agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5615 .



Scurtă cronică de la ediția a treia
comunităţi [ poezie.ro ]
agonia - ateliere artistice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2004-03-27  |     | 



Nici meciul Steaua-Rapid și nici examenele de diplomă nu au reușit să împuțineze participanții la atelierele artistice pe care le-am început în Backstage și care au trecut și de "pragul psihologic" al celei de-a treia ediții.
Câștigătorul concursului de recitare a fost, pe bună dreptate, Claudiu Banu, care a venit special din Ploiești pentru a participa la această întâlnire. Pe locul doi s-au clasat la egalitate Ion Nimerencu și subsemnatul.
Sperăm ca la următoarele concursuri să avem mai mulți concurenți bine pregătiți și vom încerca să avem și un premiu substanțial pentru câștigător.
Dintre câștigătorii concursului de recunoaștere a autorilor i-am ținut minte doar pe Niculescu și pe Crissty80.
Volumul prezentat la această întâlnire a fost volumul de poezii al lui "Degeaba", din care s-au recitat cel puțin 8 poezii și căruia Ciosmin Ciotlos i-a făcut adhoc o recenzie-prezentare foarte detaliată.
Un alt autor citit masiv și tot în lipsă a fost "Silișteanu", în avanpremiera lansării care va avea loc la Pitești pe 2 aprilie.
Crissty80 s-a mai remarcat și printr-o prestație muzicală care a eclipsat performanțele asemănătoare ale lui "nu brublem" din edițiile anterioare. Cu puțin noroc, duminica viitoare am putea ave parte de un duet.
Dacă somnbizar, care a făcut cele mai multe fotografii la această ediție, își va face timp și îmi va trimite o arhivă cu fotografiile, voi încerca să le adaug la acest articol sau la articolul care va anunța, probabil miercuri sau joi, evenimentul următor, la care veți avea parte de un program cu totul și cu totul deosebit.

pana cand voi reusi sa aduc pozele pe pagina, iata adresa la care le puteti gasi pe web: http://img40.photobucket.com/albums/v124/somnbizar/

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!