agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 161 .



Sunt şeful planetei şi al Onu
personale [ ]
Ordin militar pentru pace

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-05-03  |     | 



Transmiteţi urgent acest ordin preşedintelui rus Vladimir Putin şi tuturor conducătorilor planetei, ai Onu şi ai tuturor armatelor planetei:
Eu Gudruman Edison vă ordon domnule preşedinte Vladimir Putin şi domnilor conducători ai planetei următoarele lucruri:
Ce anume aştept de la Rusia? Ascultare şi atât, căci eu iubesc Rusia şi toate ţările, ştiu mai bine decât voi cum să rezolv problemele voastre şi ale României şi lupt mai mult decât voi şi mai cu succes să le rezolv.
Domnule Vladimir Putin dumneata ai retras trupele ruseşti de la marginea Ukrainei, aşa cum am cerut eu în articolele mele de la poezie.ro de zilele acestea, imediat după ce am cerut asta, la cîteva ore.
Dumneata mă uimeşti din ce în ce mai mult, eşti prea isteţ pentru această planetă şi nu ştiu cum de ai ghicit că eu sunt şeful planetei şi al tău şi al arsenalului nuclear planetar, deoarece ai executat ordinul meu de a retrage trupele de lângă Ukraina şi a face pace cu Ukraina. Tot dumneata zilele acestea în massmedia ai reluat şi rostit una din ideile din articolele mele de zilele astea de la poezie. ro, aceea că pădurea, pomii consumă şi reduc cantitatea de dioxid de carbon din atmosferă, fiind astfel se subânţelege din ce spunem noi doi factorul principal de combatere a încălzirii globale. Asta arată că-mi citeşti articolele, căci doar aşa puteai şti şi spune ideea mea cu pomii ce absorb dioxidul de carbon. Ai executat ordinul meu, ai repetat şi rostit ideea mea cu pomii pe tot globul şi ai ajutat Turcia imediat după ce am cerut asta în alt articol deşi nici măcar nu ordonasem asta. E clar, articolele mele le supraveghezi şi bine faci, pentru că am lucruri foarte importante să discut cu voi şi să vă ordon vouă, omenirii să faceţi. Să citeşti Domnule Putin Vladimir toate textele mele de la poezie. ro, ai acolo învăţături, cerinţe şi ordine foarte importante pentru Rusia, omenire, combaterea încălzirii globale şi războiului nuclear.
Şefa Fmi Christine Lagarde şi guvernatorul Băncii României Mugur Isărescu au reluat şi ei o idee din articolele mele anterioare, aceea că „capitalismul generează periodic recesiune, trebuie să faceţi rezerve de valori în toate ţările pentru a rezista recesiunii”, adică precizez eu, să faceţi provizii de iarnă ca veveriţa, să nu moară oamenii de foame în Recesiune. Ulterior voi ruşii aţi executat acest ordin al meu şi aţi mărit rezerva de valori, de aur din Banca Rusiei, pentru a rezista recesiunii. Şi recesiunea a venit în Pandemie exact aşa cum spusesem. Deci noi doi, domnule Putin ne înţelegem bine, putem oricând ieşi la un gratar undeva la Moscova şi Bucureşti să discutăm ca prieteni, să facem mari planuri pentru ajutarea şi dezvoltarea Rusiei şi planetei şi dacă ai dispoziţie, să facem un fotbal, o petrecere, că am văzut că jucai fotbal în sală la Kremlin cu un politician, astea îţi plac, îmi plac şi mie, doi buni prieteni vechi ca noi au voie la un meci de fotbal, nu?
Preşedintele rus Mihail Gobaciov a declarat că războiul din Ukraina poate conduce la război nuclear. Intenţia mea a fost ca Ukraina să nu fie înghiţită de masoneria criminală a Europei şi Americii, dar pe căi paşnice, nu e nevoie să faci război cu Ukraina şi cu nimeni. Eu am ordonat ca tu să iei un nou mandat de preşedinte al Rusiei şi să rămâi pe viaţă preşedintele Rusiei domnule Putin.
Deoarece ai cele mai multe şi mai rapide arme nucleare de pe glob dumneata eşti liderul planetei, cel mai puternic om de pe glob. Aşa să rămâi şi să măreşti arsenalul nuclear al Rusiei, mai ales cu rachetele nucleare de mare putere de 50 megatone până la o mie de megatone şi să le faci cât mai rapide şi cât mai multe. Rusia şi planeta sunt acum în mare pericol deoarece masoneria şi şefii Angliei şi ai Americii vor în secret să vă atace nuclear pe voi ruşii şi pe aliaţii voştri militari, fiind foarte deranjaţi de faptul că vă opuneţi planurilor lor şi că nu au reuşit să pună gheara pe Rusia prin uniunea dintre Rusia şi Nato, prin care Rusia ar fi devenit sclavul Nato. Masonii, şefii masoni ai Angliei, Americii, Europei şi marilor puteri, ai majorităţii ţărilor plănuiesc să ucidă 6 miliarde de oameni inclusiv ruşi şi să bage în lagăre de exterminare 2 miliarde de oameni inclusiv ruşi, aşa cum au făcut nemţii şi alţii deseori.
Deci vei nimici acest plan criminal al masoneriei şi vei ţine masoneria sub control cu arme nucleare. Masoni au fost toţi preşedinţii americani, conducătorii politici ai Franţei, Angliei şi Europei şi tuturor ţărilor şi majoritatea marilor bogătaşi şi a bogătaşilor planetei şi mulţi alţii, cei mai periculoşi fiind englezii, urmaţi de americani. Deci supraveghează conducătorii Angliei şi Americii, nu-i lăsa să facă rele, ştii ce ai de făcut.
Spuneai domnule Putin ca şi mine că încălzirea globală se datorează unor fenomene cosmice, adică încălzirii soarelui. Da, a fost de multe ori în istoria Terrei încălzire globală, alternând cu perioade glaciare, a fost încălzire la temperaturi foarte mari deoarece la poli s-au descoperit urme de plante tropicale şi animale tropicale, deci acolo a existat climă tropicală, în jur de 40 grade celsius. Oare dinozaurii au pierit în potop de ape planetar sau în încălzire globală, oamenii ar putea pieri la fel ca ei?
Deci va creşte mult temperatura în anii următori, creşterea temperaturii s-a accelerat cu vreo cinci grade pe an scurtând cu o lună iarna în fiecare an în ultimii trei ani. Probabil din ordinul masoneriei meteorologii şi climatologii ne-au minţit că temperatura medie anuală a planetei a crescut cu un grad, când e evident că a crescut cu minim zece grade pe tot globul şi în toate perioadele anului iar în Antarctica a atins 18 grade celsius apropiindu-se vizibil de temperaturi tropicale.
Aceasta dovedeşte că temperatura medie anuală pe glob a crescut cu zece grade celsius până la 40 grade celsius în ultimele 2 secole de când astronomii au observat încălzirea soarelui care cauzează încălzirea globală. Acum temperatura medie anuală pe glob creşte cu 5 grade celsius pe an, că iarna umblăm în tricou, e ca primăvara peste tot pe glob, cum să crezi minciuna că asta e o creştere cu doar un grad a temperaturii medii anuale pe glob.
Asemenea temperaturi mari aflate în creştere rapidă an de an arată că în câţiva ani temperaturile vor creşte mult şi poate şi nivelul oceanelor va creşte deoarece istoria multor popoare şi triburi vorbeşte de mai multe potopuri în trecut, se spune fără dovezi sigure că un potop a scufundat sub ape Atlantida, Lemuria şi Antarctica, trei continente acum 12500 de ani.
Dacă la această uriaşă creştere a temperaturii noi adăugăm încălzirea climei prin poluare, mai ales cu gaze cu efect de seră, atunci temperatura poate creşte mult mai mult decât suportă omenirea care va pieri. Adică temperatura va creşte mult mai mult decât în perioadele trecute ale istoriei de încălzire globală.
Deci opriţi urgent poluarea cu petrol, cărbune, gaz metan, gaz cu efect de seră şi combustibili de ardere, combustibili ecologici de ardere şi plastic, substanţe poluante şi poluarea de orice fel. Economia planetei s-ar prăbuşi dacă opriţi brusc producţia de petrol, gaz metan, cărbune, combustibili, dar puteţi opri în cinci ani această producţie dacă înlocuiţi rapid aceşti combustibili cu surse de energie electrică, hidrocentrale şi surse avansate, veşnice de energie electrică din cărţile lui Cătălin Dan Cârnaru publicate şi pe scribd.com şi din invenţiile lui NikolaTesla şi din maşini perpetuum mobile şi altele asemenea, unele brevetate şi altele secrete. Dar trebuie să le construiţi în regim de urgenţă, zi şi noapte, zilnic ca să le terminaţi în 5 ani.
Masoneria şi patronii din energie se opun acestui lucru iar dumneata îi vei învinge oprind construcţia conductelor de gaz ale tuturor ţărilor şi închizând cât mai repede Gazprom şi mai ales minele de cărbune de pe glob, producţia oricăror combustibili de ardere, de petrol, cărbune, gaz metan, biocombustibili, hidrogen, combustibili ecologici pe tot globul în maxim cinci ani aşa cum ordon eu acum tuturor conducătorilor planetei. Dacă faceţi asta, încă nu e deajuns pentru că rămâne o mare cantitate de dioxid de carbon în atmosferă, acumulat în ultimele secole, după industrializare care încălzind excesiv planeta va ucide omenirea în câţiva ani. Temperatura creşte repede, cu cinci grade pe an pe glob, va ajunge în câţiva ani la 40 sau 50 grade la poli sau mai mult şi la 60 sau 70 grade sau mai mult pe glob, omorând omenirea. Deci plantaţi urgent păduri, zi şi noapte pe tot globul crescând de o mie de ori suprafaţa pădurilor planetei, oricât de mult puteţi. Pădurea va absorbi şi reduce cantitatea de dioxid de carbon din atmosferă.
Domnule Putin, vreau să deschidem un program masiv de investiţii între România şi Rusia şi ţările care vor, pentru relansare economică după pandemie şi ajutarea săracilor, nu un program zgârcit de un miliard de euro ci un program mult mai mare decât cel de relansate economică pe care eu l-am ordonat recent pentru America şi Europa, care va fi de multe trilioane de euro, cât de multe se poate şi în care nu vor participa patronii, că vin să ceară profit, să fure, nu să ofere. Deci ordon să porniţi imediat acest program de investiţii, că obişnuiesc să lucrez cu mii de miliarde de euro frecvent. Toate ţările împărţiţi ca fraţii egal profitul, efortul, investiţiile, fiecare după puteri şi nevoi.
China şi India, Brazilia, America, Europa, Japonia şi alţii pot contribui la acest program de investiţii cu oricâte trilioane, sau cu mijloace materiale, sau cu bani fără înşelătorii precum datorii, credite şi dobânzi.
În acest fel scăpăm de sărăcie şi ne pregătim pentru noi valuri de recesiune, dacă vin. Cer să începem imediat un tunel de autostradă şi tren de mare viteză sub strâmtoarea Behring care va uni Rusia cu Alaska şi cu America şi Canada. Acest tunel apoi va fi conectat prin autostrăzi la Drumul mătăsii (One road, one belt) şi la şoseaua Panamericana şi la calea ferată Transsiberian şi la autostrăzile principale din Canada
şi Sua, Mexic, Brazilia . Drumul mătăsii va urca de la Constanţa la Marea Baltică şi va trece prin nordul Europei până în Suedia şi ţările nordice, va coborâ pe plaja Atlanticului şi Mediteranei pe toată graniţa Europei şi prin marile porturi europene până în Grecia şi pe coasta Mării Negre până la Constanţa, trecând prin Bulgaria. Practic Drumul Mătăsii va înconjura Europa pe graniţă, unind câteva continente şi va avea o ramificaţie, va străbate prin o autostradă India de la Nord la Sud până la ocean. Deasemeni ordon să faceţi un canal lat de navigaţie chiar mai lat decât Canalul Suez, cât mai lat, care uneşte Marea Kara din nordul Rusiei cu golful Bengal şi cu marea din sudul Chinei. Acest canal va fi de patru ori mai lat decât lăţimea unui vapor de un milion de tone. Acest canal va avea forma cam ca litera Y şi va scurta drumul vapoarelor spre şi între oceanul Arctic şi oceanul Indian. Aceste lucrări sunt urgente şi importante, le faceţi cum puteţi, fără să forţaţi, ele sunt cele mai importante proiecte în domeniu de pe glob acum.
Începeţi lucrul la ele, construcţia lor în maxim o lună, pentru bucuria şi prosperitatea popoarelor voastre şi pentru economia mondială.
Din Drumul mătăsii sau de oriunde faceţi un tunel cu autostradă şi tren de mare viteză sub Strâmtoarea Gibraltar, tunel care după milenii de aşteptare va uni Africa cu Europa. Începeţi în maxim o lună acest tunel şi lucraţi în regim de urgenţă, continuu, zilnic, zi şi noapte la el. Grecia şi Turcia să facă pace între ele, Turcia şi Erdogan, preşedintele turc să se liniştească şi să cedeze cu omenie proprietăţile, teritoriile lor din Mediterana pănă în Marea Neagră popoarelor şi comunităţilor cărora aparţineau teritoriile, de la care le-au furat turcii ca să fie mulţumite şi Cipru şi Corsica şi oricine a fost păgubit. Nu îţi impun dar te sfătuiesc să faci la fel, urgent cu teritoriile furate de Rusia precum insulele Japoniei şi altele, să le restitui proprietarului, şi toate popoarele să facă acelaşi lucru să restituie teritoriile furate vechilor proprietari, ca să nu faceţi război nuclear pentru teritorii. Îţi ordon domnule Putin să retragi imediat trupele din Transnistria şi să contribui la unirea imediată a României cu Transnistria şi Republica Moldova. Eu aş da teritorii nesfârşite din Univers Rusiei şi tuturor ţărilor, România va conduce planeta şi va putea ajuta cel mai bine Rusia în viitor, chiar din ordinul meu.
Domnule Vladimir Putin, pentru oprirea încălzirii globale şi pentru salvarea omenirii de la pieire am transmis adineauri cu un text de la poezie.ro
şi un ordin către conducătorii planetei să facă baterii veşnice, dumneata vei avea grijă ca acest ordin să fie respectat şi vei verifica dacă a fost îndeplinit, eu cred că vei îndeplini cu bucurie şi din proprie iniţiativă acel ordin, şi vei face baterii veşnice pentru omenire, deci ţi-am ordonat, nu te-am certat pe dumneata în acel ordin că vreau să ciocnim un pahar de must la Kremlin. Îţi urez toate cele bune dumitale şi poporului rus, nu ţi-o spun din datorie ci sincer, te admir foarte mult pentru cele bune pe care le faci. Te sfătuiesc să te retragi din partide politice şi să nimiceşti capitalismul, dumneata erai comunist cândva în Kgb, deci fii bun prieten cu comuniştii chinezi şi ruşi şi oricare comunişti de pe glob care nu înfometează poporul şi nu bat chinezi, ruşi, oameni degeaba, nu asupresc pe nimeni ci sunt omenoşi.
Domnule Putin, nu uni Rusia cu Europa, cu Nato (armata masoneriei) şi fereşte-te de Nato, de masoni, de politicieni, de bogătaşi, de partide politice şi de curvari, de oameni răi şi violenţi, toţi aceştia fiind oameni răi, periculoş,criminali şi organizaţii rele, criminale.
Domnule Putin şi domnilor conducători ai planetei, ai ţărilor şi ai Onu, vă ordon să faceţi urgent, repet urgent tot ce v-am spus în acest text adineauri şi următoarele lucruri:
Veţi construi Reţeaua Z mondială de circulaţie a oamenilor şi mărfurilor pe glob.
Reţeaua Z e compusă din Liniile Z care au următorul traseu:
Liniile Z vor înconjura fiecare ca un cerc toate continentele, pe graniţa continentului, adică pe plaje, pe malul mării şi oceanului astfel ca fiecare continent să fie complet încercuit de un cerc, inel complet al unei linii Z. Linia Z de graniţă va fi la 100 kilometri distanţă de graniţa continentului, ca să nu fie inundată de viitoarea creştere a nivelului apei oceanului cauzată de încălzirea globală.
Din punctul Z aflat în centrul fiecărui continent, centrul cercului circumscris continentului, aflat mai exact la egală distanţă între graniţa de E şi graniţa de V a continentului şi între graniţa de N şi graniţa de S a continentului trasăm alte două linii Z perpendiculare între ele, una de la N la S şi alta de la E la V. Aceste două linii drepte străbat tot continentul până la oceane, la margine, la graniţe.
Deci pentru fiecare continent avem trei linii Z, una pe graniţă, alta de la N la S şi alta de la E la V, ele formând Reţeaua Z globală.
Pe toate continentele, pe toate liniile Z ale reţelei Z, pe toată lungimea liniilor Z şi pe fiecare linie Z construim simultan o autostradă, 4 linii de tren de mare viteză dintre care 2 de trenuri de pasageri şi două de mărfuri şi deasemeni un canal de navigaţie cât mai lat pentru vapoare mari de un milion de tone.
Pe canalele de navigaţie două vapoare de un milion de tone pot trece simultan unul pe lângă altul în orice sens fără să se înghesuie. Deci canalul va fi de minim patru ori mai lat decât lăţimea unui vapor de un milion de tone sau mult mai lat, cât mai lat.
Linia Z de graniţă a continentelor nu are nevoie de canal de navigaţie, cu excepţia liniei Z dintre Asia şi Europa şi a porţiunilor de uscat care unesc două continente, care evident vor avea nevoie de canal de navigaţie.
Reţeaua Z trece prin toate marile porturi ale planetei putând prelua mărfuri din porturi şi acoperă egal, uniform toate continentele, ajutând toţi oamenii şi fiind principala rută turistică şi de transport de mărfuri şi pasageri de pe glob, cea mai mare.
În fiecare din capetele canalului Kara-Bengal-China de sud şi în fiecare din capetele canalelor de navigaţie ale reţelei Z veţi construi câte un port naval şi câte un şantier naval care vor fi cele mai mari de pe glob.
Începeţi construcţia Reţelei Z peste două luni sau mai repede.
Jumătate din populaţia planetei suferă de sărăcie, oamenii mor de foame şi sete, iar Reţeaua Z e primul şi cel mai important pas pentru salvarea săracilor aprovizionându-i cu mărfuri şi oferindu-le mijloace de transport.
Nu poţi ajuta săracii, oamenii zilnic aprovizionându-i cu mărfuri, hrană dacă nu ai rute de transport de mărfuri, şosele.
Ulterior, după ce construiţi Reţeaua Z de adineauri o extindeţi din punctele Z din centrul continentelor cu alte 2 linii Z diagonale pe fiecare continent, una de la NE la SV şi alta de la NV la SE, linii identice cu celelalte linii Z anterioare, având şi ele aceleaşi autostrăzi, canale de navigaţie şi cele 4 căi ferate de tren de mare viteză. În fiecare din capetele canalelor de navigaţie din reţeaua Z şi ale canalului de la Marea Kara-golf Bengal-sudul Chinei veţi construi un port naval şi un şantier naval, cele mai mari de pe glob.
Nu faceţi Reţeaua Z în cele două continente de la poli, să nu le poluăm, oricum sunt nelocuite.
Reţeaua Z pe fiecare continent arată ca un cerc în care am trasat cele patru diametre, toate unghiurile între diametre fiind egale cu 45 grade şi egale între ele. Cercul nu e rotund ci e marginea, graniţa continentului.
Cele 2 linii Z care străbat Asia şi Europa de la E la V sunt unite la capetele apropiate de linia Z care este trasată pe graniţa comună dintre Asia şi Europa.
În fiecare ţară, insulă de pe glob faceţi numeroase livezi de mii şi zeci de mii de hectare fiecare, să aibe hrană gratuită toţi săracii şi oamenii planetei şi nici un om să nu fie flămând.
Fiecare livadă va avea toţi pomii fructiferi de pe glob, sere de legume şi sere de pomi fructiferi.
Construiţi în toate ţările, insulele combinate de materiale speciale, fiecare combinat fabricând simultan carbin, grafen, polifluorură de vinil, diamante artificiale, carbură cimentată, pânză din fibre extrase din fibre de ananas şi altele asemenea, acestea fiind cele mai dure şi rezistente materiale existente.
Carbinul e de 40 de ori mai dur ca diamantul, era descris în un articol din Daily Mail.
Aceste combinate vor arde şi prelucra minereul, materialele şi altele cu laser şi electricitate, dar nu cu cărbuni şi alţi combustibili de ardere să nu poluăm. Toate materialele de pe glob inclusiv cuie, scule, unelte, vehicule, tehnologii, aparate, materiale de construcţii şi altele vor fi fabricate din aceste materiale de construcţii şi materiale speciale mult superioare celor actuale şi oţelului.
Fundaţia construcţiilor va fi fabricată din geopolimerul piramidelor de la Visoko, Bosnia, de cinci ori mai bun şi mai dur, rezistent decât betonul, rezistând nealterat de peste 12 milenii în acele piramide de Visoko. Acesta e un geopolimer creat artificial, pe care când îl fabricaţi îl veţi comprima la mare presiune până se întăreşte şi solidifică complet, ca să fie la fel de rigid, comprimat, rezistent ca geopolimerul original din piramidele Visoko.
Interziceţi imediat uciderea, lovirea, ameninţarea,
legarea, închiderea în ţarcuri şi cuşti şi construcţii şi în orice a fiinţelor, oamenilor, animalelor, plantelor, copiilor, păsărilor, peştilor, insectelor, vertebratelor, nevertebratelor, fiinţelor, ca să nu stârniţi violenţe, duşmănii şi război nuclear şi ură pe această planetă deja copleşită de rele.
Înfiinţaţi imediat un serviciu mondial de curier rapid care livrează gratuit săracilor, bolnavilor, oamenilor aflaţi în pericol şi sărmanilor toate lucrurile strict necesare supravieţuirii precum barăci metalice de locuit adică containere de locuit decente şi ieftine ca cele de la officecontainer.ro, hrană ecologică gratuită fără chimicale, apă de ploaie de băut ecologică gratuită fără chimicale şi fără clor, colectoare portabile sau neportabile de apă de ploaie gratuite, alambicuri gratuite de desalinizare a apei de mare ce oferă apă potabilă şi secundar oferiţi cât se poate scule gratuite, unelte gratuite, corturi gratuite, oale gratuite şi alte lucruri gratuite strict necesare supravieţuirii inclusiv corturi, schiuri, chibrite, haine, frânghie, încălţăminte gratuite, toate gratuite şi altele gratuite. Pe scurt serviciul mondial de curier rapid ajută ca nici un om de pe glob să nu sufere de foame, sete, frig, să nu fie lipsit de locuinţă.
Să fie ajutaţi prioritar mai ales săracii, sinistraţii, oamenii, bolnavii care mor de sete, foame, frig, care au dureri mari în corp şi care trăiesc în zone îngheţate sau aride, în deşert, adică în zone cu puţină vegetaţie, în care viaţa e cea mai grea şi periculoasă.
Tuturor săracilor, bolnavilor din zone îngheţate să le trimiteţi reşou puternic cu panouri solare şi eoliene şi alte surse autonome de energie inclusiv cu bateriile veşnice prezentate în alt articol al meu de la poezie.ro
Aceste reşouri să fie suficient de puternice pentru a încălzi locuinţa şi a găti hrana.
Triburile, eschimoşii, inuiţii, sinistraţii, beduinii, laponii, oamenii de la poli şi din deşert, semideşert, din zone îngheţate să fie ajutaţi primii şi prioritar cu aceste ajutoare.
Oferiţi gratuit aceste obiecte gratuite şi ajutoare gratuite săracilor şi bolnavilor de pe glob prin curier rapid gratuit.
Tot ce vă ordon să faceţi în acest text este pentru oprirea războiului nuclear şi cauzelor sale care sunt răul, sărăcia, curvia, violenţa, exploatarea,e pentru oprirea războaielor şi cauzelor lor.
Acest ordin rezolvă cele mai grave şi urgente probleme ale omenirii, care ştiut sau neştiut, direct şi prin efect în lanţ de domino declanşează războiul nuclear în care ar pieri omenirea. Deci executaţi rapid acest ordin. Evitaţi să băgaţi patronii, bogătaşii, investitorii particulari în aceste lucruri şi lucrări şi măsuri că ăştia vin la furat, profit egoist şi necinstit, exploatarea săracilor.
Schimbaţi preţul de construire al construcţiilor şi Reţelei Z, ca să fie construite gratuit sau ieftin, nu cu milioane, miliarde de euro pe metru şi kilometru.
Interziceţi specula bogătaşilor, reducând la zero, reducând de mii de ori preţul tuturor lucrurilor, informaţiilor, obiectelor, serviciilor, produselor, tehnologiilor, materialelor.
Onu să contribuie la executarea acestui ordin, împreună cu ţările şi oamenii cei mai isteţi, capabili, rapizi, eficienţi, pricepuţi, harnici, corecţi, care nu sunt răi, nu fac fapte rele şi care fac lucrări ieftine şi de calitate.
Să fie interzisă pe glob angajarea, participarea, munca,
apariţia în instituţii, organizaţii, massmedia şi Internet, Srr şi Tvr, televiziunile naţionale şi de ştiri, radiourile naţionale şi de ştiri a oamenilor, lucrătorilor şi mai ales a conducătorilor proşti, nebuni, curvari, răi, violenţi, dubioşi, corupţi, masoni, bogaţi, capitalişti, incompetenţi, care greşesc şi a prezentatorilor răi şi perfizi Gabi Bucur, Iana Ioniţă şi Alexandra Andon din Srr şi de la Radio România Actualităţi. Să dispară din Srr, instituţii şi massmedia comentatori şi analişti incompetenţi sau perfizi şi răi precum Chifu, Fota, Bogdan Lefter, Dan Dungaci, Sorin Pâslaru de la ziarul Financiar şi preşedintele facultăţii de ecologie Mircea Duţă sau cum s-o numi acest Duţă,nu-mi amintesc sigur numele lui. În massmedia şi Internet să fie doar lucrători şi conducători care au rezultate maxime, punctaj maxim la teste de inteligenţă, care sunt buni şi fac fapte bune şi nu au făcut rele, care nu sunt şi nu au fost masoni, infractori, politicieni, membri ai partidelor politice, lucrători în finanţe şi bănci, bogătaşi, patroni, oameni dubioşi şi nesiguri, care greşesc în acţiuni sau vorbesc aiurea, care au probleme psihice.
Massmedia şi Internetul sunt principala cale de oprire a războiului nuclear,informând asupra cauzelor războiului şi soluţiilor de evitare a lui. Să dispară din Internet, massmedia, instituţii, organizaţii răul, prostia, nebunia, aiureala, mizeria, batjocura, kich-ul, pornografia, curvia, minciuna, ştirile false, cei ce au fost sau mai sunt încă infractorii, masonii, patronii, oamenii dubioşi, foştii şi actualii lucrători în finanţe,politicieni,corupţi, partide politice.
Păi cu conducători
criminali, masoni, infractori, dubioşi, răi, perfizi şi corupţi vreţi să faceţi pace şi să scăpaţi de război nuclear,când ei fac războaiele şi acele "fake news" ştiri mincinoase?
Nici cel mai prost şi nebun om nu ar crede sau încerca asta.
Masoneria nu e o teorie a conspiraţiei cum mint hoţii, dar dacă ar fi, oricum bogătaşii şi politicienii care conduc planeta au făcut rele şi crime şi genocid şi războaie de milenii pretutindeni pe glob şi vor declanşa război nuclear, fie că ar fi sau nu masoni, tot criminali sunt şi vă spun sigur că sunt toţi masoni, adică diavoli nebuni şi criminali. Statul paralel mafiot e masoneria.
Transmiteţi tuturor oamenilor de pe glob toate textele mele de la poezie. ro. Aştept idei şi iniţiative şi acţiuni şi greve generale ale miliardelor de oameni,
demonstraţii de stradă ale omenirii, ale miliardelor de oameni care să aplice ideile şi cererile şi invenţiile din textele mele de la poezie. ro, să ceară aplicarea lor şi să rezolve problemele din aceste texte ale mele.
Domnilor conducători ai planetei, veţi fabrica şi oferi tuturor oamenilor Internet, laptopuri, tablete şi smartphonuri gratuite sau de maxim 0,1 euro bucata cu conexiune gratuită la Internet care sunt de trilioane de ori mai rapide decât actualele supercomputere şi decât cel mai rapid computer sau supercomputer existent acum, care au memorii de trilioane de ori mai mari decât cele mai mari memorii de computer şi de supercomputer actuale şi care au viteze de transfer de date de trilioane de ori mai mari decât cea mai mare viteză de transfer de date a celui mai rapid computer sau supercomputer actual, cu rezoluţie a imaginii şi a hologramelor de trilioane de ori mai mare decât a imaginii computerelor actuale şi decât a hologramelor actuale şi cu imagine afişată în holograme şi cu sunet surround şi cu mufă pentru setul de 9 boxe surround. Pentru aceasta puteţi folosi tehnologii biologice, fotonice, cuantice, piese făcute din un singur atom precum tranzistorul făcut din un atom prezentat la descoperă.ro. Puteţi folosi şi invenţiile din textul meu cu invenţii de la poezie. ro.
Veţi face laptopuri, smartphonuri, tablete internet chiar infinit mai rapide, cu viteză de transfer de date infinit mai mare şi cu memorie infinit mai mare decât cele pe care le-am cerut adineauri, adică le faceţi cât mai performante. Aceste aparate vor dezvolta Internetul şi accesul oamenilor la Internet şi cunoaşterea din Internet, cunoaştere, educaţie,
iar cunoaşterea,educaţia vor opri războiul nuclear eliminând răul, violenţa curvia din mintea omului.
Veţi dota aceste laptopuri, smartphonuri, tablete cu bateriile veşnice pe care le-am cerut în celălalt text al meu de la poezie.ro, inclusiv cu pila Karpen, baterii magnetice, baterii veşnice din cărţile lui Cătălin Dan Cârnaru şi alte baterii veşnice şi cu panouri solare incorporate. Deasemeni veţi face aceste aparate astfel ca să îşi poată încărca bateria de la panouri solare externe.
Să dispară din Srr prezentatoarele incompetente, toxice Anca Romeci, Anca Mateescu, Raluca Rădulescu, Luana Pleşa, Adela Greceanu, doamna Pitrop, Corina Negrea, Corina Rădoi dar şi Cătălin Gomboş, Nicoleta Stoian, Carmen Gavrilă.
Veţi oferi lunar fără a-i cere bani şi acte fiecărui om şi copil de pe glob lucruri, obiecte, servicii, informaţii pe care le cere el, le alege el sau care sunt strict necesare supravieţuirii echivalente cu valoarea de o mie de ron până la 4500 ron.
Să se anuleze definitiv datoriile economice şi financiare ale săracilor şi ale ţărilor sărace.
Să se creeze în fiecare ţară, insulă, în fiecare zonă de mărimea Bulgariei zece biblioteci cu cincizeci de milioane de cărţi scrise pe foiţe metalice rezistente şi 100 de biblioteci identice cu ele care au fiecare un milion de cărţi. Literele vor fi gravate sau zgâriate pe foile metalice ale cărţilor, că cerneala de tipar se şterge repede.
Toate milioanele de cărţi din aceste biblioteci vor fi afişate şi în biblioteci virtuale pe Internet care au 50 milioane de cărţi electronice fiecare. Vă reamintesc că Internetul, cuvântul, cartea, massmedia, biblioteca sunt principalele căi de oprire a războiului nuclear.
În aceste biblioteci veţi pune doar cărţi, informaţii care sunt necesare, importante, corecte, bune şi care pot fi şi reviste, almanahuri, imagini video, holograme, texte, manuscrise şi altele asemenea. După războiul nuclear nu vor rezista în timp decât cărţile scrise pe foiţe metalice, iar cele de hârtie se vor altera, vor putrezi uşor, ca orice hârtie,iar cerneala de tipar se va şterge repede de pe cărţi.
Veţi inventa un scaner rapid care manipulează şi filmează rapid filele cărţilor la fel cum maşina de numărat bani manipulează şi numără rapid bancnotele, bancnote care seamănă oricum cu nişte file de carte.
Acest scaner va copia rapid toate cărţile necesare transformându-le în cărţi electronice, creând marile biblioteci virtuale de pe Internet pe care le-am cerut.
Aceste biblioteci vor fi construite urgent, inclusiv în Herculane, Costineşti, comuna Iveşti din judeţul Galaţi.
Suntem 8 miliarde de oameni, planeta este prea aglomerată, suprapopulată. Populaţia prea numeroasă e o problemă ce cauzează poluare, aglomeraţie, consum prea mare al resurselor naturale şi minereurilor şi mai ales pericol de război nuclear. Când suntem prea mulţi oameni înghesuiţi pe o planetă neâncăpătoare, apare o lipsă a teritoriilor care nu mai ajung, nu mai sunt suficiente pentru toţi oamenii şi toate ţările. Deci apare o bătălie pentru teritorii între oameni şi popoare care deseori s-a exprimat prin războaie pentru cucerirea de teritorii şi poate cauza război nuclear.
Problema asta se agravează deoarece populaţia creşte numeric rapid, putând ajunge la 50 miliarde în acest secol.
Deci faceţi educaţie şi legi omenirii să scădem numeric populaţia cum au făcut chinezii.
Adică doar unul din zece cupluri pe glob va avea dreptul să facă doar un singur copil, vor avea acest drept doar cuplurile de oameni isteţi care au punctaj mare la testele de isteţime, care au făcut fapte bune şi nu au făcut fapte rele. Prin această lege, pe care prin educaţie şi oamenii şi conducătorii vor fi ajutaţi să o înţeleagă de bună voie, veţi reduce populaţia planetei la 500 milioane de oameni. Copiii vor fi buni pentru că seamănă cu părinţii lor buni,oamenii răi nu vor mai exista.
Să fie condamnaţi la închisoare pe viaţă toţi cei ce poluează planeta, cei ce fabrică şi emit substanţe poluante, toxice şi cei ce fabrică, comercializează, distribuie plastic, ambalaje de plastic, inclusiv sticle, bidoane, pungi de plastic, obiecte din plastic de unică folosinţă, ambalaje de plastic. Producţia de plastic să fie redusă la zero, veţi fabrica din plastic doar geamuri pentru locuinţe şi panouri pentru a acoperi solarii de legume, fructe iar cei ce încalcă această lege vor fi condamnaţi la închisoare pe viaţă.
Prin curierul rapid mondial să fie ajutaţi cu cele strict necesare supravieţuirii şi oamenii săraci, bolnavi care sunt izolaţi, singuri, care trăiesc departe de comunităţi.
Domnilor conducători ai planetei,faceţi cât de paşnic puteţi toate lucrurile bune şi eliminaţi toate lucrurile rele, greşite,cît mai isteţ,ideal,corect,hotărât,aşa scăpăm de război nuclear şi necazuri. Eu nu îndemn niciodată pe nimeni să se opună binelui, păcii, corectitudinii, idealului, desăvârşirii, adevărului ci îndemn să le exprime cât mai mult.
Veţi interzice consumul de ouă şi icre, deoarece sunt scoase din sexul păsărilor şi peştilor. A mânca alimente scoase din sex e acelaşi lucru cu a mânca alimente scoase din fund şi e curvie.
Veţi educa oamenii să înţeleagă acest lucru şi să accepte de bună voie această lege.
Măriţi pensia de handicap, pensia medicală de boală, pensia handicapaţilor, venitul lunar ale nebunilor, infirmilor la 4500 de ron pe tot globul, aceştia fiind cei mai neajutoraţi şi bolnavi oameni.
Veţi da oamenilor şi bolnavilor pensia, veniturile fără a-i condiţiona să se interneze în spital, să ia pastile, injecţii, tratamente medicale şi raze medicale, să facă zeci de acte, să aştepte luni de zile crearea dosarului şi actelor pentru a primi pensia, venitul. Rezolvaţi în 1 zi, prin Internet tot ce e necesar pentru a crea şi a da actele şi pensia, venitul unui om, iar peste 3 zile începeţi să-i plătiţi pensia, venitul lunar.
Corectaţi şi exprimaţi, scrieţi clar, simplu, corect, fără ambiguităţi toate legile planetei din justiţie, codul civil, penal, comercial, administrativ şi din Constituţia fiecărei ţări. Puteţi folosi ca exemplu legile comuniştilor de dinainte de Perestroika lui Mihail Gorbaciov, evitaţi mai ales legile capitaliste, acesta e deasemeni cel mai important lucru pentru evitarea războiului nuclear.
Să fie strânse şi arse gunoaiele de pe toată planeta şi gunoaiele aruncate pretutindeni de oameni.
Actualii şi viitorii conducători, primari, consilieri locali ai oraşului Băile Herculane care sunt politicieni, corupţi sau care nu mi-au dat, nu îmi dau sau nu îmi vor da mie în Herculane locuinţă gratuit în care să locuiesc singur şi fără lucrătorii statului, hrană gratuit, buletin de Herculane pe 10 ani să fie imediat concediaţi din funcţii.
Să trimiteţi săptămânal 100 kg lapte de capră, 70 kg piersici nectarine mari şi dulci, 100 kg grâu, 50 kg goldane şi prune mari, 50 kg urdă, 50 kg caş, 50 kg mălai, 50 kg cartofi, 50 kg fasole, 5o kg orez cu bob rotund, 50 kg ceapă, 50 kg ulei, 50 kg bulion, 600 kg legume de toate felurile, 50 kg mere mari, 100 kg roşii, 50 kg pepeni, 50 kg struguri de masă cu bob mare, 100 kg pere mari la mănăstirea din Băile Herculane şi la instituţiile de ajutor social şi fiecărui grup de 10 de oameni săraci sau bolnavi de pe glob cât pot ei mânca pe săturate şi un pic în plus şi mie, cât vreau şi cât cer şi cât pot eu mânca din aceste alimente. Mănăstirea din Herculane va dona la săraci, bolnavi surplusul de alimente pe care nu îl pot mânca ei.
Reţeaua Z va mări de 10 până la 100 de ori Pib-ul planetei şi al fiecărei ţări.
Pe traseul liniilor Z ale reţelei Z, în puncte amplasate din 100 în 100 de kilometri veţi înfiinţa cele mai mari obiective economice şi sociale sănătoase, ecologice, importante necesare de pe glob, precum hoteluri, fabrici, combinate, uzine, întreprinderi, parcuri eoliene şi solare, livezi, stadioane, săli de conferinţe şi culturale, culturi agricole, sisteme de irigaţii, tipografii, edituri, biblioteci, cosmodromuri şi altele, numai ecologice. Toate construcţiile de pe glob le veţi face din ţevi uşoare de oţel şi panouri de acril sau plastic, cu maxim un etaj şi nu cu mai multe etaje pentru a fi construite uşor, rapid, ieftin şi a fi uşoare, elastice, rezistente la cutremur.
Veţi investi anual în România, Republica Moldova, Transnistria 5 trilioane de euro şi apoi peste 1 deceniu măriţi investiţia la 15 trilioane de euro anual, numai investiţii ecologice, corecte, benefice pentru dezvoltarea României, care va conduce planeta.
Un popor sărac şi înfometat şi slab economic nu conduce bine planeta. Eu am ales românii să conducă planeta pentru că sunt cel mai bun şi isteţ şi capabil popor de pe glob, nu pentru că sunt eu român.
Printre aceste investiţii de 15 trilioane de euro în România,Republica Moldova, Transnistria vor fi şi cele cerute de mine pentru reţeaua Z în acest text, şi porturi, şantiere navale, livezi, fabrici, combinate, autostrăzi, poduri, poduri pe Dunăre, trenuri de mare viteză, tipografii, edituri, biblioteci, cosmodromuri, hidrocentrale, parcuri eoliene şi solare, tunele, sisteme de irigaţii, fabrici de computere şi tablete şi smartphonuri, fabrici de înaltă tehnologie, combinate de materiale speciale, fabrici de microelectronică, fabrici de maşini unelte şi vehicule electrice şi automobile electrice şi de roboţi industriali şi alţi roboţi şi altele, numai ecologice.
Toate şoselele,căile ferate actuale şi viitoare din România, Republica Moldova, Transnistria şi de pe glob să fie transformate imediat de azi începând în autostrăzi şi linii de tren de mare viteză care vor trece la minim 3 km distanţă de localităţi, să nu le polueze; însă începeţi construcţia lor imediat, azi, inclusiv construcţia tuturor şoselelor şi căilor ferate din Masterplanul Naţional de Transport, Rutier şi Feroviar al României, începeţi la toate deodată, simultan, acum, azi construcţia şi transformarea lor cum am cerut.
Să dispară din srr emisiunea „Omul cu chitara” şi emisiunea de hit-uri muzicale de sâmbăta şi duminica, de la 14 la 16, difuzată la Radio România Actualităţi şi emisiunile cu muzică difuzate acum în nopţile de sâmbătă şi duminică la Radio România Actualităţi.
Srr şi Tvr să fie depolitizate, conducătorii politici să fie etern concediaţi, interzişi în toate instituţiile,localităţile pe glob.
Pe canalele de navigaţie ale Reţelei Z vor intra din mări şi oceane vapoare de un milion de tone, circulând pe aceste canale.
Evident, toate canalele de navigaţie ale Reţelei Z vor fi prelungite la toate capetele lor până ies în mări şi oceane.
Veţi înlocui motoarele termice cu ardere de la toate vehiculele, tehnologiile, maşinile, vapoarele, avioanele, automobilele planetei cu motoare electrice şi magnetice, mai ales la vapoare şi avioane, care sunt cele mai poluante.
Motoarele Diesel şi cu motorină să fie imediat interzise pe glob.
Toate oraşele de pe Dunăre să aibe pod peste Dunăre, să fie poduri din 50 în 50 km pe Dunăre şi la Giurgiu faceţi un pod cu 6 tunele sub Dunăre rutiere şi feroviare, cu autostrăzi şi trenuri de mare viteză. Podului de la Brăila îi adăugaţi 70 de stâlpi în apă, amplasaţi din 50 în 50 de metri, că e prea lung şi susţinut de doar doi stâlpi, prea puţini şi prea subţiri.
Americanii să restituie de 10 ori mai mult banii furaţi României prin specula cu preţuri mari şi preţuri de miliarde de dolari la armamentul american, vehicule, arme scumpe vândute României, indiferent de preţurile mari sau mici care le-au pus armelor vândute României. Veţi da urgent gratuit României 3000 de avioane de vânătoare noi, avansate, cele mai rapide şi performante de pe glob, care nu fac zgomot în zbor şi suficient armament avansat nou de toate tipurile şi de mare putere, cu toate tipurile de vehicule militare şi nave maritime de luptă cât ar avea nevoie România să înfrunte singură toate armatele Asiei.
Veţi construi urgent, subliniez urgent în România cele mai mari şantiere navale pentru nave militare şi submarine militare de pe glob, fabrici subterane de vehicule militare şi civile, armament, rachete militare, vehicule militare terestre, maritime, fluviale, aeriene şi avioane militare de pe glob, mai ales elicoptere de luptă, bombardiere şi avioane de vânătoare, cele mai rapide şi performante arme şi vehicule militare de pe glob.
În mări, lacuri, oceane veţi construi din lavă vulcanică lichidă insule artificiale şi teritorii numeroase, suficiente, de până la 1000 km diametru fiecare, mai ales pentru ţările cu populaţie prea mare sau teritoriu prea mic şi pentru oamenii care vor, inclusiv pentru Olanda, Turcia, Grecia, Israel, Palestina, India, China, România, Malaezia,Bangladesh, Filipine, Indonezia, Armenia, Azerbaidjan, Tibet, ţările din insula Marii Britanii şi din America de Sud, Singapore, Hong Kong şi altele.
Veţi acoperi deşerturile cu un strat de stâncă de 100 m grosime construit tot din lavă topită, peste care puneţi un strat de 2 metri de pământ şi le împăduriţi. Nu poţi planta păduri în nisipul deşerturilor.
Lava o puteţi extrage cu sonde sau o transportaţi pe conducte, chiar şi pe conductele de gaz metan la locul construcţiei, unde lava se solidifică, devenind stâncă, insule, teritorii.
În jurul fiecărui continent veţi construi din lavă topită un dig de câţiva kilometri grosime şi de 3 kilometri înălţime, pentru a evita inundarea continentului la potopul iscat periodic de încălzirea globală şi căderea asteroizilor mari în ocean. Acest potop e un val tsunami înalt de 2 kilometri care ar ucide toţi locuitorii continentului, cum au pierit în potop cei din Antarctica, Lemuria, Atlantida, acum 12,5 milenii.
Pe teritoriile,insulele artificiale construite din lavă aşezaţi un strat de 2 metri de pământ, iar în jurul insulelor artificiale faceţi acelaşi dig ce l-am cerut în jurul continentelor.
Toate şoselele planetei să fie triplate ca lăţime, să fie transformate în autostrăzi, să fie dotate cu trotuare de 7m lăţime pe ambele părţi, aflate la minim 200 metri distanţă de şosea, ca pietonii să nu fie deranjaţi de poluarea, zgomotul maşinilor.

Toate căile ferate ale planetei să fie transformate în căi ferate de trenuri de mare viteză pentru mărfuri şi pasageri. Veţi face fabricarea, producerea, construcţia autostrăzilor, şoselelor, construcţiilor, tehnologiilor, computerelor, smartphonurilor, laptopurilor, tabletelor, vehiculelor, automobilelor, armelor, vehiculelor militare, căilor ferate de mare viteză şi a trenurilor de mare viteză,vehiculelor gratuit, să le daţi gratuit omenirii, fără speculă, că au preţuri de miliarde de euro puse de hoţii de bogătaşi.
Bogătaşii,speculanţii care au pus preţuri mari la orice lucruri să fie băgaţi la închisoare pe viaţă, inclusiv cei ce au vândut arme şi vehicule militare României.
Veţi construi hidrocentrale pe toate cascadele mari şi medii ale planetei şi în giganticul vârtej Maelstrom
cel mai mare din Atlantic, folosind inclusiv geopolimerul de Visoko şi lava solidificată.
Veţi construi pe fiecare continent până la 15 centrale de fuziune nucleară cu hidrogen (tokamak) subterane şi nu prea mari care vor asigura toată energia electrică necesară continentului. Centralele nucleare mari şi amplasate la suprafaţă, nu în subteran produc dezastre şi imensă poluare radioactivă la mii de kilometri în jur în caz de explozie, accident ca la Cernobâl şi Fukuşima.
Veţi uni prin tunele cu autostrăzi şi trenuri de mare viteză fiecare continent cu toate celelalte continente. Forezele secrete cu laser şi cu burghiu americane de 13 metri diametru pot săpa un tunel de 13 metri diametru şi 13 kilometri lungime în doar o zi, le-am văzut lucrând în videoclipuri şi fotografii.
Toate ţările pot inventa şi fabrica uşor, simplu astfel de foreze gigant, sau le luaţi de la americani şi cu ele construiţi Reţeaua z, construcţiile, căile ferate, tunelele, autostrăzile pe care le-am cerut în textele mele de la poezie.ro, de pe blogul meu edison50.blogspot.com şi din pagina de facebook a radiourilor şi televiziunilor României dar şi construcţiile voastre ale omenirii. Cu astfel de foreze gigant puteţi face construcţiile cerute de mine şi ale voastre şi ale Reţelei z de zeci de mii de ori mai ieftin, mai uşor, mai repede, în doar trei ani maxim în loc de un secol, astfel că nu vor mai costa mii de trilioane de euro săpăturile ci câteva sute de milioane de euro maxim la toate aceste construcţii adunate împreună.
Digul de centură al continentelor, insulelor, arhipelagurilor are 9 kilometri înălţime şi 30 kilometri lăţime, pentru a rezista cutremurelor, eroziunii, impactului puternic, uriaş al unui val tsunami de 2 kilometri pînă la 6 kilometri înălţime iscat de lovitura unui asteroid în ocean şi pentru a opri furtunile din ocean, mări să intre pe continente, insule. Cînd loveşte digul cu viteza de 800 km pe oră valul tsunami de 2 kilometri înălţime sare la 6 kilometri înălţime sau mai mult.
Acest dig de centură va fi făcut ca un inel în jurul continentelor, continentelor de la poli, insulelor, insulelor artificiale, arhipelagurilor, pe care le înconjoară complet, în cerc.
La insulele mici digul va avea 9 kilometri înălţime şi 9 kilometri lăţime.
Digurile de centură au sus pe creastă, pe mijlocul crestei un canal lat de 4 kilometri şi adînc de 3 kilometri, care are ieşiri din 5 în 5 kilometri spre mare, ocean, prin care se scurge apa valului tsunami colectată de canal, dacă sare sus pe dig, ca să nu lovească continentul, insula.
La insulele artificiale şi în deşerturi, când le construiţi, acoperiţi cu lavă faceţi ca suprafaţa lor pornind din mijloc spre margini să aibă o înclinaţie de 5 pînă la 10 grade, să se scurgă apa în mare la insule sau lacurile lor interioare la deşertuir şi insule aride.
Apoi faceţi pe ele lacuri artificiale cu diametrul de la 10 la 400 de kilometri, amplasate pe toată suprafaţa lor din 30 în 30 de kilometri.
Aceste lacuri vor fi unite între ele şi cu râurile prin canale de irigaţii şi canale de navigaţie late de 500 metri până la 2 kilometri, care au, ca şi lacurile adâncime de 30 metri.
Creasta digului are o înclinaţie de 15 de grade spre ocean, ca să se scurgă apa valului tsunami înapoi în ocean. Un val tsunami de 2 kilometri înălţime are milioane, miliarde de tone şi el apare şi în timpul perioadelor de încălzire globală, stîrnit de anomaliile gravitaţionale ale soarelui cauzate de încălzirea soarelui. Încălzirea soarelui e şi un fenomen ciclic, dar acum e cauzată de intrarea planetei în centura fotonică a galaxiei, care măreşte energia, temperatursa soarelui şi poate crea încălzire de sute de grade a tempersaturii planetei, mult mai mare decît în perioadele anterioare ale istoriei de încălzire globală.
În această încălzire de sute de grade, pînă la o mie de grade a planetei omenirea ar pieri. Primele semne sunt valurile tsunami, furtunile tot mai mari care apar pe glob, care vor fi oprite de digul meu. Un val tsunami de 2 kilometri ucide populaţia a patru continente, ca acum 12 milenii în atlantida, Lemuria, antarctica şi nu cred că un zid de doar cîţiva kilometri înălţime, grosime poate opri acest val, care ar sări sau sfărâma un zid de 3 sau 4 kilometri grosime, înălţime.
Digul de centură trebuie construit în regim de extremă urgenţă, altfel omenirea ar putea pieri fără acest dig, înecată de valuri tsunami.
Pagubele de trilioane de dolari făcute pe continent de furtuni adunate în timp sunt mult mai mari decît cheltuiala noastră cu construirea digului de centură care opreşte intrarea furtunilor pe continente, insule.
Uniți fiecare continent cu fiecare alt continent prin diguri de 9 kilometri înălțime și 30 kilometri lățime, identice cu digurile de centură ale continentelor, pentru a reduce, opri furtunile și valurile tsunami uriașe de 2 kilometri înălțime. Dar și pentru a călători pe diguri între continente pe autostrăzi, căi ferate de mare viteză construite pe aceste diguri.
Transmiteţi acest ordin tuturor conducătorilor şi planetei, ordon să realizaţi toate lucrurile şi invenţiile din acest text.
Pe fiecare fluviu de pe glob şi pe Dunăre şi pe râuri faceţi cîte 10 porturi navale şi cîte 10 şantiere navale, cele mai mari de pe glob. Pe Dunăre, în România faceţi 2 porturi navale şi 2 şantiere navale, cele mai mari de pe glob, cîte un port naval şi un şantier naval la bulgari şi un port naval şi un şantier naval la români.
Adânciţi, lărgiţi cu foreze subacvatice şi foreze obişnuite toate fluviile planetei şi marile râuri ale planetei, de la izvor pînă la vărsare, ca să se poată circula pe ele cu vapoarele cele mai mari de un milion de tone, şi cu submarine, astfel ca ele, fluviile râurile să aibă lăţimea de minim 5 ori mai mare decît lăţimea unui vapor de un milion de tone.
Prelungiţi cu foreze toate fluviile planetei de la izvor spre oceanul cel mai îndepărtat, prin un canal de navigaţie lat de minim un kilometru astfel ca pe fluviu şi pe acest canal să se poată circula cu vapoare de 1 milion de tone şi submarinele cele mai mari.
Faceţi submarine civile şi militare de un milion de tone, care pot transporta un milion de tone de mărfuri sau arme.
Toate canalele de navigaţie pe care le cer construite, amenajate sau le discut în acest text să fie făcute late de minim un kilometru, să se poată circula pe ele cu vapoare de un milion de tone şi cu submarine de un milion de tone, cele mai mari vehicule de pe glob, inclusiv în canalele Reţelei Z şi ale Drumului mătăsii (O.B.O.R), numit şi "One belt, one road".
Canalele se sapă cu foreze gigant de pînă la un kilometru diametru, iar în loc de poduri la ele, şi la fluvii, rîuri, construcţii, lacuri, ape, mări, oceane, prăpăstii, oriunde faceţi cu forezele tuneluri subterane, inclusiv sub ape, canale, rîuri fluvii, canioane, prăpăstii, că se fac uşor, imediat cu forezele şi durează mult mai mult decît podurile, sunt mai rezistente la prăbuşire decît podurile, mai sigure.
Canalul de navigaţie al Drumului mătăsii (O. b.o.r), pe care ordon să îl construiţi, lat de un kilometru, pentru vapoare de un milion de tone să unească între ele Marea Neagră, Marea Caspică, Marea Chinei de sud, Golful Bengal, Strâmtoarea Behring.
Acest canal de navigaţie al Drumului mătăsii uneşte între ele toate capitalele ţărilor prin care el trece, şi ajunge cu ramurile sale în toate mările şi oceanele din jurul Europei şi Asiei, mergînd şi pe pe traseul Drumului mătăsii. Canalul acesta pleacă din Oceanul Atlantic
din Gibraltar şi nord-vestul Spaniei, şi trece cu şi fără ramificaţii laterale prin Madrid, Berlin, Paris, Amsterdam, Praga, Varşovia, Bucureşti, Chişinău, Moscova, Strîmtoarea Behring, Beijing, traseul Drumului mătăsii până în Marea Caspică, Marea Neagră, Constanţa, Marea Baltică.
Acest canal intră şi în india prin trei braţe paralele care străbat india complet, paralele de la nord la sud, prin estul, vestul şi centrul indiei, la distanţă de 100 de kilometri de plaje, graniţe, ajungînd toate cele trei braţe în punctul cel mai sudic al Indiei, unde se varsă în ocean.
Acest canal uneşte şi Bucureştiul cu Atena, Mediterana, trecînd prin mijlocul Greciei, mijlocul insulei, peninsulei cele mai sudice ale Greciei, aceea mare şi ieşind în Mediterana.
Canalul uneşte şi Amsterdam cu Parisul, cu Canalul Mînecii şi cu portul Rotterdam, cu roma, traversînd şi Sicilia prin mijloc, ieşind în Mediterana. Canalul uneşte amsterdam cu capitalele tuturor ţărilor scandinave, ţărilor baltice şi cu Marea Nordului, Marea Baltică, dar unşte şi Constanţa cu Marea Baltică.
Faceţi pe fiecare continent şi în fiecare ţară parcuri eoliene şi solare uriaşe, care dau toată energia electrică de care are nevoie omenirea, pe care o consumă omenirea, astfel ca să nu depindeţi de surse de energie poluante precum centrale nucleare şi altele.
construţi în România, Republica Moldova, Transnistria, ţările sărace, insulele sărace, comunităţile umane sărace, triburile sărace toate obiectivele economice de care aunevoie, astfel ca ei să îşi poată produce singuri tot ce au nevoie, fără a depinde de alţii şi de import şi să aibă mai ales cele strict necesare supravieţuirii precum apă curată de ploaie şi nu murdară de rîu, hrană vegetariană fără chimicale şi fără zahăr, locuinţe din panouri de acril, tablă de oţel şi grafen, panouri de plastic şi de acril specifice locuinţelor, containere de locuit ca la officecontainer.ro, corturi, unelte, scule, funie, surse de încălzire unde e frig dotate cu panouri solare şi eoliene şi altele.
Faceţi în fiecare oraş de pe glob mall-uri de stat, hypermarket-uri de stat, adică magazine mari de stat în care găsim de cumpărat toate lucrurile, produsele isteţe, importante, strict necesare, corecte, ecologice pe care le au acum şi Altex, Flanco, Dedeman, Carrefour, Decathlon, Kaufland, Bricostore, Deichman, malluri-le planetei, şi Sell gross cash and carry, Metro, China Shoping, Praktiker, cel.ro, emag, magazinele online de pe internet, okazii.ro, amazon al lui Bezos, ebay, şi Wall Mart.
Transmiteţi acest ordin tuturor conducătorilor ţărilor şi ai planetei.
Fiecare oraş, hypermarket, târg de carte, magazin mare şi mediu de pe glob, bibliotecă să aibe obligatoriu la vînzare între 300 mii şi un milion de cărţi, sau mai multe, iar mallurile, bibliotecile mari, tîrgurile de carte mari să aibe la vînzare între 2 şi 6 milioane de cărţi sau mai multe, cît mai multe, dar astea să fie cărţi isteţe, necesare, corecte, importante, ideale şi nu fleacuri, prostii.
Fiecare sat, oraş, localitate, comunitate umană de pe glob să aibă între 10 şi 50 mii de anticariate de cărţi, între 2 şi 1000 de biblioteci, fiecare bibliotecă avînd între 300 mii şi 50 milioane de cărţi.
Fiecare sat, oraş, localitate, comunitate umană de pe glob să aibă între unul şi cincisprezece mii de supercomputere biologic-fotonic-cuantice mari cît un stadion.
Aceste supercomputere sunt conectate între ele prin Internet dar şi prin o reţea Internet separată, făcută cu servere de tip supercomputer şi sateliţi de telecomunicaţii de tip supercomputer, adică o reţea de internet mult mai rapidă decît cea actuală, rapidă ca cel mai rapid supercomputer de pe glob.
Adică fiecare comunitate umană, grup de 3 mii de oameni de pe glob să aibă cîte un supercomputer biologic-fotonic-cuantic, cel mai rapid de pe glob, pe care poate lucra, studia orice om.
Deci un oraş de 30 milioane de oameni va avea între 10 mii şi 20 mii de supercomputere.
Toate construcţiile, invenţiile, cărţile, lucrurile, vehiculele, ideile, tehnologiile, pe care le-am cerut şi le voi cere să le faceţi, oferiţi în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu edison50.blogspot.com să fie mereu lucruri importante, necesare, isteţe, corecte, omenoase, fără rele, poluare, curvie, prostii, greşeli, poluare, motoare termice poluante, violenţă, fleacuri mărunte şi inutile, aşa bune, ideale vreau să le faceţi.
Pe toate coastele, plajele, ţărmurile de pe toate oceanele, mările, continentele, insulele, arhipelagurile de peste 1000 de kilometri diametru faceţi din o mie în o mie de kilometri cîte un port naval şi un şantier naval, aflate amîndouă în acelaşi punct, care sunt cele mai mari de pe glob şi care fabrică, primesc vapoare de pînă la un milion de tone şi submarine de pînă la un milion de tone, militare şi civile.
Pentru crearea cărţilor electronice faceţi un scaner care răsfoieşte, filmează, tipăreşte filele cărţilor la fel de repede cum o maşină de numărat bancnote răsfoieşte, numără bancnotele.
Adică scanerul răsfoieşte, filmează, tipăreşte de la 3 mii la 10 mii de pagini de carte pe secundă, sau mult mai multe, transformînd în o secundă cartea în carte electronică, pe care o publică în o secundă pe internet, facebook, biblioteci online de pe internet, reţele sociale, twitter, instagram, whats app, amazon, ebay, şi pe marile siteuri, pe scribd.com, siteuri literare, culturale, platforme de internet şi altele. desfaci coperţile cărţii, bagi cartea în scaner şi el răsfoieşte filele cărţii ca pe bancnote, ca maşina de numărat bancnote, rapid, cum răsfoieşte bancnotele imediat maşina de numărat bani.
Adică o carte cumpărată din librărie o publici în o secundă pe internet cu acest scaner rapid, care seamănă cu imprimanta multifuncţională.
Cu acest scaner ordon să transformaţi toate cărţile, textele, bibliotecile de pe glob în cărţi electronice şi biblioteci online de pe internet, şi nici o carte bună să nu rămînă nepublicată pe internet, scribd.com , google books, facebook şi altele.
Ficare şcoală, elev, anticariat, tîrg de carte , instituţie de învăţămînt, smartfon, tabletă, laptop, computer, tiparniţă, tipografie, editură, bibliotecă, instituţie a cărţilor, instituţie de învăţămînt, cititor, scriitor să aibă un astfel de scaner cu care poate publica orice carte pe internet, primind astfel şi dreptul de a citi alte cărţi, ca pe scribd.com, iar acest scaner al nostru poate fi conectat la imprimantă, internet, maşină de tipărit texte şi cărţi (tiparniţă) şi altele asemenea. Acest scaner este şi are şi imprimantă, tiparniţă demontabilă el însuşi,deci poate tipări singur o carte. Scanerul meu e tipografia viitorului, el e cel mai important lucru din internet, informare, învăţămînt acum, deci faceţi-l urgent pentru toată omenirea.
Deci cu o carte şi smartfonul publici în o secundă orice carte pe internet cu scanerul meu din smartfon sau direct cu scanerul meu, fără smartfon.

Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei şi ai României.
În China, savantul Jian Pan Wei a creat un procesor de 66 qubiţi, care e de 60 de mii de ori mai rapid decât supercomputerele actuale, numit Zuchonghzi. Tot China a creat acum două supercomputere cele mai rapide de pe glob. Eu am cerut anterior să faceţi aceste invenţii, şi deoarece China le-a făcut eu voi ajuta acum China şi alte ţări astfel:
Băgaţi acest procesor cuantic Zuchonghzi şi aceste două supercomputere chineze în toate supercomputerele, laptopurile, tabletele, smartfonurile de pe glob.
Faceţi în China, Japonia, Olanda, Danemarca, Cuba, Brazilia, Malaezia, Filipine, Australia, Canada, America de Sud, Indonezia, Asia, Africa, India, Brazilia şi în ţările, insulele cu populaţie prea numeroasă, mai ales dacă au teritoriu prea mic faţă de numărul de locuitori următoarele construcţii:
Pe toată lungimea meridianelor şi paralelelor, din 300 în 300 de kilometri faceţi canale de navigaţie late de un kilometru pe care pot circula vapoare de un milion de tone.
Adică această reţea de canale este o reţea de pătrate trasată pe traseul meridianelor şi paralelelor din aceste ţări, insule.
Aceste canale vor fi însoţite pe toată lungimea lor de autostrăzi şi de două linii de tren de mare viteză cu levitaţie.
La intersecţia acestor canale de navigaţie faceţi cele mai mari şantiere navale fluviale şi porturi fluviale de pe glob şi cele mai mari obiective economice ecologice, fabrici ecologice, combinate ecologice, uzine ecologice, întreprinderi ecologice de pe glob.
Cele 23 de canale de navigaţie pe care le-am cerut pentru India fac parte din această reţea de canale de navigaţie trasată în pătrate cu latura de 300 de kilometri, la care se vor adăuga cîte canale mai e nevoie ca India să aibă 23 de canale de navigaţie late de un kilometru. Faceţi î aceste ţări şi în India autostrăzi lîngă toate liniile lor de tren de mare viteză trecute şi viitoare, la cele construite deja şi la cele care vor fi construite, pe toată lungimea lor.
Toate trenurile de mare viteză de pe căile ferate de mare viteză pe care le-am cerut în textele mele vor fi trenuri cu levitaţie, nu trenuri pe roţi. Faceţi autostrăzi la toate liniile de tren de mare viteză din China, India, Japonia şi din ţările cu populaţie prea numeroasă, ca să învingem aglomeraţia.
În zonele deşertice, aride uscate, semiaride, de deşert, fără ploaie, apă faceţi o reţea de lacuri artificiale unite între ele şi cu rîurile, fluviile prin canale de navigaţie, canale de irigaţii. Aceste lacuri vor avea dimensiuni între 10 kilometri şi 400 de kilometri şi vor fi alimentate cu apă din aceste canale de navigaţie, irigaţii astfel ca nivelul lor să nu scadă niciodată.
În ţările de care am vorbit în acest text şi în România, Republica Moldova, Transnistria, Bulgaria, Serbia, Iugoslavia, Ukraina, Ungaria, Rusia faceţi cele mai mari fabrici, combinate de pe glob pentru invenţiile mele din videoclipurile mele din pagina mea de facebook şi din videoclipurile mele din lista mea de videoclipuri din textul meu „Idealul şi Sferon” afişat pe blogul meu. Printre aceste invenţii sunt laptopuri cu holograme, maşini agricole şi de construcţii, foreze, internet de mare viteză de 320 terabiţi pe secundă, maşini zburătoare, vehicule off road, ceasuri cu hologramă, tablete cu hologramă, antene wi fi cu rază lungă de acţiune, invenţii free energy şi altele asemenea, adică cele mai bune tehnologii, invenţii de pe glob.
Măriţi suprafaţa de culturi agricole ecologice, cultivate fără chimicale, fără bălegar ale planetei astfel ca toţi oamenii de pe glob să aibe hrană şi nici unul să nu fie flămînd, şi astfel ca să nu fie deteriorată ecologia planetei, natura.
Faceţi din Munţii Făgăraş, Marea Neagră rezervaţii ecologice stricte, cu cele mai drastice restricţii ecologice şi de protecţie posibile, astfel ca natura, ecologia, curăţenia lor să fie apărate la maxim.


Demolaţi toate clădirile, construcţiile pe care am cerut să le expropriaţi, naţionalizaţi în acest text şi toate clădirile, construcţiile cu risc de prăbuşire la cutremur de pe glob.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!