agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2525 .



Scrisul 6,7. Gândurile 6
personale [ ]
{Ganduri reflexive}

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [rockyr ]

2017-03-01  |     | 



Când scriu, aripile legate de coerciții, dogme, inhibiții, prejudecăți, frustrări și refulări, se eliberează și cresc progresiv până ating transcendentul, ce picură substanță esoterică pe aripi.
Când aripile descresc și se întorc la mine, îmi oferă esotericul, pe care-l explorez și descopăr mistere prodigioase, care dau o altă explicație realității.
Scriu, și privirea pătrunde în minte, căutând gândurile elocvente, erudite și elevate, care manifestă preeminență față de celelalte gânduri, le extrage și le imprimă pe pagină subtitrate în cuvinte.
Numai așa poezia are valoare indusă de preeminență, iar pe celelalte gânduri le pun să facă curățenie în laboratorul minții, în care se experimentează o altfel de viață, ce ține cont de supranatural, mistic și metafizică.
Aud cum sforăie gândurile delăsătoare, în timp ce scriu. Mi-am transmigrat gândurile specializate în esoteric, exoteric, metafizică și dialectică, în transcendent, acestea au pătruns în imanențele misterelor și le-au cunoscut esențele.
Nu s-au mai întors în mintea mea, pentru a nu-mi divulga misterele, am aprins candelabrul în camera minții în care dormeau gândurile delăsătoare, și am făcut din ele articulații rotitoare la mecanismul vieții.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!