agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 134 .



Computerul viitorului
personale [ ]
Invenţii şi cercetări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-06-14  |     | 



Avem cel mai rapid procesor de pe glob, CS-1 Cerebras, de 200 de ori mai rapid decât un supercomputer şi avem supercomputerele cele mai rapide de pe glob, Fugaku al japonezilor de la Riken şi Jiuzhang al chinezilor şi altele, dar şi câteva supercomputere care se construiesc în Europa şi America, toate acestea având viteze de calcul de nivel „exascale”, de sute de petaflops sau mai mari.
Ordon conducătorilor planetei să creeze un supercomputer, un computer, un laptop, un smartphon, o tabletă şi un procesor cât mai rapide, cu viteză de calcul cât mai mare, de trilioane de ori mai rapide decât actualele supercomputere folosind supercomputerele de care am vorbit adineauri şi procesorul Cs-1 Cerebras, tehnologiile biologice, fotonice, cuantice, discul optic de memorie Kazansky.
Vă dau şi câteva soluţii pentru aceasta:
Cu sute de mii de procesoare Cs-1 lucrând în paralel prin arhitectura paralelă, băgate într-un supercomputer obţineţi un supercomputer rapid.
Modificând supercomputerele actuale astfel ca ele să înlocuiască nucleele şi componentele lui Cs-1, astfel ca Cs-1 să devină o sumă de supercomputere care lucrează împreună aşa cum lucrează acum nucleele din Cs-1, obţineţi un procesor mult mai rapid.
Creaţi algoritmi noi şi metode noi de calcul informatic în care fiecare detaliu al unei probleme este studiat, creat, rezolvat cu soluţii numeroase, aspecte numeroase, detalii numeroase, nivele numeroase, metode numeroase, lucruri numeroase, ca şi cum ar fi privit din mai multe unghiuri prin mai multe metode de calcul de către mai multe minţi simultan.
Astfel apare o soluţie mai complexă, mai detaliată, mai bine studiată a problemei, cu mai multe detalii şi componente noi în această soluţie, structurate pe mai multe nivele şi bine corelate între ele.
Aceasta nu este metoda de calcul din arhitectura paralelă, ci o metodă mult mai isteaţă care înseamnă şi omniscienţă şi care presupune desfacerea în detalii a fiecărui detaliu şi alteori crearea de noi detalii pentru fiecare detaliu, adică măiestrie, fineţe, profunzime, inventică şi altele asemenea.
Calculul matematic prescurtat care folosind anumite şmecherii efectuează mai repede şi mai simplu operaţii matematice precum înmulţire, adunare şi oricare altele, poate mări mult viteza de calcul a computerului, procesorului, tehnologiilor, tabletei.
Pentru a crea procesoare şi supercomputere infinit mai rapide decât Cs-1 şi decât cele actuale care ar fi atât de mici încât ar încăpea şi într-un smartphon, laptop puteţi folosi tehnologia tranzistorului fabricat din un singur atom.
Da, un supercomputer precum fugaku, jiuzhang şi altele mari cât un stadion ar fi micşorate mult cu tranzistorul cât un atom încăpând într-un laptop.
Găsiţi informaţii despre asta scriind pe google „tranzistor din un atom” sau „single-atom transistor”.
Iată câteva adrese de Internet cu aceste informaţii şi titlurile sau conţinutul articolelor din aceste adrese:
arenait-ro.cdn.ampproject.org
1 tranzistor=1atom, 1 bit=12atomi
google.com/amp/s/www. descoperă.ro/dnews/925035
Mai aproape de computerul cuantic: a fost creat un tranzistor funcţional dintr-un singur atom (video)
Articolul vorbeşte despre fizicienii de la universitatea New South Wales conduşi de Michelle Simmons şi universitatea Purdue
Probabil asta era în Sidney, Australia.
Iată altă adresă:
google. com/amp/s/www. descoperă. ro/dnews/617821

Noul tranzistor din şapte atomi stă la baza computerelor viitorului
Iată un videoclip de pe youtube postat probabil pe canalul nanohubtechtalks:
http://nanohub.org/resources/16130
The Single-Atom Transistor: How it was created and what it may mean for the future

m-mediafax-ro.cdn.ampproject.org
Cel mai mic tranzistor din lume construit în laborator de savanţii australieni
Articol de Marina Plopeanu, luni 20 februarie 2012

Pe descoperă.ro găsiţi:
Home-Dnews-Un nou pas spre computerul biologic: au fost creaţi „tranzistori” într-o bacterie
Articolul spune că cercetătorul Drew Endy, la universitatea Stanford a creat un tranzistor în o bacterie E-coli.
Tranzistorul biologic din o bacterie poate crea computerul biologic al viitorului.

Ordon conducătorilor României să nu mai cânte ţiganii în Băile Herculane şi oriunde pe glob, că nu au voce muzicală şi cântă dezgustător, oribil, să nu mai urle beţivii şi golanii şi nesimţiţii în Băile Herculane şi oriunde, să nu mai urle boxele audio şi difuzoarele în Băile Herculane şi pe glob, astfel ca sunetul să nu se audă la mai mult de trei metri în jurul difuzorului, boxei audio.
Ordon ca motocicletele, motoretele cu motoare termice, acelea care fac zgomot imens să nu mai circule prin Băile Herculane, Costineşti din judeţul Constanţa, Iveşti din judeţul Galaţi şi pe glob.
Aceste vehicule,motorete,motociclete trebuie interzise şi până le interziceţi le puteţi modifica să nu mai facă zgomot aşaşa cum aţi reuşit deja şi la tractoare.
Ordon conducătorilor planetei să afişeze imediat pe Internet şi pe youtube videoclipurile din listele mele de videoclipuri prezentate în textul meu cu "Idealul şi Sferon" de pe blogul meu edison50.blogspot.com
astfel ca întreaga omenire să poată viziona aceste videoclipuri.
Ordon să afişaţi iar pe Internet şi Youtube toate videoclipurile cu Ozn-uri şi extratereştri pe care le-aţi şters, ascuns, cenzurat, astfel ca toată omenirea să le vadă.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!