agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5666 .



despre moralitate și altruism
eseu [ ]
în dimensiunea sfințeniei

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2011-08-31  |     | 



Calea sacrului, a sfințeniei intro societate începe la confluența dintre moralitate curată și altruismul aplicat.
Când am înțeles cu certitudine acest fenomen am avut cea mai frumoasă revelație atribuindo unei majorităti a poporului român din care am colectat argumente adecvate pentru actualitate cu preponderență precum si din contextele istoriei bogate in acte de umanism si dăruire plenară in relatiile cu toate popoarele. a fost motivul suprem pentru care am creat Fundatia- România Spațiu Sacru de cultură multiformă. o saminta de credinta daca are omul poate muta muntii din loc - este confirmarea facuta de spiritul Hristic dupa ce a meditat pe muntele Sinai in oraselul Sinaia) privind cu admiratie muntele Omul care se inalta semet printre Sfinx Babe si toate crestele virfurilor bucegi atribuite intelepciunilor lui Solomon care continua spre toate crestele fagasului( Fagarasului) in intreg arcul carpatic.

În Biblie este specificat faptul că un bogat l-a întrebat pe Iisus Hristos care este calea care trebuie să o urmeze pentru al întâlni pe Dumnezeu, pentru a rămâne în grațiile sale.
răspunsul lui Iisus a fost un îndemn să împartă avuțiile cu cei nevoiași.
analizând acest aspect el se reflectă perfect asupra acestui popor. absolut toate bunurile create - colective și individuale/familiale au fost împărțite cu cei săraci total cu duhul foarte mulți de altfel , precum cu cei cu mari dizabilități fizice. luind in calcul numai ultimii 50- 60 de ani când în Romania progresul materialist existentialist a cunoscut amploare- exceptînd infimități toate realizările au ajuns proprietatea celor în "nevoi disperate"
aplicind o ecuatie logistică la un singur Romăn care a muncit 40 de ani de contributie la stat, adunati cu 0( zero) ani de la un dizabil, împărtit la doi - reprezintă o pensie la limita existenței până la sfirșitul vieții.
mai precis 4 milioane de pensionari au oferit conditii altor 4-5 milioane, luînd in calcul alocațiile copiilor patriei (mici de altfel) ecuatia este mai complexă.
resursele materiale si spirituale ale acestui popor au fost și vor fi incomensurabile, ele au îmbogătit alte națiuni mai mari de pe planetă pe tot parcursul evoluției chiar de la prima civilizație care a locuit acest spatiu mirabil.
poporul Roman reprezintă civilizatia Renascentist Iluministă- urmași de excelentă ai principiilor sacrului instituite de Dumnezeu Zamolxis, de fii care i-au urmat- Hiperionii în succesiune de 60.000 de ani cât reprezintă matematic fizic un ciclu complet astrofizic astrologic- geologic- biologic.
am fost inundată de o lumină indescriptibilă prin toate exercițiile de admirație față de acest popor, am fost onorată, privilegiată să cunosc spiritele cele mai sfinte posibil pe planeta pământ.
de regretat reversul- cu chipul si asemănarea naturii planetare m-am transformat întro psihotica furtună la adresă celor care au răsturnat prin zoaiele lor abjecte toate valorile, toate virtuțile acestui popor. dimensiunea incredibilului nu poate acoperi dimensiunea mirabilului prin credință, avariția nu poate suprima total dimensiunea generozității - a nobleței- chaosul dintre morală și infractiuni fatale ale negativismului crează găurile negre- anarhia se instaurează și pe pământ și în cer.cînd întunericul devoră toți aștri activi lucratori in sisteme frumoase centrale ale unei societăți este semnal apocaliptic- ma refer la sanatate- educatie- cultura-arte- cercetare stiintifica. regretabil si profund dureros fenomenul intunecarii in aceste sisteme vinovatii vor plati pina la ultimul anarhia creata cu o cruzime ascunsa/diabolica care este generata de lacomia fara margini, fara scrupule- nici vre-un picur de asemanare cu sudoarea stropului de umanism.
semnalele cerești actuale sunt indicii că lumea întreagă a luat calea apocaliptică. imoralitatea pretutindenară a creat o matcă plină de averse- aversiuni, lehamite, irespirabile sunt toate sursele si energiile de viață.

minunata civilizație renascentist iluministă este răspândită pe tot globul- cred ca prin puterile reprezentative intrinseci fiecare va putea prelucra profund toate tarele societătii respective, că impreună vor transforma negativele și le vor da ilustrare intre decent si fericit.
macrospiritul hiperionic carpatic controlează cu cea mai mare discreție fenomennele cerului si pământului. doresc să obtină victorii spirituale multe pentru a se produce in spatiul respectiv un miracol. universul este creat prin emotii iluminice- hiperionice- emotiile care genereaza undele vibrationale in univers care se inmultesc cu viteza luminii și rezonează polar pină la marginile universului trebuie să fie lumina și nu cutremurare de lehamite și scirbă. energiile se polarizează pe bratele crucii ( plus), pe bratele simbolului X se multiplică instantaneu radical finit spre infinit.
oamenii au primit harul de a fi cocreatori cu divinitatea prin Cuvănt, ei pot restaura -decora înnobila universul cu ilustrari mirabile, tandre, inocente, puternic fermecatoare spectaculos stralucitoare, dar nu au voie să repete grotescul, animalicul intâlnit la fiarele sălbatice pentru a nu se răsturna balanta dintre pozitiv și negativ-acesta este rolul neutronilor si protonilor in constitutia biologica dar și universala- universul este un cuantum de energie fotonică care raspunde - are reactii la infuenta umanitătii.
Va iubesc Români spune Dumnezeu Zamolxis prin mine, prin mii de voci aristice pe care le admirati si iubiti, va multumesc spun hiperionii( prin mine) pentru că ați rezistat inimaginabil de frumos in conditii inacceptabil de chinuitoare și umilitoare. nici un popor oricât ar fi de suprem economic si financiar nu se poate juca de-a păcăleala cu Dumnezeu- acest lucru vreau să il spun repetat la nevoie urlând și strigând cât e ziua de mare sa auda intrun final optim dacă le pasă de soarta planetei. să nu se mire de catastroficele repercursiuni de atunci și niciodată- pentru că fiecare nucleu trebuie individual sau ca nucleu comun incadrat intro societate- per total insemnând să suporte principiul cauză efect. universul este conceput absolut prin reguli matematice fizice chimice perfect știintifice, nicidecum prin teorii abstracte fanteziste- toată imaginatia divinitatii este sinergia materializata- vitală in abundenta transparent evidentă a realitătii- regnurile sunt energii care se comportă admirabil dacă au reușit să aibă un sistem care le cercetează și le ocroteste cit se poate de mult acum când mii și mii de specii sunt in pericol de disparitie. ? cum să nu se petreacă dezechilibre naturale dramatice cind inconstienta umanitătii majoritară a atins apogeul?
pledez cu toată ființa pentru întoarcerea umanității spre moralitate și altruism. în acest mileniu al știintelor ultramoderne continuu novatoare electromagnetice- atomice, nucleare- (neutronice protonice- in alchimii cu heliu, uraniu, titaniu si nobeliu) nu vor vor mai fi permise erori de conduită in lucrul energetic- fizic si metafizic se pot produce explozii apocaliptice capabile să distrugă iremediabil mari parti din univers , să afecteze cosmosul pentru citeva sute de milioane de ani. s-a mai petrecut de două ori apocalipsa cosmică- doi sori (centri universali) au fost afectati inainte de termenul integral de viată- un soare are capacitătile calitătile astrofizice pentru a dăinui 12.000.000.000 ( miliarde de ani). penultimul soare a trăit doar o jumătate din acest timp( spatiu si lumină).
cel mai puternic satelit terestru se află in muntii Carpati- este satelitul viu care transmite prin retele fizice dar si extrasenzoriale toate vibrațiile tensiunile- presiunile viului- este dacă vreți stetoscopul cu care Dumnezeu ascultă inima planetei- am explicat cu argumente- inima planetei Terra se află sub Carpați.
conduita generală trebuie să fie- umanism autentic orientat către moralitate iluministă- este inceputul dimensiunii sacrologiei- suntem ca popor - triumfător glorios in termenii planificărilor divine- termen stabilit inițiat de Cristos/Hiperion - aici in Carpați a trăit și a elaborat logosul divinitații- principiile iubirii aici in Carpați le-a respirat- pot fi pusă la ghilotina de israel de orice biserica din lume eu nu voi renunța la cunoasterea adevarului suprem privind locul nostru in lume- de aici s-a dezvoltat spațiul si timpul luminii- și nici nu are o relevanța că ni s-au furat avuțiile și averile- istoria ancestralității nu poate fi furată- civilizația hiperionica este astfel creată să multiplice si să răspindească psihosinergii pure alături de belsug de solutii materiale prin lume. cunosc acest suprem adevar- suntem urmasii direcți ai Lui Zamolxis- milioane și milioane de urmași care nu l-au dezamagit nici o clipă- sunt milioane și milioane care rătăciți incă strigă să fie găsiti și ajutati- dar care nu știu cum să iasă din văgăunile carnale in care s-au inchis și limitat- sunt milioane care nu au nici o vină că nu au avut toate simțurile sănătoase pentru al percepe pe Dumnezeu intro miraculoasă simbioza prin simtul 6- clarviziunea- 144 de milioane de oameni in lume il cunosc și il mărturisesc - in termenii absoluți- ei vor reuși să tragă dupa ei mari segmente ale umanității- pentru ca milioarde de oameni in lume aspiră la moralitate prin toate teoriile materialismului de la bine in sus- așa e firesc - noul plan este in lucru dinamic intrucit numai vibrațiile sacre vor putea continua existenta pe pământ- evoluția de la homo sapiens a străbătut matca cunoașterii lumii și a lui Dumnezeu- acum in acest mileniu civilizatia planetară umană conducătoare pe toate retelele democratiei moderne este Homo luminus la inceputurile macrodimensiunii atomoiluminice.
o planificare universală completă se face timp de 12 ani conform trecerii planetei Jupiter prin toate cele 12 constelații cărora aparținem fiecare vietate fiecare regn- planeta constituție a justiției divine in cooperare astroiluminică cu Soarele centrul universului in perfectă concordanță cu toate sursele energetice- in Soare se cuantifică esentele universului . la anul termenul de planificare ia sfirșit și incepe cu adevărat aplicarea proiecțiilor in ansamblul genezei universale respectiv in toate regnurile și speciile umane existente in univers.
Dumnezeu să binecuvinteze cu laude prin dragoste netărmurită Romania- intreaga planetă să primească lumina trezirii si iertării - lumina purificatoare a Cuvântului să inunde admirabil toate colțurile intunecate din univers pentru armoniile pretutindenar năzuite.
â

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!