agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 48 .



Soarele nu are nici o vină
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-12-30  |     | 



Soarele este centru vital, absolut , al Universului, este conștiința de zi a Lui Dumnezeu.
Soarele este acuzat pe nedrept de încălzirea globală, de dezastre naturale, Soarele nu are nici o vină pentru modificările planetare
Omenirea a uitat sau neagă cu desăvârșire faptul că are o influență nefastă asupra mediului înconjurător, asupra naturii în general.
Miliarde de tone de gunoaie pretutindeni pe planetă, eliberează în atmosferă gaze fermentate, toxice, miliarde de de litri de substanțe toxice sunt deversate în apele planetei, deși apele ar trebui să purifice aerul, producând curenți de aer pur, miliarde de mașini eliberează în atmosferă gaze toxice, mii de avioane zilnic, brăzdează cerul distrugând ozonul, sistemul care protejează planeta de radiațiile solare. Industria grea dar și cea ușoară eliberează în atmosferă gaze periculoase care afectează mult aerul.

SOARELE ESTE SURSA VITALĂ ABSOLUTĂ, nu și-a modificat energiile electromagnetice, nu se abate de la programul sacru al întreținerii vieții pe pământ și în univers.
Soarele nu emite pe Terra nici un element distructiv/radioactiv- dimpotrivă aspiră și se alimentează cu formațiuni gazoase cu asteroizi care circulă haotic prin apropierea soarelui, cu deșeuri umane care circulă prin univers, sunt emanații astrofizice ale planetelor din univers ale căror emisii sulfuroase se întrepătrund cu gaze asteroidice dar și cu noxele din atmosferă..
Trebuie amintit că marile așezări ale lumii dețin peste 70% din spațiu asfalt, piatră, beton, fier, în construcții uriașe multidirecționale nu doar zgârie nori.
În orașele mari lipsesc s-au sunt insuficiente parcurile unde arborii ar putea fi un remediu în limpezirea aerului precum și lacurile și fântânile arteziene.
Mii de miliarde de case folosesc zi de zi televizoare, aspiratoare, aragaze, microunde, computere, aparate de logistică, industrie robotică, pe lângă faptul că emană surse de căldură mai emană factori poluanți radioactivi.
Un număr colosal de păduri a dispărut, au fost abuziv defrișate nu mai fac față, miliarde de arbori și de plante, oceane mari, râuri, lacuri, fântâni naturale si arteziene, sunt vlăguite de factorii esențiali vieții.
Pădurile sunt elementele principale, esențiale de purificare a aerului.
Deversările de substanțe toxice în mări și râuri au tulburat structurile celulare si atomomoleculare astfel că ploile de multe ori pe parcursul unui an sunt acide. Ploaia ar fi o sursă inegalabilă de purificare a planetei, a aerului.
Un flagel ș mai mare îl constituie incendierile a mii de hectare de păduri pe toate continentele.
nimeni nu poate extrage aer din cenușă și fum. Observând natura umană a ultimelor decenii se trag mereu clopotele de concluzii;- suntem atacați de boli provocate de bacterii și viruși, din toate părțile, suntem alchimizați cu voia și fară voia noastră de trusturile alimentare, farmaceutice, sanitare dornice cu orice chip de înavuțire urgentă. Cel mai grav fenomen este însă cel pe care l-am amintit într-un alt articol postat pe blog,- EXPERIMENTELE atomo/nucleare în ape, pământ, chiar și în spațiile cosmice.
Cine are interesul să dea vina pe soare, implicit pe DUMNEZEU??? Nu este decât un singur răspuns - iresponsabilul dominant Lucifer, cu servitorii lui întunecați, infernali, orbiți, hipnotizați și transformați în roboți distructivi.
Bulversările grave în elementele primordiale, APĂ< PĂMÂNT< AER< FOC< MINERALE nu pot fi întotdeauna controlate de mecanismele fizicii, nici nu pot fi apărate de Divinitate, adică spațiul METAFIZIC . Anomaliile produc cutremure, tsunami, căderi de stânci de pământ, potop de ploaie și tornade.
. Ce se petrece sus se petrece și jos și invers ca un efect al întregului universal.
Dacă jos se confruntă haotic energiile oare sus asteroizii nu o iau razna printre energiile iluminice???
Soarele conștiința Lui Dumnezeu, nu și-ar distruge creația, hotarul Acasă, aici este singurul loc unde oamenii pot să evolueze și o dată cu ei evoluează și spiritele divine.
Este adevărat că este tot mai nesigură evoluția omenirii, câtă vreme nu se responsabilizează, nu se mobilizează să pună mâinile la vindecarea naturii, a planetei, a elementelor primordiale din care este construită planeta.
O soluție rapidă ar fi reîmpădurirea milioanelor de hectare distruse de defrișări și incendii pretutindeni pe planetă.
Luna ,satelitul principal și protector al Terrei pe timpul nopții împreună cu Calea Lactee și aurorele boreale pot repara ozonul pentru ca radiațiile soarelui să nu mai pătrundă în atmosfera pământului. Fiecare om de pe pământ care a trăit în ultimul secol și în cel actual se face vinovat pentru dezastrele naturale care s-au petrecut. Mentalul colectiv al umanității este încărcat cu greșeli capitale. Până când nu este prea târziu trebuie să ascultăm nevoile pământului, ale apelor, ale plantelor, ale vietăților, ale omenirii în general, pentru a putea trăi fericiți eliberați de dezastre, sănătoși cu o viață cât mai lungă.








.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!