agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 86 .



Despre călătoriile sufletului
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-06-22  |     | 



Sufletul este un corp de Lumină, PSI- PLASMĂ DIN SISTEMUL INFINIT, noapte de noapte dar și pe timp de zi, părăsește corpul fizic și călătorește să adune din minunile create de Dumnezeu Tatăl Ceresc.
Sufletul are energie electromagnetică, pe care o folosește să atragă precum un magnet numai energiile pozitive.
Călătorește în astral pentru a prelua noile programe de evoluție, influența lui asupra sistemului de gândire să fie întru totul pozitivă, benefică.
Sufletul călătorește la sursa primordială pentru a se încărca energetic pozitiv, cu energii creatoare, înnoitoare.
Sufletul călătorește la arborele vieții, să se întâlnească cu părinții ancestrali, să se întâlnească cu strămoșii, pentru ai asigura că eforturile lor nu au fost în zadar, că evoluează conform voinței divine, conform așteptărilor lor.
Sufletul studiază în biblioteca universului cunoașterii pentru ca are în permanentă nevoie să asimileze principii și sisteme de valori care se modifică, se înnoiesc se îmbunătățesc de la o etapă la alta.
Creierul ascultă comenzile sufletului, le transformă în idei creatoare inovatoare, înnoitoare.
Sufletul respinge întotdeauna răutățile, întunecimile, sălbăticiile, vitregiile lumii și ale vieții, pentru că acestea sunt demonice, sunt lucruri necurate, pentru că nu vrea să aibă o decădere, o involuție.
Conștiința – Eul superior al omului, se lasă influențat de suflet, dimensiunea cunoașterii lui este plină de înțelepciune de valori ale universului și ale spiritualității umane.
Dar trebuie să fie știut faptul că sufletul părăsește definitiv pe omul care s-a lăsat pradă demonismului, întunericului infernal, haosului cognitiv.
Sufletul călătorește să se întâlnească cu sufletele prietene, și prieteni, pentru schimbul de idei, pentru împărtășirea rezultatelor frumoase de evoluție, pentru susținere, dar și pentru consolare și pentru iertare la nevoie, sufletele iubesc comunicarea, interacțiunile, sufletele comunică telepatic și transcendental, transpersonal și transtemporal.
Sufletul deseori călătorește cu sufletul pereche pentru a retrăi poveștile și visele de iubire, de încredere, de pace și armonie în cuplu, situații care i-au ajutat să se dezvolte, să se rafineze, să se autodepășească.
Sufletul este conectat cu universul cu divinitatea , legat cu niște cordoane de argint de ele, comunică cu ele, nici o călătorie să nu fie haotică, zadarnică se subordonează legilor lor.
Sufletul omului civilizat evoluat nu are moarte, precum spiritul revine pe pământ la o nouă viață, pentru că planurile evoluției sunt infinite.
În astral sufletele stagnează, motiv pentru care îi cer lui Dumnezeu Tatăl o nouă viață, se întrupează în oamenii ale căror principii psihice corespund cu ale lor, care corespund voinței divine.
Psihicul ordonează, organizează concepțiile de viață ale omului influențat de suflet și spirit.
Pentru suflet ca pentru spirit nici on proiect nu este imposibil de rezolvat, își pune amprenta pe toate lucrările și creațiile omului, îl ajută să aibă performanțe și succes, îl ajută în toate demersurile existențiale.
Omul care nu are suflet și spirit este sortit infernului, demonilor, în viața viitoare nici măcar într-o viețuitoare sălbatică din junglă nu se poate întrupa.
Așadar să ne ascultăm sufletul , să îl iubim, să îi purtăm recunoștință pentru toate eforturile pe care le depune pentru ca să evoluam frumos, fenomenal conform voinței divine.
Sufletul ca spiritul are puterea să îl transforme pe om într-o ființă de lumină, asemeni arhanghelilor și heruvimilor.
Religia sufletului în timpurile noi este renascentist iluministă, sufletul nu se dă la o parte de la misiunea care i-a fost dată, și care de cele mai multe ori este grea, anevoioasă și care necesită în volum mare de energie și cunoaștere.
Să-i fim recunoscători divinității pentru că ne-a dăruit suflet și spirit pentru ca evoluția noastră că nu cunoască obstacole, de netrecut, primejdii și decădere.








.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!