agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 161 .



Laura (partea a 3-a)
personale [ ]
Scrisori de inimă

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-08-27  |     | 



Transmiteţi acest mesaj cântăreţei Laura Bretan.
Sighişoara îmi aminteşte de frumoasele cetăţi medievale. Ce faci acolo, cu ce te joci, ce surprize pregăteşti?
Îţi urez o plimbare frumoasă, ca în basme. Pe curînd.

Transmiteţi acest mesaj cîntăreţei Laura Bretan.
Dragă Laura, noi doi iubim cărţile, cititul.
Iată ce îţi propun.
Cumpără sau închiriază o casă oriunde vrei, în România şi fă în acea casă un magazin de cărţi noi şi un anticariat.
Eu voi veni în acea casă şi voi lucra cu tine acolo la cărţi, să te ajut să alegi, să afli cărţile bune pentru ca tu să le vinzi în magazinul de cărţi, anticariat. Adică voi lucra pentru tine la cărţi fără salariu.
Dar neapărat te rog să nu iei casă în munţi, între urşi sau în cartiere de golani, ţigani, sau pe o stradă aglomerată, cu multe maşini, zgomot de maşini, gălăgie, poluare.
Casa poate fi şi în Transilvania sau unde vrei.
Îţi recomand o casă liniştită, aflată pe o stradă liniştită, departe de străzile principale aglomerate, într-un sat liniştit de la periferia unui oraş, lipit de acel oraş. Dacă nu vrei aşa, atunci ia o casă în ce oraş vrei. Îţi recomand un oraş care nu e poluat, plin de fum, precum Galaţiul cel poluat de furnale, fum.
Deasemeni te rog să nu iei casă în capitalele de judeţ şi Bucureşti.
Îţi recomand să iei o casă de lemn fără etaj, cu grădină mare cu verdeaţă, cu o sală mare pentru magazinul de cărţi.
Casele de piatră, beton, rocă şi altele asemenea sau cu etaj se prăbuşesc uşor la cutremur, nu sunt bune.
Dacă poţi şi vrei, dă-mi o cameră să locuiesc în această casă a ta, cu tine, numai dacă vrei.
Dar dacă nu găseşti o casă cum ţi-am cerut o poţi construi tu.
Poate că aşa, locuind amîndoi în casa ta, lucrînd amîndoi la cărţi vom învinge dificultatea mea de a vorbi cu tine, de a ne întîlni, căci locuind împreună ne împrietenim.
Ca să îţi spun un secret, ăsta e visul meu cel mare, să fim amîndoi cărturari, locuind împreună, sper să îţi placă ideea.
Dacă eşti de acord să locuim împreună, să lucrăm amîndoi la magazinul de cărţi, spune-mi asta cu propoziţii clare, mesaj clar, ca să înţeleg clar, în următoarele tale postări pe pagina ta principală de facebook.
Laura, aşa simt eu că ne putem împrieteni, locuind amîndoi la magazinul tău de cărţi, aşa sunt eu.
Dar ca să lucrăm în linişte la cărţi, te rog Laura să iei la magazinul de cărţi, anticariat o vînzătoare de cărţi cu care voi fi şi eu de acord, poate fi şi o bătrînă liniştită, drăgălaşă, dar să nu fie vreo femeie deranjantă, nesuferită.
Să ştii Laura că voi fi foarte dezamăgit dacă refuzi această ofertă a mea să lucrăm la magazinul tău de cărţi, ţin, mult la ea, e visul meu.
Gîndeşte-te bine la ea, serios, atent.
Îţi urez toate cele ideale, pace, sănătate, bucurie, pe curînd.
Transmiteţi acest mesaj cântăreţei Laura Bretan.
Laura, te-am văzut în instagramstories într-un videoclip, cîntînd undeva, parcă la o nuntă într-un restaurant. Asta e o speranţă pentru noi, ce facem acum?
Hai să continuăm, dacă te gîndești la o căsătorie, dacă vrei să locuim împreună în România, în aceeași casă, cum ți-am propus în ultimul meu mesaj, hai să discutăm cum facem asta, spune-mi ceva despre asta în următoarea ta postare pe facebook. De ce taci, spune-mi ceva în postarea ta pe facebook, să înțeleg ce vrei să facem acum. Nu înțeleg tăcerea ta, nu știu ce vrei acum, dar îți urez petrecere frumoasă și toate cele bune.
Chiar te gîndești să ne mutăm împreună în aceeași casă, să facem magazinul de cărți, cum ți-am propus?
Spune ceva și rezolvăm orice lucru bun pe care îl vrei, imediat.
Unde ești Laura?
Plantele medicinale și alimentele vegetale care conțin zeaxantina, luteina, vitamina A și afinele pot vindeca boala ta de ochi, Laura că porți ochelari. Deci iată ce plante medicinale și alimente trebuie să mănînci, să iei ca să te vindeci, împreună cu afine.
Zeaxantina in concentratii mari se regaseste in urmatoarele alimente:

• Varza Kale

• Patrunjel

• Portocale

• Piersici

• Dovleac

• Morcov
Legumele cu frunze verzi precum varza Kale contin zeaxantina in concentratii mai mari.
Alimentele care contin o concentratie mare de luteina sunt:

• Varza Kale

• Spanacul

• Broccoli

• Varza de Bruxelles

• Fasolea verde

• Portocalele

• Papaya

• Mango

• Prunele

• Perele

• Capsunele

• Avocado

• Petalele de galbenele

Vitamina A se află în morcovi și spanac, broccoli, pepene, caise, cartofi.
Poți face macerat, ceai din petale de gălbenele.

Dragă Laura, ce anume greșesc eu de refuzi să vorbești direct cu mine, pe chat sau prin facebook, messenger sau prin postările tale pe facebook sau prin telefon sau altfel. Spune-mi ce greșesc, și dacă greșesc ceva voi îndrepta greșeala, ca să putem vorbi direct amîndoi.
Te rog să nu pleci din România după concertul tău de la Oradea și fă intrarea liberă, fără bilete la concertele tale, să pot intra ușor, chiar dacă nu mai sunt bilete de vînzare. Dacă accepți să vorbești direct cu mine în mesajele tale de pe facebook putem lămuri multe lucruri pe care nu le înțelegem între noi doi și putem elimina multe probleme dintre noi doi, și rezolvăm și problema asta că nu reușim să ne întîlnim față în față, să vorbim direct. Sunt uneori lucruri pe care nu le înțeleg în ce îmi spui în mesajele tale din postările tale pe facebook, pentru că vorbești foarte scurt, uneori neclar și nu pot fi sigur mereu la ce anume te referi, ce ai vrut să îmi spui.
Dar deseori mesajul tău pare clar și atunci înțeleg ce spui, sunt aproape sigur că înțeleg. Nu ai scris numele meu Edison în postările tale, asta ne împiedică să vorbim direct. E chiar atît de important să nu scrii numele meu, să nu îl pronunți în mesajele tale, să nu îmi scrii mai mult de două propoziții în mesajele tale?
Cum putem noi doi rezolva problema asta atît de dificilă a reîntîlnirii noastre, dacă nu discuți mai mult de 2 propoziții cu mine, și nu îmi pronunți numele? Cum să îndrept greșeala mea pentru care tu refuzi să vorbești mai mult, mai clar cu mine dacă tu nu îmi spui clar, direct care e greșeala mea, pronunțînd și numele meu în mesajul tău, ca să fiu sigur că mi te adresezi mie.
Deci spune-mi tu ceva ce ne poate ajuta să ieșim din situația asta.
Ce vrei să vorbim noi doi despre căsătoria noastră, vrei să ne căsătorim acum? Spune da, spune-mi că te măriți cu mine acum și în maxim 48 de ore sunt la tine, oriunde ai fi în România.
Ai spus cumva deja da, că accepți să te măriți cu mine, și nu am înțeles eu bine? De ce taci?
Pot spera la o șansă să ne căsătorim, Laura, acum?
Eu îți spun sincer că nu știu sigur ce vrei acum despre căsătoria noastră, dar bănuiesc că ai spune da dacă te-aș cere de soție acum. Așa simt, bănuiesc, dar poate nu am înțeles bine. Deci ce facem acum, spune-mi ce vrei tu despre căsătoria noastră, despre ce vrei tu să vorbim. Iartă-mă dacă greșesc ceva, chiar nu știu ce vrei să discutăm acum și aștept să deschizi tu discuția, cum vrei. Dacă vrei sau nu să vorbim despre ceva anume spune-mi, că nu înțeleg de ce taci și nu îmi răspunzi de cîteva zile în postările tale de pe facebook.

Transmiteți acest mesaj de azi 1 septembrie 2021 cântăreței Laura Bretan.
Dragă Laura, nu știu sigur unde ești acum, dar vin la tine acum. Spune-mi unde ești, ca să ajung la tine. Dacă mai ești în sighișoara nu pleca de acolo pînă ajung eu în Sighișoara la tine. Doar atît fă, rămâi în Sighișoara și mă vei întîlni imediat, nu pleca orice ar fi din Sighișoara. Nu știu cît durează drumul, dar în maxim 3 zile, dacă nu pățesc ceva pe drum sunt la Sighișoara. Dar cred că dacă am șansă, ajung mai repede, în maxim 48 de ore sau în 24 de ore. Spune-mi în următoarea ta postare pe facebook unde vrei să ne întîlnim în Sighișoara sau în România, spune-mi unde, în ce zi, în ce loc, la ce oră vrei să ne întîlnim în Romînia sau în Sighișoara. Dacă nu ești în Sighișoara, spune-mi acum unde vrei să vin să ne întîlnim, în Romînia, dar nu în munți că nu pot intra între urși. Vin și în Transilvania, oriunde vrei, voi traversa munții. Nu am decît puțini bani de aceea durează puțin pînă ajung la tine. Dar oriunde vei fi și mă chemi să ne întîlnim, nu pleca din acel loc, din acea localitate după ce mă chemi acolo pînă ajung eu la tine.
Nu uita că sunt stîngaci cu fetele, mai ales în vorbire și de aceea încearcă atunci cînd ne întîlnim să mă ajuți să înțeleg cum vrei să vorbim, ce vrei să facem, să mă ajuți să înțeleg cum să mă port cu tine.
Dacă nu te găsesc la Sighișoara, atunci vin la concertul tău la Oradea, peste cîteva zile. Dar nu știu cît durează călătoria, cînd reușesc să ajung la Oradea, poate ajung după ce deja s-a încheiat concertul tău, că nu am bani de tren. De aceea rămîi în Oradea după concert, oricît e nevoie, pînă ajung eu în Oradea, nu pleca de acolo că ajung sigur la Oradea.
M-a impresionat modul cum ai luptat să ne întîlnim, bunătatea cu care m-ai iertat că nu am venit la întîlnirile pe care mi le-ai dat în ultima lună, iubirea cu care m-ai iubit, deci acum încerc să recuperez și să îți dăruiesc și eu iubire așa cum mi-ai dăruit.
Nu uita, eu nu vorbesc cu tine cînd ești cu mama ta, tatăl tău, de aceea ai grijă să nu fie mama ta cu tine cînd ne întîlnim.
Imaginea din ultima ta postare din pagina ta principală de facebook în care spui "Ce Verona frumoasă" pare din sighișoara, deci probabil mai ești la sighișoara.
Mulțumesc că ai fost atît de bună cu mine.
Voi încerca să îți mai transmit noi mesaje pe Internet pînă ne întîlnim. Nu știu unde să te găsesc în Sighișoara, spune-mi unde te găsesc în Sighișoara, fă și concert acolo sau orice altceva, orice eveniment vrei dacă e nevoie ca să te găsesc. Nu uita să faci concerte cu intrare liberă, fără bilete, că poate nu mai găsesc bilete de vînzare cînd ajung și nici nu am bani de tren, de bilete la concertele tale.

Laura, nu uita că sunt grav bolnav și tu trebuie să ai milă de un bolnav, că un bolnav nu poate alerga precum cerbul prin România, să vină ca elicopterul imediat, în cinci minute unde îi dai tu întîlnire. Eu lupt acum să supraviețuiesc, să procur hrana ca să nu mor de foame, deci dă-ți seama cît de greu ajung eu la Oradea, la întîlniri cu tine. Mă tîrăsc pe drum, asta fac, e un eroism extrem, o luptă extremă să parcurg măcar 100 de kilometri pînă la tine. De aceea ai putea să mă ajuți venind și tu mai aproape de mine, de locul în care mă aflu, cînd îmi dai întîlnire. Dar eu voi veni oricum la tine, chiar dacă trebuie să înconjor planeta mergînd pe jos, alergînd.
Sper că te bucuri și ești fericită, și te rog să te bucuri, să fii fericită, isteață, puternică, prudentă, hotărîtă mereu.
Aștept un răspuns de la tine, spune-mi unde ești acum și vin la tine, plec imediat, cît pot de repede spre Sighișoara, la tine și unde mă anunți tu că te afli acum.
Pe curînd.

Transmiteți acest al doilea mesaj de azi 1 septembrie 2021 cântăreței Laura Bretan.
Dragă Laura, chiar după ce ți-am scris mesajul de azi, de adineauri mi-am dat seama că Verona, localitatea din postarea ta de pe facebook este probabil în Italia.
Te rog mult, mult iartă-mă, am înțeles că am greșit, întoarce-te la mine în România, nu pleca din România, nu pleca în Italia, America.

Îți promit că imediat, dar imediat ce vei apare în o localitate din România, în oricare loc în Romînia, voi veni la tine oriunde vrei, în orice loc vei fi.
Acum oricum vreau să plec la tine spre Sighișoara, Oradea, deși nu știu dacă mai ești în Sighișoara, nu știu unde ești. Mai poți oricum să vii acum și oricînd în Sighișoara și unde vrei în Romînia, să ne întîlnim, oricît de departe ai fi de Sighișoara, dacă ai vrut să ne vedem în Sighișoara.
La concertul tău de la Oradea, din 6 septembrie așteaptă-mă după concert să vorbim, așteaptă-mă și înainte de concert, nu pleca de acolo pînă cînd vin eu la tine.
Dacă vii mai devreme, cu cîteva ore înainte de concerte, la repetiții voi veni mereu la tine să vorbim și atunci. Voi încerca să ajung la tine oricînd, chiar și cu cîteva momente înainte de începerea concertului, cînd vii tu lîngă scenă, să ne vedem, să vorbim dacă vrei, numai dacă vrei tu.
Eu nu am voie să intru în perimetrul concertului tău de la Oradea, pentru că nu sunt vaccinat cu 10 zile înainte de concert, așa e regula acolo dată de organizatori. De aceea te voi aștepta mereu lîngă perimetrul concertului tău de la Oradea, pe margine, lîngă scenă, unde e concertul, acolo în Piața Unirii. Deci încearcă să ieși din perimetrul concertului mereu, ieși în afara cordonului de paznici ca să pot veni la tine să vorbim, acolo, pe marginea perimetrului concertului.
Te rog spune-mi ce vrei să facem acum, unde ești, cum te întîlnesc.
Regret că am greșit, dar voi recupera. Îți promit că voi veni la tine, căci știu că asta ai vrut, să vin la tine să ne întîlnim, și am greșit că nu am venit.
Dar acum nu sunt vorbe, nu încerc să te conving cu promisiuni ci vor fi fapte, vin imediat, urgent la tine oriunde ești.
Fac orice, absolut orice să mă ierți, te rog nu te duce la Verona, nu mă lovi atît de dur.
Oricum eu voi continua să lupt și voi veni la tine oriunde vei fi în viitor. Sper că mă vei ierta și nu vei pleca din România. Spune-mi că te-ai întors definitiv în România, că nu pleci la Verona și în Italia, a fost ultima mea greșeală, acum mă vei întîlni.
Eu vin de acum peste tot la tine, și la concerte și în locurile în care mă chemi să ne întîlnim, deci vino unde vrei și ne vedem.
Pe curînd, te iubesc, iartă-mă.
Am înțeles greșeala mea abia acum, de aceea abia acum pot veni la tine și de asta mă feresc cel mai mult acum, mă feresc de a mai face greșeala să nu vin la tine.
Fii tare și ajută-mă să trecem momentul acesta greu, voi veni la tine, sunt în drum spre tine deja, plec imediat din județul Suceava spre tine.
dacă nu mai ești în sighișoara, marea noastră șansă e să ne vedem la Oradea sau unde mă chemi tu în România, deci cheamă-mă și vin.
Nu te duce în Verona, nu face asta orice ar fi.


Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan.
Draga Laura, ce trebuie sa fac ca sa ma ierti, sa te intorci la mine in Romania, sa ne intilnim in Romania unde vrei tu?
Nu stiu, dar acum cand ai plecat in Italia, inteleg cat am gresit, te am suparat si sunt distrus, terminat sufleteste ca ai plecat de la mine in Italia.
Am crezut ca daca nu vin la intalniri cu tine vei ceda si te mariti cu mine, dar am gresit grav si te-am indepartat.
Probabil nu ma mai crezi ca voi veni la intilniri cu tine dupa ce de atatea ori, de trei ori nu mi am tinut promisiunea ca vin.
Dar acum stiu ca asa, daca nu vin la intalnirile cu tine nu te conving sa te mariti cu mine, de aceea acum voi veni la intilnirile pe care mi le dai, daca ma ierti si te intorci la mine in Romania.
Iarta-ma Laura, iarta-ma, nu vreau sa te supar, iarta-ma, am gresit grav si vreau sa imi repar greseala, spune-mi ce sa fac ca sa ma ierti.
Vino la concertul tau din Oradea, eu vreau sa repar greseala mea, voi face tot ce pot sa fii fericita la acest concert si te plimb prin toata Oradea cat vrei sau facem ce vrei, mergem unde vrei, oriunde.

Ce vrei sa fac ca sa vii mai repede in Oradea, nu mai am aer fara tine, nu pot respira fara tine, nu pot trai fara tine.
Laura, spune-mi orice vrei sa facem acum, in prima ta postare pe facebook.
Sper ca am scris ce trebuie in acest mesaj si nu am spus ceva nepotrivit, ca nu e de joaca, nu vreau sa te supar iar.
Laura, poate nu merit sa ma ierti, sa te intorci la mine, dar iarta-ma pentru ca te iubesc.
Tu esti bine, sanatoasa? Pot sa fac ceva pentru tine?
Ma gandesc ce sa fac acum sa ne impacam, voi schimba multe lucruri in purtarea mea fata de tine. Incerc sa fiu cuminte, sa respect dorintele tale.
Laura, voi ramane cu tine, te voi iubi, voi incerca sa te ajut mereu, orice ar fi in viitor intre noi.
Nu ma pedepsi iar la Oradea, am fost deja distrus de plecarea ta in Italia.
La Oradea e sansa noastra de a repara greseala mea si relatia noastra, vino orice ar fi la concert la Oradea, in 6 septembrie si in Romania.
Laura, tu esti isteata si simti daca eu regret sincer ca am gresit, nu incerc sa promit iar fara sa fac ce promit, ca nu tine asta cu tine.
Iti transmit multi trandafiri, multe imbratisari, desi sunt atat de distrus de plecarea ta incit nu pot nici vorbi.
Nu stiu ce sa fac si sa spun acum, ca te am suparat, dar as vrea sa stiu, ca sa pot sa te readuc inapoi la mine.
Unde vrei sa te astept in Romania, spune-mi. Si apoi eu ma duc sa te astept acolo, in acea localitate care o alegi tu si cand vii ma gasesti acolo, iar asa vei fi sigura dinainte ca ne intilnim.
Ce vrei sa facem la concert la Oradea?
Domnule Jose Carreras, te rog mult de tot, ca intre prieteni, fa tot ce poti ca Laura sa aibe un concert ideal la Oradea, lasa-o sa cante cat si cum vrea, organizeaza bine concertul, ca pe cel mai mare si important concert din viata ta. Laura e suparata, deci trebuie sa luptam sa o impacam, sa meritam iertarea ei. Domnule Carreras, daca e nevoie aduci la Oradea si mii de cantareti daca Laura vrea.
Domnule Carreras te rog sa o aduci si pe Angela Gheorghiu la concertul Laurei din Oradea, oricat ar costa si oricat ar fi de greu.

Laura vrea mult sa cante cu Angela Gheorghiu. Am gresit tare cu Laura si am mare nevoie de ajutorul tau domnule Jose Carreras.
Nu te voi uita daca ma ajuti si te voi rasplati cu tot ce pot daca ne ajuti pe mine si Laura. Am nevoie ca de aer de Angela Gheorghiu la concertul Laurei de la Oradea si la alte concerte ale Laurei. Si orice ar fi cer ca toata planeta sa se miste ca sa o convinga pe Angela Gheorghiu sa cante cu Laura, imediat, urgent, chiar daca asta va costa cat Luna de pe cer.
Doamna Angela Gheorghiu, am nevoie ca de aer de ajutorul tau, te rog mult vino sa canti cu Laura la concertele Laurei si la concertul Laurei de la Oradea.
Ordon ca organizatorii concertului si cei ce trebuie, binestiuti sa plateasca oricat cu bani, cu orice, cum cere
Angela Gheorghiu, ca ea sa accepte sa cante oricand, oricat cu Laura, inclusiv la concertul de la Oradea, din 6 septembrie de la Oradea.
Laura, fii tare sa invingem momentul acesta, sa salvam relatia noastra, lupta impreuna cu mine si invingem.
Acum stiu ce vrei, ce ne poate impaca si nu voi mai gresi iar.
Pe curand.

Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan. Laura, sunt in oradea, azi, duminica 5 septembrie, ora 11 si 15. Te astept azi toata ziua si maine, toata ziua aici la Piata Unirii, unde faci tu maine concertul. Laura, cand vii aici la Piata Unirii eu sunt langa gardul spatiului de concert si langa Statuia mare a regelui Ferdinand pe cal din Piata Unirii, aflata la 5 metri distanta de gardul spatiului tau de concert, de scena. Maine fa tot ce poti sa iesi dincoace de gard, in afara perimetrului spatiului de concert ca sa vorbim. Vino azi sa vorbim chiar acum, vino maine sa vorbim, Azi ma gasesti tot aici, vino azi, acum, aici. Nu pleca din Oradea, din Romania, ne plimbam cat vrei, zi de zi in ,oradea si in Romania. Voi veni oriunde ma chemi la intalnire cu tine, in Oradea si in Romania, am si venit deja.
Eu nu am voie sa intru in perimetrul spatiului de concert, ca nu am vaccinul cerut de organizatori.
Laura, nu am vrut niciodata sa pleci din romania, deci voi veni acum la orice intalniri cu tine, sa nu te mai necajesc, sa facem ce vrei tu, nu ce vreau eu, ca sa fii fericita. Iarta ma.
Transmiteți acest mesaj cântăreței Laura Bretan.
Laura, sunt în Piața Unirii toată ziua azi luni, 6 septembrie. Ramai în Oradea cât mai mult. Nu am știut ca ai fost zilele trecute în Piața Unirii și sunt foarte necăjit ca nu am ghicit dinainte ca vii acolo, ca veneam la tine sa ne întâlnim în Piață Unirii. Deci spune mi iar unde vrei sa ne întâlnim și mâine am un loc unde pot sa intru pe internet, sa citesc mesajul tău, apoi vin la intalnire. Azi sunt cu tine la concert și repetiții, în Piață Unirii.
Dacă ramai în Oradea voi putea ajunge mai ușor la tine. Deci trebuie sa încerc de mai multe ori, ca nu reușesc sa ghicesc uneori unde și când vrei sa ne întâlnim din mesajul tău și asa am pierdut întâlnirea cu tine în Piață Unirii. Dar încerc de mii de ori sa te întâlnesc, pana reușesc sa te găsesc. Dar ramai în Oradea, ca și aici ne găsim greu. Pana ma ierți și vei face sa te găsesc ușor.. Spune mi unde ești în Oradea și vin la tine imediat. Iartă ma, fac orice sa nu mai pleci din România, sa te salvez din război nuclear. Faci cea mai mare greșeală din viata ta dacă pleci din Oradea și ma vei lovi dur, ma distrugi complet dacă pleci din Oradea. Iartă ma.

Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan.
Draga Laura, multumesc pentru concert, pentru surprize, pentru tot.
Te-am intrebat la sfarsitul concertului tau de la Oradea daca vrei sa stam de vorba. Tu nu ai spus iute da, asa cum era de dorit, ci pareai nehotarata, adica pareai ca ai spune da sau ai spune nu, dar te intrebi ce sa spui, ezitai, zambeai. De aceea m-am prefacut ca plec, am facut o miscare ca si cum plec, te-am pacalit. Asa am incercat sa iti dau de inteles sa nu spui nu, sa fii mai hotarata, sa accepti sa vorbesti cu mine iute, pe loc.
Dar tu cand ai vazut ca ma prefac ca plec ai inteles gresit gestul meu, ai crezut ca nu sunt hotarat sa vorbesc cu tine si ai refuzat sa vorbesti cu mine. Dar asta daca vrei o vom rezolva, ca ne iubim si ne impacam.
Data viitoare sa spui imediat da cand iti cer sa vorbesti cu mine, chiar daca ma prefac ca plec, dar o sa incerc sa nu ma mai prefac ca plec, ca sa fii multumita. Iarta-ma ca te-am tulburat cu asta, dar se pare ca asa ne indreptam spre impacare sau casatorie noi doi, prin lupte, incercari dificile, suspans, aventuri. Asta e, e o lupta intre noi doi pentru iubire, fac tot ce pot, iarta-ma, atata pot.
Am incercat din nou sa te fac sa intelegi ca vreau sa vorbim, ca ai inteles gresit ca nu vreau sa vorbim, pentru ca am venit la tine la masina, cand plecai de la concert si ti-am urat noapte buna.
Acum tu ai cantat la concert la Oradea, ieri 6 septembrie imbracata in rochie alba de mireasa.
Aceasta e ceea ce ti am cerut in mesajele mele anterioare, sa imi arati o rochie de mireasa in postarile tale pe facebook, daca vrei sa vorbim de casatorie sau sa ne casatorim. Deasemeni tot despre casatorie am discutat cu tine in ultimele mele mesaje, cerandu-te des de sotie.
Inteleg clar acum ca imbracandu-te in rochie de mireasa la concert m-ai cerut de sot sau vrei sa vorbim de casatorie, sunt foarte fericit.
De aceea eu te intreb acum cand si unde vrei sa ne casatorim, unde vrei sa ne intilnim sa stabilim tot ce vrei despre casatoria noastra. Spune-mi unde si cand vrei sa ne intilnim in urmatoarea ta postare pe facebook. Cand mai apar situatii contradictorii intre noi, purtari ale mele ce par gresite, fii tare si nu te lua dupa aparente, caci orice as spune sau as face eu, am un motiv chibzuit si lupt pentru fericirea ta chiar daca pare ca te contrazic sau gresesc fata de tine sau te neglijez sau te supar.
Maine voi citi raspunsul tau si vin unde vrei sa ne intalnim sau facem ce vrei in continuare.
Nu pleca din Oradea orice ar fi, asta e foarte important, nu pot sa iti explic tot pe internet, dar ai incredere in mine, iti voi explica cand ne intilnim de ce e asa important sa ramai in Oradea.
Dar pastreaza acea rochie de mireasa de la concert, e cea mai draga amintire a mea si vreau sa o imbraci la casatoria noastra daca si tu vrei asa.
Ai avut mai multe aplauze decat Jose Carreras la concert, ai cantat mult mai bine ca el, el a mai gresit uneori,esti cea mai buna cantareata a planetei, cum ti-am spus mai demult.

Transmiteti acest mesaj de azi, joi, 9 septembrie, 2021, cantaretei Laura Bretan.
Laura, vino sa ne intalnim la Biroul de casatorii al primariei din Oradea, la Starea Civila, sa ne casatorim acolo acum.
Spune-mi cand, in ce zi, la ce ora vrei sa ne intalnim la Biroul de casatorii in urmatoarea ta postare pe facebook sau cum vrei tu.
Laura, nu pleca la Chicago, nu pleca din Romania orice ar fi, ramai la Oradea orice ar fi.
Iata adresa biroului de intalnire a noastra:

Compartiment Stare Civilă
Piaţa Unirii nr. 1, Oradea, 410100, România
[email protected]
0259 408.825 (stare civilă)

Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan.
Daca muzica e viata ta, si nu vorbesti cu mine, putem canta amandoi sau ne plimbam, ne intalnim inainte si dupa casatoria noastra de la Biroul de casatorii din oradea in urmatoarele locuri din oradea:
anticariate de carti, librarii de carti, sala de sport si haltere, parcuri, parcul Bratianu aflat la 100 metri de hotelul tau Continental Forum din Oradea chiar in spatele hotelului, aleile romantice de pe malul raului langa hotelul tau, cofetarii, magazinele mari de tip mall de pe bulevardul decebal de langa cofetaria Scala sau in alte asemenea locuri care iti plac. Spune-mi unde vrei sa ne intilnim si la ce ora in Oradea sau oriunde.
Eu locuiesc la 500 metri, la un minut distanta de hotelul tau continental Forum din Oradea si trec zilnic pe sub fereastra ta, pe langa hotelul tau, desi abia acum 3 zile am aflat ca acel hotel era hotelul tau si ca locuim unul langa altul. Daca lasi usa deschisa la camera ta la hotel, si ma chemi, voi intra la tine oricand. E timpul sa cedezi putin, ca daca rezisti prea mult unui barbat, il indepartezi de tine, asa sunt barbatii, nu eu, eu nu ma indepartez de tine.
Azi, vineri, 10 septembrie umblu prin parcul bratianu din spatele hotelului tau, pentru ca acolo sunt terenuri de sport, intre orele 17 si 18.
Nu ma tin dupa tine, ca nu vrei asta, deci nu ma duc in parc sa ma invart pe langa hotelul tau, ci ma duc la sport, dar nu refuz sa fac sport cu tine daca vii in parcul bratianu, ca tot ti-ai dorit sa ne intilnim la sighisoara, iar eu imi doresc mult sa facem sport amandoi in parcul bratianu, sa ne plimbam acolo.
Daca vrei sa facem sport, adu-ti cu tine unele din urmatoarele echipamente: haltere, tenisi, minge de fotbal sau de baschet, rachete de tenis de camp, palete de tenis de masa, tenisi de alergare si atletism sau alte asemenea obiecte, echipamente sportive.
Ce altceva vrei sa facem in Oradea, vreau sa iti fac surprize si nu stiu ce vrei.


Transmiteti acest mesaj de azi sambata, 11 septembrie cantaretei Laura Bretan.
Draga Laura, prin ultima ta postare de pe pagina ta principala de facebook cu "Muzica e viata mea", abia acum am inteles ca poate ca ai acceptat sa ne intalnim in Piata Unirii la Biroul de casatorii al primariei, unde te-am chemat sa ne casatorim.
Daca vrei sa ne intalnim acolo, la Biroul de casatorii, mai fa o postare pe facebook cu Piata Unirii sau cu o imagine de la concertul tau din Piata Unirii, din 6 septembrie, de zilele trecute sau spune-mi cum vrei cand in ce zi, la ce ora vrei sa ne intalnim la Biroul de casatorii.
Cand voi vedea maine dimineata sau in zilele urmatoare, dimineata pe internet, pana in ora 12, postarea aceasta a ta pe facebook, imediat plec in alergare spre Piata Unirii, la Biroul de casatorii si ajung acolo in maxim doua ore, dar mai sigur in maxim o ora.
Laura, eu sunt uituc, de aceea uit uneori ce am discutat noi in mesaje mai vechi de doua zile, deci de aceea si din cauza ca mesajele tale sunt scurte uneori, fara explicatii e posibil uneori sa uit sau sa nu inteleg ca trebuie sa vin la intalnire cu tine, cum am stabilit noi cu cateva zile in urma.
De aceea e mai bine sa precizezi la ce ora vrei sa ne intalnim in Piata Unirii si oriunde vrei si sa astepti raspunsul meu pe internet a doua zi in care te anunt ca vin la intalnire cu tine in piata unirii sau unde ma mai chemi sa ne intalnim, ca sa fii sigura ca vin la intalnire. Dar vin la intalnire chiar daca nu imi spui la ce ora vrei sa ne intalnim, te voi astepta acolo mai mult.
Acum, de exemplu, ieri uitasem ca iti cerusem intalnire oriunde in Oradea pe care sa mi-o dai prin postarea ta sau nu am inteles din postarea ta ca poate m-ai chemat la intalnire in Piata Unirii, de aceea nu am stiut sa vin la intalnire cu tine in Piata Unirii si te-am chemat la intalnire in Parcul Bratianu, unde te-am si asteptat ieri o ora.

Laura, da-mi o sansa sa inteleg clar din mesajele tale unde si cand vrei sa ne intalnim, la ce ora, sa inteleg ce sa fac ca sa imi dai aceasta sansa.
Stiu ca iti cer mult prin asta, dar nu vreau sa lipsesc de la intalnirile cu tine orice ar fi, ca nu vreau sa te supar.
Laura, hai sa ne impacam si sa discutam direct, prieteneste orice, ca sa iesim din situatia asta cu comunicare dificila, prea restransa, hai sa facem pace, sa fim si milostivi unul cu altul.

Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan.
Draga Laura, azi duminica, 12 septembrie 2021, ora 12 dimineata am vazut postarea ta de pe pagina ta principala de facebook, de acum cateva ore care pare raspunsul tau la mesajul meu de ieri. Adica are exact ce ti-am cerut ieri in acel mesaj, are o imagine din Piata Unirii, de la concertul tau. Asadar eu plec imediat, exact acum spre Piata Unirii. Ajung in Piata Unirii cel tarziu la ora 14, sau mai devreme si te astept in Piata Unirii in fata Primariei, lateral fata de Primarie, adica la cateva zeci de metri distanta de Primarie, ca acolo e Biroul de casatorii. Te astept 4 ore acolo, pina la ora 18 langa Primarie, in Piata Unirii. Daca nu imi vor da voie paznicii sa stau in fata Primariei, te astept cat mai aproape de Primarie sau la statuia regelui Ferdinand calare, din centrul Pietei Unirii, adica langa locul unde ai avut tu concertul din 6 septembrie, la statuia aceea a regelui.
Sa ne dea Idealul mila si iertare unul pentru altul, bucurie, iubire joaca, surprize, fapte bune intre noi doi azi si totdeauna.

Transmiteti acest mesaj de azi, luni, 13 septembrie cantaretei Laura Bretan.
Laura, iarta-ma pentru greseala aceea din cauza careia ai refuzat sa vorbesti cu mine la concertul tau din 6 septembrie de la la Oradea, acea greseala ca m-am prefacut ca nu vorbesc cu tine, ca intrerup discutia cu tine, aceea a fost o mare greseala a mea, cea mai mare.
Eu mentin mereu cererea mea de a ne intalni la Piata Unirii din Oradea sa ne casatorim la Primarie, astept sa ma chemi tu acolo, oricand vrei, chiar daca nu ai vrut sa vii ieri, eu te-am asteptat 4 ore in Piata Unirii ieri.
Laura, hai sa ne intalnim la un alt concert sau eveniment al tau, cel mai bine chiar in Oradea, daca se poate.
Fa concerte, evenimente cu intrarea libera, fara bilete si daca se poate fara restrictiile despre pandemie, vaccin care au fost la Oradea, ca sa pot intra si eu la concertele, evenimentele tale. Medicii au refuzat in Piata Unirii sa imi faca testul gratuit pentru virusul Covid si nici nu mai erau atunci bilete de vanzare la concertul tau din Oradea, deci nu am putut intra la concert.
Dar ar fi si mai bine daca la aceste concerte, evenimente, spectacole pe care iti cer sa le faci acum si in viitor daca se poate chiar in oradea ai organiza niste jocuri, surprize, intalniri, concursuri si altele asemenea pentru ca noi doi sa ne putem intalni, sa vorbim, sa fim impreuna, sa ne imprietenim, sa ne jucam, sa cantam amandoi.
Unde esti acum?
Eu te astept in Oradea.
Ce era postarea aceea a ta de azi, din pagina ta de facebook cu tine si sora ta in rochii albe ca de mirese, despre botez? E o veste buna sau ce este? Ce ai vrut sa imi spui prin ea?
Incerc sa te impac si sa obtin iertarea ta pentru greseala mea de la concertul de la Oradea, iti promit ca niciodata nu ma voi mai preface ca nu vorbesc cu tine, cum am facut la concertul tau de la Oradea, aceea era o incercare stangace a mea de a te cuceri.
Laura, hai sa facem ceva sa ne impacam sa ne ajutam reciproc sa trecem momentul acesta cu bine, sa ne spunem reciproc ce asteptam unul de la celalalt si sa daruim fiecare celuilalt aceste lucruri bune.
Laura, e ceva in acest mesaj al meu care iti place si vrei sa facem?
Ce sa fac ca sa incepi sa vorbesti cu mine iar, sa ma ierti pentru greseala mea mare de la concertul tau de la oradea?

Acum ca nu vorbesti cu mine, sunt bolnav, nu mai am aproape deloc bani, nu stiu cand vei mai vorbi cu mine am nevoie maxima de iertarea ta, doar tu poti repara greseala mea de la concertul tau de la oradea, daca ma ierti si imi spui ce sa fac sa o indrept.
Am vazut un iepuras inchis in cusca intr-un magazin, in Oradea, hai sa il cumparam si sa il eliberam in padure, hai sa mergem amandoi sa ajutam niste copii saraci, orfani, flamanzi.
Cand canti, cauta sa canti cu un sunet cat mai melodios in fiecare secunda, modificand sunetul, timbrul vocii muzicale sa sune cat mai melodios. Sa nu apesi, fortezi corzile vocale cu sunetul ca sa cinti cu finete, indemanare, maiestrie, lucrand cat mai usor cu corzile vocale. Acesta e secretul vocii muzicale a lui Celine Dion, cu care a cucerit publicul, a vandut cele mai multe albume de pe glob, cu care si-a modificat mult vocea de la un album muzical la altul.
Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan.
Laura, acum daca spui ca ne-am hotarat, ca ai spus ne-am hotarat in una din ultimele tale vreo 4 postari pe facebook, cea cu botezul, si te referi la casatoria noastra prin acest ne-am hotarat, spune-mi ce vrei sa facem noi doi si sa fac eu in continuare ca sa ne casatorim.

Multumesc tare mult ca ai scris in sfarsit un mesaj mai lung, cu multe cuvinte in ultima ta postare pe facebook, e o mare speranta pentru noi, sunt tare bucuros ca voi putea intelege mesajele tale, daca vor fi mai lungi si ca ins farsit pot spera ca vei vorbi mai mult cu mine. Mi-e tare dor de tine, hai sa ne jucam ca doi copii iubitori. Hai sa facem noi doi o scoala de muzica, sau ce vrei tu in orice domeniu daca iti place atat de mult academia de nai. Instrumentele muzicale cele mai bune sunt vocea umana, naiul, pianul, sintetizatorul muzical electronic, harpa, vioara, mandolina, marimba, instrumentul traditional turcesc cu coarde si unele fluiere din muzica populara romaneasca.
Spui mereu ca iubesti muzica, dar daca ma iubesti mai canta si cu mine, chiar m-ai lasat singur in Oradea sa iti simt lipsa? Acum am ghicit cate ceva din ce vrei tu?
Mai scrie-mi o postare de 1000 de pagini pe facebook sau pe un blog al tau sau pe siteul tau oficial, anunta-ma unde ai scris-o ca sa o citesc, sa inteleg ce vrei sa facem noi doi, ce visezi, cum sa te fac fericita.
E un semn foarte bun ca mi-ai scris mai mult mai mult in postarea ta pe facebook ultima , e ca si cum ne-am logodit deja.
Dar florile cele mai frumoase sunt trandafirii, lalelele, nuferii, lotusii, deci rog pe prietenii mei stiuti si nestiuti si pe fanii tai sa iti trimita 5 buchete mari cu aceste flori.
Iti recomand cartile de aventuri Robin Hood de Henry Gilbert si cartile lui Karl May cu Winettou si Old Shatterhand. Visez sa locuiesc cu tine la Chicago, in casa ta sau in gradina de alaturi, in casa de alaturi, daca am fost obraznic si inca nu ma primesti in casa ta. Sper ca mai esti in Hotel Forum din Oradea si te intreb cum sa fac eu o smecherie sa ma primesti sa intru in hotelul tau, as lucra ca ajutor de bucatar acolo si am gati noi doi mancare zilnic acolo si m-ai ierta pentru ca as fi cuminte si te-as tine numai in brate in hotel. Ma ierti? Hai sa ne jucam in hotel, uite cum te pacalesc sa intru in hotel.
Vorbeste tu cu conducatorii hotelului sa ma angajeze cu buletinul expirat in hotel ca ajutor de bucatar si apoi da-mi un semn ca nu ma lasi sa intru in hotel orice ar fi si apoi cheama-ma cu degetul sa intru in hotel. Apoi eu vin, ca sunt aproape si e romantic sa intru la tine in camera sa iti aduc mancarea la masuta si sa iti las cate o carte pe masuta si sa te mangai pe talie fara sa observi si sa te invat pianul si sa te seduc pe furis, fara sa iti dai seama, ca nu sunt chiar a asa stangaci cum par.
Vrei macar asa putin sa intru la tine in hotel, imi dai o cat de mica sansa?
Cum sa te pacalesc sa intru la tine in hotel iubito?
Cum sa ajung sa cant cu tine daca esti asa severa si nu mi-ai dat nici o sansa, dar m-ai lasat totusi sa pun mana pe talia ta la Suceava. Daca mai pun mana pe talia ta fara sa observi la hotel te superi, ma certi, ma pedepsesti? Te las sa ma certi, dar lasa-ma si tu sa pun mana pe talia ta si sa vezi tu atunci ce academie de muzica facem noi doi.
Hai nu mai fi asa severa, ca ma lipesc de tine ca un motanel si nici nu o sa ti se mai para ca nu stiu sa vin la tine, ca nu stiu sa te invit sa vorbesti cu mine cum am facut la concert la Oradea.
Daca ai observat rochia aceea de mireasa care ai imbracat-o la concert la oradea a facut minuni, ca m-a adus imediat sa locuiesc langa si in hotelul tau si m-a adus in piata unirii la biroul de casatorii sa te astept 4 ore desi stiam ca nu o sa vii, si ma tine langa tine din 4 septembrie in Oradea.
Deci nu vrei sa ne intalnim, sa ne casatorim, sa vorbim in Oradea, dardesi ma respingi cu inversunare, rochia de mireasa cu care imbracand-o la concert mi-ai promis casatoria noastra ma tine lipit de tine in oradea.
Pricepi ca fac planuri sa ma apropii de tine in Oradea si sa te seduc in Oradea, ca astept o ocazie sa fac un dans cu tine, sa te cuprind in brate, sa te imbratisez definitiv? Chiar nu intelegi ca eu din cauza acelei rochii de mireasa nu plec de langa tine, nu mai fug de intalnirile cu tine cum am facut la Intilnirile pe care mi le-ai dat la Sighisoara, Cartisoara, Sucevita, Lacul Balea, doar pentru ca mi-ai promis casatoria imbracand acea rochie de mireasa la concert la oradea?
Daca mai imbraci o data rochia de mireasa la urmatoarea noastra intalnire, eu nu ma mai prefac ca nu pot vorbi cu tine, si sigur nu mai plec de langa tine, ca poate gresesti si te mariti cu mine.
Amintirea mea cea mai draga cu tine este momentul cand am pus mana pe talia ta la Suceava, melodia ta Adagio si rochia ta de mireasa de la concertul de la Oradea si de la concursul Eurovision. Ce vrei sa facem cu academia de muzica a lui Gheorghe Zamfir sau cu vreo scoala de muzica a noastra, ca abia astept sa facem?
Intre timp mai fa ceva sa ne mai vedem, ca din 6 septembrie nu mai stiu unde esti. Esti la Oradea acum? Promiti ca nu ma nimicesti plecand din Oradea si ca o sa imi fii o sotie cuminte aici?
Scrie promit in urmatoarea ta postare pe facebook si scrie ce vrei sa fac ca sa ma ierti, sa ne intalnim, sa vorbim mai mult sa facem ce iti e drag si visezi sa faci cu mine sau pentru tine.
Mai promit si eu ca o sa dansez cu tine cu prima ocazie, ca te voi lua in brate data viitoare chiar daca o sa ma prefac ca nu vorbesc cu tine dar nu te nelinisti, ca sigur nu ma mai prefac ca nu vorbesc cu tine.
Daca te indoiesti ca vin la intalnirea cu tine urmatoare, gresesti, deoarece eu desori ma opresc pe loc cand trec zilnic pe langa hotelul tau din Oradea zi, si nu fug de tine.
Ai cumva prin camera carti bune de citit, sa vin sa citim, ai cumva in camera laptop cu internet sa studiem sau sa ne jucam pe internet, ai cumva visuri sa ma vezi aparand in pragul usii tale, sa te mangai, sa iti sterg lacrimile, sa iti potolesc setea de mine si sa iti inchei asteptarea? Eu am visuri de astea. Nu stiu daca ti-e greu fara mine, dar mie mi-e greu fara tine, si singura mea legatura cu tine e fotografia ta cu autograf pe care mi-ai dat-o in suceava, pe care o am mereu cu mine, oriunde. Dar nu am puterea sa o privesc, ca ma doare sufletul prea tare cand o vad, pentru ca nu esti langa mine , tot asa cum ma doare sufletul cand ascult melodiile tale si cand ma intreb daca nu cumva ai plecat deja din oradea si m-ai parasit ca pe un servetel inutil, ca de obicei.
Dar stiu ca vor veni zile mai bune, ca trebuie sa ai tu ceva in camera ta cu care sa ne jucam si pe care sa mi-l smulgi din mana ca sa te joci numai tu, poate o minge, un ursulet sau o floare. Dar flori nu iti dau la hotel, ma joc doar eu cu ele pana te porti frumos cu mine.
Mamica ta te pazeste in continuare la fel de strict, cum ne intalnim noi fara stirea ei?
Da-mi o idee si vin.
Vrei sa fii frumoasa pentru mine, ca orice femeie indragostita?
Esti frumoasa intr-un costum larg de blugi, fara cosmetice, vesela, fericita, cand ma iubesti, cand imi vorbesti, cand taci si mereu.
Daca nu vorbesti si nu te intalnesti cu mine, totusi poti sa ma faci fericit promitand ca nu ma vei tine un mileniu departe de tine, asta inseamna foarte mult pentru mine, ca nu stiu cand mai vii sa ne intalnim.
Ce vrei sa facem in luna de miere si in noaptea nuntii?
Putem canta, citi, dar timp de un an dupa casatorie nu te voi atinge, daca te lasi asa de greu atinsa, deci va fi liniste.
Acum afla ca datoria unei sotii pe care ti-o voi cere ca sot este sa spele continuu rufe, sa nu iasa deloc din casa, sa prepare perfect mancare ceea ce tu inca nu stii, iar eu sigur ma voi uita mereu la televizor, dupa casatorie si iti voi da orice alte munci de gospodina sa faci dupa casatorie, pana ma lasi sa te ating, si te joci cu mine. Apoi nu mai ai nimic de facut in casa, esti libera sa te joci cu mine. Dar nu iti scriu mai mult, sa nu te tentez. Cat vrei sa iti scriu in fiecare zi?
Spune-mi, si voi scrie, oricat.
Categoric, nu imi dai nici o sansa sa intru in hotelul tau, altceva ce mai pot face, ca e fara speranta sa te intalnesc, sa vorbim, deci ce mai pot face altceva?
Stiu bine ca daca la urmatoarea intalnire vei ezita sa vorbesti cu mine, asta va insemna ca nu vei vorbi iar mult timp cu mine. Atunci eu va trebui sa ma prefac ca nu vorbesc cu tine ca sa vorbesti cu mine, ca sa nu suferi ca nu ai vorbit cu mine, ca sa nu suferi si mai mult ca nu te-am cerut de sotie pentru ca nu puteam sa te cer daca nu imi vorbeai. Ca rezultat, voi fi tot eu pedepsit de tine la urmatoarea noastra intalnire daca vei refuza iar pentru mult timp sa vorbesti cu mine si voi indura in tacere pedeapsa la nesfarsit, cum indur acum. Ca asa m-ai pedepsit si la concert la Oradea, refuzand sa mai vorbesti cu mine, cand am incercat sa te conving sa vorbesti cu mine, ca sa te salvez din razboi nuclear, si sa te cer de sotie acolo la concert la Oradea, asa cum vroiam. E un lucru mult mai urgent decat casatoria noastra sa te salvez din razboiul nuclear.
Dar acum daca voi reusi sa te salvez, e cel mai important lucru pentru mine, oricat ma vei pedepsi.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!