agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 33 .



Despre lumea fizică și metafizică
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-06-06  |     | 



În lumea fizică în ultimele decenii în țările mai dezvoltate s-au făcut revoluții, economice, sociale , culturale, lumea civilizată a decis că este nevoie de o transformare radicală a vieții, a conștiințelor, a sufletelor a spiritelor.
Multe popoare s-au unit într-un deziderat suprem acela de a crea o nouă orânduire- idealistă, iluministă.
Artele și culturile s-au amestecat într-atât de mult încât, prin simbioză au apărut noi principii de viață, noi sisteme de valori, noi proiecte de evoluție, a apărut o nouă generație de gânditori, de creatori, au apărut în domeniul științei noi descoperiri tehnologice, noi proiecte de dezvoltare a societăților.
în lumea fizică doar cei treji spiritual pot ține pasul cu noile tendințe ale evoluției, oamenii care se află pe un nivel inferior de evoluție nu pot asimila noile învățături iluministe, nu pot asimila nici măcar învățăturile prezente în toate religiile.
În lumea metafizică, în astral, sufletele dar și spiritele așteaptă de la Dumnezeu acordul de a reveni pe pământ, singurul loc în universul solar unde evoluția este posibilă până la cele mai înalte culmi de iluminare, de îndumnezeire.
În lumea metafizică aici pe pământ, sunt suflete care bântuie prin locuri întunecate așteptând de la cei vii ajutorul, lumina care să îi călăuzească în astral , nu și-au găsit liniștea și odihna la locul de veci, Bunul Dumnezeu, Marele Creator nu le permite să ia locul nici în animale, ar pune în pericol planurile divinității, ar genera dispariția multor specii , totuși în multe cazuri se pot strecura în trupul celor care sunt lipsiți de apărare prin lipsa de credință, a celor sălbăticiți.
Iisus Hristos a exorcizat oameni cât a trăit pe pământ, duhurile demonice care le-a scos din ei au vrut să se întrupeze în porci și oi, dar porcii au preferat să se arunce în valuri mari, să moară, iar oile au preferat să se arunce de pe munte în prăpastie. Atât de sălbatice, de înfiorătoare sunt duhurile demonice, încât pun în pericol existența oamenilor pe pământ.
Duhurile demonice au mai multe denumiri, strigoi, moroi, stafii, vampiri, vârcolaci, draci, stau mult în apropierea oamenilor pentru că unele chiar vor să învețe lecțiile de evoluție, vor să primească iertarea ,mântuirea de la Isus Hristos prezent în conștiința multor oameni.
În concluzie și lumea fizică și cea metafizică sunt în căutare de lumină, de iertare, de iubire, de fericire.
Nicăieri în alt loc în univers nu există condiții de evoluție, ca cele de pe pământ, așadar să prețuim viața, ca pe un dar suprem oferit de divinitate, pentru a ne bucura de toate descoperirile și realizările în dimensiunea umanității, a cunoașterii lumii, și a lui Dumnezeu, Tatăl Ceresc, Marele Creator.
Într-o altă concluzie, ar fi benefic, semnificativ, chiar ideal, ca oamenii din lumea fizică să facă revoluții și în interiorul sinelui nu doar în exterior, să facă noi schimbări în interiorul conștiinței, pentru a nu avea mari remușcări, indezirabile, insuportabile în lumea metafizică, pentru faptul că nu au urcat la un nivel superior de evoluție în timpul vieții



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!