agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 63 .



Despre evoluția spirituală
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-02-24  |     | 



Evoluția spirituală reprezintă un proces de conștientizare a ființei noastre în context cu lumea înconjurătoare cu societatea, cu universul, cu divinitatea.
Fiecare om este suflet și spirit care au ales să experimenteze viața pe pământ, pentru evoluție, întrucât în spațiul astral de dincolo de moarte, și sufletul și spiritul stagnează la nivelul la care au părăsit viața anterioară.
Este un proces care ne ajută să înțelegem că suntem mai mult decât corp și minte, emoție și rațiune, ne ajută să înțelegem că suntem creați după chipul și asemănarea Lui Dumnezeu Tatăl și Dumnezeu Fiul că suntem creați din Spirit și Lumină, moștenitori ai unei iubiri infinite, necondiționate, moștenitori ai marii înțelepciuni infinite.
Iisus Hristos a spus- iubește-ți aproapele ca pe tine însăți, reflectând în această învățătură voința lui Dumnezeu Tatăl Ceresc, dar din păcate foarte mulți oameni nu au înțeles acest mesaj, sunt mult prea egoiști, egocentrici se pun pe ei în centrul lumii, consideră că lor li se cuvine totul, mare parte din ei sunt avari, caută pe toate căile plăcerile vieții- bani, distracția, luxul și opulența.
Aceștia sunt oameni care nu știu să își exprime, să își arate iubirea celor din jur cu atât mai puțin față de cei mai sărmani, mai triști, cu totul defavorizați.
Încă din primii ani de viață, fiecare întâmplare fiecare eveniment trebuie considerat ca o lecție de viață în proces de evoluție spirituală ca o conștientizare a cunoașterii de sine, a iubirii de familie, de semeni, de natură, de univers de Dumnezeu, Tatăl și Fiul.
Iubirea și cunoașterea de sine trebuie să conțină și compasiune și iertare și toleranță și acceptare a mediului înconjurător, a lumii în general, ca făcând parte integrantă din creația lui Dumnezeu, astfel se dovedește o evoluție spirituală.
Viața reprezintă suma dorințelor noastre de a învăța, a experiențelor noastre, a visurilor noastre de a evolua pe nivele spirituale superioare.
Numai experimentând în fiecare zi noi provocări, noi situații, ne putem îmbogăți inteligența spirituală, putem transcende pe nivele superioare de evoluție, invocând ajutorul spiritului divin îndumnezeit Iisus Hristos.






.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!