agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 152 .



despre caracteristici fundamentale
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-05-31  |     | 



Fundamentalismul tipologiei umane este creat de caracteristici curate specifice unei regiuni formate tradițional în perpetuă modernizare . Temperamentul unui caracter ține de un echilibru perfect între inimă, minte , suflet și spirit - 4 dimensiuni a căror cooperare și extindere în extreme de vertical și orizontal rezultă semnificativ CRUCEA individuală micro, care respectă simbolismul Crucii Universale Divine.
Cu fiecare gând care respectă adevărul, lumina, cu fiecare faptă bună omul se înalță, se sfințește, devine înger de lumină.
Convertibilitatea calităților psihoenergetice în procesul de evoluție se petrece constant. Inteligența se dezvoltă exponențial de la generație la generație.
Relațiile umanității se sudează în sistemul cultural, biologic, economic, financiar. progresul se mulează pe voințele majoritare. Este bine de știut de fiecare națiune în parte că presiunile generează deseori opresiuni, că tensiunile generează colapsuri. Pe termen lung spre infinit nimeni nu va face excepție de experimentare a globalizării a universalității, cea ce sperie azi mâine se poate demonstra vital, cea ce fascinează azi mâine se poate demonstra banal.
Oricum am privi individual sau colectiv, micro sau macro nici o energie nu poate dăinui singură, nu poate fi izolată, întregul terestru este supus permanent conversiilor energetice.
Absolut tot ce există pe planetă trebuie să existe, energiile mai puțin dorite de om sunt folosite de alt regn, de alte specii,
Calitatea primordială a omului este înțelepciunea, mult superioară inteligenței, întrucât toate regnurile dețin inteligență. Rezonanțele comune între specii rezultă o planetă cu un climat absolut. Paradisul terestru este o realitate și nu o fantasmagorie, omul are datoria să se ridice mai presus de alte regnuri, are datoria de a se depăși pentru că este dotat cu mecanisme să facă salturi în evoluție. Dincolo de modificările biologice se petrec metamorfozele sufletești și spirituale, înțelegerea fenomenului pare incomodă, nedorită dar trebuie știut că face parte din experimentul divin astfel elementele implicate nu se pot sustrage si nicidecum împotrivi .
IUBIREA PLUTEȘTE ÎN AER- o dată cu ea toate energiile sunt ridicate pe curenți energetici, iluminici imposibil de stăvilit ori de a fi ținuți captivi într-o locație.
Demitizarea unor caracteristici fundamentale s-a petrecut antropologic urmare disparițiilor unor specii, în realitate ele nu au dispărut- s-au metamorfozat, s-au modificat în toate structurile împlinind efectele unui proces de evoluție.
Am enunțat pentru dezbatere tematică fenomenul de altoire dintre un măr pădureț și unul domestic, procesul continuă amplu și la rasele umane..
Preocupările rasiste într-un sistem de gândire nu sunt întâmplătoare, generează un proces de rafinare gnozică, incriminarea unor elemente în chimia biologică determină prototipuri noi de adn . În chimia gnozică determină prototipuri de cromozomi, cel mai genial om nu are azi mai mult de cinci cromozomi, totuși realmente ne fascinează cucerindu-ne definitiv cu operele sale, cu realizările din carieră., Imaginați-vă ce ar însemna un OM cu 7 până la 10 cromozomi în etapa următoare, toate minunile pe care omenirea le-a visat sunt în toiurile experimentărilor sunt în deplinătatea experimentelor în fiecare individ.
Nu se poate atinge genialitatea de către o ființă care este agresată de reziduuri energetice- subenergii- numite zoomorfisme. Agitația unei mase de oameni compozit culturalizată este generată de sentimentalismul de forță, se dezvoltă constant școala conduitelor morale.
Omenirea a făcut salturi considerabile în evoluție conform voinței lui Dumnezeu, însuși Dumnezeu evoluează, experimentându-se în oameni fizic și metafizic, multiform.
Școala supremă într-o societate este cea a credințelor structurate în religie fenomen al creștinismului și iluminismului renascentist.
Școlarizarea splendorilor prin polenizare rezultă lumea minunată în care trăim ca o colosală familie de albine, trântorii dacă nu sunt pe post de pază și de apărare a familiei sunt efectiv alungați.
O caracteristică fundamentală a omului a fost inițial curiozitatea- astăzi este constituită într-o uzină neurochimică de discernământ superior, cu interese sofisticate complexe.. Omul superior își rotește privirile precum soarele în jurul planetei și răspândește înțelepciune multidirecțional.
Caracteristica fundamentală în viitor va fi sacră în toate sistemele procesului psihologic sănătos- în proiect ILUMINIST RENASCENTIST, cel mai înalt nivel de evoluție de până acum.
Dumnezeu locuiește o ființă prin demonstrații si experimente argumentate științific transparent și nu fabulativ.
Omul în care se manifestă Dumnezeu răspândește lumină, iubire, se pune eminamente în slujba societății naționale și mondiale, are rezultate excepționale, fenomenale pe toate planurile existențiale.







.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!