agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1170 .



Ochii lui Dumnezeu
personale [ Gânduri ]
Cugetare

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [monkey24 ]

2007-11-06  |     | 



Ochii lui Dumnezeu

Dumnezeu a creat omul după chipul și asemănarea LUI.
Pe lângă darurile bogate, alături de suflet, Domnul a pogorât asupra omului lucrul cel mai de preț : Duhul Sfânt – prin darul de neprețuit al botezului.
Această putere sfântă îl ajută pe om să discearnă răul de bine. Prin prezența Sfântului Duh, acea combinație de om – Dumnezeu, se realizează urmărirea permanentă a tuturor faptelor omului. Și toate acestea, numai Ochiul lui Dumnezeu observă, iar aceste imagini, sunt dovezi înmagazinate undeva anume, într-o arhivă unde se va face Judecata Mare, Cea de Apoi, a fiecăruia. Și nimeni nu va mai putea spune atunci că ceva nu este adevărat, pentru că totul îi va fi prezentat ca pe un ecran, așa cum s-a întâmplat.
De aceea spun că, ochii noștri ne-au fost dăruiți pentru un scop anume și trebuie să avem mare grijă ca nu cumva pierzându-ne vederea (acest dar ceresc) , să orbim, luând-o pe căi greșite, ademenitoare, pregătite nouă de înșelătorul și uzurpatorul relelor.
Acei oameni, care printr–un eveniment nefericit și-au pierdut vederea, nu mai pot transmite imagini pentru grădina desăvârșirii a viitoarei vieți, ei recepționează numai la arhiva lui Sarsailă, completând-o cu alte chipuri asemănătoare lor. Dar dacă își dau seama la timp, se pot îndrepta, pentru că Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, ne-a fost dăruit nouă de Tatăl Ceresc, prin Fecioara Maria, Maica Domnului, ca prin minunile făcute de El, să-i poată vindeca chiar și pe acei orbi, care ar cere-o, tocmai pentru că nu voiește ca nici o făptură să se rătăcească, astfel restabilind (pentru cel ce vrea) această rețea .
Pentru că Iisus Hristos, fiind fiul de necontestat al lui Dumnezeu Tatăl, are și este înzestrat cu puterile Sale de a vindeca pe copii săi, Adam și Eva, cei ce au nesocotit cândva poruncile Tatălui Ceresc.
De aceea nu trebuie să-i cerem lui Dumnezeu altceva decât sănătate.
Căci având acest dar binecuvântat, suntem sănătoși la trup și la minte.
Așa vom putea să facem lucrurile așa cum ni le cere Dumnezeu. Nimic altceva ! Pentru că, prin OCHIUL LUI DUMNEZEU toată făptura viază. AMIN !

Așa să ne ajute Dumnezeu, Amin !

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!