agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1839 .



Invitație la colaborare
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [MyMosys ]

2019-02-03  |     | 



Liga Scriitorilor Români – Filiala Mureș vă invită să participați alături de scriitori din Județul Mureș la realizarea Ediției Omagiale Lazăr Lădariu a antologiei ”Orizonturi Mureșene”. Această ediție se dorește a fi un material de suflet destinat evocării personalității complexe a celui care în prima zi a anului 2019 a sărăcit, prin trecerea sa în celest, Ardealul de una dintre cele mai incandescente torțe. Din acest considerent, volumul este deschis tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat ca jurnalist, poet, patriot, om politic, scriitor sau în alte ipostaze, pentru a creiona cât mai deplin ceea ce a reprezentat Lazăr Lădariu pentru cultura și spiritul românesc.
Materialele propuse nu vor depăși o pagină și vor fi redactate în format Times New Roman, corp de literă 12, spațiere 1 rând, cu diacritice și temeinic corectate. Nu se vor accepta lucrările care nu pun în valoare personalitatea lui Lazăr Lădariu și cele care nu întrunesc condiționarea ”de suflet”. Lucrările vor fi trimise pe adresa de email [email protected] până la data de 25 februarie 2019. Volumul va fi lansat în ziua de Bunavestire în care Lazăr Lădariu ar fi împlinit 80 de ani, în cadrul unui eveniment organizat în colaborare cu Societatea cultural-patriotică ”Avram Iancu” – Filiala Mureș.
Vă mulțumim anticipat pentru cuvintele cu care ne veți ajuta să clădim edificiul unei personalități care trebuie să fie expusă în vitrina culturii românești.
Mihaela Rașcu


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!