agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 

concurs - prozaice himere ::


concurs - prozaice himere
concurs [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de alex bâcu [degeaba]

2003-05-07  |   | 



in urmatoarele cateva saptamani voi definitiva prima culegere a poemelor publicate pe poezie.ro de catre alex bâcu.

volumul intitulat "prozaice himere" este sortit sa vada lumina tiparului la editura convorbiri literare din iasi la sfarsitul lunii mai.

in clipele de fata ma ocup de ultimele detalii legate de aspectul exterior al volumului. cum inca nu m-am decis in privinta imaginii de pe coperta volumului as vrea sa cer ajutorul graficienilor de pe acest site intru colaborare.

va rog asadar, ca in termen de cateva zile - hai sa spunem o saptamana, sa imi trimiteti ideile voastre realizate intr-o varianta grafica pe adresa [email protected].

nu ma intereseaza calitatea fisierului electronic, fiindca originalul va fi trimis direct la editura pentru prelucrare. asa ca puteti lucra in orice mediu pentru concretizarea intentiilor voastre artistice, iar apoi sa imi trimiteti o palida fotografie digitala.

ideea ar trebui sa sintetizeze fie titlul volumului "prozaice himere" fie structura de triptic a acestuia
i. evadarea din ou
ii. amintiri prelapsariene
iii. pierderea timpului.

(multumesc pe acesta cale lui matei ghigiu pentru ajutor in structurarea volumului)

daca fisierul atasat mesajului dumneavoastra electronic depaseste capacitatea contului meu de mesagerie electronica, va rog sa ma contactati la aceeasi adresa si va voi furniza o adresa alternativa de email. cea curenta, pe care ma codesc sa o fac prea publica.

premiul este negociabil, depinzand in exclusivitate de numarul participantilor si de calitatea raspunsurilor, insa va pot asigura ca va depasi in consistenta lui asteptarile. hai sa zicem ca s-ar putea cumpara din el cel putin 2-3 lazi de bere. (lada de bere ca unitate de evaluare a valorii)


orice alte sugestii privind lansarea, puncte de distributie, cuvinte inainte, distribuiri pe la reviste, etc va rog sa nu va sfiiti sa le faceti publice aici sau private pe [email protected].

este primul meu volum, iar coordonarea cu editorul a fost destul de anevoioasa datorita distantei care ne separa, asa ca sunt inca destul de nestiutor in ale tipografiei.

multumesc,
.alex bâcu

.  |



printe-mail

Vizionări: 9610


.Traduceri ale acestui text:


  Comentariile membrilor:










 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!