agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 76 .



Despre determinare și oportunități
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-01-10  |     | 



Este plină lumea actuală de oportunități care duc la succes material și spiritual.
Cu certitudine, gândurile și acțiunile din prezent, creează determinare și oportunități în viitor, cu cât gândurile și faptele sunt mai pozitive cu atât viitorul va avea succese răsunătoare și în plan material dar mai ales în cel spiritual.
Un vis, o dorință, o pasiune pot deveni realități determinate de o credință de sine puternică.
Anul 2024, este preconizat de astrologi și universologi, să fie un an al marilor provocări, ale inovațiilor în medicină și tehnologie, al înălțării pe cele mai înalte nivele de evoluție, al prosperității, al realizărilor pe toate planurile profesionale și personale.
Este plină lumea de oportunități dar nu toți oamenii le văd pentru că nu s-au antrenat și concentrat pe ele, este nevoie de antrenament zilnic, de încredere de sine, de perseverență.
Cu siguranță în mare parte succesul, performanța, au legătură cu abilitatea, cu determinarea de a trece la acțiune, de a nu amâna proiectele de realizare, de împlinire.
Succesul se vizualizează metodic cu precizie strategică până în cele mai mici detalii, astfel nu va întârzia să vină în viitorul apropiat sau îndepărtat.
Comunicarea în maniera cea mai elevată, elegantă, deschide uși acolo unde omul nici nu se așteaptă, atrage în jur numai oameni realizați, multiplu de fericiți.
Oamenii săraci sunt foarte lenți sau leneși în a lua decizii, în timp ce oamenii bogați sunt determinați continuu să nu le scape nici o oportunitate, să o valorifice cu toate calitățile și abilitățile pe care le dețin.
Cu siguranță determinarea, ambiția, perseveranța, sunt cheile incontestabile ale succesului răsunător, sunt posibilitățile cele mai optime, mai sigure, mai valoroase pentru a dobândi putere, încredere și stimă de sine.
Cu aceste calități omul își poate îmbogăți viața, veniturile, sunt oportunitatea de a avea întotdeauna o gândire strategică multidimensională în toate acțiunile lui.
Determinarea este aceea abilitate de căuta și de a găsi oportunități în ciuda dificultăților întâlnite, chiar dacă ele par ascunse de ochii omului actual., înainte de orice proiect și determinare trebuie înlăturate fricile, de obstacole, de pericole, cu perseverență să continue să caute oportunități, iar un eșec sau două nu înseamnă ca omul trebuie să se dea bătut, trebuie să lupte în continuare cu asiduitate , cu intensitate pentru cucerirea raiului material și spiritual.
Eșecul nu este altceva decât o lecție de viață care trebuie reînvățată cu mai multă perseverență, până când îl face pe om să fie cel mai bun într-un proiect.
Este adevărat, că nu toate visurile, dorințele se împlinesc, ele depind de frecvența superioară și de rezonanțele cu oamenii de succes
Când cei din jur îți spun -renunță, tu mobilizează-te și mai încercă o dată sau de câte ori este nevoie pentru a avea succesul dorit. Nimic nu este imposibil în această lume plină de oportunități.
Dacă încrederea de sine este lezată, o videcăm cu antrenament mental și spiritual, cu autoîncurajare, cu parapsihoenergosugestie, o vindecăm cu o credință curată în divinitate, o vindecăm cu rugăciuni și meditație transcendentală, în fiecare om există putere de a înfrunta vicisitudinile, dar ea trebuie căutată în profunzimea sufletului, a spiritului, a conștiinței mereu trează situată în lumina credinței.
Oportunitățile sunt roadele unor învățături și a unei educații care încep la primii ani de viață și care trebuie căntinuate pe tot parcursul vieții, dar pentru toate este nevoie de răbdare, de înțelegere în toate aspectele materiale și spirituale.
Răbdarea este o virtute și trebuie implicată în toate proiectele, în toate obiectivele.
Omul trebuie să rezoneze cu oportunitățile, să i se potrivească , să îl împlinească deplin, doar așa va crede că destinul constă în mare parte de alegerile pe care le face permanent pe tot parcursul vieții.
Fiecare om trebuie să fie dedicat planurilor sale, să fie mereu motivat să fie cel mai bun într-un domeniu ales, să știe mai ales că succesul nu vine într-o noapte, sau într-o săptămână, să înțeleagă că el se poate construi într-un timp îndelungat , drumul spre succes este o călătorie îndelungată cu perseverență și determinare.
Atunci când o ușă se închide altele se pot deschide, nici un om nu este în totalitate ratat, fiecare om vine pe pământ cu o zestre cerească pe care o poate valorifica suficient de mult ca să genereze realizări considerabile.
Succesul este apanajul celor ambițioși, perseverenți, cu vocație de învingători, deschiși în permanență pentru studiu elaborat, susținut.






.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!