agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2918 .



Speranta pentru zilele noastre
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [FENDERS ]

2004-11-05  |     | 



A fi sublim, a fi ceea ce nu ai fost vreodata, a fi maret...Iubesc taria caracterului care stie ce vrea si mai presus de orice, ma bucur atunci cad cuvintele reusesc sa redea imaginea vie a spatiului cu care sufletul isi croieste drumul spre fericire.
Lumina ochilor tai, intinerirea brusca a mersului tau si tot ceea ce-ti apartine este fericirea spre care tind. Te vad cu ochii mintii, fulg de abanos aprins de jaratecul framantarilor, ars de patimi si indoieli, asemeni clocotului ce il intrezaresti in mine.
Mi-ai oferit un crampei de viata adevarata, o clipa din sufletul tau, cu toate cate ii apartin. Acolo unde vibratia a fost la inaltimea trairii, acolo unde s-a creat simbioza necesara intre suflet si creatie, exact ca in natura libera si eliberata de orice resentimente, acolo ai reusit.
Tu nu ai inteles pana acum, pentru ca nu ai avut de unde sa intelegi, cata forta exista in actul trairii daltuit cu slove de suflet incins de pasiuni. Dar iata, aproape fara a face constientizarea acestui lucru ai reusit. Nu crezi? Regaseste-te, Dumnezeu nu-ti apartine, este al tuturor.
Intoarce-te in tine si vezi pe care fila a vietii tale esti cu adevarat. Numai asa vei putea invinge. Numai asa vei putea atinge sublimul existentei tale.





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!