agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 43 .



despre spiritualitatea din creier
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-01-07  |     | 



alimentația nesănătoasă, băutura excesivă, epuizează, îmbâcsesc ficatul îl îmbolnăvesc, este generatorul de sânge necesar întregului sistem organic. odată ajuns la creier îl obosește îl întunecă, îl face să producă amărăciune, pesimism deznădejde, ca urmare survin traume tumorale în timp mai apoi devin tumori canceroase în unele cazuri, atunci creierul moare dacă nu se intervine cu operație și tratament.
creierul uman este o copie mai mică a creierului lui Dumnezeu, are mare nevoie de liniște de iubire de armonie intrinsecă și extrinsecă, de echilibru între cel mare și cel mic pentru ca să genereze bucurie de viață, optimism entuziasm elan creator, fericire. în creierul mic avem stocată zestrea genetica, zestrea ancestrală universală adunată din viețile anterioare multe la număr. în creierul mare suntem datori să producem sistemul iluminic, spiritul solar, spiritul divin. producem gânduri de când ne naștem și pe tot parcursul vieții. gândurile sunt energii care traversează de pe o parte a cealaltă a creierului prin toate celulele în care se află ioni pozitivi și ioni negativi, mai exact puternici masculini și slabi feminini. ionii produc atomii iluminici determinați de gândurile pozitive creatoare.
astfel se interferează se completează se multiplică multiform. nu trebuie să obosim creierul cu un nivel mare de informații de gânduri pe parcursul zilei în goana nebună după fericire și realizări rapide după avuții materiale, are nevoie de timp și liniște să le proceseze, să le selecteze să le transforme un lumină spirituală.
este benefic seara să calmăm creierul cu muzică simfonică, usoară, mai mult decât atât rugăciunea și meditația fac minuni,pe parcursul nopții conștientul doarme, visează frumos și creierul crează revelații. când sunt produși un număr finit de atomi iluminici se naște se instituie spiritul de lumină care intră in rezonanță, se conectează cu divinitatea fizic și metafizic, cu universul spiritual din care face parte și umanitatea pretutindeni răspândită pe Terra. suntem prezenți în viața actuală din voința incontestabilă a lui Dumnezeu.
creierul este singurul organ principal care cumulează toată viața învățături în cei șapte ani de acasă, în scoli, din beletristică, din filme din mediul înconjurător prin contact permanent cu familia cu prietenii cu semenii din jur. internetul și televiziunea sunt surse colosale, incomensurabile de informații. o selecție riguroasă a informațiilor este un mod benefic de ordonare și de separare a pozitivului de negativ. nu la toți oamenii creierul funcționează la capacitate maximă din lipsa de studiu, de credință de interacțiune frecventă constantă cu Divinitatea, cu spiritele de lumină.
Dumnezeu ne-a creat un paradis, un univers miraculos care să ne furnizeze toate condițiile să evoluăm, să ne sfințim să devenim demiurgi. să ne facem de mici planuri pentru devenire cât mai mărețe, să dezvoltăm o credință nestrămutabilă în puterea noastră creatoare și implicit în Dumnezeu pentru ca să extindem universul cu spirite indestructibile, invincibile în lupta cu demonii, cu răul infernal prezent pretutindeni.
să domesticim sălbăticiunile este o altă misiune și mai presus de orice să-i iluminăm pe cei mai puțin evoluați. astfel putem deveni gloriile lui Dumnezeu.
haideți să trăim în lumină să devenim lumină. Amin


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!