agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 11303 .



Proiect Antologie de Proză
articol [ Creatie ]
invitație de participare Colecţia: noutăţi, scame, recomandări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2006-06-05  |     | 



Proiect – Antologia de proză scurtă www.proza.ro - un proiect Agonia.Net

www.agonia.ro a început demersurile editoriale în vederea editării primului volum antologic de proză scurtă.

Selecția autorilor și textelor care vor fi incluse în această primă antologie se va face după următoarele criterii:

1. Autorii pot trimite de la unu la trei texte care sunt deja publicate pe site. Poate participa orice membru al saitului indiferent de vechimea în site și de nivelul curent de acces. Textele trebuie să fie publicate pe site în momentul apariției antologiei.
2. Textele vor avea împreună(cu tot cu spații) între 10.000 și 30.000 de caractere și pot fi fragmente din proze mai lungi, însă evaluarea valorică se face strict pe fragmentul ce participă la selecție.
3. În cazul în care un autor alege să trimită un text de aproximativ 30.000 de caractere, acesta va fi probabil singurul text al autorului respectiv care intră în antologie în cazul în care este selecționat.
5. Textele trebuie să fie scrise cu diacritice, respectând toate regulile ortografice ale limbii române. În caz contrar textele vor fi respinse.
6. În cazul în care editorii de carte vor observa greșeli în text, pot atenționa autorul. Dacă acesta nu corectează până la termenul specificat de editori, textul va fi respins.
7. Textele selecționate vor fi publicate sub numele de autor utilizat în site cu condiția ca datele biografice din profilul de autor să corespundă cerințelor necesare pentru nivel de access 100 (Nume complet, adresa, telefon, date biografice relevante), așa cum este descris acesta în regulamentul saitului.
8. Textele trebuie să fie trimise (și eventual retrimise corectate, dacă editorii solicită acest lucru) până la data de 30 Iunie 2006.
9. Textele trebuie să fie publicate pe site sau redactate într-un fișier separat, atașat email-ului, iar în email trebuie specificate toate informațiile utile de contact ale autorului.

Textele și orice fel de idei-propuneri-oferte-comentarii pot fi trimise începând din data de 6 iunie pe adresa de email [email protected]

Vă invităm să postați sub formă de comentarii orice întrebări legate de acest subiect, urmând ca răspunsurile de interes general și orice lămuriri importante să fie incorporate în anunțul principal.
Așteptăm emailurile voastre și vă urăm mult succes.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!