agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 220 .



despre rezonanțe spirituale
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-03-29  |     | 



Inspirând lumina din jur,, încărcată cu iubire divină, solară, oamenii iau contact cu rezonanțele spirituale.
Ele asigură o relaxare profundă, asigură vitalitatea, îmbunătățesc sistemele energetice psihice și fizice, oamenii nu vor mai vedea jumătatea goală a paharului, vor fi recunoscători cu cât le-a oferit divinitatea.
Rezonanțele luminii spirituale asigură controlul minții, ordonează ideile, emoțiile, visurile, la modul cel mai elaborat, schimbă tiparul conștiinței, experiențele devin fenomene care răspund așteptărilor conforme cu nivelul de educație, de conștiință.
Meditația și rugăciunea produc cele mai înalte rezonanțe spirituale, îi conectează pe oameni cu Mama Natură, cu divinitatea, la modul cel mai armonios.
Omul este creația care își are originea în gândul lui Dumnezeu, oamenii care gândesc pozitiv, în viața lor se reflectă voința lui Dumnezeu, îi face conștienți de măreția și grandoarea iubirii Lui.
Legile Lui Dumnezeu guvernează umanitatea producând cele mai puternice rezonanțe spirituale.
Mintea umană poate fi privită ca un computer, în care sistemul de operare este gândul și viața ca un program soft, menită să servească inteligența divină.
Mulți oameni sunt prizonierii unor gânduri negative, a unor energii negre greu de controlat, cu rezonanțe grosiere.
Rezonanțele spirituale sunt manifestări ale câmpurilor biochimice din fizic și psihic, neliniștea emoțională distruge rezonanțele și generează afecțiuni în sistemele organice.
Ele extind obiectul concentrării, cresc calitatea vieții, pot genera mai multă fericire liniște și armonie, elimină sentimentul de vinovăție stocat în memoria celulară.
Rezonanțele spirituale ne acordează cu ființa noastră interioară, cu sinele suprem, ne ajută să identificăm prompt de unde apar gândurile negative și implicit problemele existențiale.
Este nevoie de disciplină și autocontrol, fenomene care nu se produc instantaneu fără o practică yoga, necesare pentru a putea stăpânii afluxul de gânduri de emoții.
Rezonanțele spirituale oferă posibilitatea ca omul să exploreze alte planuri și dimensiuni ale cunoașterii realității.
Tonul de spirit este generat cu preponderență de iubire, de liniște, de armonie, absolute rezonanțe interioare.
Starea de contemplare a cerului senin, puternic luminat, a naturii renăscute, cu păsări cântând sau în zbor înalt, cu arbori înfrunziți sau înfloriți, cu magia florală a grădinilor puternic înmiresmate, a lacului plin de nuferi, a izvoarelor murmurând un cântec de taină, absoarbe cele mai spectaculoase rezonanțe spirituale cu detalii perfecte, multiforme, omul simțind plenar că divinitatea răspunde așteptărilor sale.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!