agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3279 .



Tarfa parlamentarilor
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Bodoganel ]

2003-02-28  |     | 



ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET. LUATI-L CA ATARE!


Toată lumea știe că politica e o mare curvă. Și prin urmare politicienii, adică cei ce-și folosesc limba și energia pentru a-și satisface setea de politică, sunt curvari, nesătui și libidinoși.
Curvarii, în plăcerile și desfătările lor, au ajuns dependenți de politică încât le este imposibil să o abandoneze, chiar dacă unii mai în vârstă sunt impotenți și sterili, nemaiputând satisface capriciile acestei târfe ordinare. Acești impotenți se mulțumesc doar să fie în preajma ei, să o atingă extaziați în zonele erogene, să-i lingă sânii din care curge lapte și miere, bani și vile, pentru a-și satisface așa cum pot ei poftele animalice.
Curvarii din zilele noastre au părăsit-o și au uitat-o pe doamna Reformă, care, scârbită de perversitatea unora, s-a retras din activitate și acum zace undeva sedusă și abandonată, în vreun bordel politic, cerând azil. La fel s-a întâmplat și cu domnul Privatizare care, bătrân, bolnav și învins, zace în jungla sălbatică a economiei de piață așteptându-și obștescul sfârșit.
În schimb, târfa parlamentarilor tot crește, se face mai frumoasă, sucește mințile pretendenților la sânul ei, și chiar dacă e pasată și vândută de la unul la altul de zeci sau de sute de ori pe zi ea e fericită că are succes la bărbați și că-i poate satisface pe toți libidinoșii, pe toți lingăii, pe toți perverșii, pe toți impotenții, pe toți boșorogii, pe toți burtoșii parlamentului și geme satisfăcută că i se oferă plăcere și dă la rândul ei plăcere.
Totuși eu i-aș sfătui pe parlamentarii care nu se mai satură de politică și de formele ei ațâțătoare de patimi și de pofte aprinse să folosească prezervative atunci când nu mai rezistă tentației pornirilor animalice. Numai folosind prezervative, politicienii aflați în parlament s-ar putea proteja de diversele boli molipsitoare pe care le are această târfă.
Este cunoscut faptul că de la revoluție încoace politica a fost mai tot timpul bolnavă, fiind consultată de diverși ginecologi din Europa și America, ginecologi care și-au exprimat neputința de a o însănătoși, căci politica românească mai are încă de suferit de pe urma proxeneților care au tot exploatat-o, au tot supus-o la diverse practici sexuale aberante și au tot vândut-o nenumăratelor partide care au trecut prin patul ei de-a lungul timpului.
Ar fi păcat și rușinos pentru politicianul însetat de plăcerile pe care i le oferă această curvă să se îmbolnăvească grav și să fie nevoit să facă un tratament de lungă durată în spitalele românești prost întreținute și cu aparatură învechită. Datorită condițiilor precare existente în spitalele din România ar putea să fie definitiv doborât de boală și nu aș dori să fim nevoiți, noi, poporul de rând, să plătim din banii noștri funeraliile bietului nenorocit care și-a pierdut viața sufocat de sânul prea siliconat al acestei târfe.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!