agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2077 .



ceva distractiv
personale [ ]
un altfel de horoscop pentru elevi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [marrizza ]

2008-02-09  |     | 



BERBEC- Vezi ca o sa ti se rupa ghiozdanul de la atatea carti! Ai inebunit? Doua caiete si un creion te-au salvat!

TAUR- Te gandesti ca se apropie tezele? Fa ca data trecuta! inveti atunci…

GEMENI- Ti se pare ca iti predau profesorii prea mult? Nu este o problema, dar ti se termina cerneala…nu fi fraier! Scrie cateva idei si ai scapat. La ascultare te descurci tu cumva caci esti elev destept…

RAC- Astepti cu nerabdare vacanta de iarna? Crezi ca daca cea de vara a trecut repede, cea de iarna va fi mai lunga? Ar fi cazul sa te trezesti ca urmeaza tezele!

LEU- Oi fi tu leu, dar uneori te comporti ca un soricel si s-ar putea ca de aceasta data sa inghiti momeala si s-o dai in bara. Fii pe faza!

FECIOARA- Parintii iti fac prea multa morala? Vezi ca a nins si e asa frumos afara, n-are rost sa mai ramai in casa! Lasa, termini alta data cartea de citit ca si asa te plictisea!

BALANTA- Tu crezi ca daca te mai joci mult pe telefon in timpul orelor, o sa te mai ierte mult profesorii si n-o sa ti-l confiste? Te-as sfatui sa incetinesti cu jocurile si sa te apuci de invatat!

SAGETATOR- Iti place colega (colegu) din fata si speri intr-o minune? Lasa prostiile…ca nu-i de tine…Macar pune-i piedica!

SCORPION- Inca mai crezi in Mos Craciun si speri sa fie mai bogat in acest an? Vezi…parintii mai cred si mai au vreun gand?

CAPRICORN- Te enerveaza vreun profesor si-l urasti? Fa-i-o si tu…macar pana la masina, sau pune-ti in aplicare neuronii! Sa vezi ce rezultate vei obtine!

VARSATOR- Esti cu capul in nori, vreau sa zic la ore, tu crezi ca profesorii chiar n-o sa se prinda? Nu ti-as garanta…Deja ai prea multe la activ!

PESTI- Ai intrat la apa cu banii, ai noroc pentru ca esti in aceasta zodie si stii sa inoti…Ti-as sugera sa ai grija de banii parintilor caci, innotand nu se stie daca ai mari sanse!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!