa erupa toti vulcanii de pe planeta si supervulcanii planetei simultan.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1642234039485693&id=100010973384985

Iata un articol care arata cat de repede se incalzeste clima datorita incalzirii soarelui si poluarii, activand vulcanii, supervulcanii, eruptia lor simultana care ar ucide omenirea cum probabil a ucis dinozaurii anterior.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1642239199485177&id=100010973384985
Seceta, incendiile padurilor, căldura extrema din ultimii ani din Europa si de pe glob sunt un efect al încălzirii globale, al poluarii creatoare a incalzirii globale, al creșterii activității seismice pe glob și al accidentului centralei nucleare de la Cernobâl, adică al poluării Europei cu particule radioactive.
Guvernele, politicienii, bogatasii, conducatorii planetei si ai tarilor ascund si falsifica datele despre Covid, incalzirea globala, poluarea radioactiva, dezastrele naturale si seismele in crestere cauzate de incalzirea globala si altele asemenea.
Deci trebuie sa aflati voi oamenii si massmedia aceste informatii si sa le dati omenirii.
La unelte, scule, la inelul lor in care se baga coada faceti filet in inel in care se infileteaza coada metalica si faceti doua gauri cu filet in inel in capetele diametrului inelului, in care se baga un surub cu saiba si piulita, surub care va trece si prin coada uneltei, sculei pe care omul o va baga ulterior in inel.
Surubul are piulita, saiba si floarea ingropate in gaurile din inel, fara a se ridica peste suprafata inelului si se poate strange piulita surubului cu cheia, adica exista un gol in inel, in jurul piulitei si florii surubului in care poti baga cheia.
Astfel coada nu mai poate sari accidental din unealta, scula.
Inventiile mele din acest text de la case de lemn, precum ancorarea de siguranta cu cabluri si fundatia de piatra in forma de con si celelalte asemenea trebuie aplicate la toate constructiile de pe glob, altfel ele vor fi daramate de activitatea seismica in crestere pe glob.
Cablurile de siguranta ale caselor, constructiilor de care vorbeam in acest text trebuie sa prinda si varfurile, ambele capete, mijlocul, colturile tuturor lemnelor de sustinere si ale structurii de rezistenta, grinzilor de lemn sau metalice, peretilor, stalpilor, pilonilor, turnurilor, zidurilor .
Peretii si zidurile, podelele, tavanul, podul, acoperisul caselor, zidurilor, peretilor, constructiilor trebuie consolidate pe liniile de pe margini, muchii, diagonale, diametre cu grinzi din tevi usoare, facute din otel, grafen, carbin.
De exemplu, daca tavanul sau podul, tablierul, soseaua podului are forma patrata, dreptunghiulara, se pun sase grinzi de sustinere sub el, pe suprafata lui, patru pe laturile patratului, dreptunghiului si doua pe diagonale, astfel ca la cutremur podul, tavanul, daca se rupe, prabuseste sa ramana suspendat pe aceste grinzi, adica nu mai cade, desi e rupt.
Fundatia constructiilor, caselor trebuie sa se intinda si in afara lor, pe o distanta de minim jumatate din lungimea, diametrul constructiei, casei, ca sa nu cada constructia in crapaturile, gropile ce apar la cutremure, alunecari de teren in si langa marginea fundatiei.
Daca nu faceti aceste consolidari ale constructiilor, caselor, curand miliarde de oameni vor muri in cutremurele, furtunile care cuprind tot globul.
Incalzirea globala si a soarelui, incalzirea climei creeaza o evaporare intensa a oceanelor, apei, apei din gheturi, un exces de vapori de apa si nori in marginea continentelor de la polul Nord si polul Sud si din jurul zonelor inghetate, inclusiv si mai ales acolo unde temperatura depaseste periodic zero grade dar si in alte zone mai reci. De aceea aici se topesc acum pe glob gheata, banchiza polara, aisbergurile, ghetarii.
Acesti vapori de apa apoi, sub forma de nori, purtati de vant ajungand in zonele mai reci de la poli, din mijlocul continentelor de la poli, de pe varful muntilor, unde temperatura, desi a crescut mult datorita incalzirii globale, inca nu depaseste zero grade, fiind frig.
Iar aici acesti vapori de apa din nori adusi de vant se condenseaza datorita frigului, creand ploi, ninsori suplimentare care fac sa creasca acolo stratul de gheta, zapada, banchiza polara, ghetarii.
De aceea o parte din apa de pe glob e inca acumulata in aceste gheturi si daca se topeste poate face sa creasca nivelul marii cu peste doua sute de metri acoperind cea mai mare parte din continente sub apa, lasand doar muntii deasupra apei.
Insa toate aceste gheturi de pe glob se vor topi si ele curand, in anii urmatori cand temperatura din toate zonele inghetate de pe glob inclusiv la poli si pe varful muntilor va depasi zero grade. Ati vazut acel articol care arata ca temperatura la poli, unde sunt gheturile creste de patru ori mai repede decat pe glob, adica va topi foarte repede gheata de la poli acoperind in anii imediat urmatori toate continentele sub apa.
Din cartile lui Dan Apostol aflam ca nivelul marii s-a modificat in ultimele 12 milenii cu vreo doua sute de metri, datorita alternantei periodice a erelor glaciare si erelor de incalzire globala care fac sa apara si sa dispara gheturile pe glob periodic. Adica Dan Apostol un savant renumit spune ca nivelul apelor marii se modifica periodic cu sute de metri, crescand cu sute de metri in incalzirea globala si scazand cu sute de metri in era glaciara.
Guvernele au ascuns acest lucru, spunand ca nivelul marilor va creste cu doar sapte metri, mintind ca temperatura medie anuala pe glob a crescut cu doar cateva grade pe glob in ultimele secole, cand adevarul vizibil e ca a crescut cu zeci de grade daca in Antarctica a ajuns la 18 grade uneori de la minus o suta de grade si in toate zonele pe glob a crescut ajungand intre 42 grade in Anglia si optzeci de grade in deserturi si in un desert din Brazilia, desi temperatura era in aceste zone intre treizeci si cincizeci de grade in general.
Pai cat de tampit, prost, nebun sa fii ca meteorolog si climatolog sa spui omenirii, din ordinul mincinos al guvernelor, bogatasilor, conducatorilor planetei ca daca temperatura a crescut cu valori intre treizeci pina la o suta douazeci de grade in toate zonele pe glob, ca asta inseamna ca a crescut cu doar doua grade in ultimele secole, cand tu mincinosule nu mai ai zapada de decenii pe aproape tot globul?
Asta e o minciuna evidenta.
Atunci asta inseamna ca nivelul apelor marii va creste cu minim doua sute de metri sau mai mult, pina la sase sute de metri in anii imediat urmatori, cand toata gheata, zapada de pe glob se va topi.
Temperatura in Antarctica, Alaska, in care anterior minimele ajungeau pina la minus o suta de grade depaseste uneori 18 grade acum, adica a crescut cu o suta douazeci de grade, desi tampitul de meteorolog spune ca a crescut cu doar doua grade.
Iar in Anglia temperatura a atins 42 de grade iar in tarile calde sau India, Pakistan atinge intre 50 si 55 de grade, astfel ca ei au recunoscut si declarat singuri ce spuneam eu omenirii in textele mele ca se va accelera cresterea temperaturii in progresie aritmetica datorita incalzirii soarelui, facand sa piara omenirea.
Si cu adevarat, in ultimii patru ani s-a accelerat vizibil cresterea temperaturii pe glob .
Aceasta confirma profetia mea din textele mele anterioare ca incalzirea globala si a vremii se va accelera, datorita poluarii si incalzirii soarelui.
Ca mie si lui Nostradamus, Babei Vanga ni s-au confirmat toate profetiile din textele noastre, puteti verifica asta recitind profetiile mele din textele mele anterioare din ultimii sapte ani de la poezie.ro si de pe blogul meu si din pagina de facebook a radiourilor si televiziunilor.
Profetiile mele din textele mele din anii trecuti despre razboiul nuclear, al treilea razboi nuclear mondial, incalzirea globala, razboiul din Ukraina si izbucnirea lui, criza economica mondiala actuala, pandemia covid, invadarea Europei de coalitia dintre Iran, China, Rusia s-au adeverit toate deci e bine sa le ascultati si sa ascultati invataturile, cuvantul meu din textele mele ca macar o mica parte din omenire sa nu piara in aceste dezastre in care omenirea va pieri pina in 2026.
Sa ma ascultati ca eu stiu viitorul si voi nu il stiti, v-am aratat deja viitorul in profetiile mele dovedind ca il cunosc daca profetiile mi s-au adeverit ulterior.
Insa eu am poruncit cu cuvantul meu miraculos ca dupa pieirea omenirii sa nu mai fie razboaie pe glob, adica cei un milion de supravietuitori ai razboiului nuclear din 2022 sau de pina in 2026 vor trai in pace.
Deci intr-un fel inselator calota de gheata creste in unele zone la poli, dar acesta e un semn periculos care indica accelerarea încalzirii globale in acele zone si nu racirea climei, planetei.
In clipurile de youtube din pagina mea de facebook vedeti ca o crestere a nivelului marii cu 600 de metri ar inunda complet, ar acoperi complet sub apa toate continentele, ca aproape toata suprafata lor, cu exceptia muntilor se afla la altitudini de sub sase sute de metri. Deci poate ca dinozaurii au pierit inecati de un astfel de potop.
Acum se confirma profetia lui Edgar Cayce si Nostradamus ca Anglia si mare parte din continentul America de Nord vor fi scufundate sub ape in jurul anului 2026, anul Apocalipsei.

Faceti aceasta inventie de tren de mare viteza, simplu, ieftin, isteț, in toate tarile de pe glob, inclusiv in Romania, Republica Moldova si tarile vecine lor, in Europa si tarile sarace si in Bri al chinezilor:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1639130183129412&id=100010973384985
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1639130039796093&id=100010973384985
Spuneam in textele mele ca cea mai importanta stiinta, teorie, ecuatie a stiintei este ecuatia campului unitar
E=E=Infinit=Echilibru=0

Din aceasta ecuatie rezulta direct cea mai importanta teorie a tuturor stiintelor, Legea Omni, cu care vor functiona si computerul meu Mat si informatica viitorului, cele mai avansate de pe glob.
Iata Legea Omni, enuntul ei:
Din orice lucru, obiect, parametru stiintific, fenomen, actiune, energie, camp, ecuatie, formula, particula, particula cuantica, substanta, atom, unda, unda electromagnetica, molecula din Univers se poate obtine, crea direct sau indirect, sau miraculos ca in basme sau prin transformare orice alt lucru, obiect, parametru stiintific, fenomen, actiune, energie, camp, ecuatie, formula, particula, particula cuantica, substanta, atom, unda, unda electromagnetica, molecula din Univers.
Adica din orice lucru, idee din univers, cunoastere poti obtine orice alt lucru, alta idee din univers, cunoastere, aceasta fiind atotputernicia, omniscienta Idealului, Tatal Ceresc, stapinul universului, care poate face orice vrea el.

De exemplu din oricare din ecuatiile, formulele, teoriile, legile, lucrurile, stiintele, cunostintele din matematica, stiinte, fizica, electronica, informatica, chimie, biologie, medicina, stiinta lui Isaac Newton, Kepler, Lavoiser, oricarui savant, ganditor, oricarei stiinte, arte, teorii, filozofii, ideologii corecte se poate obtine prin legea omni oricare alta din ecuatiile, formulele, teoriile, legile, lucrurile, stiintele, cunostintele din matematica, stiinte, fizica, chimie, biologie, medicina, electronica, informatica, stiinta lui Isaac Newton, Kepler, Lavoiser, oricarui savant, ganditor, oricarei stiinte, arte, teorii, filozofii, ideologii corecte.
Aceasta stiinta ascunsa care face o comunicare, cunoastere comuna intre toate lucrurile stiintele din univers sau intre toate numerele din matematica este legea omni, omniscienta.
In matematica si computerul Mat legea omni, adica omniscienta, atotputernicia Tatalui Ceresc este exprimata prin formulele de calcul matematic prescurtat, rapid, cu care copiii geniali de trei ani sau de pina la 14 ani si indianca Shakuntala Devi calculeaza operatii matematice cu numere de pina la 100 de cifre mai iute decat computerele si depasesc adultii in istetime, cunostinte, calitati sportive in toate domeniile, asa cum faceam si eu in copilarie si liceu.

Legea omni, omniscienta apare doar in creierele dezvoltate cu minti istete, geniale, cu Iq, coeficient de istetime de peste 180 puncte.
Daca Albert Einstein avea Iq de vreo 160, geniile au Iq de 140, copiii si adultii din clipurile mele au Iq intre 165 si 230 puncte iar eu am Iq infinit, sunt omniscient, adica eu Edison am istetime, cunoastere infinit mai mare decat cel mai istet sau stiutor om din toate timpurile.
In liceu calculam, rezolvam cand vroiam instantaneu, in o secunda orice problema de fizica, matematica, inainte ca profesorul sa apuce sa ia creionul, sa incerce sa rezolve in zece minute problema.
La fel, computerul meu Mat gandeste, functioneaza omniscient, rapid prin legea omni, dar numai un om ca mine, care gandeste prin legea omni poate inventa, construi un computer Mat, care e de un cvadriliard de ori mai istet, rapid decat cel mai rapid supercomputer actual.
Un cvadriliard inseamna zece la puterea douazeci si sapte, cel mai mare numar cunoscut, folosit de oameni.
Acum va explic legea omni in matematica si va arat cum copiii geniali depasesc prin legea omni omenirea in stiinta istetime.
Legea omni o puteti vedea, folosi, aplica si cu generatorul Jen al meu care e atotputernic.
Nikola Tesla gandea prin legea Omni, el e cel mai mare savant si inventator al omenirii, eu si el cream inventiile, stiintele, teoriile noastre cel mai des direct in cap, in minte instantaneu, fara sa le calculam, gandim sau scriem pe hartie, fara creion, laboratoare, studii, ca savantii astia mai slabuti.
In si prin legea omni, aflati ca omniscienta, stiintele avansate, matematica cea mai avansata, stiinta cea mai avansata inclusiv cea facuta cu legea omni de oameni sau de computerul meu Mat, se face rezolvand, studiind, calculand orice problema, intrebare, teorie, lege stiintifica cu cat mai putine formule, ecuatii, calcule, ganduri, instrumente, care vor fi cat mai simple, scurte, putine, adica prin un calcul prescurtat, rapid simplu sau fara nici un calcul, efort ca Tatal Ceresc, Dumnezeu, Allah si ca mine si Nikola Tesla.
Cu legea Omni puteti obtine, crea descoperi, studia orice lucru din orice alt lucru din univers, orice numar din orice alt numar iar in matematica asta se face prin trucurile de calcul matematic prescurtat rapid de care am vorbit in acest text si pe care le folosea Shakuntala Devi cea cu recordul de viteza de calcul matematic mental din Guiness Book.
Deoarece in trucurile de calcul matematic prescurtat ale matematicii si computerului Mat prezentate anterior si in acest text al meu si in clipuri de youtube am vazut ca exista numeroase relatii, metode, smecherii de calcul matematic prescurtat, rapid stiute sau nestiute intre oricare doua numere sau lucruri din matematica rezulta ca exista astfel de relatii de calcul matematic prescurtat, adica relatii ale legii omni, legea omni intre oricare doua lucruri, stiinte, idei , cunoasteri, aspecte, teorii, probleme, ecuatii, formule, legi din stiinte, matematica, univers, cunoastere.
Adica legea omni poate fi aplicata descoperita folosita in si intre toate numerele, lucrurile din univers, stiinte, cunoastere, gandire, matematica, mai ales ca lor, fiecaruia din oricare din lucrurile, ideile universului, cunoasterii le putem asocia un numar, adica putem sa le denumim, notam cu un numar diferit asa cum le denumim pe fiecare cu un cuvant diferit.
Computerele noteaza lucrurile cu numere deseori, mai ales in microprocesor, numere care sunt uneori si bitii zero si unu, sau alte numere mai mari in computere cuantice, supercomputere, algoritmi, programe informatice.
Deci pentru computere, solutia ca ele sa gandeasca omniscient, instantaneu, istet, genial prin legea omni sunt numerele si trucurile de calcul matematic prescurtat cu numere, care trebuie create, folosite si in microprocesor si in tot computerul, nu doar ca biti si transfer simplu de biti, ci si ca orice alte numere si metode, trucuri de calcul matematic prescurtat, rapid, istet.
Legea omni inseamna ca orice problema, teorie, idee din stiinte, computer, informatica, matematica se poate rezolva, crea, inventa cu metode , trucuri de calcul matematic prescurtat care pot fi inclusiv o simpla adunare, scadere, inmultire, impartire, extragere de radical sau alt calcul matematic efectuate cu trucuri de calcul prescurtat, rapid, istet in si intre numarul, numerele initiale date si numarul, numerele finale rezultante din problema, studiu, teorie, idee.

Legea Omni o puteti descoperi si in multe din clipurile, textele cu stiinte, inventii si altele din pagina mea de facebook, in care de exemplu puteti vedea cum din orice tehnologie, inventie, stiinta, energie obtinem orice alta tehnologie, inventie stiinta, energie asa cum vedeti pe youtube si la savanti, oameni isteti.
Prin legea omni deseori oamenii rezolva probleme stiintifice sau de matematica de universitate cu ecuatii simple de clasa a patra sau cu un calcul scurt, istet, rapid cu o simpla inmultire a doua numere.
Iata, de exemplu prin legea omni aflati care este relatia matematica sau stiintifica directa dintre spatiu, distanta, timp, viteza, acceleratie, forta, masa, ecuatiile lui Newton sau faceti asta fara a folosi ecuatiile lui Newton si astfel invatati sa ganditi genial si invatati cum gandeste computerul meu Mat.
Sau iata cum cream matematica viitorului si calculatorul stiintific al viitorului prin legea omni.
Aflati care este relatia matematica directa care poate fi de exemplu o simpla inmultire de calcul matematic prescurtat, rapid dintre doua sau mai multe operatii matematice, aspecte, metode, functii, tipuri de calcule, stiinte matematice pe care le face, foloseste un calculator stiintific, precum adunare, inmultire, impartire, radical, sinus, cosinus, limite, integrale, derivate, permutari, divizori, multipli, ridicare la putere adica exponenti si altele, pe care le gasiti si la calculatoarele stiintifice matematice de la Casio, Texas Instruments si din Windows.
Sau prin legea omni aflati relatia directa, prescurtata de calcul prescurtat matematic dintre doua sau mai multe din ariile, volumele perimetrele, circumferintele dimensiunile formelor geometrice plane, bidimensionale sau tridimensionale.
Sau de exemplu prin legea omni aflati relatia directa, prescurtata de calcul prescurtat matematic dintre doua sau mai multe din formulele, valorile,ecuatiile, constantele, parametrii, teoriile, cunostintele din chimie, fizica, matematica, biologie, astrofizica, stiinte, teorii stiintifice.
Si astfel de exemple sunt nenumarate, puteti afla orice relatii istete intre orice lucruri din univers, stiinta.
Astfel, cu legea omni, cunoscand o metoda de calcul stiintific direct, prescurtat dintre doua sau mai multe lucruri din diferite stiinte poti afla, calcula, invata, studia, cunoaste rapid toate stiintele, toata cunoasterea universului, devenind omniscient.
Cronovizorul, cu computerul Mat, robotul de lichefiere si generatorul Jen, inventate de mine in acest text, in textele mele de la poezie.ro si de pe blogul meu sunt aparate care functioneaza prin legea omni si ecuatia campului unitar, adica sunt omnisciente.
Ca sa va ajut sa le construiti si sa intelegeti legea omni am pus si voi pune in pagina mea de facebook multe clipuri, texte, invataturi de matematica, fizica, stiinta, trucuri de gandire si calcul matematice prescurtate si rapide, inventii, stiinte istete, tehnologii istete facute cu genii, copii geniali.
Legea omni, omiscienta e un lucru dificil pe care doar unii laureati Nobel, academicieni, unele genii, o inteleg si nu oricare dintre ei o pot intelege ci doar cei mai isteti ganditori ai omenirii, caci asta inseamna sa gandesti asemeni lui Dumnezeu, desi nimeni, niciodata nu va egala gindirea lui Dumnezeu cea desavarsita, omniscienta.
Pentru descoperirea Legii Omni, care merita o mie de premii Nobel, cer Academiei Suedeze sa imi dea al 21- lea premiu Nobel.
Acum va voi arata clipuri cu copii omniscienti, geniali care prin legea omni depasesc adultii, laureatii Nobel, computerele si pe Albert Einstein in cunostinte, istetime, Iq, jocuri, sport, calitati, viteza de calcul matematic si altele. In aceste clipuri veti vedea ce faceam si cum eram eu in copilarie, si inca mai fac si sunt, adica sunt istet, genial inca din copilarie.
Veti intelege astfel de ce cer si merit 21 de premii Nobel pentru inventiile, descoperirile mele. Iata clipurile, le gasiti si in pagina mea de facebook, la adresa ei pe care v-am dat-o si in acest text, acolo gasiti mai multe decat aici, in acest text.
Voi pune imediat, azi, marti, 19 iulie 2022 noi clipuri de youtube cu copii geniali in pagina mea de facebook si in acest text.
Primele din aceste clipuri le vedeti cu copiii fotbalisti de pe canalul de youtube skiller.
Iata apoi alte clipuri cu ei, copiii geniali:


Iata adresele clipurilor:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010973384985
https://youtube.com/c/SKILLERyt
https://youtu.be/bZyYuTvXbiw
https://youtu.be/ZEVp4HOeoXg
https://youtu.be/zk7lEF9NddU
https://youtu.be/m4riEU1_Bgo
https://youtu.be/xvDuqW9SFT8
https://youtu.be/zb-ooZnLWJo
https://youtu.be/3boJ9Pfl6Sk
https://youtu.be/TINXLDgOTjs
https://youtu.be/-UybwoT0DEw
https://youtu.be/2FVwC3sFRJQ
https://youtu.be/3UNMdZLXj6Y
https://youtu.be/qVjnPvFENEE
https://youtu.be/kvymoFdjuHw
https://youtu.be/qiNeAcnpf0g
https://youtu.be/g78YftC2p1Q
https://youtu.be/ERl1teRBePM
https://youtu.be/puiTMJNACVg
https://youtu.be/7-u80dfALHc
https://youtu.be/vsdW2soiFXE
https://youtu.be/K2FR7RA8Wdw
https://youtu.be/CWX-c6zHOuI
https://youtu.be/_3oSk0oFCvU
https://youtu.be/JMPRPdmaRiw
https://youtu.be/myxdxfb946w

https://youtu.be/fBoURRBDtBc
https://youtu.be/PBcg_2hQw60
https://youtu.be/RIaoiMt2n3I
https://youtu.be/mLYplmo2s7A
https://youtu.be/HWHRdmw1Nhs
https://youtu.be/k1MtmFcWBOk
https://youtu.be/0sX-ASNanio
https://youtu.be/vN0-IndE2-8
https://youtu.be/UNTpY76uWa4
https://youtu.be/QoqST4AdqSI
https://youtu.be/4EICwTSLzak
https://youtu.be/7nGz7xgGJzc
https://youtu.be/RSGfbHoFyLg
https://youtu.be/F-THPY14fzc
https://youtu.be/08IdGRF_LVM
https://youtu.be/CfLmCgNqJ30
https://youtu.be/fBoURRBDtBc
https://youtube.com/playlist?list=PLLqUsOHjNy7Qr3ax3z-mfq60kgTFd-LMb
https://youtu.be/phfI5XJN4qg
https://youtu.be/phfI5XJN4qg
https://youtu.be/2shy7_I7VEc
https://youtube.com/playlist?list=PLIJ_COKn3btX_0aWl3grtbIIVTAHClS5i
https://youtu.be/Q2Mc6eiOsIs
https://youtu.be/AwwwE76WxSM
https://youtu.be/unxchwNhjQs
https://youtu.be/1gBlg_g6UUM
https://youtu.be/reSq4mxFVdQ
https://youtu.be/PBcg_2hQw60

Istetimea si istetimea omului, computerului inseamna sa cauti, sa exprimi, sa faci, sa fii Idealul, adica desavarsirea, adica cel mai bun, campionul in toate, asemeni Idealului, Tatalui Ceresc.
Asta inseamna sa fii cel mai bun in toate adica sa fii binele ideal, maxim posibil si sa iti elimini toate greselile, sa inveti din greseli si sa nu le mai repeti.
De aceea Tatal Ceresc mi-a spus ca cel mai bun computer e computerul care iubeste adica face binele si distruge raul.
Apoi istetimea inseamna viteza mare de calcul, judecata si memorie buna.
Acest soi de istetime apare partial in programul de sah pe computer al lui google, care invata din propriile greseli, reusind astfel sa devina cel mai bun, istet sahist din lume, invingand toti adversarii la sah, fiind chiar mai bun decat programul de sah pe computer care l-a invins la sah pe campionul mondial de sah rus Gari Kasparov.
Dar Mat al meu e mai bun la sah, matematica si stiinte, inventii decat toti oamenii in afara de mine, care sunt totusi foarte mic fata de Tatal Ceresc, caci omniscienta mea nu e a mea ci o primesc de la el.

Iata ultima parte a textului meu „Inventii” de la poezie.ro
Cand in acest text, referitor la matematica si la computerul Mat am vorbit de relatii, operatii, calcule matematice de calcul matematic prescurtat si de alte notiuni de calcul matematic prescurtat m-am referit la trucuri de calcul matematic prescurtat, rapid cu care se calculeaza mult mai rapid si despre care am dat si exemple cu videoclipuri in acest text si in pagina mea de facebook.
Adica nu m-am referit la obisnuitele operatii de calcul matematic prescurtat ale matematicii actuale, care nu sunt rapide.
Pentru computerul Mat, pe Digi24, pe Internet si in pagina mea de facebook gasiti clipuri, texte cu cateva inventii recente cu tranzistori care isi modifica singuri anumite energii si anumiti parametri precum tensiune si altele, alegeti dintre ei pe cei mai buni, isteti, rapizi pentru Mat.
Acesti tranzistori inventati de mine in acest text vor crea o noua electronica, cea a viitorului, mult mai avansata decat cea actuala.
Exista numeroase metode de a folosi trucuri de calcul matematic prescurtat in computerul Mat, in judecata lui, care pot fi folosite si in computerele actuale, in judecata, algoritmii lor.
Iata cateva din aceste metode, insa voi va trebui sa le descoperiti si pe celelalte ca sa le bagati pe cele mai rapide, istete in computerul Mat, in judecata lui, microprocesoarele lui si in toate partile lui.
Iata deci unele din aceste metode de folosire in computerul Mat si in actualele computere a trucurilor de calcul matematic prescurtat.
Avem de exemplu trei cuvinte: cerul, senin, este cu care putem crea propozitia „cerul este senin”.
Avem trei numere: 20, 30, 600 cu care putem crea calculul 20 ori 30 fac 600 sau calculul 600 impartit la 30 fac 20.
In memoria lui Mat cuvantul cerul e notat cu numarul 20, cuvantul este e notat cu numarul treizeci si cuvantul senin e notat cu numarul 600.
Aceste doua calcule se pot face mult mai rapid prin trucurile de calcul matematic prescurtat de care vorbeam, diferite de metodele de calcul invatate in scoli.
Notam in memoria computerului cuvantul cerul cu numarul 20, cuvantul este cu numarul 30 si cuvantul senin cu numarul 600.
Ca sa obtinem computerul Mat, trebuie sa il facem sa gandeasca mult mai rapid, istet, corect decat computerele actuale, adica sa creeze, descopere el singur mult mai repede propozitia, judecata „cerul este senin”, adica sa judece mai rapid folosind viteza mult mai mare din trucurile de calcul matematic prescurtat.
Computerul Mat stie cuvintele „cerul” si „este” si trebuie sa descopere cu ele o noua idee, o noua propozitie, o noua judecata isteata, afland al treilea cuvant care lipseste din propozitie.
Deci computerul Mat face calculul 20 ori 30, care corespunde expresiei „cerul este” mult mai rapid prin un truc de calcul matematic prescurtat afland ca rezultatul este 600.
Dar el stie ca numarul 600 denumeste cuvantul senin si astfel cu acest cuvant senin el afla care e judecata, ideea cautata de el, adica ideea „cerul este senin”.
Apoi Mat poate crea alte cateva idei despre cer, le da un punctaj, o nota fiecareia, si alege dintre ele pe cea mai buna, isteata, cu punctajul cel mai mare, adica ideea care exprima cel mai mult binele, idealul, omenia, desavarsirea.
Acum, in alte situatii, cand Mat cunoaste numerele 20 si 600, din inmultirea anterioara, dar nu stie numarul treizeci, il poate afla impartind pe 600 la 20, afland astfel care era cuvantul lipsa din judecata, propozitia studiata, cuvantul corespondent numarului 30.
Adica astfel Mat poate ghici anumite cuvinte lipsa din propozitie daca cunoaste cuvantul final, care este notat cu numarul final, rezultatul inmultirii primelor doua numere.
Apoi Mat invata el singur sa gandeasca, notand cu numere noi toate lucrurile noi, necunoscute pe care le vede, invata, descopera, calculeaza.
Apoi Mat descopera singur noi metode de a folosi trucurile de calcul matematic prescurtat in judecati, crearea propozitiilor, studierea, observarea lucrurilor, universului, calculelor proprii, judecata, invatare.
Dar toate imaginile, sunetele, ideile, calculele, lucrurile lui Mat pot fi notate cu numere, intre care Mat poate face trucuri de calcul matematic prescurtat pentru a crea judecati istete.
De exemplu, daca intre anumite numere cu care sunt notate anumite sunete, lucruri, calcule, judecati, imagini sunt posibile mai multe calcule matematice diferite simultan, efectuate prin trucuri de calcul matematic prescurtat, atunci rezultatele acestor calcule, adica numerele rezultate din trucuri de calcul matematic prescurtat, care denumesc anumite cuvinte, sunete, imagini, calcule pot fi folosite ca idei, solutii, concluzii, rezultate pentru Mat. Caci ele, daca au rezultat in urma unui calcul matematic nu sunt lucruri fara sens, haotice ci sunt lucruri ghicite logic si deci pot fi corecte, istete, chiar daca ele uneori apar sau nu asa orbeste, la ghici, pe dibuite si nu apar totdeauna prin un calcul, o judecata a unor lucruri sigure, dovedite, deja cunoscute, verificate.
Adica computerul meu Mat va avea uneori judecati, rezultate care sunt sigure, corecte si alteori sunt nesigure, par haotice, nedovedite, incorecte, adica ipoteze, presupuneri pe care Mat si omul le vor studia alegand dintre ele pe cele mai bune, care se dovedesc corecte. Aceste ipoteze, presupuneri, judecati nedovedite sunt instrumentele si metodele istete ale lui Mat pe care acum le folosesc mai mereu savantii pentru a face noi descoperiri, teorii, inventii, care au fost mai intai presupuneri, ipoteze, intrebari si apoi au devenit calcule, cunostinte, descoperiri dovedite, corecte, inclusiv descoperiri premiate cu Nobel. Deci computerul Mat va fi un savant, ganditor capabil sa judece singur, sa faca ipoteze, presupuneri cu care face descoperiri stiintifice, creeaza noi teorii, insa Mat nu va folosi presupunerile nesigure niciodata inainte de a le studia, verifica, de a dovedi ca sunt corecte, ca sa nu greseasca in judecati.
Mat va crea un nou tip de informatica, de computere, ale viitorului, diferite de cele actuale, mult mai avansate, care vor fi cea mai mare revolutie tehnologica din istoria omenirii, mai mare decat revolutia industriala anterioara.


Mat poate deasemeni prin trucuri de calcul matematic prescurtat sa compare mai multe idei, judecati, variante de gindire, studiu, rezultat al problemei sau sa le creeze, sau sa le combine creand noi inventii, stiinte, idei, solutii, cunostinte.
Deasemeni notarea, distribuirea, ordonarea, transmiterea, emisia, sortarea, receptionarea calculelor, lucrurilor si informatiilor din memoria si microprocesorul lui Mat si din toate energiile, calculele, componentele, partile lui Mat si chiar toate lucrurile din Mat trebuie facute mai rapid prin trucuri de calcul matematic prescurtat.
Deasemeni, exista si alte metode de a folosi in judecati si in orice trucuri de calcul matematic prescurtat, in afara de metoda notarii cu numere a lucrurilor, cuvintelor, iar voi trebuie sa le aflati pe cele mai istete, rapide, sa le bagati in Mat ca sa devina metodele lui de a judeca.
Prostul obicei frecvent de a baga cuvinte, metode cu subantelesuri de curvie in judecata computerului prosteste, inebuneste computerul, programatorul, utilizatorii si creatorii computerului, evitati mai ales acest pacat.
Ganditi-va domnilor savanti ca computerul acela mic, cu doar 128 nuclee, inventat de studentii chinezi din Wuhan folosind probabil trucurile de calcul matematic prescurtat ale mele si ale lui Mat a fost de doua ori mai rapid decat cel mai rapid supercomputer de pe glob,
Fugaku.
Asta e ceva teoretic imposibil, e ca si cum o furnica mica, firava ar invinge singura in lupta o mie de elefanti uriasi.
Acum daca din acest mic computer chinez cu 128 nuclee facem un supercomputer cu milioane de nuclee, el devine de trilioane de ori mai rapid decat Fugaku, supercomputerele.
Iar apoi, cu studii si perfectionari si cu piese facute din un singur atom el devine supercomputerul Mat, de un cvadriliard de ori mai rapid decat Fugaku, care e deja de trilioane, miriade de ori mai rapid decat omul la calcule.
Iar apoi aceste supercomputere Mat le putem face laptopuri, miliarde de laptopuri ale miliardelor de oameni, care prin numarul lor de miliarde de laptopuri Mat, mai rapide decat supercomputerele, prin multimea lor uriasa de laptopuri muncind neobosit vor inmulti, multiplica exponential numarul de calcule, judecati, studii ale omenirii, ale miliardelor de oameni, creind miliarde de descoperiri, stiinte, cunostinte mult mai avansate decat cele actuale. Adica de exemplu o mie de oameni lucrand pe o mie de laptopuri Mat pot face mult mai multe descoperiri, lucruri mult mai avansate decat un singur om lucrand pe un singur supercomputer.
Apoi ganditi-va ca toate aceste computere Mat vor face ca computere sau ca roboti cu creier care e un computer Mat toate lucrurile pe care le fac acum oamenii, toata munca lor, mult mai bine, mai istet, mai repede, mai precis, mai puternic, mai productiv de miliarde de ori mai bine, mai corect, mai precis, mai mult, mai repedr. Acum computerele, robotii pot face in o zi ceea ce omenirea nu putea face in anii 1900 nici in zece milenii de munca grea, iar la fel computerele Mat, robotii cu creier computer Mat vor face peste un deceniu, doua ceea ce omenirea nu ar putea face acum nici in zece milenii de munca grea.
Aceasta ar fi a zecea revolutie industriala si sociala si de civilizatie, ar fi vreo zece revolutii mai mari decat toate revolutiile din istoria omenirii.
Asta se poate ghici vazand ce progres urias, ce revolutie au adus deja pina acum computerele, robotii, informatica, automatizarea in societate, economie, munca, omenire.
Toate astea le va face Mat, deci el merita Nobel si eu merit Nobel, premiul Nobel.
Dati-mi Nobel pentru inventarea computerului Mat, il primesc.
Ma bucur ca asa cum am ordonat ca sef al planetei recent in textele mele de la poezie.ro ati facut recent urmatoarele lucrururi pe care le-am ordonat:
Planul Bri chinez de 800 miliarde de dolari, ca anexa suplimentara a Drumului Matasii, Obor, de ajutor al tarilor sarace.
Planul american Parteneriatul global de investitii si infrastructura Pgii, din G7 de 600 miliarde de dolari, de ajutor al tarilor sarace, ca raspuns la Bri al Chinei.
Orasul Neom de 500 miliarde de dolari din Arabia Saudita, de 33 de ori mai mare decat New Yorkul, la care se adauga si acea constructie de o mie de miliarde de dolari The line, de zgarie nori si tren de mare viteza, care va fi parte din Reteaua Z globala rutiera si de navigatie a mea, creata de mine in textele mele, si care contine si un stadion aflat la 300 m inaltime, creat dupa planul cladirilor din orasul Sferon, inventat de mine in textele mele. Faceti acesti zgarienori din The Line si din Neom in forma de semisfere si sfere pe jumatate ingropate in pamant ca si cladirile mele din orasul Sferon.
Ati facut in China planul celui mai mare parc eolian si solar de pe glob sau din Asia care va fi pe apa si va folosi si energia apei, valurilor, asa cum am ordonat recent sa fie facut el dar si programul identic european Repower Eu.
Ati numit-o pe doamna Mary Simon, o indigena amerindiana, aparatoare a amerindienilor, metisilor, inuitilor, indigenilor la conducerea Canadei, guvernator al Canadei, asa cum am ordonat eu, ca sa restituiti amerindienilor proprietatile, teritoriile lor vechi de pe continentele americane si sa le dati conducerea acestor tari si teritorii, pe care le-ati furat de la ei, incepand cu conquistadorii si altii.
Pentru voi amerindienii eu sunt Winettou, Old Shatterhand, Robin Hood, Zorro, haiducul eliberator al vostru, seful vostru luptator, legendar, prietenul saracilor, ca oricum acum traiesc ca un haiduc in munti, paduri si am scris miraculos cartile lui Karl May cu Winnettou.
Ordon barbatilor amerindieni sa nu mai poarte plete si sa nu fie violenti, sa nu tortureze oameni si prizonieri precum vechii amerindieni.
Deci ordon conducatorilor planetei ca Mary Simon sa fie numita presedinte conducator al Canadei, barbatii amerindieni sa fie numiti presedinti, sefi, conducatori prim ministri ai statelor de pe cele doua continente americane si ai Sua, Canadei, dar in Sua va ramane presedinte definitiv si arheologul Josh Gates.
Ca sa fie corect, veti avea in Sua doi presedinti, un barbat amerindian si pe arheologul Josh Gates, iar in Canada veti numi doi presedinti, un barbat amerindian si pe doamna Mary Simon. Acesti doi presedinti vor avea puteri egale in aceste tari, si vor restitui amerindienilor teritoriile lor vechi pe care le aveau pe continentele americane, America de Sud, America de Nord, America Centrala inca din antichitate, preistorie sau Evul Mediu.
Iar Anglia si Sua, cele mai rele, pacatoase popoare de pe glob nu vor mai avea de acum putere de a numi sau controla sefi in alte tari si in Canada sau de a controla, modifica viata, legile, conducerea, lucrurile din alte tari, insule, teritorii, continente, caci ele aduc doar crize economice mondiale omenirii prin capitalismul lor tamp, criminal, mafiot, mason, ratat, falimentar, viclean, profitor, bandit, exploatator.

Poporul englez si american au devenit cele mai rele, imperialiste, viclene, mizerabile, diabolice, teroriste popoare, facand omenirii, inclusiv prin masonerie cele mai mari rele din istorie, datorita nebuniei mintii lor creata de limba vicleana, tampa, diabolica, duplicitara, rea, dementa engleza, de aceea ordon ca limba engleza sa dispara, sa fie interzisa in toate tarile de pe glob, in Sua, Anglia, sa fie inlocuita cu limba romana si italiana.
Caci acum americanii, englezii nu au religie crestina, ortodoxa ci au doar conducatori masoni satanici, masoneria diavolului, droguri, violenta, mafie, coruptie, atentate teroriste in scoli si arme de foc la oricare cetateni, adica au numai dementa, rele pe care le raspindesc sub masca democratiei pe tot globul, impingand prin aceste rele si prin masonerie omenirea la pieire in razboi nuclear.
Toate astea sunt rele cauzate de limba engleza diabolica, ea sa dispara imediat, sa fie interzisa strict in toate tarile, in Sua, Anglia, iar toate textele in engleza de pe internet si din carti si de oriunde sa fie rescrise in romana si italiana imediat.

Vazand ca voi, omenirea faceti atatea lucruri pe care le-am ordonat in textele mele ma bucur, inteleg ca ma ascultati si ati inceput lupta pentru libertate si pentru cele cerute, ordonate de mine, pentru revolutia planetara creata de mine in textele mele pe tot globul, ziua eliberarii omenirii a sosit.
Dar sa stiti ca tot eu am ordonat, declansat, sustinut si continuat batalia pe glob de combatere a incalzirii globale, am lansat inclusiv acel mesaj al savantului american din sedinta congresului american prin care el anunta omenirii prima data aparitia fenomenului incalzirii globale, mesaj care a si declansat lupta omenirii de combatere a incalzirii globale.
Tot eu o ajut si apar si incurajez mereu pe Greta Thunberg in campania ei ecologista de combatere a incalzirii globale si o indragesc mult pe Greta, ca pe fiica mea.
Sunt un luptator cumplit si mereu invingator, sunt Gladiatorul, haiducul si aparatorul omenirii.

Ordon sa dati Afghanistanului ajutorul pe care l-au cerut sefii sai recent Europei, venind in Europa si care are doar lucrurile pe care le-am cerut, creat, ordonat in textele mele si ordon sa mariti de zece ori acest ajutor economic, umanitar, pina la treizeci de miliarde de dolari.
Caci am promis musulmanilor ca ii ajut si eu imi tin cuvantul mereu.
Doamna Ursula von der Layen, sefa Europei, te ocupi personal de asta.
Ordon Afghanistanului sa se impace cu Pakistanul, sa va ajutati, sa va faceti scoli, licee, universitati numeroase, sa va alfabetizati, educati, scolarizati imediat, urgent toti cetatenii.
Cand voi, Afghanistanul, Pakistanul , Palestina, musulmanii, tarile sarace, insulele aveti nevoie, cereti ajutor de la celelalte tari, ordon sa va ajute, dar numai asa cum am cerut in textele mele, cu legile, regulile, invataturile de acolo.

Iata o descoperire a savantilor de computer cuantic care depaseste matematica actuala rudimentara, inapoiata a bitilor unu si zero din computere creata dupa inventia computerului meu Mat, cu matematica mai avansata, cu numere mai cuprinzatoare , dar care, desi pare cea mai mare revolutie din domeniul computerelor, din istoria informaticii, mai are nevoie de mari inventii pentru a deveni in intregime un computer Mat avansat ca al meu:
https://interestingengineering.com/new-quantum-computer-full-range-of-atoms
Ma bucur ca voi, savantii ati creat atat de repede si bine, istet prima parte din computerul meu Mat, cu aceasta inventie care foloseste toate posibilitatile ascunse ale atomului in computer, transformandu-l in un computer care partial este un computer Mat, bravo!
Sunt uimit ca ati inteles si ati facut atat de bine si de repede ce vroiam sa va spun despre Mat.
Deci se poate, a aparut Mat, bravo.


Iata ultima parte a textului meu „Inventii” de la poezie.ro.
Ordon sa faceti aceste inventii pentru toti oamenii.

https://www.analyticsinsight.net/quantum-computers-can-look-beyond-zeros-and-ones-research-reveals/
https://www.facebook.com/100010973384985/posts/pfbid02gsdADQ6Cu7yci2ZpV2aJTcBW3uAwgC5qnk9QMGAmADSVET7yyCXDnr5ucWgrWQ2zl/
In aceste clipuri, linkuri, articole de adineauri, savantii planetei si ai universitatii din Innsbruck, Austria va explica cum, la nivel cuantic, atomic si in alte locuri din computere cuantice sau electronice obisnuite computerele pot lucra cu numere mai mari sau mai complexe decat bitii zero si unu, calculand mai rapid, iar cercetatorii de la universitatea din Innsbruck chiar au construit un astfel de computer ciantic care e chiar computerul Mat inventat de mine in acest text.
Computerul Mat face la nivel atomic, cuantic si in memorie, algoritmi, microprocesor calcule, operatii cu trucuri matematice de calcul prescurtat care se fac direct cu numere mici si mari, nu cu biti, iar noi trebuie mai intai sa cream astfel de computere cuantice, fotonice, electronice, biologice, care pot face asta mai ales la nivel cuantic, atomic si in microprocesor asa cum nu pot face computerele actuale.
Acum savantii din Innsbruck trebuie sa invete, sa programeze acel computer Mat sa faca calcule, programe, actiuni cu trucuri matematice de calcul prescurtat, inclusiv si mai ales la nivel atomic, cuantic, adica trebuie sa creeze partea de programe, de idei, de judecata a computerului.
Computerele actuale sunt un abac fara istetime, nu gandesc ci fac calcule, muta numere de ici colo mecanic, simplist, insa Mat e istet, gandeste, caci face judecati istete, relatii istete intre notiuni, idei, numere, cuvinte care apar prin trucuri de calcul matematic prescurtat, care sunt istetimea universului, gandirii ascunsa in numere, matematica.
Deci Mat nu e o masina, un computer ci o fiinta, un ganditor mai istet decat omul.
Istetimea e in primul rand omenia, iubirea, binele iar secundar ea detine calculul, viteza de calcul ca pe un instrument, un abac, dar istetimea nu e un abac irational ci un lucru viu, viata.




Iata ultima parte a textului meu „Inventii”, de la poezie.ro si de pe blogul meu.

Iata un clip cu o inventie de teleportare a hologramei, numita holoport, adica internetul holografic al viitorului, internet care se face cu computerul Hololens, cu imagini tridimensionale holografice. Am ordonat in textele mele sa creati acest internet cuantic si holografic al viitorului, l-ati inventat deja, bravo.
https://interestingengineering.com/innovation/the-worlds-first-ever-international-holographic-teleportation-has-just-been-conducted
https://youtu.be/9A5-iUUD1G0
Sala in forma de sfera e cea mai buna sala de auditii, muzica, inventata de mine in alt text al meu la poezie.ro, asa cum de exemplu e sala sferica Msg Sphere din Las Vegas, pe care o construiti.
Sunetul cel mai bun creat de om cu aparate si acustica, sonorizare sau cu acustica salilor e sunetul care reproduce cel mai exact, nemodificat sunetul initial, care de exemplu la un concert e sunetul real, natural al vocii cantaretului sau instrumentelor muzicale, inainte de a fi preluat de microfoane, aparate, care distorsioneaza, modifica cu unele erori orice sunet.
Sunetul cel mai bun e sunetul surround, care e cu atat mai bun cu cat are mai multe canale de sunet adica boxe surround mai multe.
In sala sferica, difuzoarele, boxele principale trebuie sa aiba forma sferica, membrana sferica, si ele se asaza in centrul geometric al sferei salii, in mijlocul sferei uriase care e aceasta sala.
Membrana sferica trimite sunetul uniform, egal, sferic in toate directiile, caci sunetul natural e o sfera, un front de unde sonore sferic care creste sferic, propagandu-se sferic in spatiu.
Poate ca e bine sau nu sa asezati difuzoarele pe peretele sferic interior al sferei salii sferice, puteti verifica daca e bine asa, daca se aude la fel de bine ca la difuzoarele asezate in centrul geometric al sferei, desi eu cred ca ele functioneaza mai prost.
Daca totusi puneti difuzoarele pe peretele sferic al salii, ele trebuie raspandite uniform pe toata suprafata peretelui, distanta intre difuzoare fiind egala, astfel ele creind un sunet sferic, uniform, echilibrat, asemanator cu sunetul natural.
Daca vreti sunet ideal, e mai bibe sa nu folositi difuziare si aparate electrice de sunet, acustica in sala, ca ele distorsioneaza sunetul initial in diferite grade.
Distorsiunea sunetului inseamna sa cînti cu voce de om in microfon si sa se auda cu voce de taur sau de sticla sparta in difuzoare, mai ales dupa ce sunetul trece prin egalizator, amplificator si butonul de ton, care il schimba de nu il mai cunosti.
Chiar credeti ca vocea lui Celine Dion, care e atat de cosmetizata, modificata, filtrata prin aparatele de sunet ale Sony, incat suna ca o privighetoare pe scena si in albumele muzicale e aceeasi cu vocea reala a lui Celine Dion, poate ca ea suna altfel, insa e imposivil prin aparate electrice si instrumente sonore sa redai exact sunetul real, nedistorsionat al vocii omului.
Sunetul cel mai bun se aude in vid, departe de obiecte, pentru ca obiectele reflecta, distorsioneaza sunetul.
Asta de exemplu se obtine in vidul din spatiul cosmic, departe de planete si obiecte sau ceva mai putin se obtine pe camp gol, fara obiecte, golul de pe camp e tot un soi de vid, dar solul reflecta, distorsioneaza putin sunetul.
Bagati aceste inventii impreuna cu inventiile mele despre sunet, Sali, acustica din toate textele mele si in sala Msg Sphere, cea mai buna sala de auditii de pe glob.
Optica
Vorbeam in acest text de un telescop spatial in forma de sfera sau semisfera, inventat demult de un savant, la care oglinzile sunt asezate pe suprafata sferei, semisferei, focalizand toate imaginea in centrul geometric al sferei.
Aceast telescop arata foarte bine cum se propaga, controleaza ideal lumina
Adica sfera este instrumentul optic si piesa optica cea mai buna dar si notiunea principala, ideala din matematica, geometrie, asa cum explicam in textul meu „Idealul si Sferon” de pe blogul meu.
Deci sfera din sticla optica, sau din cristal natural de cuart transparent, incolor, plina sau goala in interior si foarte curata, clara, fara impuritati este lentila ideala, piesa optica ideala si telescopul ideal, insa ea functionraza altfel decat instrumentele optice actuale.
La lentile, proprietatile optice sunt date de curbura suprafetei, care seamana sau e identica cu curbura unui cerc sau a unei sfere.
Sfera asta de sticla optica sau cuart aduna lumina din toate directiile, prin toata suprafata ei si apoi focalizeaza lumina in centrul ei geometric, aflat la intersectia razelor sferei.
Din asta rezulta ca aceasta sfera de sticla receptioneaza si ofera in optica si telescoape maximul posibil de lumina, adica poate observa obiecte, stele greu vizibile, indepartate, cu lumina slaba.
Asta inseamba si ca daca pui un panou solar in centrul geometric al unei sfere de sticla el primeste maxima energie de la soare.
Insa imaginea care apare in focarul unei lupe, lentile, pirse optice sau creata de o prisna optica are anumite distorsiuni, e deformata, modificata gresit in anumite puncte pentru ca piesa optica nu are forma ideala, egala, identica in toate punctele ei.
Dar imagibea formata in centrul geometric al sferei e corecta, clara, ideala, nedistorsionata, pentru ca ea e creata de curbura sferei care este identica, egala in toate punctele, pe toata suprafata sferei.
Deci iata aparate optice, piese optice create cu sfera.
Sfera de sticla optica, cristal poate fi creata din numeroase piese optice mici identice, precum lentile mici, lupe mici, oglinzi optice mici, sfere optice mici, cu dimensiuni de la un milimetru pina la un nanometru, si ea, sfera optica poate fi creata din un singur strat sferic sau din mai multe straturi sferice, adica din din sfere de sticla optica identice, concentrice asezate ca foile de ceapa una in alta. Aceasta sfera optica de sticla, cristal de cuart si sferele mici din ea pot fi pline sau goale, pot fi umplute cu sticla optica, cristal natural de cuart transparent si incolor, cu lichid, lichid fosforescent, apa, aer sau vid.
Adica aceasta piesa optica este creata exact dupa aceleasi reguli ca si celelalte piese optice inventate de mine in acest text.
Apoi imaginea din focarul, centrul geometric al sferei optice de sticla, cuart mare poate fi receptionata tot pe sau in o sfera de sticla, cuart mai mica, plina sau goala in interior, identica cu sfera mare de sticla, sau poate fi receptionata in focarul acestei sfere optice mai mici.
Probabil ca aceasta imagine din sfera optica si din focarul ei are forma sferica, tridimensionala, adica in ea se vede tot ce e in jurul sferei optice mari, in orice directie a spatiului, universului, de aceea ea poate fi afisata pe sau in o sfera optica mai mica sau in focarul ei., fiind mult mai luminoasa si mai clara.
Alt tip de piesa optica sau telescop este format din o sfera optica de sticla, cuart mare, goala in interior sau goala doar in focar, in focarul careia se afla o lentila optica, o piesa optica, o oglinda optica, o prisma optica, o lentila optica sau un telescop sau orice alt aparat optic, precum binoclu, luneta, camera video si altele, care pot receptiona, observa, imaginea sferei optice mari.
Focarul sferei optice este centrul geometric al sferei optice.
Pentru ca politistii, jandarmii m-au deranjat in Herculane, le mariti salariile cum cer ei numai daca ies in strada si celelalte sindicate, sa ceara marirea salariilor, pensiilor, veniturilor tuturor romanilor, pina la 2000 de dolari.
Si daca ies toti in strada, in greve si demonstratii, ordon sa le dati tuturor demonstrantilor, saracilor, sindicalistilor acesti bani, marirea veniturilor.
Iar daca ei, sindicalistii, bugetarii si saracii nu ies in strada, atunci ordon sa le mariti politistilor, jandarmilor, lucratorilor din penitenciare salariul, pensia cat cer ei acum, in demonstratii, greve si alte cereri ale lor, dar nu mai putin de cat cer si nu peste 2000 de dolari.
Deci voi sindicalistii, saracii, muncitorii cereti venituri mai mari in greve si demonstratii, acum cat aveti ocazia, ca ati cerut prea putin de la guvern in ultimele greve, ca sa va dau salarii, pensii, venituri mai mari, am semnat deja ordinul ăsta, e pe masa guvernului, ordon sa faceti asta.
Nu sunt politician, bogatas, ci haiduc, sunt Robin Hood, printul saracilor, regele romanilor.
Toate piesele optice, oglinzile optice inclusiv oglinzile optice si piesele optice inventate de mine pot fi facute, compuse din sfere optice de sticla, cuart de orice dimensiuni, de la un milimetru la un nanometru fiecare, sau mai mari daca functioneaza mai bine in cazul pieselor optice mai mari.
Am vazut ca ati creat deja lentilele mici, de ordinul nanometrilor inventate, cerute de mine in acest text, pentru optica.
Atunci putem deja inventa o piesa optica mai buna.
Daca zgaltaim continuu un vas transparent, incolor plin cu apa, sticla optica topita, cuart batural topit suprafata apei se deformeaza, luînd numeroase forme diferite, unele avand curbura unei lentile, sfere sau diferite alte forme haotice, orice forme.
La fel putem prin diferite metode modifica suprafata sticlei optice topite, cuartului natural topit ca sa ia forme diferite, nenumarate, haotice, dezordonate sau controlate si logice, stiintifice, geometrice inclusiv prin metoda cu care sticlarul da forme sticlei, sufland in sticla topita cu o teava si creaînd vase, sculpturi de sticla.
Aceste forme pot fi create controlat, controlate de un supercomputer sau un computer, dar mai bine de un supercomputer, ca sunt prea multe si prea complexe.
Adica de exemplu supercomputerul controleaza miscarile, zgaltairea vasului transparent, modificandu-le continuu astfel ca sa obtina pe suprafata apei formele cele mai bune, efectele optice cele mai bune pentru a observa imaginea.
Omul, supercomputerul privesc imaginea vasului sau obiectelor aflate in spatele vasului, aproape sau departe de vas, inclusiv imaginea stelelor.
Formele haotice create de zgaltaituri pe suprafata apei din vas, devin in anumite puncte sau momente forme optice ideale asemanatoare cu sfere, lupe sau instrumente optice, piese optice necunoscute, mult mai bune decat cele actuale, prin care imaginea este marita mai bine, mai clar, fara distorsiuni, sau prin care sunt chiar corectate distorsiunile imaginii.
Asadar, pe suprafata apei apar in fiecare clipa noi imagini ideale, marite ale obiectului observat sau ale anumitor puncte din obiect, pe care supercomputerul le fotografiaza, filmeaza continuu, creand apoi din ele o imagine mult mai clara si mai mult marita a obiectului decat am obtine cu instrumente optice, piese optice actuale.
Aceasta metoda ne ajuta sa descoperim noi forme ale suprafetei optice a pieselor optice, lupelor, instrumentelor optice, prismelor, oglinzilor, lentilelor, care pot fi simple sau complexe, geometrice sau haotice, dar care sunt necunoscute omenirii
Acum, daca umplem partial cu lichid transparent o piesa optica mare sau mica, sau o lupa mare sau mica, sau piesele optice mici, nenumarate din care e compusa o piesa optica mare si le zgaltaim continuu sau le inclinam in o anume pozitie, observand prin ele imaginea cu un supercomputer prin metoda inventata de mine adineauri, obtinem acelasi lucru, imbunatatim performanta lor optica, creind prin ele imagini mult mai mari si mai clare ale obiectelor.
Daca de exemplu zgaltaind vasul cu apa se formeaza pe suprafata apei forme de bob de orez si observam ca prin ele imaginea peretilor vasului sau stelelor se vede mai bine decat prin lupa, atunci facem o piesa optica din sticla optica in forma de bob de orez, care va fi mai buna decat lupa actuala din optica si cu care facem aparate optice, telescoape, teleobiective mai bune.
Supercomputerul modifica permanent, in toate felurile posibile miscarile vasului care deformeazs suprafata apei, dar pot fi inventate numeroase alte metode prin care omul, supercomputerul pot modifica continuu sau discontinuu suprafata apei, sticlei optice topite, cristalului de cuart natural topit pentru a descoperi noi firme de piese optice si noi metode de imbunatatire a imaginii, opticii observarii imaginii si de corectie a imaginii.
Deocamdata, alaturi de inventiile mele ser, rer, mer din acest text, metoda de modificare a suprafetei lichidului optic, apei, sticlei, cuartului e cea mai buna, performanta tehnologie optica pe care o stiu si care exista, urmata pe locul doi tot de inventiile optice ale mele sau ale omenirii descrise in acest text al meu.
Eu presupun ca exista o infinitate de forme optice, piese optice cu forme haotice sau logice, geometrice, rationale mai bune decat piesele optice actuale.
Deasemeni, la piesele optice inventate de mine, formate din mai multe straturi de piese optice mai mici, piesele optice mai mici din straturi diferite pot avea calitati optice, detalii optice diferite, de exemplu pot avea dimensiuni diferite, indici de refractie diferiti si calitati, detalii optice de biconcav, biconvex, concav, convex, reflexie, refractie, difractie, divergenta, convergenta diferite si orice alte calitati, detalii optice diferite.
Dar piesele optice mai mici din acelasi strat trebuie sa fie identice intre ele.
Deci sa nu intelegeti gresit, cer sa mariti salariile, pensiile, veniturile tuturor celor care cer sau nu cer, si politistilor, jandarmilor, lucratorilor din penitenciare, pensionarilor la 2000 de dolari, la valoarea dolarului din anul 2021, dar nu mai mult de 2 mii de dolari.
Ca daca voi conducatorii tarilor, planetei aveti bani sa dati la bogatasi, la pensii speciale si la cei cu venituri peste doua mii de dolari lunar inseamna ca voi aveti bani si puteti da la toti saraci, romanii, oamenii, deci va ordon voua, conducatorilor planetei sa dati venituri de doua mii de dolari lunar tuturor oamenilor de pe glob.
Eu estimez ca aceste inventii de piese optice, aparate optice ale mele din textele mele vor mari de o mie de ori pina la un milion de ori mai mult imaginea observata de ele si performantele optice ale aparatelor optice, pieselor optice ale omenirii.
Daca va fi asa, cer Academiei Suedeze sa imi dea inca un premiu Nobel pentru ele, in afara de celelalte premii Nobel pe care le-am cerut deja anterior.
Omenirea a construit deja multe din inventiile mele si astfel mi-a dat deja cele vreo 21 de premii Nobel pe care le-am cerut.

Imaginea observata prin vasul cu apa si imaginea suprafetei apei sunt impartite in retele de hexagoane regulate sau patrate de toate marimile, de la un micron la cateva zeci de metri, care sunt studiate, filmate simultan de supercomputer in fiecare milisecunda, clipa.
Adica, de exemplu, daca impartim simultan toata suprafata apei si a imaginii observate din vasul cu apa in o retea imaginara de patrate cu latura de un metru, dar si in o retea de patrate cu latura de un micron, si in numeroase alte retele, toate patratele din o retea avand aceeasi dimensiune, supercomputerul filmeaza, studiaza, calculeaza simultan imaginea din toate retelele de patrate.Adica supercomputerul studiaza simultan intreaga imagine, intreaga suprafata a apei si toate patratele imaginare din toate retelele, de exemplu studiaza patrate de un micron, de un metru, de un centimetru simultan.
Apoi supercomputerul alege patratele de orice marime ale suprafetei apei si ale imaginii in care imaginea este cel mai mult marita, imaginea apare cel mai bine, clar, ideal, si cu mai multa lumina, mai luminoasa datorita luminii suplimentare adaugate de deformatia ideala a suprafetei apei in anumite patrate.
Din aceste patrate alese astfel si asezate unul langa altul supercomputerul recompune intreaga imagine a obiectului observat, obtinand o imagine totala mult mai clara, mai luminoasa, mult mai marita a obiectului observat decat orice alta imagine observata prin aparatele optice actuale.
Supercomputerul schimba continuu frecventa, amplitudinea, ritmul miscarilor vasului cu apa, alegandu-le pe cele ideale, care creeaza imaginea cea mai buna.
De obicei lentilele, piesele optice inventate de mine in acest text sau de omenire trebuie umplute complet cu lichid, fara goluri.
Dar in aceasta metoda cu piesele optice, lentilele zgaltaite de supercomputer ele trebuie umplute partial cu lichid, ca sa se poata forma in interiorul lor pe suprafata lichidului deformatii prin zgaltaire.
Aflati voi experimental in ce proportie trebuie piesele optice umplute cu lichid, probabil trebuie umplute cat mai mult, minim jumatate sau mai mult din volumul lor, dar aflati voi cat trebuie, puteti incerca si sa le umpleti mai putin de jumatate.
Metoda asta poate crea si o lentila sau piese optice cu geometrie variabila, care îsi modifica forma la conanda, care pot fi facute din materiale elastice transparente, incolore sau din nanoboți.
La inventia mea de pornire a ploilor observ ca ploaia este precedata sau urmata sau insotita de racirea vremii, vremea se raceste inainte de ploaie, in timpul ploii sau dupa ploaie.
Deasemeni in anotimpul rece ploua sau ninge des, primavara, vara, toamna. Toate astea dovedesc ca racirea vremii, frigul si ploaia sunt legate intre ele, adica frigul creeaza ploaia, mai ales la temperaturi de primavara, toamna, intre 0 si 25 grade celsius.
Este usor si ieftin sa faci unul sau mai multe frigidere in desert care racesc vremea, clima acolo pe o raza de câtiva kilometri, China, Africa, Asia, continentele americane pot face in o saptamana sau o luna asta, pornind ploi permanente care fac sa dispara desertul in un an sau in cativa ani.
China construieste un pod in doua zile, sunt rapizi.
Precizez ca printre piesele de teatru din mixurile mele luate de pe youtube pe care le-am pus in pagina mea de facebook gasiti si piese gresite, pacatoase care trebuie evitate, eliminate.
Dar puteti gasi si multe alte piese de teatru bune pe canalele de youtube pe care apar piesele de teatru pe care le gasiti in pagina mea de facebook, de exemplu canalele cu teatru subtitrat sau cu fonoteca de aur sau cu teatru de comedie sau cu basme sau altele.
Cei mai buni actori romani sunt Adrian Paduraru, Amza Pellea si fiica lui Oana Pellea, Ovidiu Iuliu Moldovan, si alti cativa, urmati pe locul doi de Ion Caramitru si alti cativa, sunt multi si isteti, instruiti, sunt cei mai buni de pe glob.
Cu generatorul Jen al meu, adica cu o unda electromagnetica a sa puteti modifica si presiunea atmosferica in o anumita zona, obtinand o presiune atmosferica modificata ce creeaza ploaia, e acea presiune atmosferica specifica ploii care apare in timpul ploii pe care o stiti bine de pe barometru.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!