agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3556 .



Conferința Națională a Patronatului Național Român
articol [ Societate ]
27 februarie 2004 - Însemnări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Madim ]

2004-03-22  |     | 



Ieri, 27 februarie 2004 a avut loc la Bucuresti, în sala Bizantină a Cercului Militar Național Conferința Națională a PATRONATULUI NAÞONAL ROMÂN.
Dedicată dezbaterilor pe tema "ROLUL PATRONATELOR ÎN INTEGRAREA EUROPEANÃ".
Au participat:
-Președinții și conducerile filialelor județene ale PNR.
Invitați:
-PREȘEDINÞIA ROMÂNIEI,
- GUVERNUL ROMÂNIEI,
- REPREZENTANÞI AI MASS-MEDIEI,
- ORGANIZAÞII PATRONALE ȘI SINDICALE REPREZENTATIVE LA NIVEL NAÞIONAL.
Tema care a fost supusă atenției s-a circumscris problematicii referitoare la dezvoltarea economică și socială a României în contextul perspectivelor imediate ale anului 2004.
Conferința Națională a PNR, în incheierea lucrărilor a adoptat următoarea rezoluție:
"1. Conferința națională apreciază că, în condițiile implementării în România a mecanismelor deosebit de dure ale economiei de piață, rolul și ponderea organizatiilor patronale capătă o importanță deosebită, având în vedere că segmentul întreprinzătorilor privați este mediul principal care urmează să suporte impactul și costurile acestei integrari.
În consecință participanții, reprezentanți ai filialelor județene ale PNR, au acordat conducerii PNR mandatul de a solicita includerea structurilor patronale la negocierile capitolelor înca neîncheiate ale aquis-ului comunitar;
2. De asemenea, în calitate de reprezentant al intereselor inițiativei private românești PNR trebuie să se implice mai activ în implementarea aquis-ului până la nivel de comună și sat.
3. De o importanță deosebită în această direcție se proliferează necesitatea relansării Dialogului Social în sensul de a se intensifica activitatea de dezbatere a tuturor actelor normative ce urmează a fi trimise forului legislativ.
4. Implicarea strucurilor patronale în elaborarea programelor menite să determine accesarea de fonduri de dezvoltare cu precădere la nivel local.”
Av. Florian Costache, președintele PATRONATULUI NAÞIONAL ROMÂN a mai adaugat:
"Patronatul National Român este în prezent o structură organizatorică care își dovedește zi de zi maturitatea și experiența acumulate pe parcursul unei activități de aproape un deceniu și jumătate. Avem o strategie bine definită și – în cadrul structurilor de dialog tripatit la care participăm, prin specialiștii noștri – am demonstrat că investitorii privați din Romănia constituie segmentul social cel mai important și cel mai interesant în susținerea procesului de integrare europeană. Este însă esențial ca doleanțele lor legitime să fie ascultate, întelese și susținute cu fermitate și profesionalism. Din acest punct de vedere PNR și-a formulat nu numai o strategie ci și o serie de proiecte capabile să dezvolte o perspectivă dinamică a structurilor noastre organizaționale. Unul dintre acestea se intitulează - SALT ÎN TIMP - ". Acest proiect a fost prezentat pe larg în cadrul Conferinței Naționale de ieri.

Madalina Maroga – vicepreședinte PNR filiala dolj

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!