agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4623 .



Scoala de Vara de Jurnalism
articol [ Evenimente ]
editia a II-a, Brasov

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [secunda ]

2007-05-22  |     | 



AONGTR și ATZ lansează între 13 și 19 august a.c., la Brașov, cea de a doua ediție a Școlii de vară de jurnalism pentru tinerii care privesc mass-media ca pe niște hobby-uri și/sau proiecte de viitor.

Ediția din acest an se adresează tuturor tinerilor cu vârsta între 17 și 25 de ani, de oriunde din România, elevi sau studenți, fără practică în jurnalism.

Organizatorii pregătesc un program care să cuprindă cursuri, dezbateri, vizite la sediile redacțiilor, jocuri de rol și lucru pe ateliere, respectiv pentru televiziune- prezentator emisiuni, pentru radio- redactor muzical și pentru ziar- redactor .

Contribuția pentru participare variază în funcție de solicitant după cum urmează: pentru cei cu domiciliul în Brașov suma de 30 lei iar pentru cei care sunt voluntari AONGTR& ATZ suma de 20 lei. Cei care sunt din alte localități nu plătesc nimic și dacă vor dori să li se asigure cazare și masă atunci, vor primi o oferta specială din partea organizatorilor.

Pentru înscrieri se trimite la adresa [email protected] formularul de aplicare completat și o fotografie. Respectivul formular, se poate solicita și la adresa de email menționată. Deadline-ul de înscriere este 31 iulie a.c.

In urma frecventării școlii de vară de jurnalism se obține experiență practică în mass-media, cunoștințe teoretice cu privire la jurnalism, experiența lucrului în echipă și diplomă de participare.

Se asigură suport de curs și materiale tehnice pentru realizarea activităților practice. Totodată vor fi invitați lectori atât din Brașov cât și din București.

Pentru că rezultatele primei ediții nu au întârziat să apară – unii lucrează acum în presă, alții și-au lărgit orizontul de cunoștințe, doi și-au găsit perechea visată- se speră ca și ediția din acest an, să aducă o șansă în plus tinerilor ce vor să facă parte, măcar pentru o săptămână, din a patra putere în stat.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!