agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 72 .



despre secretele omului actual
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-01-10  |     | 




Fiecare om este o carte secretă, care trebuie deschisă pentru a putea fi înțeleasă, acceptată.
Aproape în fiecare om există o formă de inteligență creatoare, a cărui iubire poate fi considerată un mister, iubirea este fără tăgadă de mai multe feluri, iubirea pentru părinți și frați, iubirea pentru bani, pentru mâncare, pentru haine, pentru veselie, pentru prosperitate, pentru cântec, pentru dans, pentru prieteni, pentru profesia aleasă, pentru natură, pentru divinitate în special și multe altele.
Foarte mulți oameni nădăjduiesc să aibă parte în viața lor de toate aceste lucruri generate de iubire, dar din păcate nu știu să iubească, nu pot ierta, nu pot avea prieteni, nu pot comunica la un nivel superior nici cu oamenii nici cu divinitatea reprezentată ierarhic.
Iubirea este o revelație supremă a vieții pe care foarte mulți oameni o neagă, investind foarte mult efort și energie în ură și dușmănie , în invidie, în minciuni, în găinării, în înșelări ale partenerilor, în furtișaguri, în trădări de prieteni, în maltratarea și abuzarea de proprii copii, în sentimente total negative cu mult mai grave, dar evident țin secret acest lucru, chiar dacă ele atrag după sine multă suferință și dureri ale fizicului, ale inimii, ale sufletului.
Fiecare sentiment sau faptă negativă atrage după sine situații nefaste, boli, sărăcie, însingurare, răul depinde numai de conștiință care se află pe frecvența cea mai joasă, contrar binelui care se află pe o frecvență superioară.
De aceea încă sclavia nu a fost abolită în totalitate, de aceea războaiele și confruntările sociale nu s-au terminat, de aceea sunt pedofili, homosexuali, xenofobi, teroriști în toate formele de religie, toate, aceste anomalii sunt amenințătoare.
Pentru supraviețuirea oamenilor pașnici, buni, cordiali se pare că nu sunt multe soluții științifice, spirituale, economice, financiare, majoritatea oamenilor de pe glob trăiește într-o sărăcie și suferință crunte, sunt mari lideri ai lumii care țin secret acest lucru sau pur și simplu nu se simt vinovați de aceste drame mondiale.
Eu nu vreau să etichetez pe unii oameni ca fiind demonici, dar după toate știrile din presă și de la emisiunile televizate, înțeleg zi de zi că răul în cele mai urâte forme există pe pământ printre noi, ba chiar și în preajma noastră.
Viața a devenit tot mai nesigură, tot mai alarmantă, acest lucru ne influențează gândirea speranțele, optimismul, iubirea în general, ne face de multe ori să alegem greșit oamenii cu care să socializăm, să ne împrietenim.
Omenirea este pândită de haosul dezumanizant, de infernul cel mai întunecat, maeștrii spirituali ai lumii duc lupte spirituale pentru ca să se schimbe în bine toată soarta omenirii și a planetei care se află și ea într-o tragică suferință.
Zi de zi sute de oameni pe întreg globul pământesc, își pun capăt zilelor pentru că au ajuns lipsiți de sensurile vieții.
Foarte mulți lideri sunt observatori pasivi, la suferințele omenirii, preferă să investească în armament decât în redresarea sărăciei și terorilor de pe glob.
Sunt energii malefice care se zbat să iasă pentru că sunt închise în conștiința celor situați la limita de jos a vieții, sunt umbrele infernale ale întunericului care a orbit la apariția soarelui, fără tăgadă oamenii răi sunt depozite ale întunericului, dar nu vor să recunoască acest lucru nici dacă sunt amenințați cu moartea, sunt pline pu-șcăriile de oameni demonici.
Din fericire oamenii de bine ai luminii, ai iubirii depășesc numeric pe cei ai infernului, ai haosului.
Lumina va învinge întunericul cu siguranță, este mai puternică, fără pic de îndoială, iubirea este mai energică decât ura și se va extinde în fiecare colț al lumii, nu prea târziu, acest fapt îl specifică Hristos în Scriptură la capitolul apocalipsa Sfântului Ioan.



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!