agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5173 .



Stare de veghe si poezie.ro la Iasi
personale [ Jurnal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Alma ]

2003-02-18  |     | 



Ne-am intalnit la Pervaz. Asa se va numi de-acum incolo. Era doar Andrei. Astepta de zece minute, apoi au venit Opaque, Vio si Sanda [nu e de pe site, nu inca ;) ], apoi Maria. Felix a venit in sfarsit - ca un motan. Maria s-a rugat de noi sa mergem la ea, asa mi-ati promis, gata, mergem. La Maria e super loc de intins de vise. Bunica ei ne-a marturisit ca si ea scria candva poezii si daca poate sa se inscrie pe site. I-am zis ca poate, cu conditia sa isi faca doar un singur cont ;). Bunica Mariei e o dulce, ne-a servit tarta cu mere si suc. Nu de pere, de cirese. Tot bun.

Am discutat frumos. Despre program, despre ce am mai facut saptamana asta, despre site. Despre noi. Am citit poezii, fiecare din fiecare. Alma si-a permis sa comenteze. Alma isi cere scuze, spera ca nimeni nu s-a suparat. Andrei n-a vrut sa citeasca, si nici Vio, ca n-avea poeziile la ea. Le-am citit direct de pe site. Maria ne-a desfiintat cu poezii super scrise la varsta de 9 ani. Desi prea cald, am inchis usa.
Abia atunci am simtit cum se formeaza un cerc senin de poezie. Si cum ne prindem, cu mainile, cu sufletul, de el. Cum ne rotim. Cum se rotesc si cuvintele, cum se rostesc.

Ceasul meu ramasese, ca intotdeauna, in urma. Venisem la intalnire cu un pic de strangere de inima, ca atunci cand te duci in mai putin cunoscut, mai putin sau deloc slefuit la obisnuitul cotidian. Erau oameni pe care ii intalneam, in real, a doua oara. Si n-am crezut ca vor trece atat de repede patru ore. Voi ati stiut dinainte?

Sambata viitoare, pe 22 februarie, ne vedem tot acolo, la Pervaz [= in fața la Galeriile Cupola, in statia de tramvai din P.Unirii], la ora 15. Speram sa vina si altii. Va fi tot o intalnire de lucru. Pana atunci sa discut cu Lucian Vasiliu de la Casa Pogor si sa fixam data Serii.

A relatat,
Alma

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!