agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 796 .



draga inima...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Beloved ]

2007-10-31  |     | 



draga mea inima,

itzi scriu aceste randuri in fuga in timp ce ashtept ca noaptea sa`shi faca simtzita prezentza, doar sa itzi spun un lucru la care tot ma gandesc de cateva zile!
cred k tocmai tzi`am gasit un baiat de care sa te indragosteshti... shtii ce inseamna asta? o sa razi mult... o sa cantzi shi o sa te bucuri! vei trece prin momente de inaltzare sar tot o data prin momente de cadere! o sa plangi... o sa suspini, poate chiar vei dori sa mai incetezi sa batzi... dar te vei simtzi implinita cu toate astea!
e exact genul de baiat pe care tzi l`ai imaginat mereu ca fiind idealul: chipesh, inalt cu ochi mari shi caprui, brunet cu un zambet perfect, inteligent shi amuzant... imi place sa`i spun copilul caramelizat... cu un ten creol shi dulce ca zaharul brun... e tot ce tzi`ai fii dorit vreodata! shi totushi.. l`ash asemana mai de graba cu printzul din basmele vrajite pe care mi le spunea mama inainte de culcare cand eram micutza... visul oricarei printzese! idealul bun de iubit o viatza intreaga! este baiatul care te poate face sa te simtzi implinita, sa`tzi mentzina mereu zambetul pe fatza shi starea de multzumire in suflet.
sper sa ajungi sa`mi multzumeshti pentru alegerea p care am facut`o.. nu peste luni de zile sa`mi reproshezi ca nu e ceea ce tzi`ai dorit! analizeaza`l shi tu putzin... eu am facut`o deja shi a trecut toate testele! ai aprobarea mea..
iubeshte`l shi nu`l scapa din ochi!

cu dragoste,
a ta proprietara,
giorgiana

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!