agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 15754 .



Autocaracterizare
personale [ Jurnal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Carmina Stoican ]

2003-10-31  |     | 



Când merge singură pe stradă e foarte tăcută.Figura ei dă uneori impresia că e într-o situație fără scăpare.Uneori pare mai tristă.E foarte greu să-ți dai seama ce gândește,asta și datorită privirii pierdute în zare.E o per-soană foarte ciudată.De multe ori,nici ea nu se înțelege pe sine.
Dacă ar fi să o caracterizez în 3 cuvinte acestea ar fi: prietenoasă, melancolică și sentimentală.
De multe ori nici ea nu știe ce vrea.Azi spune că vrea ceva,dar la prima înfrângere în atingerea țelului dorit,renunță. Mâine crede că vrea alt-ceva,poimâine își schimbă părerea și continuă așa…până când e înfrântă definitiv,ca o pasăre ce visează la zbor,dar are aripile frânte.
Nu-i place singurătatea,dar cu toate acestea consideră că lucrul individual e mai bun decât munca în echipă.Uneori este melancolică,iar la unele melodii plânge.Pot spune că e obsedată de anumite lucruri.Visează tot ce nu poate avea.Îi pasă de toți,nu numai de cei la care ține.
Câteodată este și apatică.
Nu dă doi bani pe logică și nici nu gândește logic.Este sinceră și loială cu cei care crede ea că merită.Întotdeauna își clasifică prietenii după un criteriu pe care,sinceră să fiu,nici eu nu-l știu.Fiecare persoana pe care o cunoaște va fi trecută pe lista potențialilor prieteni.
Îi place să influențeze oamenii în privința deciziilor pe care acestia le iau.Întotdeauna vă va asculta cu mare atenție sfatul,dar asta nu inseamnă că-l va și urma.Are încredere deplină în unele persoane,iar cu altele este extrem de bănuitoare.
Când este singură,vorbește mult cu ea însăși.Nu știu dacă ăsta e un defect,dar o ajută.
Dacă ține mult la cineva,nu îi va păsa de părerile altora.Uneori se vede prinsă în “propriile sale capcane”.Compară viața cu un joc de șah:nu contează cât pierzi,important e să câștigi.
Doar cu cel(cea) mai bun(bună) prieten(ă) își va “analiza”problemele și nici acestuia(acesteia)nu-i va spune chiar totul. Nu întotdeauna va lua decizii înțelepte și îi va părea rău de lucrurile pe care le-a făcut.Se va învinovăți pentru orice eșec și se va îndepărta de ceilalți.
Un lucru este cert;pentru ea relaxare înseamnă să dormi,să citești,să asculți muzică și…să visezi cu ochii deschiși.Compunerea poeziilor este una din marile ei pasiuni,pe lângă role,catel și ieșitul afară la o scurtă plimbare.
Nu va ști niciodată ce înseamnă adevărata distracție,îi vor plăcea locurile retrase și romantice.Va iubi întotdeauna băieții buni și frumoși la suflet,care vor ști să-i asculte problemele.Îi va respecta pe cei care o respectă ,iar pe ceilalți va vrea să-i facă să sufere.Însă nu va putea niciodată;are sufletul mult prea trist pentru a fi capabilă să mai provoace și altora,aceeași suferință.DE fapt,dacă viața ei e amară,de ce nu ar fi viața și celor din jur la fel?!?
Loviturile primite de-a lungul timpului o transformă câteodată într-un adevărat monstru.Dar asta nu știe nimeni.Va ascunde totul în suflet și când se vor aduna prea multe,le va scoate la iveală,va fi răutăcioasă cu cei din jur,chiar și cu persoanele care nu merită asta;va lovi în cine va putea sau dacă nu,se va izola de toți.
Oricum loviturile rămân permanent,pentru toată viața lăsând cicatrici în sufletul ei.Ele se observă mai ales în relațiile cu sexul opus. Este temătoare,nesigură și confuză.Și-a promis ca nu se va mai îndrăgosti niciodată de nimeni. NU pentru că se consideră superioară față de ceilalți,ci doar pentru că e sigură că va suferi. Ca să evite asta, preferă să rămână sin-gură.
Uneori,este o adevărată cretină,dar nu regretă acest lucru.Ea doar își face propriul ei joc,care într-o zi se va termina.Dar mai e până atunci…

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!