agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 137 .



Invenţii (partea 4)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-10-20  |     | 



Cele mai bune maşini de pe glob sunt maşini de teren numite Off road, cu motor electric sau după ele, pe locul doi cele identice cu ele fără motor electric pe care scrie Jeep Wrangler, Jeep Grand Cherokee ZJ, Toyota 4Runner 3.0 Kzt Sas Gr Y 61, Jeep Gladiator Rubicon, Jeep Dna, Jeep Cherokee Axial Scx 10 ii şi de obicei maşinile Jeep de tip Off Road. Cu aceste maşini poţi urca pereţi verticali şi traversa noroaie de un metru adîncime, poţi orice, pe orice teren, ele fac imposibilul, datorită mobilităţii, elasticităţii suspensiilor şi axelor roţilor, crampoanelor de la roţi şi distanţei mari dintre podeaua maşinii şi sol
Invenţiile free energy înseamnă invenţii de energie infinită, gratuită, eternă, cu maşini, tehnologii care produc gratuit energie din nimic, din vid sau produc mai multă energie decît consumă.
Invenţiile free energy sunt maşini perpetum mobile, motoare magnetice, baterii electrice veşnice cu magneţi şi bobine sau sîrme izolate înfăşurate pe magneţi, combinaţii de generatoare şi motoare electrice şi alternatoare, aparate şi dispozitive de echilibru cu bile sau cu rotaţie sau cu mişcare, motoare magnetice şi altele asemenea. Cu mici excepţii, aceste maşinării, aparate nu au nevoie de alimentare cu energie electrică, priză electrică şi deseori produc mai multă energie decît consumă în rarele cazuri cînd consumă energie, căci ele nu consumă în general energie, curent electric, combustibil deloc, niciodată, nu au nevoie de baterii şi alimentare cu energie.
Deci voi vorbi acum despre free energy.
Am o mare surpriză pentru voi.
Găsiţi pagina mea de facebook scriind numele meu, Gudruman Edison în căsuţa de căutare de pe facebook sau direct la adresa facebook/gudruman.edison.
Acolo, daţi click pe butoanele, iconiţele, secţiunile din meniu pînă găsiţi secţiunea cu postările mele, cu sute de videoclipuri de pe youtube.
Eu găsesc această secţiune cu postările videoclipurile mele dînd click pe o icăniţă, un buton din stânga sus a ecranului, meniului din pagina mea de facebook.
Aceste videoclipuri ale mele sunt cu cele mai mari invenţii, tehnologii în domeniul free energy şi maşini off road de teren, cele mai bune maşini de pe glob care pot circula pe orice teren dificil, trecînd peste orice obstacole.
Faceţi, fabricaţi în serie pentru fiecare om de pe glob toate aceste invenţii din aceste videoclipuri din pagina mea de facebook şi cîteva invenţii free energy, cîteva vehicule off road cu motor electric şi magnetic care au simultan toate capacităţile, calităţile, lucrurile importante, aspectele ideale, detaliile ideale, performante şi performanţele tuturor acestor tehnologii, invenţii free energy, vehicule off road din pagina mea de facebook, ale invenţiilor lui Nikola Tesla şi ale vehiculelor off road, vehiculelor performante enumerate în acest text, precum ar fi Jeep Gladiator sau Volkswagen Amarok Tdi, Ford Raptor şi altele. În principal vreau să inventăm vehicule off road care pot circula mult mai sigur, mai uşor pe teren dificil, accidentat, printre stânci, pe pereţi verticali, prin noroi, nisip, mlaştină, gheaţă, zăpadă, apă, pădure, tufe, buşteni căzuţi şi altele asemenea, trecînd rapid peste ele.
Vehiculul de teren, terestru, de sol al viitorului e un robot care are forma unui leopard, ghepard sau a unui om, ca roboţii aceia de la Boston Dynamics sau roboţii în formă de cămilă fără cocoaşe din filmul Star Wars.
Aceste maşini merg pe propriile picioare, deci pot circula ca un om şi pe teren accidenta, unde nu pot circula nici vehiculele pe roţi.
În principal un vehicul off road trebuie să aibă axele roţilor mult mai mobile, elastice, care se pot îndoi în mai multe unghiuri şi direcţii la 360 de grade, în orice unghi şi direcţie a spaţiului. Roţile lui sunt cît mai mobile, mişcându-se simultan diferit, independent, depărtându-se între ele şi faţă de vehicul, agăţînd astfel cît mai bine solul sau păşind astfel peste obstacole. Roţile sunt cît mai mari, iar axele roţilor se pot lungi, scurta, îndoi elastic astfel ca vehiculul să treacă uşor peste obstacole, pante abrupte şi alunecoase, teren dificil, alunecos. Suprafaţa cauciucurilor, roţilor şi crampoanele ei pot fi şi ca ale acelor tălpi metalice cu colţi metalici de la încălţămintea alpinistului, care se agaţă bine de pantele verticale, de stîncă, dar mai bine roţile ar putea fi înlocuite cu picioare ca ale felinelor, omului, prevăzute cu gheare ca ale felinelor, gheare care se agaţă bine de sol, copaci, în alergare, căţărare, deplasare, pentru a nu aluneca şi a se deplasa, agil, rapid.
Vehiculul off road trebuie să aibe la roţi crampoane metalice în formă de con lung şi ascuţit care se înfige bine în sol şi piatră şi să aibă distanţă mare între podeaua maşinii şi sol. Deasemeni trebuie să fie puternic, agil, solid, rezistent, blindat, rezistent la şocuri, să se caţere uşor pe pante verticale şi alunecoase, precum peretele vertical, alunecos al unui gheţar sau munte acoperit cu noroi. Miliarde de oameni circulă des pe teren dificil, ei au nevoie urgent de vehicule off road.
Vă mai precizez că invenţiile free energy din pagina mea de facebook sunt foarte isteţe, foarte avansate, ingenioase, geniale, simple interesante, uimitoare şi depăşesc cu un milion de ani nivelul tehnologiei actuale, fiind des folosite şi de Ozn-uri, extratereştri în alte variante asemănătoare sau identice.
Sunt invenţii greu de ghicit, inventat, deşi sunt simple deci studiaţi-le cu atenţie.
Fabricaţi pentru omenire toate invenţiile şi invenţiile de vehicule off road, invenţiile de free energy din toate canalele de youtube ale căror videoclipuri apar în pagina mea de facebook, şi despre care am vorbit adineauri şi din toate canalele de youtube ale căror videoclipuri apar în aceste canale de youtube, adică toate invenţiile de free energy şi vehicule off road de pe youtube, internet, facebook, google, google videos,vimeo, dailymotion şi altele.
Ghepardul sau leopardul e cel mai rapid alergător de pe glob, aleargă cu vreo 120 de kilometri la oră, cei de la Boston Dynamics au făcut un robot asemănător cu leopardul, cîinele, ghepardul care şi aleargă repejor.
Dacă eşti student, savant, cercetător, inginer şi vrei să ştii totul şi mai mult despre fizică, fizică cuantică, electronică, electrotehnică, mecanică, Ozn-uri, electricitate, secretele lor ultime şi ale universului, particulelor cuantice este deajuns să studiezi videoclipurile mele cu vehicule off road şi invenţii free energy din pagina mea de facebook, ele conţin cele mai mari secrete ale tehnologiei şi universului, extratereştrilor, dintre care maşinile perpetuum mobile şi bateriile făcute din magneţi, sursele de energie veşnică sunt cele mai importante, împreună cu invenţiile din cărţile lui Cătălin Dan Cârnaru şi Patrick J. Kelly, şi invenţiile lui Nikola Tesla.
Sunt acum sute de mii de invenţii în aceste domenii free energy şi vehicule off road, dar eu le-am ales pe cele mai importante, mai necesare omenirii, mai isteţe şi greu de găsit sau inventat, prezentându-le în acest text şi în videoclipurile de youtube din pagina mea de facebook.
Ele vor aduce omenirii în domenii precum ştiinţă, mecanică, fizică, electronică, electrotehnică, fizică cuantică, motoare, vehicule, industrie, nave spaţiale, astronomie, electricitate, energie şi altele un progres de un milion pînă la un miliard de ani.
Suplimentar precizez că ar fi ideal să faceţi vehiculele off road şi tir-ul meu inventat în acest text să fie şi drone, să zboare, să aibe motorul ozn Mhd (magnetohydrodinamic drive) al lui Nikola Tesla şi Discul Searl al lui John Searl şi motorul antigravitaţional ozn Enterprise inventate de mine în acest text, ca vehiculele să poată şi zbura cu aceste motoare ozn.
Dacă cu motorul cu aburi şi motorul cu benzină rudimentare, slăbuţe, aţi realizat atîtea, cîte oare veţi face cu performantele motoare ozn electromagnetice, de levitaţie, antigravitaţionale cu care extratereştrii circulă între galaxii cu viteze mai mari ca viteza luminii, iar trenurile de levitaţie secrete americane ating 2 mii kilometri pe oră.
Veţi depăşi cu un miliard de ani nivelul civilizaţiei actuale, cunoscînd, explorând tot universul.
Iată o reţetă întineritoare, făcută numai cu ingrediente cu antioxidanţi, întineritori. Puteţi adăuga în această reţetă orice alte ingrediente vegetale ce conţin antioxidanţi, toate ingredientele din reţetă sunt dozate, adăugate în părţi egale, adică de exemplu puteţi pune 300 de grame din fiecare ingredient vegetal.
Întîi vă dau lista ingredientelor cu antioxidanţi şi precizez la fiecare ce antioxidanţi conţin.
1) Ceapă, usturoi, praz- conţin sulf de aliu.
2) Struguri negri şi fructe de pădure (vegetale de culoare violet) - conţin antociani.
3) Ceai verde -conţine catehine
4) Dovleac, mango, morcov, caise, piersici- conţin beta-caroten
5) Citrice, struguri albi şi mere, ceai de plante-conţin flavonoide
6) Cruciferele precum broccoli, varză, conopidă-conţin indoli.
7) Boabe de soia, brânză tofu, mazăre, linte-conţin izoflavonoizi
8) Frunzele verzi (spanac, salată, ruccola, kale etc.) şi porumbul – conţin luteină
9) Tomate roşii, grepfrut roşu şi pepene roşu - conţin licopen
10) Oregano şi cimbru – conţin polifenoli
11) Fructele de mare şi nucile- co ţin mangan
12) Cartofi dulci ( au vitamina A)
13) Kiwi, pătrunjel, portocale, lămâi (au vitamina C)
14) Avocado, uleiuri vegetale, nuci, cereale integrale ( au vitamina E)
15) Fructe de mare (au seleniu)
Vitaminele A, E, C şi seleniul au acţiune antioxidativă, întineritoare.
La aceste ingrediente vegetale puteţi adăuga în părţi egale în reţetă şi ingredientele vegetale cu antioxidanţi, întineritoare prezentate în articolul meu „Idealul şi Sferon”, de pe blogul meu, cum ar fi de exemplu drojdia de bere.
Acest preparat întineritor, reţetă cu antioxidanţi este principalul element adăugat în Panaceul vegetal inventat de mine în articolul meu „Idealul şi Sferon”, de pe blogul meu, a cărui adresă de internet o găsiţi şi în pagina mea la poezie.ro.
Deoarece este dificil să adunaţi sute de mii de ingrediente vegetale vindecătoare pentru panaceul vegetal, puteţi prepara acest panaceu vegetal mai întîi cu cîteva zeci, sute, mii de ingrediente, să fie mai uşor de preparat, alegînd ingredientele care vindecă mai ales boala bolnavului respectiv.
Aveţi exemplul bitterului suedez, un medicament natural preparat din 33 de plante, dar care nu trebuie preparat cu alcool,adică un medicament cu multe ingrediente ca şi panaceul meu vegetal.
Iată altă reţetă întineritoare, vindecătoare cu ingredientele cele mai gustoase pe care le ştiu.

Facem amestec în părţi egale de miez de nuci, nucă de cocos, caju, arahide, stafide, curmale, smochine, zmeură, fragi, mure, piersici, caise, căpşuni, seminţe de susan, arahide, alune, seminţe de floarea soarelui, seminţe de bostan, miere polifloră, miere de pădure, lapte de nuci de cocos şi orice alte fructe doriţi, adăugate tot în părţi egale.
Puteţi adăuga în părţi egale şi sucuri de fructe extrase acasă cu storcătorul de fructe din fructe sănătoase, cultivate acasă, fără chimicale agricole şi îngrăşămînt spurcat de bălegar.
Puteţi folosi şi altfel de miere în reţetă, dar miere fără chimicale, zahăr, preparată acasă, nu la Apicola, la stat, că ăştia poate pun chimicale otrăvitoare în miere, nu ştiu cum o prepară ei.
În toate reţetele din acest text al meu, amestecul de alimente, ingrediente se toacă, mixează, macină în blender pînă devine pastă în cazul medicamentului vegetal sau pînă devine pastă sau granule cît bobul de piper, de vreo 3 milimetri diametru în cazul alimentului.
Aceste reţete din textul meu sunt alimente ecologice, medicamente naturale recomandate bolnavilor, sportivilor, celor ce fac efort sau înfruntă frigul, celor subnutriţi, copiilor şi tuturor oamenilor, dar sunt recomandate şi contra infecţiilor, microbilor, ca antiseptice, dezinfectante, întineritoare sau ca adaos în alte reţete alimentare.
Reţeta de condimente se poate prepara şi fără oţet de mere.
Puteţi modifica după gust cantităţile de ingrediente, puteţi adăuga în părţi egale sau în ce cantităţi vreţi bulion, leuştean, mărar, pătrunjel şi verdeţuri, zarzavat în reţeta de condimente, puteţi adăuga după gust fructe, legume, condimente vegetale în aceste reţete din acest text al meu numit „Invenţii” afişat pe blogul meu şi în pagina mea de la poezie.ro.
Mai multe despre reţete, gătit mîncare aflaţi de la canalul de televiziune paprika tv şi de pe siteuri-le gastronomie.ro şi gustos.ro, cele mai mari siteuri romîneşti de reţete, dar mai ales din cărţile de bucate şi reţte vegetariene ale Elenei Pridie, cea mai pricepută bucătăreasă pe care o cunosc, cu cele mai bune şi sănătoase cărţi de bucate de pe glob.
Puteţi adăuga în părţi egale şi must, ceai verede preparat cu apă de ploaie curată în reţetele ce conţin fructe.
Nu puneţi zahăr, chimicale, alcool în mîncare, astea sunt toxine otrăvitoare.
Nu prăjiţi, nu fierbeţi alimente că se distrug vitaminele şi alte substanţe preţioase, iar prăjelile îmbolnăvesc iute corpul.
Apa de ploaie e cea mai curată, preparaţi reţetele, sucul de fructe şi de legume, nectarul de fructe şi de legume doar cu apă de ploaie.
Mîncaţi cît mai puţin hrană fiartă, maxim un sfert sau jumătate din porţie şi mîncaţi cît mai mult hrană crudă, numai vegetale, plante, fructe, legume.
Hrana crudă vegetală e întineritoare, vindecătoare.
Medicii proşti vă mint că e necesară carnea în alimentaţie, dar evitaţi carnea, care îmbolnăveşte corpul de boli mortale şi vă îmbătrîneşte repede. Evitaţi în principal ouăle, icrele, sunt spurcate, scoase din sexul vietăţilor.
Două companii chineze mari, Tencent şi Yunpan oferă gratuit 10 terabiţi spaţiu de stocare a datelor, iar alte siteuri, companii şi livedrive.com oferă mai mult zeci de terabiţi spaţiu de stocare a datelor, sau mult mai mult, sute, mii de terabiţi poate.
Cer ca aceste companii să creeze posibilitatea de a prelua, de a te înscrie, de a folosi acest spaţiu gratuit de zeci de terabiţi de pe smartfon, tabletă, laptop, cu o singură apăsare de buton, uşor, rapid, simplu, direct.
Adică intri pe siteul companiei cu un singur click şi apoi preiei spaţiul de stocare şi îl foloseşti cum vrei cu un singur click, uşor rapid, ca să bagi în el datele imediat. Toate informaţiile, meniul de acolo să fie în italiană, limbă internaţională cu alfabet latin, că noi nu ştim chineză şi nu putem prelua spaţiul de stocare a datelor dacă nu ştim să scriem, citim în limba chineză pe aceste siteuri cloud.
Faceţi măcar zece pînă la 1000 siteuri cu cîte o mie de terabiţi de stocare gratuită a datelor în cloud pe glob, cu modificările pe care le-am cerut adineauri.
Cer celor de la google şi celor ce au creat programul 1C Big keyboard să corecteze următoarele greşeli ale sistemului Android şi ale acestei tastaturi virtuale:
Programul pune automat punct sau literă mare, afişează automat tastatura virtuală în momente în care nu e nevoie sau cînd asta e greşit sau nu o vrei. Puteţi elimina complet aceste acţiuni greşite ale programelor acestea.
Cînd dai click pe un anumit cuvînt, selectezi acel cuvînt programul selectează şi colorează cu un fond colorat acel cuvînt şi nu mai poţi muta cursorul în acel cuvînt ca să scrii, să scrii o literă sau să o ştergi din cuvînt.
Aceste greşeli ne împiedică mult la scris.
Faceţi imediat copii de siguranţă ale videoclipurilor mele de youtube postate în pagina mea de facebook, acele videoclipuri de care am vorbit în acest text al meu cu invenţii free energy, vehicule off road şi alte invenţii. Printre ele sunt şi videoclipuri cu invenţii de internet de mare viteză, de 600 terabiţi pe secundă, şi de free energy charger, power bank şi altele.
Acum explic celor neavizaţi cum găsesc, cum aleg pe internet invenţiile ca să le construiască:
Scrieţi în căsuţa de căutare de pe youtube, google, google videos, bing, Yandex, facebook şi alte asemenea pagini de internet, siteuri, căsuţe de căutare în orice limbă ştiţi cuvinte precum:
1) Invenţii
2) Free energy
3) Energie liberă
4) Magnet motors
5) Perpetuum mobile
6) Perpetual motion
7) Free internet
8) Free wi fi
9) Inventions
10) Future technology
11) High technology
12) Neodymium free energy
13) Neodynium magnets
14) High technology inventions
15) Free energy antena
16) Free energy power bank
17) Free energy inventions
18) High technology
19) High speed internet
20) High speed internet
21) Internet inventions
22) Internet of the future
23) Future internet
24) Free internet inventions
25) World of the future
26) World of tomorrow
Scrieţi aceste 26 de subiecte de adineauri sau orice alte subiecte în căsuţa de căutare.
Apoi, le puteţi scrie iar în căsuţa de căutare adăugînd înainte de ele sau după ele, sau şi înainte de ele şi după ele cuvinte precum invenţii, viitor, ale viitorului, inventions, future, of the future, world of tomorrow, high tech, advanced, avansat, înaltă tehnologie, smart, isteţ şi altele asemenea.
Aşa veţi reuşi să aflaţi invenţiile importante, necesare, isteţe, avansate, corecte, le alegeţi pe acestea şi nu fleacuri.
La vehiculele off road, deoarece axele roţilor se pot îndoi, alungi, scurta, mişca în orice unghi faţă de vehicul roţile se pot apropia, îndepărta între ele şi faţă de vehicul şi se pot ridica coborî cît mai mult, diferit unele faţă de altele, funcţie de obstacole sau la comanda şoferului.
La panoul meu solar, oglinda din spatele panoului este cea mai importantă, cea mai mare, toate oglinzile trebuie să fie cît mai mari.
Reţelele de sîrmuliţe pot fi uneori înglobate într-un geam protector de sticlă optică, cam ca la actualele panouri solare, dacă e nevoie să fie protejate de zăpadă, lovituri, praf crenguţe sau dacă sunt prea fragile, prea subţiri.
Dar lumina trebuie să treacă prin acest geam ca să ajungă la oglinda din spatele panoului.
La oglinzile laterale, cînd ele nu pot reflecta lumina soarelui direct spre reţelele de sîrmuliţe atunci unele oglinzi preiau lumina soarelui, o reflectă în alte oglinzi care apoi reflectă această lumină spre reţelele de sîrmuliţe. Deci unele oglinzi sunt orientate mai mult spre soare şi spre alte oglinzi, iar alte oglinzi sunt orientate mai mult spre reţelele de sîrmuliţe şi spre alte oglinzi de la care primesc lumina.
Oglinda cea mare, principală din spate este orientată direct spre panou, centrul ei se află în dreptul centrului panoului solar, iar razele reflectate de centrule ei cad perpendicular pe panoul solar, cu intensitate maximă posibil.
De exemplu la un panou solar de 50 centimetri, oglinda din spate şi lupa din faţa lui ar avea între unul şi cinci metri diametru fiecare, ar fi totdeauna cît mai mari.
Panoul meu solar, de la răsărit la apus se orientează, se întoarce mereu, singur spre soare, cu ajutorul unui electromotor.







.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!