agonia Agonia - Ateliere Artistice | Reguli |  Contact | Înscrie-te

A Cultural and Literary Portal


Agonia - Ateliere Artistice
La inscrierea in acest site sunteti de acord cu politica de publicare a acestui site si sunteti de acord sa respectati regulamentul de functionare a acestui site.
Participarea la activitatile posibile pe acest site implica faptul ca intelegeti si sunteti de acord sa respectati atat politica de publicare cat si regulile siteului.
In textul de mai jos, prin "agonia.net", se va intelege orice site, prin reprezentantii acelui site, din cadrul proiectului agonia.net: poezie.ro, agonia.ro, proza.ro, agonia.net, scriptor.info, indiferent de pagina de intrare si de limba folosita. Calitatea de reprezentant agonia.net poate fi confirmata de biroul de presa al agonia.net pe care il puteti contacta la adresa email [email protected]


Conditii de participare in agonia.net (service agreement)

 • Dreptul de autor pentru textele originale inscrise de fiecare membru al agonia.net apartine autorului respectiv.
 • Membrii agonia.net pot trimite numai materiale originale. Raspunderea pentru incalcarea oricaror drepturi de autor revine fiecarui membru in parte pentru textele publicate. Sunt permise citatele, atat fata de materiale din cadrul agonia.net cat si fata de materiale externe, insa numai cu specificarea autorului si originii textelor.
 • Textele ce apartin unor autori consacrati pot fi inscrise in site in sectiunea dedicata acestor texte. Textele care apartin altor autori vor mentiona numele autorului si toate detaliile cunoscute despre text si autorul sau.
 • Nu este permisa participarea la activitatea agonia.net folosind mai multe conturi sau pseudonime. Acest lucru atrage dupa sine masuri de penalizare care pot duce pana la desfiintarea tuturor conturilor si stergerea materialelor respectivului autor.
 • Sunt interzise textele cu caracter defaimator, limbaj abuziv, vulgar, instigator, de hartuire, obscen, profanator, pornografic sau de amenintare.
 • agonia.net isi rezerva dreptul de a efectua corecturi asupra textelor inscrise in site, urmarind in primul rand remedierea unor greseli si nu mesajul sau contextul materialelor. agonia.net isi rezerva dreptul de a sterge sau edita orice materiale fara obligativitatea unei explicatii.
 • datorita sistemului de publicare in timp real disponibil pentru majoritatea membrilor agonia.net, siteul nu poate fi gasit responsabil pentru continutul textelor inscrise si nu raspunde pentru acuratetea, integritatea sau continutul informatiilor disponibile in site. Indiferent de calitatea sau pozitia autorului unui material, textul exprima creatia sau parerea autorului respectiv si nu neaparat parerea sau atitudinea reprezentantilor agonia.net sau a entitatilor asociate legal sau formal acestui site.
 • agonia.net are dreptul ne-exclusiv de a reproduce in forma tiparita sau pe orice alt mediu conventional, electronic sau de orice natura, orice materiale trimise si inscrise de membrii si utilizatorii site-ului, in publicatii proprii sau in publicatii cu care siteul face un acord de publicare. Orice reproducere va specifica explicit autorul declarat al materialului respectiv, cu exceptia cazurilor in care scopul publicarii presupune dezvaluirea ulterioara a identitatii autorului respectiv (jocuri, concursuri, etc).
 • Membrii agonia.net nu pot pretinde nici o plata sau compensatie materiala pentru publicarea materialelor indiferent de forma si suportul de publicare cu exceptia cazurilor in care exista o intelegere scrisa suplimentara in care sunt specificate conditiile de recompensare.
 • agonia.net functioneaza pe baza unui sistem de securitate bazat pe cont cu parola si informatii despre identitatea electronica a vizitatorilor. Membrii agonia.net sunt responsabili pentru pastrarea secretului privind conturile de pe site si sunt obligati sa anunte autoritatilor site-ului orice neregula, neregularitate sau problema observata in sistemul interactiv al site-ului.
 • agonia.net isi rezerva dreptul de a inregistra si a retine orice informatie legata de activitatea membrilor site-ului si de a dezvalui identitatea unui membru (sau orice alta informatie detine) in cazul in care considera justificata o plangere la adresa activitatilor din site.
 • agonia.net isi rezerva dreptul de a bloca accesul la site sau la parti ale site-ului prin mijloacele pe care le are la dispozitie (inclusiv dar fara se se limiteze la: cont, adresa ip, cookies, reclamatie oficiala catre autoritati legale sau comerciale, etc)
 • agonia.net poate modifica conditiile de participare la activitatile siteului. Membrii siteului sunt responsabili pentru consultarea periodica a regulamentului si conditiilor de participare. In orice moment, continuarea activitatii ca membru al site-ului exprima implicit consimtamantul utilizatorului asupra conditiilor de participare, si care se aplica pentru toate materialele inscrise in agonia.net. Orice modificare de fond va fi mentionata pe prima pagina a site-ului. Variantele anterioare ale acestui document vor fi pastrate pentru referinta.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca toate aceste masuri si reguli au fost redactate si vor fi aplicate pentru a ne asigura de bunul mers al activitatii in site.
In cazul in care aveti observatii sau sugestii cu privire la politica de publicare va invitam sa ne scrieti pe adresa [email protected]
Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

Email | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!