agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 145 .



Omenia
personale [ ]
Soluţia salvatoare

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-06-19  |     | 



Vă dau două soluţii cu care puteţi reuşi să faceţi lucrurile grele şi numeroase pe care eu, Gudruman Edison vi le-am cerut să le faceţi în textele mele de la poezie.ro
Soluţia 1:
Când un om îţi dă un lucru, un dar, un ajutor tu dă-i înapoi de două ori mai mult decât ţi-a dat sau de mii de ori mai mult dacă poţi, fără condiţii.
Aceasta e regula principală a omeniei, progresului, învingerii sărăciei omenirii, creşterii de o mie de ori a Pib-ului (averii) planetei.
Dar asta se face de bună voie, nimeni nu trebuie să fie obligat să dea ceva înapoi când e ajutat.
Aşa învingem egoismul şi indiferenţa oamenilor, care deseori îţi dau ceva doar dacă plăteşti cu bani, cumperi.
Aşa învingem masoneria şi sistemul financiar, corupţia, exploatarea omului, bogătaşii.
Asta înseamnă că trebuie să producem mai mult decât consumăm în economie, industrie, agricultură, oferind surplusul săracilor.
Dacă experimental, de probă mergi şi stai pe gheţuri, în deşert fără hrană, apă, locuinţă o lună ca săracii, înţelegi practic, nu teoretic de ce e nevoie de omenie.
Ordon conducătorilor planetei şi industriaşilor planetei să fabricaţi urgent o tabletă ieftină, de 50 ron maxim, cu diagonală de minim 50 cm până la 2 metri, care se încarcă la priză şi se încarcă cu panou solar mic sau mare, are 5G, merge bine pe Internet, poate executa programe informatice ca un laptop. Această tabletă să fie cât mai performantă, cu procesor cât mai rapid, memorie cât mai mare, viteză de transfer de date cât mai mare, rezoluţie a imaginii cât mai mare, chiar mai bună decât 8k.
Tableta va avea ecranul pătrat ca formă, va fi cât mai uşoară şi mai subţire, de maxim jumătate de centimetru grosime, fără soclu pentru ecran
. Ecranul poate fi oled, ca să fie subţire.
O tabletă care seamănă puţin cu aceasta este Microsoft Surface Studio, dar a mea e mult mai bună şi mai ieftină şi avem nevoie urgent de ea.
E o tabletă pentru scriitori,savanţi, artişti, elevi, oameni de cultură, lucrători în massmedia, oricare oameni, e pentru scris texte inclusiv pe Internet şi desen, pictură, grafică, matematică, ştiinţe, desen prin holograme.
Ordon conducătorilor planetei să fabrice urgent această tabletă ieftină, destinată mai ales săracilor, cu preţ mic, sub 50 ron.
Cer ca tableta să aibă stylus şi touch pen performante, din acelea wireless cu mai multe butoane, care pot scrie fără să atingă ecranul şi editor de text performant incorporat.
Această tabletă e pentru drumeţii, turişti, alpinişti, expediţii, militari pentru că nu are neapărat nevoie de priză, în drumeţii ei nu au priză.
Ecranul mare al tabletei, de minim 70 cm ne permite să scriem, citim, desenăm uşor, precis, clar cu detalii cât mai mici şi mai exacte în scris şi desen.
Această tabletă va afişa imagini şi prin holograme, precum computerul Microsoft Hololens, va avea sunet suround şi mufă pentru setul extern de boxe suround externe, acela de 5 boxe, care pot fi şi 9 boxe
Deasemeni cer să fabricaţi şi un display identic cu această tabletă,cu toate lucrurile pe care le-am cerut pentru tabletă potrivite unui display, inclusiv cu rezoluţie 8k sau mai bună, cu diagonală de 70 cm până la 2 metri, care are baterie şi poate fi încărcat la priză sau cu panou solar, putând funcţiona fără priză în drumeţii.
Acest display poate fi conectat la tabletă, smartphon, laptop.
Acest display şi această tabletă au în principal, ca aspecte cele mai importante diagonală peste 70 centimetri şi faptul că nu depind de priză, adică se pot încărca de la priză, pot funcţiona fără priză, le putem încărca bateria fără priză cu panouri solare sau cu powerbank şi funcţionează bine pe Internet.
Eu cred că această tabletă va depăşi laptopul şi va înlocui laptopul în viitor, dacă poate face tot ce face un laptop. Această tabletă va fi laptopul viitorului şi în curând va avea şi afişare prin holograme, ecran oled.
Puteţi verifica şi întreba omenirea şi veţi afla că toţi oamenii vor această tabletă a viitorului, isteaţă şi necesară tuturor. Deasemeni ordon conducătorilor planetei să fabrice şi smartphonuri, laptopuri care au toate lucrurile pe care le are această tabletă, cerute de mine în acest text.
Ordon ca aceste tablete, smartphonuri, laptopuri, displayuri să aibe autonomia bateriei de cel puţin o lună, adică să funcţioneze minim o lună după ce le încarci o singură dată la priză. Cer ca ele să se încarce la priză în maxim 5 minute, având eventual baterii numite "solid state batery" sau altele care se încarcă rapid.
Abia acum ele vor fi corecte, utilizabile, normale, suficient de bune, până le veţi inventa pe celelalte cerute de mine, mai avansate, cu tehnologii fotonice, cuantice, biologice.
V-am explicat anterior deseori că Internetul e principala cale de progres a omenirii prin Cuvânt, educaţie, cunoaştere. Internetul se face performant cu aceste aparate pe care le-am cerut, inventat în acest text şi în textele mele de la poezie.ro
E bună legea drepturilor de autor pe Internet că stârpeşte hoţia.
Dar faptul că au dispărut toate datele, textele, informaţiile video şi audio interesante, importante de pe Internet datorită legii drepturilor de autor e o pagubă mare, prea mare. Ordon conducătorilor planetei să găsiţi sokuţia şi să faceţi astfel ca informaţiile interesante, importante, necesare să apară gratuit pe Internet, fără a încălca legea drepturilor de autor.
De exemplu, prin legea lui "a dărui mai mult decât primeşti" din acest text şi prin taxarea, impozitarea mărită a reclamelor publicitare, fleacurilor inutile şi tâmpeniilor care apar pe Internet puteţi obţine ijloacele necesare publicării gratuite a informaţiilor importante pe Internet.
Dar sper să nu fie nevoie de asta, sper ca oamenii să publice gratuit pe Internet aceste informaţii importante, pentru că multe din ele şi omenia de a le dărui celorlalţi pot salva omenirea de la pieire în război nuclear şi încălzire globală.
Summitul Biden-Putin a fost un eşec, de aceea ulterior ruşii au trimis alte nave de război în Marea Neagră, pregătind atacul nuclear asupra Nato.
Eu am vrut să evit asta interzicând lui Vladimir Putin să îl întâlnească pe Biden.
Dar dacă nu mă ascultaţi să-l evitaţi pe Biden şi să-l destituiţi cu forţa de la conducerea Sua, vă pedepsiţi singuri, pierind în război nuclear.
Deci voi americanii ieşiţi în stradă, în demonstraţii de sute de milioane de oameni, să îl destituiţi pe Biden din funcţia de preşedinte Sua şi să cereţi să facem ce am cerut, ordonat eu să facem la poezie. ro
Acum că faptele v-au arătat că eu judec corect şi isteţ şi voi oamenii greşiţi majoritatea, măcar acum ar trebui să mă ascultaţi, să faceţi ce am cerut eu.
Eu conduc planeta pentru că eu judec cel mai corect şi isteţ dintre oameni şi am Adevărul mai bine ca voi.
De aceea nu am nevoie de trilioanele de dolari ale voastre şi câştig totdeauna, deci faceţi ce am ordonat,
altfel voi omenirea pieriţi .
Jurnaliştii care au boicotat întâlnirea Biden-Putin au ascultat ce am ordonat eu, ca ei doi să nu se întâlnească şi au dat un bun exemplu ruşilor, americanilor, omenirii despre ce înseamnă să ascultaţi cuvântul meu.
Am ordonat să desfiinţaţi banii şi Donald Trump, Elon Musk au respins monedele virtuale, criptomonedele recent tot din ordinul meu, dând alt exemplu despre ce înseamnă să ascultaţi cuvântul meu.
Deci sabotaţi pe toate căile şi chiar prin luptă lucrurile rele, faceţi chiar prin luptă lucrurile bune.
Deci ordon acum ca voi omenirea să intraţi în luptă pasnica astfel ca sa faceti ce am ordonat eu la poezie.ro, pentru că se pare că cu vorba bună bandiţii de politicieni şi bogătaşi nu vor să facă astea.

Iata un text de pe blogul meu edison50.blogspot.com si de la poezie.ro despre nimicirea foametei, saraciei pe glob.
Transmiteti acest ordin tuturor conducatorilor tarilor, armatelor, institutiilor nationale si internationale.
Domnilor conducatori, faceti pentru saraci si omenire urmatoarele lucruri pentru nimicirea foametei, saraciei pe glob si rezolvarea crizei alimentare mondiale actuale.

Iata clipuri despre foametea si saracia mondiala, saraci si copii mancand pantofi si nisip, lut, pamant, insecte in Madagascar si alte tari:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010973384985
https://youtu.be/9-GHhRt8GDg
https://youtu.be/Lysc9pg35TU
https://youtu.be/vcTjpZJyEw8
https://youtu.be/vcTjpZJyEw8
https://youtu.be/vcTjpZJyEw8
https://youtu.be/vcTjpZJyEw8
https://youtu.be/9-GHhRt8GDg
Acum voi vorbi despre solutii de nimicire a foametei mondiale, agricultura saracilor.
Domnule Vladimir Putin, presedinte al Rusiei, iti ordon sa lasi sa treaca imediat convoaiele, vehiculele, vapoarele, cerealele, produsele alimentare si agricole, alimentele Ukrainei care nu contin chimicale, carne, zahar, oua, icre in toate tarile.
Carnea, zaharul , chimicalele, icrele, ouale creează boli si imbatrinire, obezitate, nu sunt un ajutor ci o otrava, o pedeapsa pentru infometati, saraci.
Chimicalele alimentare sunt otravuri, unele sunt cancerigene.
Icrele si ouale sunt scoase din sexul pestilor, pasarilor, e cel mai mare pacat, batjocura sa mananci hrana scoasa din sex, obicei dement si barbar, canibal, e la fel ca si mancarea scoasa din fund, doar tampitii o mananca.
Am ordonat deja recent sa faceti acel acord intre Turcia, Ukraina, Onu, Rusia prin care sa lasati produsele agricole, alimentare ale Ukrainei, Rusiei sa fie trimise in toate tarile, inclusiv cu vapoare, dar cer sa trimiteti aceasta hrana intai la saraci, in tarile sarace si in Madagascar, Haiti, Nigeria, Congo, Somalia, Etiopia, tarile africane infometate, la saracii de pe glob si din Africa cei mai infometati. Domnilor conducatori ai planetei, va ordon din nou sa lasati Rusia sa isi trimita produsele alimentare si agricole, alimentele care nu contin chimicale, carne, zahar, icre, oua in toate tarile, adica sa anulati imediat sanctiunile, embargoul asupra hranei, alimentelor, agriculturii, produselor agricole sanatoase, ecologice din Rusia.
Iata solutii pentru tarile sarace si saraci de a isi obtine hrana zilnica si apa de baut.
Scobind in interiorul trunchiului gros al unui copac sau baobab o gaura lunga, verticala, cilindrica sau conica, cu grosimr de minim zece centimetri pina la cativa metri, a carei baza e la nivelul solului si lasand sus, la vreo trei metri inaltime o gaura mica de intrare in scobitura obtineti o mica fantana in care se aduna apa jos, in scobitura.
Facand o mica gaura in pamant, nisip in zone umede sau pe malul apelor, raurilor, lacurilor, marilor se aduna apa in gaura, care este curatata de mizerii, fiind filtrata de nisip, pamant.
Facand o gaura cat mai mare, in forma de con, cu varful in jos, in pamant, se aduna, se condenseaza apa in ea chiar si in desert, mai ales noaptea, cand e mai racoare. Pe peretii conului se pun randuri de tigle din lemn sau lut ars sau piatra sau se pun pietre. Orice tigle, pietre din un rand superior se afla cu partea de jos deasupra partii de sus a altor tigle, pietre din randul de dedesubt, invecinat, iar despartitura dintre doua tigle, pietre invecinate din acelasi rand se afla deasupra mijlocului unei tigle, pietre din randul de dedesubt.
Asa se asaza si tiglele pe case, pe acoperis, astfel apa nu poate trece printre tigle, pietre si la conul meu apa se scurge jos, adunandu-se in un vas de lut, de piatra, de metal de la baza conului sau in o groapa de la baza, varful ascutit al conului.
Plantati in pamant fructe, seminte, crengute sau radacini, fire de radacini de pomi fructiferi, arbori de pîine, castani, nuci, cocotieri, aluni, smochini, curmali, ananas,fistic, migdali, maslini, citrice, bananieri, cactusi si alti arbori, arbusti care dau fructe, seminte, frunze, radacini, oleaginoase, produse vegetale bune pentru hrana.
Crengutele, firele de radacini, radacinile rupte din pomi si plantate trebuie sa fie cat mai lungi, de minim jumatate de metru pina la cativa metri, preferabil subtiri cat degetul sau mai subtiri, ramificate, dar pot avea si parti mai groase.
Un vas pus cu gura in jos pe pamant acumuleaza apa, care se condenseaza sub forma de picaturi pe peretii vasului, mai ales noaptea. In interiorul vasului, jos se poate pune un vas mai mic cu gura in sus gol sau plin cu apa de mare. In vasul gol de jos se scurg picaturile de pe vasul de sus. Sau apa de mare din vasul de jos se evapora la caldura, adunandu-se sub forma de picaturi pe peretii vasului de sus, de unde se poate scurge in vasul de jos sau in alte vase asezate cu gura sub marginea vasului de sus sau se aduna cu o carpa curata care se stoarce in alte vase.
Iata cum facem alambic.
Apa de mare se asaza in un vas care se incalzeste la soare sau in foc.
Deasupra vasului se afla un nailon pliat in doua, in forma de unghi cu varful in sus, sau un alt vas asezat cu gura in jos astfel ca sa cuprinda in interior vasul de jos sau sa fie deasupra vasului de jos.
Aburii ce apar prin incalzirea apei se aduna pe nailon sau pe peretii vasului de sus, ca picaturi de apa potabila, desalinizata care se scurg pe marginea lor in alte vase asezate langa vasul de jos, in jurul lui.
Astea sunt solutiile pentru oamenii saraci, pe care nu îi ajuta nimeni sa obtina apa de baut.

Varful crengutelor, radacinilor, firelor de radacini plantate in sol se acopera cu o gramada de pamant iarna si in perioadele de inghet si se dezgroapa apoi cand vin perioade de vreme calda, mereu, an de an sau macar pina cand crengutele, radacinile plantate cresc vreo douazeci de centimetri sau mai mult. Dar si baza trunchiului pomilor se poate acoperi cu pamant in momente de inghet, sa nu se usuce pomii.

Lasati sa iasa din pamant capetele crengutelor si radacinilor minim zece centimetri si feriti-le de soare acoperindu-le cu o placa de lemn sau alt material opac, cu un smoc de ierburi, cu frunze, cu crengute astfel ca pe sub placa sa poata sufla vantul racorind crengutele, radacinile plantate in sol iar soarele sa nu le atinga, ca sa nu le usuce.

Se pun in pamant minim douazeci de seminte sau un manunchi cu minim douazeci de crengute sau cu minim douazeci de fire de radacini pentru a obtine, a rasari un pom din ele si ele se uda zilnic sau o zi din trei minim, astfel ca pamantul lor sa fie mereu umed. Eu am verificat des, ani de zile aceasta metoda, e buna, cu ea deseori se obtin si trandafiri in Romania, taranii planteaza in sol crengute rupte din trandafiri.
Soarele usuca radacinile, crengutele plantate in sol si solul, impiedicand pomii, plantele sa prinda radacini, sa rasara.
De aceea e mai bine sa plantati pomii, arbustii toamna, prin noiembrie pe tot globul sau la inceputul sezonului ploios, la inceputul sezonului rece in tarile calde si la ecuator, astfel pomii, crengutele, radacinile vor avea o perioada de racoare in care vor prinde radacini, fiind feriti de arsita care usuca plantele.
Junglele, padurile fac singure aceste lucruri, sunt pline de pomi fructiferi salbatici, arbusti cu fructe, bananieri, cocotieri, citrice pe care nu îi planteza si ingrijeste nimeni, rasar singuri.
Deci cu atat mai usor pot oamenii planta pomi, arbusti, care ca si in jungle cresc chiar si fara ingrijiri, lucrari agricole, munca.
Deci daca sunteti harnici voi oamenii saraci scapati usor de foamete in toate tarile cu aceste livezi.
Din un singur pom fructifer sau bananier poti obtine milioane de bananieri, pomi fructiferi cu care umpli un intreg continent cu livezi.
Spre deosebire de culturile agricole precum legume, cereale si altele pomii, arbustii nu au nevoie de ingrijire, plantare an de an si te hranesc zeci de ani dupa ce i-ai plantat.
Eu stiu ca in Africa, Asia, insule, Madagascar, America de Sud si alte tari nu aveti hrana, dar puteti usor sa plantati cu harnicie crengute, radacini, seminte, fructe de pomi fructiferi in pamant obtinand livezi mari cu care scapati de foamete.
Din un singur pom fructifer obtii sute de crengute si fire de radacini cu care poti planta zeci de pomi fructiferi iar din o singura samanta sau un singur bob de orez obtii un spic, din care obtii zeci de spice, din care obtii milioane de spice de grau, orez, din care obtii apoi un lan de milioane de hectare de culturi agricole.
Chiar si in Madagascar, una din cele mai sarace tari, cu cea mai mare foamete de pe glob oamenii care cultiva orez, muncesc in agricultura, sunt harnici scapa de foamete, au hrana.
Dar piinea, cerealele, porumbul, si orezul fara de care greu poti supravietui, chiar daca ai alte vegetale comestibile pot fi inlocuite in hrana cu castane, fistic, migdale, alune, fructele arborelui de pîine, oleaginoase, seminte de bostan si de floarea soarelui si altele asemenea.
Din faina de castane in Italia se face mamaliga, deasemeni castanele se pot coace pe plita.
Miliardele de asiatici, africani, sudamericani, saraci de pe glob pot face usor aceste lucruri, nimicind definitiv foametea.
Unii saraci supravietuiesc mancand ani de zile doar orez, fara alte alimente, deci orezul e alimentul ideal pentru supravieture in foamete, saracie dupa fructe.
Padurile, junglele contin multe vegetale salbatice, fructe salbatice, alune, fistic, nuci, migdale, citrice, masline, nuci de cocos bune pentru a hrani un intreg popor, culegeti-le din paduri, luptati pentru supravietuire si veti reusi.
In toate tarile pentru irigatii sapati lacuri, rauri, lacuri de acumulare, canale pentru irigatii, faceti retele de irigatii ieftine, portabile, istete, practice, adica retele de irigatii ieftine, portabile, pe care le pot cumpara sau obtine usor saracii si pe care le puteti muta usor din o zona in alta.
Cu ele invingeti si seceta si desertul, foamea, saracia.
Cand datorita incalzirii globale seceta va creste, intinzandu-se in toate tarile, continentele de pe glob ca acum in Italia, Europa desertificand si secand apele si solul pe tot globul mai gasiti apa doar in aceste lacuri de acumulare artificiale si canalele de irigatii pe care ordon sa le sapati acum in toate tarile.
Ordon sa construiti instalatii, statii de desalinizare a apei de mare si fantani in Madagascar, Haiti, tarile sarace de pe glob ca toti saracii sa aibe apa de baut.
Voi oamenii nu aruncati la gunoi mancarea vegetala fara chimicale ci trimiteti-o la saracii de pe tot globul, iar pentru asta voi omenirea si conducatorii cumparati mai ieftin sau colectati mancarea buna care se arunca , risipeste in toate tarile, insulele de pe glob.
Restaurantele si oamenii risipitori arunca la gunoi miliarde de tone de hrana anual.
Onu poate face usor, ieftin aceste lucruri.
Puteti cu o pompa, un excavator si cateva tevi subtiri cat mana sa faceti sisteme de irigatii pe sute de kilometri, ieftine, demontabile, portabile, ideale pentru saraci.
Trimiteti imediat toate aceste ajutoare, invataturi, metode, tehnologii, metode, provizii de hrana pentru hranire si pentru apa de baut si supravietuire in Madagascar, Haiti, Nigeria, Somalia, Etiopia, tarile africane sarace, tarile sarace, insulele sarace, la triburile sarace, oamenii saraci, la flamanzi si insetati pe tot globul.
Pentru oamenii din tarile, zonele inghetate trimiteti baraci metalice, haine echipate cu fire electrice si cu baterii, adica acele haine care se incalzesc singure, cu curent electric, ca sa nu mai inghete oamenii.
Inverzind, plantand deserturile obtineti uriase teritorii bune pentru culturi agricole. In pagina mea de facebook la adresa urmatoare am pus sute de clipuri despre criza alimentara globala, saraci, foamete, metode istete de inverzirea deserturilor si alte invataturi, metode, tehnologii istete de ajutor al saracilor, de obtinere a hranei si apei de baut, de supravietuire in situatii dificile si mediu natural neprielnic.
Concluzia clara e ca multi conducatori ai planetei, Onu, tarilor, institutiilor nationale si mondiale nu vor sa ajute saracii sa scape de foamete, sete, saracie iar saracii pot prin harnicie sa scape usor de foamete, sete, saracie, mai ales daca se aduna impreuna si lupta toti impreuna, ajutandu-se.
Ajutoarele trimise de omenire si de Onu in tarile sarace si la saraci sunt deturnate, furate de conducatorii banditi ai multor tari sarace si ai unor institutii din acele tari sarace, ordon sa fie demisi din functie acei conducatori hoti si bagati la inchisoare pe viata.
Dar rugaciunea la Ideal, Tatal Ceresc va ajuta cel mai bine si mai repede pe voi saracii sa scapati de foamete, saracie, boli, dureri, dezastre naturale, urgii.
E deajuns sa spuneti Tatalui Ceresc ce problema vreti sa va rezolve prin rugaciune iar apoi, pentru eliminarea acelei probleme spuneti in rugaciune des, indelung, cat de mult puteti, fara sa fortati mai mult si mai indelung de cat puteti:
„Ideal, iarta-ma, ajuta-ma, promit sa nu gresesc”
Ma bucur ca, asa cum am ordonat in textele mele India si-a ales ca presedinte acum o femeie, un membru al unui trib care nu e deci un politician corupt, iar Europa a facut un plan de sute de trilioane de euro prin care isi va tripla lungimea liniilor de cale ferata pina in 2050.
Un plan la fel de mare, de 500 de trilioane de euro, facut tot din ordinul meu este orasul ecologic futurist Neom din Arabia Saudita, de 33 de ori mai mare decat New Yorkul.
Eu va pot dovedi ca cu un singur sac de orez, grau, boabe, seminte vegetale umplu toate teritoriile din Madagascar, Haiti, tarile sarace cu culturi agricole, ca saracii vor hrana, vor sa munceasca, vor sa faca uriase lanuri de culturi agricole, dar nu stiu ca pot face asta cu doar un sac de boabe, seminte.
Iar ca sa stie asta, transmiteti imediat acest articol tuturor saracilor, oamenilor, agricultorilor de pe glob.
Un bob de orez, grau face un spic de orez, grau care are zeci de boabe de orez, grau, din care la fel obtinem milioane de spice de grau, orez, lanuri de culturi de milioane de hectare, deci plantele se inmultesc creind din un bob un lan cat un continent, asa cum facea si naufragiatul descurcaret, priceput Robinson Crusoe pe insula, supravietuind in saracie in cartea lui Daniel Defoe. El, din cateva boabe, un pumn de boabe gasite pe corabie si-a facut un lan de culturi pe insula.
Mai multe despre hrana, supravietuire in saracie, foamete aflati de la Mykel Hawke si sotia sa Ruth England, eroii serialului de televiziune „Un barbat si o femeie in salbaticie”, doi oameni foarte priceputi, instruiti , curajosi.
http://mykelhawke-survivingtogether.blogspot.com/?m=1
https://www.mykelhawke.com
La fel, aflati multe despre supravietuire in saracie, foamete de la oameni priceputi la toate, mesteri precum cei trei eroi ai serialui de televiziune de pe Discovery sau History sau Travel, tatal, fiul vanator si fiica lui care construiau case si diverse lucruri, amenajari de supravietuire pentru oameni saraci , izolati in Sua.
Eram uimit ca stiau aproape orice, mestereau, instalau, reparau, construiau constructii, lemn, piatra, case, sere, instalatii de incalzire, tamplarie, motoare, pompe, electrice, agricultura, vehicule, fantani, sobe, instalatii de iluminare si solare si multe altele cu trucuri foarte istete si inventive si practice, lucrau cu numeroase unelte, de parca erau ingineri in toate stiintele de supravietuire.
Asta e o stiinta, instruire enciclopedica, in domenii numeroase a lor asa cum am invatat si eu sa fiu mester, savant la toate lucrurile importante, istete, necesare.
Ordon sa faceti scoli in care predati fiecarui elev sarac sau om invatatura acestor trei mesteri din acest serial de televiziune, iar acesti trei mesteri pot preda cursuri, invataturi la aceste scoli, cereti si aflati de la ei si de la alti mesteri priceputi la toate si la orice ca ei toata invatatura lor.
Scriitorul Catalin Dan Carnaru stie si el sapte meserii si tehnologii free energy mai bine decat toti inginerii planetei.
Adica cer sa faceti scoli pentru elevi, in care orice elev devine priceput la toate, in toate meseriile, stiintele dar doar in lucrurile importante, necesare, ideale, corecte din fiecare meserie, stiinta, ca doar asa poti invata de toate. Nu ar putea elevul invata simultan toate numeroasele detalii mai putin importante din toate stiintele, meseriile, ar fi prea multe informatii, milioane de carti de invatat.
Nu imi amintesc sigur, dar poate ca pe tatal familiei acestea de trei mesteri din serialul de televiziune il chema Mat, sau Matt iar fiul avea barba.
Asa sa invatati sa fiti ca ei, priceputi, instruiti, mesteri si voi saracii si asa scapati de foamete, saracie.
Pe internet, youtube, facebook si in pagina mea de facebook si la Mykel Hawke gasiti clipuri, texte cu invataturi despre orice meserii si despre supravietuire in mediu natural dificil, neprielnic precum la poli, in desert si in alte zone sau despre supravietuire in foamete, sete, saracie.
Dar de la mine, Gudruman Edison, salvatorul saracilor le aflati pe cele mai bune, istete.




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!