agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 60 .



despre petrecerile românești
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-01-01  |     | 



Românilor le place să petreacă, cu familia, cu prietenii, plini de voie bună și credință în obiceiurile neamului românesc. Petrecerile românești sunt cele mai spectaculoase din lume, cu dans și muzică din toate genurile cunoscute, cu optimism debordant, cu mese îmbelșugate de bucate savuroase pregătite cu multă meticulozitate, cu un vin parfumat renumit în lume.
Femeile romance întotdeauna sunt atente să fie frumoase și elegante, hotărâte să umple atmosfera cu parfum vibrant de fericire, de iubire.
Femeile romance deosebit de frumoase, sunt foarte dorite de bărbați de pretutindeni, recunoscute ca bune gospodine, drăgăstoase , cu renume de mame cu grijulii.
Înainte de orice petrecere româncele își primenesc casa așa cum învață din copilărie, să fie ordonate și foarte curate. Românii sunt curați și la inimă și la suflet, iubesc armonia și înțelegerea între oameni. Ospitalieri românii ademenesc la petreceri turiștii care vin de pretutindeni și care rămân impresionați de căldura și prietenia cu care sunt primiți în mijlocul lor.
În mii de restaurate aflate în toate orașele țării, petrecerile se transformă în veritabile spectacole cu artiști renumiți , iubiți și foarte talentați, serviciile ospătarilor și bucătarilor fiind de cea mai înaltă calitate.
Petrecerile românești creează amintiri memorabile, fascinante, pe parcursul cărora oamenii se împrietenesc indifferent de zona din care vin, indifferent că sunt străini, de altfel tot mai interesați de obiceiurile și cultura gastronomică și de cea spirituală.
Românii petrec uneori să uite de griji, de problemele cu care se confruntă, petrec să uite de supărare atunci când lucrurile nu sunt rezolvate cu ușurință, dar cel mai des petrec din dragoste să se întâlnească cu familia și cu prietenii, reverberează în codrii și munți voia bună românească, veselia unică în lume.
Iubesc acest popor neobosit să creadă și să spere într-o lume mai curată, mai armonioasă, mai frumoasă, sunt mândră că sunt româncă, pentru faptul că românii sunt atât de blânzi, de iubitori de răbdători.
În ultimul top al celor mai fericite popoare europene, românii se află pe locul doi, ceea ce mă face să exult de mândrie, de admirație și de iubire pentru neamul sfânt românesc.
Doar printr-un omagiu le pot arăta românilor că îi iubesc că le sunt recunoscătoare pentru mediul care m-a format, ma cizelat.
Cred cu tărie că românii sunt iubiți și binecuvântați de Dumnezeu, dar cred ca sunt mai privilegiați de Natură comparativ cu alte popoare care nu au o bogăție de reliefuri , o diversitate de splendori,
Am întrat în anul 2024, an al înălțării spirituale, fie ca românii să fie iubiți și apreciați, admirați în întreaga lume, fie ca tot românul să se înalțe în slava binecuvântată a divinității






.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!