agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 848 .



O ultima scrisoare
personale [ Jurnal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [costydinpielesty ]

2010-07-19  |     | 



O ultima scrisoare trimisa in ajunul primelor sarbatori de iarna fara ea

O ultima scrisoare scrisa de mine pentru ea intr-un tarziu de noapte in ajunul sarbatorilor de iarna,pe care am scriso de geaba caci ea nu a avut curajul sa o citeasca,erau primele sarbatori pe care nu le mai faceam impreuna si am vrut sa am bunul simt sa ii urez toate cele bune si sa mai incerc o impacare.

prima parte

Draga mea iubire

Cuvintele mele candva insemnau ceva pentru tine si alinau sufletul tau, dar acum stiu sigur ca ceea ce iti spun pentru tine numai au nici o valoare si numai inseamna nimic. Dar crede-ma ca ceea ce-ti spun sunt cuvinte spuse din adancul sufletului meu care inca mai sufera si care te mai iubeste.
Sa fi fericita draga mea,iti doresc sa ai parte in viata numai de bucurii si noroc. Sa fi iubita si drumul iubirii sa-ti fie presarat de petale de trandafiri albi.
Si pentru ca sarbatoriile vin si eu numai sunt langa tine sa ne bucuram impreuna cum am facut timp de aproape 6 ani,sa pregatim prajiturile pentru bunicii nostri, sa ma bucur langa tine facand ''gogoloaie'' cum am facut anul trecut,iti urez un Craciun fericit sa te bucuri ca in sfarsit numai esti cu acest prost care iti scrie si care te-a iubit si te va iubi mereu.
Anul nou care vine sa iti aduca numai zile senine, sa iti fie viata plina de bucurii si bunul Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti ofere tot binele din lume.
Sa fi iubita draga mea si imi pare rau ca mi-ai oferit odata ocazia sa te iubesc si acum a doua oara numai vrei.
Stiu bine ca am gresit si eu destul de mult dar si tu ai avut foarte multe greseli pe care ti-le am iertat, dar aceste greseli ale noastre pe mine unul m-au facut sa cred ca a fost o lectie de viata si din care cred ca amandoi am avut de invatat. As vrea sa cred ca si pentru tine a fost un obstacol greu de trecut si din care ai invatat multe.
As vrea sa te rog sa incercam sa ne iertam greselile celuilalt si sa continuam impreuna un nou drum din care sa inlaturam raul ce nu am reusit de aceasta data.

cu drag al tau costy

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!