agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 157 .



Invenţii (partea 9)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-12-29  |     | 



Iată ultima parte a textului meu „Invenţii” de la poezie.ro şi de pe blogul meu.
Computerul meu matematic numit Mat şi robotul meu de lichefiere, nanoboţii săi ar funcţiona mult mai bine cu un tranzistor care ar fi el însuşi un supercomputer sau microprocesor, ca să poată face orice trucuri matematice, operaţii matematice şi lucruri din matematică inclusiv în microprocesor şi în tranzistor şi oriunde, nu doar în programe, algoritmi. Actualele microprocesoare, computere, supercomputere nu pot singure, fără algoritmi şi computer face matematică, de aia spuneam că sunt retardate.
Iată că savanţii au inventat un tranzistor isteţ, care, după ce îl mai îmbunătăţiţi va fi el însuşi un supercomputer, şi care dovedeşte că Mat, computerul meu isteţ, matematic există, poate fi creat, chiar cu acest tranzistor:
https://scitechdaily.com/revolutionary-new-intelligent-transistor-developed/
Acest tranzistor dovedeşte clar că supercomputerul meu Mat poate exista, şi acest tranzistor trebuie să îl faceţi să fie un supercomputer care e simultan biologic-fotonic-cuantic, ca Jiuzhang.
Acest tranzistor are nevoie de cât mai multe porţi, puncte, fire, căi, conexiuni, joncţiuni, tehnologii, metode de ritmare, pornire, oprire, modificare, dozare în cantităţi variabile, control isteţ, dinamic, variabil, adaptabil, matematic ale curentului electric, semnalului, informaţiei, energiei, golurilor şi plinurilor de energie, fotonilor, electronilor şi oricăror altor asemenea lucruri în interiorul său şi în maşini, aparate, computere, electronică.
Acest tranzistor va fi un tranzistor matematic care e simultan cuantic-fotonic-biologic ca supercomputerul chinez Jiuzhang şi va avea de la un milion la un miliard de conexiuni, picioruşe, puncte, joncţiuni interne prin care energia, informaţia şi semnalul şi relaţiile matematice dintre ele funcţionează matematic, circulă matematic, după legi şi relaţii matematice, ecuaţii şi formule matematice. Cu milioane şi trilioane de astfel de tranzistori puteţi construi pe Mat şi microprocesoarele sale. Mat va avea milioane, trilioane de microprocesoare matematice şi tranzistoare matematice.

Deci Mat şi acest tranzistor matematic şi geometric al lui Mat e bine să fie în formă de sfere concentrice, în care conexiunile sunt trasate, făcute pe razele sferelor, pornind din centrul geometric comun al sferelor în care se intersectează razele sferelor. Distanţele între raze sunt egale. Punctul principal al tranzistorului şi punctul principal al lui Mat sunt la intersecţia razelor sferelor lor, adică în centrul geometric al sferelor lor concentrice. Pe traseul razelor şi sferelor concentrice energia, informaţia circulă pe un drum mai scurt, mai rapid, pe un traseu strict geometric, matematic care va crea noi relaţii matematice ideale în Mat şi tranzistor.
Mat va fi băgat să fie creierul nanoboţilor robotului meu de lichefiere dacă va fi cel mai bun, rapid şi isteţ şi matematic computer de pe glob.
Acum voi crea invenţii cu piramide şi laser antigravitaţional.
O baterie băgată în folie subţire de aluminiu expusă la soare se încarcă de la soare, la anumite telefoane învelite în această folie şi nu numai. Magnetenul este un material făcut din magnet şi grafen, recent inventat, care amplifică sau creează energie electrică în baterii şi aparate electronice.
Piramidele încarcă cu energie o baterie aşezată în focarul lor aflat în cazul piramidei patrulatere la o treime de bază şi două treimi de vârf.
Astfel, această baterie cu piramidă e o baterie eternă care nu se descarcă niciodată. Deci faceţi baterii şi aparate electrice, electronice cu carcasa în formă de piramide, la care bateria e aşezată în focar.
Aceste piramide şi muchiile lor pot fi pline sau goale în interior, pot fi construite din materiale ce creează curent electric şi ce vrea savantul, pot fi şi de piatră, magnetene, cristal natural de cuarţ, cristalul numit „Time cristal”, plăci sau panouri de cupru şi aluminiu, ţevi de cupru şi aluminiu, folii de cupru şi aluminiu. Cuprul şi aluminiul poate fi înlocuit cu aur şi platină. Piramidele pot fi umplute cu electroliţi de baterii, cu apă sărată, apă. Apa se încarcă şi ea cu energii.
Cu cît piramida e mai mare, cu atât energia ei şi bateria electrică a ei va fi mai puternică, mai mare.
În focarul unei piramide de cristal de cuarţ natural puteţi pune şi panouri solare, care probabil vor da mai multă energie electrică în piramidă.
Piramidele şi curenţii electrici de anumite frecvenţe pot modifica spinul particulelor, atomilor, moleculelor, inclusiv în materiale şi electroliţi, electrozi şi baterii de orice fel, care vor putea astfel crea sau deveni baterii mai bune, probabil cele mai bune posibil, baterii cu spin modificat. Muchiile piramidei pot fi făcute şi din cablul coaxial transformat în baterie de zece mii de volţi, de care vorbea Dan Cârnaru în cartea „Energia pentru toţi”.
Cuprul şi aluminiul cînd sunt împreună sau aurul şi platina cînd sunt împreună creează între ele diferenţe de potenţial, curent electric în anumite condiţii sau ca electrozi ai unor baterii sau ca fire, bare, ţevi care sunt muchii ale unei piramide sau care sunt înfipte în pământ umed. Dar fiecare din aceste patru metale poate şi singur crea o piramidă care probabil ar fi o bună baterie electrică, de exemplu o piramidă făcută doar din ţevi de aluminiu, cu sau fără folie subţire de aluminiu, panouri de aluminiu care să o acopere.
Laserul antigravitaţional al Ozn-urilor din videoclipurile mele din articolul meu „Idealul şi Sferon” poate ridica ca şi în acele videoclipuri obiecte de la distanţă prin levitaţie, atingând obiectele cu raza sa şi poate propulsa probabil cu viteza luminii nave spaţiale.
Acest laser este antigravitaţie, poate modifica de la distanţă traiectoria asteroizilor, obiectelor zburătoare. Iată cum creăm laserul antigravitaţional.
Trimitem o rază de lumină sau o rază laser în focarul unei piramide de cristal de cuarţ natural sau în centrul geometric al unei sfere de cristal de cuarţ natural, astfel ca raza, lumina să iasă prin vârful piramidei sau secundar prin unul sau mai multe vîrfuri ale piramidei. Sfera sau piramida pot fi pline sau goale în interior sau în focar, în centrul geometric. Raza laser intră prin mijlocul uneia din feţele piramidei, sau pot fi mai multe raze laser care intră prin mijlocul mai multor feţe ale piramidei. Sau trimitem lumina sau laserul să intre prin unul sau mai multe din vârfurile piramidei, mai ales prin vîrful de sus al piramidei, ca să ajungă în focarul piramidei.
Sau raza laser poate fi creată direct în focarul piramidei sau în centrul geometric al sferei.
Lumina sau laserul care ies astfel din sferă, din piramidă, din vîrfurile piramidei sau care ajung, apar în focarul piramidei, centrul geometric al sferei şi în jurul piramidei, sferei este antigravitaţie, laser antigravitaţional şi ar trebui să micşoreze greutatea obiectelor, să le ridice în aer, să modifice gravitaţia. Apoi, exact ca în experimentul de adineauri laserul antigravitaţional al acestei piramide de cristal, sfere de cristal este trimis succesiv prin mai multe piramide de cristal, din una în alta sau prin mai multe sfere de cristal, din una în alta, intrând în fiecare din ele aşa cum intra în pima sferă, în prima piramidă, prin focarul piramidei, centrul geometric al sferei, sau prin vîrfurile piramidei, mijlocul feţelor piramidei. Fiecare piramidă, sferă va amplifica repetat energia antigravitaţională a laserului antigravitaţional. Laserul antigravitaţional poate fi creat şi amplificat, controlat cu sisteme optice de cristal de cuarţ natural precum lupe, lentile, prisme, oglinzi de cristal de cuarţ natural şi alte asemenea elemente optice de cristal de cuarţ natural, ca la craniile de cristal amerindiene. Dar laserul antigravitaţional este o energie miraculoasă care face multe alte miracole din basme, în afară de levitaţie.
O baterie power bank băgată în o piramidă sau conectată la un panou solar pe spatele căruia aşezi doi magneţi de difuzor se încarcă mai repede şi se descarcă probabil mai lent când încarcă un aparat electronic, adică poate încărca de mai multe ori un aparat electric decît de obicei.
Cu acest laser antigravitaţional poţi construi de la distanţă un munte ridicând stîncile componente, poţi transporta de la Paris la Tokyo un vapor uriaş prin aer ca pe un avion, atingînd vaporul cu raza.
Noile baterii cu spin modificat prin magneţi sau cu energie dată de diferenţe de temperatură în magneţi, dar şi cele făcute di un singur atom, numite „single atom batery” inventate recent de savanţi sunt probabil printre cele mai bune.
Faceţi baterii mari, din cazane pline cu apă de mare sărată, care pot fi amplasate şi în mări, oceane şi oriunde după metoda bateriilor cu apă cu sare prezentată în videoclipurile mele din pagina mea de facebook.
Bateriile cu grafen băgate în piramide sunt bune, probabil devin mai bune dacă înlocuiţi grafenul lor cu magnetene.
Faceţi toate aceste invenţii din acest text pentru toţi oamenii de pe glob.

Transmiteţi acest mesaj, povestirea „Povestea cronovizorului” omenirii, cadoul meu de sărbători pentru voi.
Când televizorul meu holografic devenind cronovizor a început să îmi arate în holograme imagini adevărate din viitor şi din trecut am fost surprins.
Acolo multe lucruri erau altfel decît anticipam noi. Multe cărţi, arte, ştiinţe, construcţii, tehnologii, învăţături noi, mult mai isteţe decât ne închipuiam erau acolo. Roboţii şi computerele viitorului, mai isteţi decît oamenii creau în o secundă mai multe ştiinţe şi invenţii decît a făcut omenirea în ultimele 400 milenii. Dar computerul viitorului era un ceas de mână cu holograme, mic cît o medalie, un cronovizor conectat împreună cu toate civilizaţiile extraterestre la internetul universului. Prin el comunicam cu toste civilizaţiile universului.
Cu ştiinţele astfel copiate, învăţate din viitor mi-am făcut un cronovizor mic cu holograme. Cu el am citit cărţile bibliotecii din Alexandria dispărute în incendiu cu milenii în urmă şi toate marile cărţi ale trecutului şi viitorului şi extratereştrilor.
Cu cronovizorul l-am văzut pe Arhimede calculând aria şi volumul sferei şi aria cercului, pe Diogene cel isteţ locuind în butoiul său şi scriind filozofia lui uimitoare, pe Robin Hood alergând în galop prin codrii Sherwood, pe Karl May scriind ciornele romanului Winettou, pe Tomaso Albinoni compunând melodiile sale.
Erau holograme,imagini cu adevăraţii învăţători ai omenirii, nu actori în filme artistice părînd un savant sau altul.
Construcţii uriaşe în viitor modificaseră geometria continentelor.
Matematica viitorului se făcea cu calcule prescurtate numite math tricks, mult mai rapide şi isteţe decât calculele de acum.
Urmăream cu interes la cronovizor filmele artistice ale mileniilor viitoare şi melodiile, operele de artă, picturile, sculpturile, dansurile, piesele de teatru ale viitorului.
Uneori discutam prin cronovizor cu marii savanţi şi artişti ai mileniilor trecute şi viitoare cum ai vorbi prin camere video azi.
Părerile, lucrările, operele de artă, ştiinţele oamenilor, artiştilor, savanţilor viitorului erau altele, mai bune decât ale noastre, dar erau la fel, pline de omenie, având binele, idealul ca scop şi învăţător.
Adică şi la ei binele, omenia, setea de ideal erau aceleaşi ca ale noastre şi mă bucuram mult văzând asta.
Am ales şi adunat în o bibliotecă pentru mine cîteva sute mii de copii ale celor mai importante conferinţe, opere de artă, cărţi, texte, invenţii ale trecutului şi viitorului, omenirii, extratereştrilor pe care le-am transformat în învăţături, invenţii, tehnologii. Aceste tehnologii uimitoare le construiam singur chiar în atelierul meu. Când discutam prin cronovizor cu marii savanţi ai trecutului şi viitorului
am fost insistent întrebat de Albert Einstein, Nikola Tesla, Immanuel Kant, Arhimede, Isaac Newton, Thomas Edison, Euclid şi cei mai mari artişti, gînditori, filozofi muzicieni ai omenirii unde şi cum pot ei obţine învăţăturile cronovizorului meu şi copiile mele, sute de mii de copii ale învăţăturilor, cărţilor, operelor de artă ale trecutului şi viitorului din biblioteca mea.
Ele sunt la vedere, le găsiţi cu cronovizorul inventat de mine în textele mele de pe blogul meu, dacă îl fabricaţi.
Eram uimlt că vedeam toate lucrurile din univers şi din eternitate, trecut, viitor cu adevărat, nu doar în filme artistice imaginare.
Priveam fiinţele din toate planetele universului şi numeroase corpuri cereşti şi fenomene cereşti neobişnuite din univers pe care acum omenirea nu le cunoaşte.
Am aflat cu cronovizorul răspunsul la toate întrebările mele şi ale omenirii şi ştiam acum datorită lui de trilioane de ori mai multe lucruri decît omenirea, mult mai importante decât cele ştiute acum de omenire.
Dar în final viaţa oamenilor viitorului s-a desprins de toate astea, căutând mila, Idealul care e stăpînul universului şi ştiinţa de a deveni om ideal, desăvîrşit, adică omul care are toate calităţile şi nici un defect. Astfel oamenii încercau să obţină totul prin Ideal, pe care acum ei îşi închipuie că e Allah, Dumnezeu dar care e mai mult decît Allah, Dumnezeu, adică un fel de Allah-Dumnezeu care e prea desăvîrşit ca oamenii să îl poată descrie şi înţelege, care e Adevărul, adică Idealul. Deasemeni oamenii au mai căutat un lucru, între acestea cîteva cele mai importamte din univers, au căutat să anihileze capacitatea corpului de a simţi durerea, ca să nu mai sufere, şi au căutat bărbăţia, isteţimea, omniscienţa.
Astea sunt tot ce a căutat la sfîrşit omenizea, şi cu ele şi-a găsit liniştea şi pacea, simţind că are tot ce e nevoie când le-a obţinut.
Am văzut prin cronovizor formarea sistemului solar şi Terrei, dacii, strămoşii mei, secretele arheologiei căutate de arheologi şi istorici în manuscrise şi săpături arheologice, castelele medievale şi oraşele medievale cum arătau ele cu milenii în urmă cz adevărat. Aşa am aflat că istoria adevărată era uneori diferită de cea din cărţi.
Apoi am studiat şi dezvoltat toate aceste învăţături.
Atât.
Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei. Să fie naţionalizate Yahoo şi Microsoft, care a creat Windows şi să îmi daţi mie acces să fac, modific, creez, elimin orice în aceste companii, pagini de internet. Sistemul de operare Windows să fie înlocuit în tot Internetul şi pe tot globul cu programul Io inventat de mine în textul meu „Invenţii”, care e mult mai bun ca Windows.
Creaţi cît mai multe lucruri, idei şi obiecte asemănătoare cu cele cerute, create, inventate de mine în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu.
Faceţi nava spaţială care zboară cu viteza luminii, cu ajutorul laserului antigravitaţional inventat de mine, al Ozn-urilor pe care le aveţi sau le ştiţi şi al altor lucruri, invenţii, ştiinţe.
Cu generatorul meu Jen puteţi crea energii miraculoase care ca şi la Ozn-uri dau navei spaţiale proprietăţi de foton, viteza de foton a luminii, anulînd proprietăţile, calităţile nedorite ale navei, masa, inerţia, problemele cu acceleraţia, viteza şi încălzirea, consumul de energie al navei, care împiedică nava să atingă viteza luminii. Cu generatorul Jen puteţi face orice, obţine orice, e omnipotent.
La crearea navei spaţiale cu viteza luminii vă ajută şi Discul Searl, şi nava antigravitaţiomală Enterprise inventată de mine în textul meu „Invenţii”, şi generatorul de unde gravitaţionale cu frecvenţa de zece la puterea doisprezece hertzi, şi laserul antigravitaţional, inventate de mine în textul meu „Invenţii”, care probabil ar putea şi ele atinge viteza luminii.
Toate lacurile artificialepe care am cerut să le faceţi în deşerturi şi în zonele aride să fie unite între ele cu canale de navigaţie late de 500 de metri şi adînci de cinci sute de metri, în afară de canalele de apă, navigaţie, irigaţii pe care anterior în textele mele le-am cerut pentru aceste lacuri.

Iată invenţii despre sunete care vă pot ajuta să creaţi cronovizorul şi computerul meu matematic Mat şi tranzistorul isteţ al lui Mat:

https://phys.org/news/2020-07-scientists-major-breakthrough.html
https://phys.org/news/2022-01-topological-acoustic-transistor.html
La bateria cu magneţi în formă de inel, spirele bobinei pot fi înfăşurate prin interiorul inelului, adică trec succesiv prin interiorul şi exteriorul inelului, având diametrul secţiunii inelului, sau pot fi bobinate în jurul inelului,, pe marginea exterioară laterală a inelului, spirele avînd diametrul inelului. De obicei sîrma bobinei este izolată, dar merge şi sîrmă neizolată dacă spirele nu se ating între ele. Bobina poate fi bobinată, lipită şi pe partea laterală a magnetului în formă de inel.
Această baterie funcţionează, am verificat-o, căci doi magneţi de difuzor în formă de inel aşezaţi pe spatele unui panou solar fac ca acest panou să încarce mai rapid o baterie power bank, pe care nici nu putuse să înceapă să o încarce, datorită luminii prea slabe a soarelui în acel moment.
Bateria cu magneţi şi sîrmă bobinată pe magneţi dar şi bateria de zece mii de volţi din cablu coaxial a lui Dan Cârnaru sunt cele mai bune baterii pe care le ştiu, de pe glob, din toate timpurile, alături de Clopotul electric de la Oxford. Chinezii au făcut o baterie care se încarcă în patru minute şi patruzeci de secunde şi o alta care se încarcă în trei minute şi ceva, le vedeţi în videoclipurile mele cu invenţii din pagina mea de facebook. Răspîndiţi pe tot globul, în toate maşinile, vehiculele, tehnologiile aceste cinci sau şase tipuri de baterii şi bateria care nu se descarcă a lui Elon Musk din telefonul său Pi Phone şi bateria de telefon care are autonomie 50 de zile, acestea fiind acum cele mai bune baterii de pe glob, pe care împreună cu alte baterii la fel de bune le puteţi vedea şi în lista mea de videoclipuri din pagina mea de facebook şi din textul meu „Idealul şi Sferon”.

Iată videoclipul care dovedeşte că omenirea va pieri în război nuclear în anii aceştia, cu jumătate de secol mai târziu de anul 1964 când a fost filmat videoclipul acesta cu omul venit din viitor şi interogat în Area 51, adică omenirea va pieri în jurul anului 2014, în anii imediat următori.

https://m.youtube.com/watch?v=Q_sguGjOErc&feature=share

Deasemeni, videoclipul anunţă că preşedintele american va face să piară omenirea în războiul nuclear declanşat de el, deci cel mai probabil Joe Biden, preşedintele Sua va ucide omenirea din ordinul bancherilor bogătaşilor politicienilor din clanurile Rockfeller şi Rotschild care conduc Sua, planeta şi masoneria. Videoclipul mai spune că după războiul nuclear şi pieirea omenirii, în anii imediat următori vor mai supravieţui doar câteva milioane de oameni, adică câte 10 oameni în fiecare oraş de pe glob şi cîte unul în fiecare o sută de sate.
Ce mă uimeşte cel mai mult este că tot ce spune omul extrem de isteţ şi sincer venit din viitor în acest videoclip se potriveşte exact cu toate profeţiile, ideile, deducţiile, avertismentele mele despre pieirea omenirii din textele mele anterioare, despre ce va fi în viitor dar şi cu ideile mele despre fizică, filozofie, om, crearea universului. Adică am ghicit bine ce va fi în viitor, deşi nu văzusem partea a doua a acestui videoclip, cu omul din viitor legat de scaun şi interogat în Area 51, care cunoaşte exact viitorul deoarece vine din viitor şi viitorul l-a văzut cu ochii lui, a trăit în viitor.
Am aflat cine va ucide omenirea, preşedintele Sua, curvarul Joe Biden sau următorul preşedinte american, dar e puţin probabil că războiul nuclear va mai întârzia pînă la următorul preşedinte american. Transmiteţi tuturor oamenilor acest mesaj şi videoclip cu omul din viitor care dovedesc pieirea omenirii, acestea fiind cel mai important mesaj şi film din istoria omenirii.
Faceţi copii de siguranţă ale acestui videoclip şi ale videoclipurilor care fac parte împreună cu el din seria de videoclipuri Project Blue Book 1964 de pe Youtube. Deci curvia curvaruluilui Joe Biden va ucide omenirea, faceţi să piară curvia, anihilaţi-i urgent, acum pe Joe Biden şi pe următorii preşedinţi americani, că vor fi şi ei masoni, şi anihilaţi masoneria sau omenirea piere în război nuclear declanşat de masoni prin unul din preşedinţii Sua, sigur.
Adică faceţi urgent tot ce am cerut în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu, ca să nu piară omenirea aşa cum v-am învăţat.

Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei.

Naţionalizaţi imediat primele zece mii cele mai mari instituţii de massmedia de pe glob şi din fiecare ţară, mai ales radiouri, televiziuni şi ziare şi agenţii de ştiri şi cele de ştiri. Îmi daţi mie acces să creez sau să interzic, modific elimin orice în ele, ca să combatem cu ele războiul nuclear şi încălzirea globală.
Ele să mediatizeze ideile din textele mele. Toate ţările să îşi reducă anul acesta cu o treime pînă la jumătate producţia de motoare termice, petrol, gaze naturale, cărbune, motorină, benzină, păcură, dar mai ales cărbune, păcură şi motorină, cele mai poluante. Vor face asta mai ales Sua, China, Rusia, Europa, Brazilia, Japonia care sunt cele mai poluante ţări datorită industriei lor dezvoltate. Pînă în 2026 opriţi fabricarea de motoare termice şi automobile cu motor termic, pe care o reduceţi cu o treime pînă la jumătate anul acesta în toate ţările, deoarese s-a accelerat încălzirea globală mult în 2021, că poluează planeta politicienii şi bogătaşii demenţi care o conduc. Înlocuiţi aceste motoare termice urgent cu motoare electrice şi motoare magnetice. Dacă nu faceţi asta omenirea va pieri în cinci ani în încălzirea globală.


Iată ultima parte a textului meu „Invenţii” de la poezie.ro şi de pe blogul meu.
Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei. Faceţi următoarele invenţii şi tot ce am cerut în textele mele pentru întreaga omenire.
Iată o veste de uriaş succes a celei mai importante tehnologii de computere a viitorului, cea cu piesa electronică făcută din un singur atom, pe care am ordonat anterior să o inventaţi în textele mele, care va mări de trilioane de ori viteza de calcul a computerelor, supercomputerelor noastre şi ne va permite să facem şi laptopuri, smartfonuri, tablete care sunt supercomputere cuantice, inclusiv cu chipuri de siliciu. Adică vom avea un supercomputer în smartfon, laptop, de trilioane de ori mai rapid decît actualele supercomputere cuantice, cele mai rapide de pe glob.
https://phys.org/news/2022-01-silicon-quantum-chip-atom.html
https://phys.org/news/2018-07-tuning-quantum-scientists-frequency-precision.html
https://phys.org/news/2020-11-quantum-sweet-position-atom-qubits.html
https://phys.org/news/2018-06-scientists-coherent-coupling-quantum-dot.html
https://phys.org/news/2020-05-scientists-recipe-single-atom-transistors.html
https://interestingengineering.com/bmws-fifth-generation-electric-motor-is-a-magnet-free-masterpiece
https://techxplore.com/news/2022-01-all-in-one-flexible-supercapacitor-ultra-stable-extreme.html
https://venturebeat.com/2022/01/14/intel-looks-beyond-cmos-to-meso/
Aceste invenţii cu single atom şi altele asemenea sunt necesare şi lui Mat, computerul meu matematic, inventat de mine, cel mai bun de pe glob şi din viitor.
Iată altă victorie uriaşă a noastră: aşa cum am ordonat eu recent în textele mele companii precum Bmw, Bentley, Mahle şi altele au început fabricarea, inovarea de motoare magnetice care pot fi sau deveni motoare perpetuum mobile, care nu au nevoie de alimentare cu energie, funcţionând etern, singure, fără consum de energie iar companii precum Tesla a lui Elon Musk, Samsung, Toyota, Ford, Bmw dar şi cele chineze vor băga bateriile cu grafen, numite solid state batery în aparate şi automobile. Aceste baterii se încarcă în cinci minute şi dau autonomie între o mie şi două mii de kilometri automobilului. Acestea sunt tehnologiile free energy de care vorbeam, ale lui Dan Cârnaru.
https://interestingengineering.com/bmws-fifth-generation-electric-motor-is-a-magnet-free-masterpiece
Vă mai anunţ că omenirea va reuşi să facă curând toate lucrurile incredibile, uriaşe, planetare, toate lucrurile, reformele, acţinile, ideile destinate omenirii, planetei pe care le-am cerut în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu, se lucrează la ele pretutindeni pe glob, intens, cu investiţii de trilioane de euro chiar acum. Vă mulţumesc pentru aceste succese ale voastre, pentru isteţimea şi colaborarea voastră tuturor la această uriaşă revoluţie planetară şi umană a mea din textele mele, cea mai mare din toate timpurile.
Deci înscrieţi-vă toţi în această luptă a mea pentru voi, pentru săraci, omenire, planetă.
Fiţi optimiştişi luptători, vom reuşi, eu reuşesc totdeauna.


Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei. Să fie naţionalizate Yahoo şi Microsoft, care a creat Windows şi să îmi daţi mie acces să fac, modific, creez, elimin orice în aceste companii, pagini de internet. Sistemul de operare Windows să fie înlocuit în tot Internetul şi pe tot globul cu programul Io inventat de mine în textul meu „Invenţii”, care e mult mai bun ca Windows.
Creaţi cît mai multe lucruri, idei şi obiecte asemănătoare cu cele cerute, create, inventate de mine în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu.
Faceţi nava spaţială care zboară cu viteza luminii, cu ajutorul laserului antigravitaţional inventat de mine, al Ozn-urilor pe care le aveţi sau le ştiţi şi al altor lucruri, invenţii, ştiinţe.
Cu generatorul meu Jen puteţi crea energii miraculoase care ca şi la Ozn-uri dau navei spaţiale proprietăţi de foton, viteza de foton a luminii, anulînd proprietăţile, calităţile nedorite ale navei, masa, inerţia, problemele cu acceleraţia, viteza şi încălzirea, consumul de energie al navei, care împiedică nava să atingă viteza luminii. Cu generatorul Jen puteţi face orice, obţine orice, e omnipotent.
La crearea navei spaţiale cu viteza luminii vă ajută şi Discul Searl, şi nava antigravitaţiomală Enterprise inventată de mine în textul meu „Invenţii”, şi generatorul de unde gravitaţionale cu frecvenţa de zece la puterea doisprezece hertzi, şi laserul antigravitaţional, inventate de mine în textul meu „Invenţii”, care probabil ar putea şi ele atinge viteza luminii.
Toate lacurile artificialepe care am cerut să le faceţi în deşerturi şi în zonele aride să fie unite între ele cu canale de navigaţie late de 500 de metri şi adînci de cinci sute de metri, în afară de canalele de apă, navigaţie, irigaţii pe care anterior în textele mele le-am cerut pentru aceste lacuri.

Iată ultima parte a textului meu „Invenţii” de la poezie.ro şi de pe blogul meu. Computerul Mat gîndeşte matematic şi ca un om chiar şi fără algoritmi, programe, cu sau fără microprocesor şi mai ales în microprocesor.
Deci Mat este un gînditor, un matematician, ca un om isteţ, nu ca un numărător de numere retardat precum computerele actuale, deşi e mai rapid decît ele.
Tranzistorul isteţ numit Tan al lui Mat va avea cât mai multe joncţiuni interne de comandă şi control şi modificare a curentului electric şi de lucru cu curentul electric. Va avea picioruşe şi posibilităţi de reglare a tensiunii, intensităţii curentului electric, a rezistenţei sale în ohmi din interiorul său şi dintre picioruşe şi a factorului său de amplificare. Faceţi un site planetar mare pe internet care precum youtube unde să scrieţi şi să găsiţi echivalenţele, piesele echivalente pentru toţi tranzistorii şi toate piesele electronice de pe glob, e foarte necesar electroniştilor.
Deci Tan e un tranzistor care e simultan cuantic şi fotonic şi biologic, care e isteţ şi complex ca un microprocesor isteţ şi ca un supercomputer.
De aceea puteţi apoi să îl transformaţi în microprocesor şi supercomputer deşi el poate fi sau nu microprocesor, supercomputer, fiind totuşi doar un tranzistor, adică e un tranzistor care poate face ceea ce fac un microprocesor Şi un computer. Dar cel mai bun computer e un computer milostiv, omenos.
Mat e un alt tip de computer bazat pe cea mai avansată isteţime, ştiinţă a universului care e matematica, că matematicienii sunt cei mai isteţi şi importanţi, necesari dintre savanţi.
Să se dea un salariu minim de 5000 de ron, adică 1000 de euro tuturor matematicienilor de pe glob.
Laserul antigravitaţional din piramide, sfere se face cu următoarele detalii, dacă ele se dovedesc bune şi îl îmbunătăţesc:
Cristalul de cuarţ natural va fi transparent, incolor ca să conducă bine lumina în piramide, sfere, elemente optice.
Piramidele pot fi înlocuite cu sfere înscrise în piramide iar sferele pot fi înlocuite cu piramide înscrise în sfere.
În focarul piramidei de cristal de cuarţ natural poate fi o sferă de cristal de cuarţ natural mare cât focarul iar în centrul geometric al sferei de cristal de cuarţ natural poate fi o piramidă de cristal de cuarţ natural, mai mică decît sfera sau mult mai mică, găsiţi prin testări dimensiunea optimă.










.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!