agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1715 .



De ce nu ne cititi si pe noi cei mici ?
personale [ ]
monolog

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [pepy ]

2003-07-08  |     | 



M-am intrebat de la inscrierea in acest site daca cineva va fi interesat sa-mi citeasca "gandurile" . Mi-am luat inima-n dinti si iata-mi scrisul . Continui si acum sa ma intreb de ce , noi cei mici si amarati nu beneficiem de citirea celor mari si buni . De ce nu primim si noi o singura citire de care avem nevoie pentru a ne lua zborul sau pentru a ne taia aripile...De ce zacem in sucul propriu , ne zbatem sa ajungem undeva unde nu se stie ce ne asteapta si nu avem nici macar privirea celor ce ne-ar putea scoate la liman ?
Nu am pretentia de mare scriitoare , nici nu sunt impertinenta dupa cum nici stilul acesta agresiv nu ma caracterizeaza , dar am fost crescuta intr-un mediu in care scrierile au fost citite macar si cred ca sfaturile si criticile primite au contribuit la formarea mea ca OM .
Nu vreau sa lezez pe nimeni si poate imi veti spune ca cer prea mult ,insa cred ca toti meritam o sansa atat ca oameni cat si ca scriitori( cerem o parere sincera si poate o incurajare )pentru ca toti visam si dreptul de visa nu ni-l poate lua nimeni .
Imi cer scuze de randurile mele au deranjat pe cineva , imi cer iertare voua celor pe care pretind ca va reprezint , imi plec capul in fata voastra , a celor mai buni dintre noi , si inchei cu sufletul usurat ca mi-am spus of-ul .
Iertare si multumesc.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!