agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6749 .



Omonime înșirate… (2)
personale [ ]
(teme de-actualitate) Colecţia: Texte umoristice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [rodean ]

2009-07-27  |     | 



- În vechiul „regim” eram obligați cu toții, câteodată, să ținem puțin „regim”, dar acum, foarte mulți oameni sunt culeși de pe stradă în stare gravă de subnutriție și sunt internați, în „regim” de urgență, în spitale.
- În ultima vreme, am observat că o televiziune tot „aduce” pe post câte o nouă angajată, care „aduce” la trăsături, la machiaj și la păr cu o altă prezentatoare, de mare succes; probabil că este încă o încercare de a „aduce” avantaje la audiență, în competiția cu celelalte posturi.
- Din nefericire, în foarte multe cazuri, noi ne arătăm „afecțiunea” față de cel bolnav, numai după ce „afecțiunea” s-a agravat în așa măsură, încât este prea târziu.
- Prin anii ’70 și la începutul anilor ’80, puteam urmări la Televiziunea Română, multe emisiuni de divertisment foarte bune (renumitele „magazine”), dar din păcate „magazine” din care să ne cumpărăm televizoare erau puține; acum, situația este exact pe dos.
- Unii artiști, mai ales din rândul boemilor, cred că dacă „inspiră” fumul cafenelelor, acest lucru îi „inspiră”.
- Săracii oameni care locuiesc în blocurile cu „bulină”! La cel mai mic seism, aceste construcții sunt în pericol de prăbușire! Sunt atât de stresați, încât nu rezistă fără să ia, din când în când, câte o „bulină”.
- Întrebări pentru un „căpșunar” întors din Spania: „Cu „cât” ți-a crescut nivelul de trai de când ai plecat? „Cât” era ziua de lungă munceai acolo? „Cât” arată acum contul tău? Ai stat în străinătate „cât” ceilalți? Ai împărțit suma în euro la leul românesc și ai aflat un „cât”? „Cât” ai câștigat în lei?” Și răspuns: „Cât” de „cât”.

Va urma!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!