agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1396 .



Monach
personale [ ]
Despre un gand

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Elisabeth Graine ]

2005-02-18  |     | 




Cineva mi-a spus cum ca "Printul pe Cal Alb" este o prostie. desigur, ...nu s-a gandit ca si eu imi doream un print pe un cal alb.
Cred ca aceasta idee de persoana ideala variaza foarte mult, de la om la om. Majoritatea fetelor il percep ca pe un baiat/barbat frumos, cunoscut (nu o sa zic nimic de genul..Brad Pitt, desi, nu imi dau seama cum atatea femei urla si tipa dupa el), cu bani, care sa le scoata din banal.
Eu nu imi doresc acest lucru. Ciudat, de multe ori nu mi-l doresc nici pe el. Sau am impresia ca el este parte intergrata a mea. Eu nu vreau pe cineva sa ma scoata din banal, sa ma salveze financiar sau orice problema de genul. Iar daca aceasta persoana a fost plamadita cu adevarat, daca a iesit din maruntaiele pamantului, atunci o sa ii spun ca nu am nevoie de un salvator. Vreau ca eu sa devin ceea ce mi-am propus prin propriile mijloace, si abea apoi ne gandim ..ne intoarcem la basm.
Daca m-ati intreba cum ar trebui sa arate, v-as spune imediat. I-am analizat prea mult ficare trasatura, de-a lungul anilor, l-am perfectionat. El este o opera a mintii mele. Desenata, imbracata in cuvinte. Fiecare vorba pe care el ar trebui sa o spuna a fost gandita si regandita de mii de ori de catre mine deja.
Daca o sa il intalnesc, intamplator...o sa merg sa ii strang mana, poate chiar sa ii fac o poza. O sa i marturisesc ca este ...ceea ce am visat dintotdeauna. Sau,..idealul meu masculin si apoi, fericita, linistita, am sa plec mai departe. Nu stiu de ce sunt convinsa ca as face asta.

L-as lasa si pe el sa plece mai departe. Nici macar nu m-as intoarce sa il mai privesc. As fi doar foarte multumita. "exsta!..se poate!"



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!