agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1646 .



O noua viziune
personale [ ]
Catre citiitor

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Mihnealy ]

2016-02-09  |     | 



Te ai întrebat ce înseamnă să obții tot ceea ce îți dorești?
Atâta timp cât nu îi rănești pe cei din jur poți visa la orice. Te poți gândi și chiar aspira. Să lupți căci gândurile pozitive atrage succesul de partea ta. Dorința ta cea mai ascunsă, aceea dorință după care tânjești și cel mai intim gând ți se vor îndeplini curând. Þine doar de tine care citești acum aceste rânduri! Da corect trebuie să lupți și să îți dorești cu adevărat!
Probabil crezi că te manipulez că aceste rânduri că sunt o spălare de creier....Dar nu e așa! Poți fi convins și sigur și să ai încredere în propiile tale gânduri. Cititorule drag citește cu atenție! Nimeni nu te învața mai bine decât o poți face tu însuți prin autoeducare. Eu te voi îndruma!
Ai încredere în inima ta, ascultă, gândește și meditează!
Poți obține ce dorești dacă îți propui cu adevărat și lupți!
Orice schimbare a lumii și a celor din jur vine cu o schimbare, adică cu schimbarea ta! Chiar dacă mă mai repet e necesar și trebuie să te schimbi tu însuți ca să îi poți schimba pe cei din jur! Cu toții visăm la o lume mai bună, mai diferită cu câștig pentru toți. Te ajut pe tine, ca la rându-ți, să ajuți mai departe. Poate ți se par ridicole aceste rânduri, poate nu! ADEVARUL e la mijloc! Calea, cheia spre dorință care ține de voiință se află la tine! Nu renunța la visele tale! Nu lăsa obstacolele să te doboare! Perseverența, răbdarea și dorința sălbatică, voința cu orice preț să obți acel ceva! Cât nu afectează pe cei din jurul tău e normal, firesc și OK! Nu te da înapoi, nu ezita!
Când semne primești, nu le ignora! Răspunde nu se știe niciodată de oportunitățiile pe care le poți avea! Vei beneficia de bucurii și surprize neașteptate!
Îți dorești cu jind ceva? Atunci să nu ți pară rău, acesta este momentul tău! Poate ca visul tău cel mai intim de care nu știe nimeni, de care nici nu trebuie să știe ci doar tu! Se va împlini! DA! EXACT! Ai văzut bine, cum citești, îmi place că gândești optimist!Citește mereu nu te opri din învățarea continuă! Autoeeducarea e un proces de perfecționare continua! Mereu înveți ceva nou! Izvorul este nesecat! Niciodata informațiile pe care le înveți, le citești și le pui în practică nu se vor epuiza!Te invit să învățăm împreună! Să pășim întro lume a cunoașterii, unde tainele și misterele și enigmele vieții pot fi descoperite sau nu doar de tine depinde! Încearcă, îndrăznește și nu îți va părea rău!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!