agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 88 .



despre Prietenie- magic Univers
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-03-05  |     | 



Prietenia este un univers magic spiritual paralel cu universul fizic.
Magia prieteniei împlinește visurile, animă sufletele, îi unește pe oameni în cel mai spectacular mod, modul în care se îmbină latura spirituală cu cea emoțională cu o tehnică de mare artă.
Prietenia se cristalizează precum diamantul este strălucitoare pe toate fețele.
Prietenia este apanajul universului, al divinității, spiritele de lumină se entuziasmează în întreg universul atunci când oamenii sunt uniți ca frații într-o prietenie curată sinceră durabilă bazată pe sentimente pe emoții veritabile și nu pe interes.
Un prieten poate fi atât de minunat de real încât poate lua de pe suflet povara tristeții, a deznădejdii, a singurătății, este îngerul pe care ni l-a dat dumnezeu în lumea fizică, să-l conștientizăm cu toate simțurile dar mai ales cu ochiul minții.
Prietenia este continuitatea cea mai spectaculară a iubirii care poate exista în sufletul uman.
Prietenia adevărată poate fi leacul cel mai miraculos atunci stresul, o problemă acută ne îndurerează psihicul, sufletul spiritul.
Oamenii care au doisprezece prietenii respectă, împlinesc algoritmul sacru al apostolatului hristic, dar și al universului solar cu cele douăsprezece constelații, nici nu este nevoie de mai mult pentru ca să îl facă pe Dumnezeu absolut de fericit, el fiind cel mai bun, mai minunat prieten cu omul.
În urmă cu doi ani suferința în urma pierderii soțului meu a fost atât de mare, încât am fost total supărată pe divinitate, am fot la un pas să mă prăbușesc în infern pentru că gândul de suicid era atât de puternic și de prezent în mintea și sufletul meu încât vizualizam toate modurile în care puteam să sfârșesc cu viața, am suferit de depresie.
Am gândit o perioadă lungă că am rămas total neajutorată, că viața nu mai merită trăită când bătrânețea bate la ușă cu tot felul de probleme grele și de afecțiuni fizice și psihice.
În mod miraculos prietenii mi-au venit în ajutor, m-au consolat, mi-au mângâiat sufletul aproape zilnic, vorbele lor sincere vibrau și puternic și subtil în ființa mea precum muzica universului, a luminii stelare.
Prietenia lor minunată m-a condus la introspecții mi-a vindecat simțurile, ochiul minții a început să vadă minunile din jur din Univers, atunci am început să văd în prieteni emisarii iubirii, emisarii luminii, atunci mi-am amintit treptat că toată viața am avut în jurul meu prieteni pe care m-am sprijinit să nu cad în capcanele infernului prezente peste tot în lume.
Multitudinea de viziuni și vibrații diverse nu a încetat să mă fascineze la prietenii mei, pe scena vieții mele prietenii au derulat un real spectacol cu mine personaj central.
Prietena mea cea mai dragă este cățelușa mea Bella, îmi trăiește toate stările cu o loialitate inimaginabilă, plânge când plâng năpădită de dorul soțului meu, nu doarme noaptea când infinite gânduri mă țin trează și mă așază la computer să lucrez, să mai creez ceva pentru lumea din jurul meu de dragul prieteniei de dragul vieții, pofta ei de viață este o revelație pentru mine, iubește lumea și o descoperă cu toate simțurile.
Un prieten cu vibrații siderale ne poate face zilnic să vedem lumina, poate ține loc de soare când nori negrii, groși se abat asupra noastră și ne acoperă cele mai înseninate viziuni asupra vieții noastre și asupra dezvoltării personale.
Dăruirea și devotamentul prieteniei sunt precum farul care luminează puternic în noapte zeci de mile, pentru ca navigatorii să străbată printre valurile furibunde să ajungă în port, în siguranță.
Prietenia este cea mai înaltă arhitectură a luminii a iubirii, vizitată zilnic de spiritele luminii universale, divine, pentru ca să decoreze interioarele psihice, sufletești cu cele mai artistice emoții și senzații.
Trebuie știut faptul că toate gândurile adresate de prieteni pregătesc la modul cel mai tehnic viitorul unui om, că este psihoenergetic o cooperare cu divinitatea cu naturile înconjurătoare.
Nu în ultimul rând prietenia îl face pe om mai creativ, mai performant, mai fericit, mai împlinit, mai evoluat, prieteniile dintr-o viață se reportează și în viețile viitoare.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!