agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3195 .



Comunicat de presă
articol [ Evenimente ]
Invitație pentru brașoveni și nu numai...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Decembrie ]

2005-11-24  |     | 



Image hosted by Photobucket.com


Vineri, 25 noiembrie, de la ora 13.00, la Galeria de Artă „Kron-Art” de pe str. Potăvarului nr. 18, sunteți invitați să participați la evenimentul prilejuit de lansarea în Brașov a cărții „Prințesa pasăre” de Florin ÞUPU (Iași). Prezentarea volumului va fi făcută de Gabriel Stan, directorul artistic al Galeriei „Kron-Art” și de scriitorul Adrian Munteanu.
În cadrul aceluiași eveniment, grupul vocal „Anatoly” din Brașov va prezenta CD-ul „Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur” și va susține un recital.

„Am o poftă nebună de scris, dar niciodată nu voi transpune această poftă în ipocrizia extremei lucrului foarte bine făcut, deoarece orice idee nobilă prezintă un dezavantaj egal sau mai mare decât valoarea ideii în sine. Poate sunt prea multe idei în mine. Dar sunt fericit, chiar păgubos de fericit și asta mi se trage din nimica. Pentru un scriitor de vocație, suferința e mai sugerativă ca motivație literară. Și iubirea necontrolată, care naște și ea un gen de suferință plăcută. Pe când la mine, adevărata nefericire e că sufăr de prea mult echilibru, iar iubirea profundă ce o am pentru alții depășește iluzia sau eventuala iubire periculoasă a unei femei care m-ar sfâșia prin dragostea ei: unde este?, n-am cunoscut-o pe aceea” – fragment din volumul „Prințesa pasăre” de Florin ÞUPU.


Notă: evenimentul este pregătit de colegul nostru de poezie: poetul Adrian Munteanu. Deasemeni contribuie și la prezentarea volumului.

Legatura celor doi, Florin Þupu și Adrian Munteanu a trecut din virtual într-o realitate concretă – lansarea de carte din 24 iunie, Sonete 1. Despre tot ce se va întâmpla la Brașov, sigur ne va spune chiar Adrian Munteanu.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!