agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3023 .



Știri liberale totale
presa [ ]
– interzis minorelor cu sens femenin – Colecţia: Culture Pub

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [adrian_nairda ]

2010-01-27  |     | 



Până azi, de dimineață, numai liniște și gheață, prin Bruxelles plutind ceață, cum e la noi pe miriște; numai că veniră, frate, alde aste... Trei Grații, ș-apăi tăti șeli Ielii, Adina și cu Renate, văleu, văleu bade! și Norica, văleu, văleu.
Văleu badiiiii, tăti Ieli-s liberali.

văleleu, văleu,
văleleuuuuuuuuuuuu,
văleu, vău!

ȘTIRE (a nu se confunda cu “știr”: plantă; plural – știruri!)
În această dimineață Parlamentul European Roșia Montană Gold Corporation împreună cu europarlamentarul liberal Adina Vălean organizează o pseudo-dezbatere despre “sustainable and responsible mining”.

Reclamă
între ele, la secundă,
liberalele se zbat,
pentru ceea ce dezbat...
Yale!

ȘTIR (plantă multiplicativă)
Într-o “postură” de Facebook, europarlamentara liberală Renate Weber își acuză colega de partid și de Parlament European, nu că a organizat o dezbatere despre proiectul Roșia Montană împreună cu firma canadiană care ar urma să exploateze zăcământul, RM Gold Corporation, la care nu a fost invitat niciun opozant al ideii: Pentru că nici un oponent al proiectului minier Roșia Montană nu a fost invitat – nici măcar europarlamentarii români despre care se știe că au o poziție clară împotriva proiectului nu au primit invitație! “Nu știu de ce, poate aflu astăzi”, scrie Weber.

ȘTIRE (așa cum am spus mai sus – n.n !)
REALITATEA CONTRACTATÃ de Weber în Facebook confirmă cele postate: „E adevărat, nu am reușit să iau cuvântul, doamna Vălean a închis discuțiile cu 20 de minute mai devreme decât era prevăzut în program”.

Reclamă...

ȘTIR (face reting!)
Europarlamentara liberală s-a dus la dezbatere, unde ar fi avut parte de o altă surpriză: nu a fost lăsată să vorbească. „Deși solicitasem foarte politicos dnei Vălean să iau cuvânt (inclusiv printr-un bilețel pe care i l-am trimis pe la începutul dezbaterii, în care promiteam să mă încadrez în 3 minute) și deși mai erau 20 de minute din timpul oficial alocat evenimentului, dna Vălean a închis pur și simplu seminarul și nu a permis luări de cuvânt”.

ȘTIRE
Adina Vălean și lidera grupului PNL, Norica Nicolai, nu au putut fi deocamdate (“deocamdate” este un termen "de specialitată" din presă – n. n.!) contactate. Adina Vălean și Renate Weber au fost alese în vara anului trecut pe listele PNL pentru Parlamentul European. Pe listele PNL vehiculate inițial de presă, Weber era pe locul 1, urmată de Vălean, numai că după câștigarea președinției PNL de către Crin Antonescu între cele două s-a făcut rocada.

Rec...
Ne cerem scuze pentru între...pere!

ȘTIRE DE ULTIMÃ ORÃ ȘI DE MAXIMÃ IMPORTANÞÃ
Remus Cernea cere socoteala lui Crin Antonescu:
Partidul Verde, condus de fostul prezidențiabil Remus Cernea, „solicită Partidului Național Liberal și președintelui acestuia, dl. Crin Antonescu, să declare public dacă firma Roșia Montana Gold Corporation sau alte firme “interesante” (s.n.!) în demararea exploatării miniere pe bază de cianuri la Roșia Montana au sprijinit, și în ce cuantum, campaniile electorale ale PNL la alegerile prezidențiale și europarlamentare din 2009 și parlamentare din 2008.” Partidul Verde se opune proiectului de la Roșia.

*
off topic de mânieri eu personal sunt așa de interesat, pentru că sunt foarte interesat de proiectele verzi de pe toți pereții!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!