agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3644 .



Arcada, numărul 9
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Petre_Andrei ]

2008-01-20  |     | 



Photobucket


Odată cu numărul 9, revista ARCAD@ intră într-un alt stadiu al existenței sale. De acum vă veți putea bucura în fiecare lună de ARCAD@, singura revistă din România care știe să vă ofere cu adevărat entertainment cultural. Plănuim în cel mai scurt timp să apărem și în format clasic, așa că așteptați-vă la numeroase suprize în lunile ce urmează...
Vă vom oferi cultura noului mileniu, îmbinarea dintre arte, mozaicul pe care îl iubim cu toții și care ne marchează în fiecare zi viețile. Descoperiți interviuri inedite, descoperiți-vă scriitorii preferați în situații neașteptate. Simțiți-vă bine și bucurați-vă de noua cultură...

“Editorial – Literatura ca Marketing și Coca Cola

Revista ARCAD@, cea mai bună revistă de entertainment cultural din România, vine de astăzi într-o altă formulă. Am încercat să ne apropiem de cititori, să le oferim distracție la cel mai înalt nivel.
Literatura mileniului III înseamnă în primul rând marketing, pentru că publicul modern știe exact ceea ce își dorește și nu se teme de alegeri. Creatorii care vor să rămână în atenția publicului trebuie să țină cont de dorințele oamenilor, fără a încerca să filtreze totul printr-o “supra-rațiune”. Conceptele nu înseamnă nimic în lipsa practicii, la fel cum o mâncare bună nu are savoare în absența unui pahar rece de Coca Cola.
Lumea viitorului aparține unei societăți de tip mozaic, o societate formată din numeroase elemente, aparent divergente. Dacă vrem să ajungem la publicul nostru, trebuie să împletim literatura cu filmul, muzica cu spectacolul grandios. Nu vom reuși să ne impunem în absența strălucirii, pentru că oamenii aleg esențialmente subiectiv. Ce valoare au conceptele, atunci când descoperi sentimentul, ce valoare au teoriile atunci când descoperi iubirea?
Creatorii mileniului III trebuie să fie entertainerii, pentru că doar aceștia sunt capabili să le ofere publicului produse, realizate profesionist. Existând pe o piață aflată într-o mișcare continuă, creatorul modern are nevoie de public pentru a putea să supraviețuiască. Nu creăm pentru noi înșine, pentru că nu putem să existăm în absența celorlalți.
Este timpul să renunțăm la iluzii, este timpul să devenim competitivi. Scuzele nu au ce căuta aici, pentru că scuzele nu ne vor salva. Construim de prea mult timp filosofii pentru a ne justifica eșecurile, ne plângem prea mult de milă, plecăm de prea mult timp la drum cu prejudecăți. Este timpul să pășim cu dreptul în mileniul III, este timpul să renunțăm la iluzii. Fie că ne convine, fie că nu, pământul merge mai departe, iar omul modern nu citește pentru a descoperi fraze geniale sau pentru a se pierde în hățișul conceptelor literare. Nu, omul modern citește pentru a se simți bine, pentru a se relaxa.
ARCAD@ este prima revistă de entertainment cultural din România, prima publicație care se ridică la standarde occidentale. Veniți împreună cu noi, aventura ne așteaptă. Pentru voi scriem, pentru cei care doresc să se simtă bine în fiecare moment și să își trăiască viața la intensitate maximă!
Trăiește-ți viața, citește ARCAD@! Nu este greu. Trebuie doar să citești, să savurezi și să te răcorești cu o doză mare de entertainment. Altfel spus, învață și tu să îți fie sete, sete de viață!

Petre Fluerașu”

În numărul 9 semnează, în ordinea paginilor: Petre Fluerașu, Adrian Diniș, Elena Toma, Ligia Pârvulescu, Georgiana Jitaru, Andreea Croitor, Maria Tirenescu, Cătălina Melinte, Fabian Mușeat, Delia Sfechis, Anișoara Iordache, Mihaela Vasile, Nicoleta Petcu, Raluca Delia, Patricia-Viorica Belcin, Tole Daniel, Corneliu Traian Atanasiu, Adina Enăchescu, Camelia Tripon, Cezar Pricop, Isip Andre, Tudor Petcu, Costel Matei, Daniel Făt, Nicolae Cornescian, Alexandru Buruiană, Melania Cuc, Ligia Dima, Ionuț Caragea, Daniela Șontică, Daniel Lăcătuș, Cristina Bîndiu, Florin Bajenariu, Șerban Stănescu, Ioana Paler, Ramona Băsescu, Viorica Răduță, Ionuț Răduică, Mihail Vakulovski, Violeta Stika, Carla Motrogan, Adriana Ursulețu.

Dacă credeți că textele, desenele, schițele sau grafica dumneavoastră merită să apară în revista ARCAD@, procedura este foarte simplă. Lucrările se primesc ca atașament, în format Word respectiv jpg, pe adresele de e-mail [email protected], [email protected] sau [email protected]. Cei ce doresc să trimită lucrările prin poștă, o pot face pe adresa: Strada Turda, numărul 123, bloc 4, scara B, etaj 8, apartament 85, sector 1, București, cu mențiunea "Pentru revista ARCAD@" Lucrările vor fi analizate de membrii redacției care vă vor anunța decizia lor. În acest scop, vă rugăm să lăsați o modalitate prin care să vă putem contacta... Momentan, publicarea nu este remunerată. Drepturile de autor și responsabilitatea aparțin în exclusivitate autorilor.

Redacția, completată și extinsă, este garanția menținerii unui standard de calitate înalt. Le mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la apariția acestui număr și în primul rând cititorilor care ne primesc în inimile lor. Pentru voi existăm și vă promitem că nu vă vom dezamăgi niciodată. Doar în ARCAD@ puteți descoperi entertainment la nivel occidental.
Grație vouă, ARCAD@ a ajuns astăzi la mai mult de 25.000 de cititori în fiecare lună, devenind cea mai citită revistă culturală din România. Noi nu ne păcălim cititorii, pentru că noi știm că aceștia știu să aleagă!
Vă mulțumim și vă promitem că nu ne vom opri aici. Împreună, putem moderniza peisajul cultural românesc, împreună putem demonstra că viitorul înseamnă în primul rând entertainment...

Așteptăm orice material, propunere sau sugestie pe adresele deja cunoscute. ARCAD@ este o revistă deschisă. Poți schimba orice. Trebuie doar să ai curajul să o faci.

Vă urez lecturare plăcută. Și nu uitați, clipele dumneavoastră pot deveni mai frumoase.



Alege ARCAD@, alege să fii fericit.



www.revistaarcada.lx.ro


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!