agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 110 .



Invenţii (partea 2)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-10-17  |     | 



Imaginea proiectată de ceasul viitorului pe braț e cît palma, e afișată pe braț, lîngă ceasul de pe încheitura mîinii și poate fi derulată în sus și în jos, stînga, dreapta ca imaginea de pe telefonul mobil, smartfon dar ea seamănă cu imaginea proiectată de aparatul de cinema pe un ecran în sala de cinema, adică e tot o imagine proiectată prin o rază pe o suprafață, suprafața brațului.
Cînd o atingi cu degetul această imagine poate fi
schimbată cu alte imagini, poate afișa imagini de pe internet și în general se controlează cu degetul ca holograma de la computerul microsoft hololens. Adică poți scrie, desena orice pe această imagine a ceasului ca pe ecranul smartfonului. Ideal e ca această imagine de pe braț să fie înlocuită cu o hologramă, ca la computerul hololens.


Transmiteți acest mesaj tuturor oamenilor, ordon conducătorilor planetei să fabrice în serie toate invențiile, tehnologiile din acest text şi din lista mea de videoclipuri pe care v-am dat-o şi în textul meu "Idealul şi sferon" de pe blogul meu.
Jen este și cel mai bun sintetizator muzical electronic, instrument muzical electronic, aparat de telecomunicații, emițător si receptor radio- tv, sonar, radiotelescop din toate timpurile și multe altele.
Faceți instrumente optice ce măresc de un trilion de ori mai mult imaginea, semnalul recepționat decît cele actuale având rezoluție de 10 la puterea 24 pixeli, care vor fi inclusiv telescoape, radiotelescoape, camere video, binocluri, lunete, microscoape atomice și moleculare ce pot vedea tridimensional atomii, iar unul din aceste telescoape va fi simultan si camera video, luneta, binoclu, microscop atomic şi molecular ce poate vizualiza tridimensiona, color atomii.
Faceți imprimante 3D mari, foarte rapide ce pot construi rapid pca pe o singură piesă poduri, case, vapoare, submarine, tunele metalice, construcții și altele, oricît de mari de zeci, sute de kilometri mărime.
Construcțiile făcute, turnate din o singură piesă sunt mult mai rezistente, nu se rup din legături, îmbinări, suduri, încheieturi, componente.
Faceți uneltele, sculele, precum hîrleț, sapă, ciocan, topor, fierăstrău, daltă, furcă, șurubelniță, cuțit, târnacop și altele turnate în întregime din o singură piesă de metal cît mai dur, oțel special sau carbin, grafen, carbură cimentată cu capul, scula, unealta, vîrful, tot corpul, coada făcute din metal, carbin și din tablă de 3 sau 4 milimetri grosime, să nu se mai rupă, tocească, să nu sară din coadă.
Adică coada nu se poate desface de vîrful, capul sculei, uneltei, pentru că sunt turnate ca o singură piesă, din acelaşi material, nu ca două piese.
Coada de lemn se rupe, sare toporul în capul tîmplarului ieșind din coadă uneori.
Deci scula unealta se face din un singur material turnat ca o singură piesă și nu ca mai multe piese.
Faceți containere de pînă la un milion de tone care se pot desface în containere mai mici de 10 tone pînă la 50 mii de tone.
Faceți containere, poduri rulante, macarale, scripeți, troliuri, cabluri și altele din grafen, carbin, materiale rezistente ce pot ridica, transporta depozita greutăți de pînă la un milion de tone.
De exemplu faceți o macara ce poate ridica un vapor de un milion de tone.
Faceți vapoare modulare, ambarcațiuni modulare, adică vehicule, vapoare ce se pot desface în module, containere de 10 tone pînă la 50 mii de tone, containere de diferite mărimi. Adică un vapor de un milion de tone se poate desface în zece sau zeci, sute de module, containere care sunt tot vapoare ce pot naviga singure, şi se pot desface în alte vapoare, containere mai mici sau pot fi înglobate în alte vapoare modulare sau pot fi ridicate ca containere de macarale,
ele fiind și containere şi vapoare. Dar la aceste containere puteţi ataşa o maşină care transformă containerul în vapor, după ce scoateţi containerul din vaporul modular, sau aceste containere pot fi ele însele vapoare mai mici permanent, care se pot cupla între ele formînd containere mai mari şi vapoare modulare.
Faceți clădiri demontabile, extensibile din țevi telescopice și panouri de acril, plastic.
Aceste clădiri se pot mări, micșora, monta, demonta singure, automat din telecomandă.
Țevile, panourile pot intra și ieși din pămînt, se pot strînge singure toate în centrul clădirii, în stivă, făcînd să dispară clădirea, pot reveni la locul lor anterior, făcînd să reapară clădirea.
Casa poate fi creată și pe un tir, ieșind automat din tir.
Asta e casa isteață, a viitorului, un robot în care toate, de la apă, lumină, deschiderea ușilor, ferestrelor, încălzirea, montarea și demontarea camerelor, rotirea casei la 360 grade în ambele sensuri după soare se comandă din telecomandă, laptop și cu comenzi vocale.
Casa are forma de sferă, semisferă e așezată pe o platformă rotitoare, care se poate roti cu casa în ambele sensuri la 360 grade sau se poate ridica pînă la 3 metri înălțime.
Această casă va fi făcută și ca stadion acoperit și poate avea mai bine forma de sferă sau semisferă.
La sobe, focul se aprinde greu şi nu arde bine dacă e fum în sobă şi nu are aer curat, oxigen necesar arderii. De aceea burlanul şi hornul trebuie să tragă rapid fumul afară, deci ele trebuie îngroşate mult.
La sobe lărgiți de 10 ori hornul, burlanul și ușa sobei ca să nu se înfunde, să tragă bine fumul și să poți băga lemne mai groase în sobă, că bătrînii, copii, femeile, bolnavii nu le mai pot crăpa, n-au putere, și ca să bagi mai rar lemne în sobă. Soba se face mare, nu mică, băgați pietre mari în ea şi pe ea ca să rețină mai mult căldura. Burlanul se închide cu un capac chiar lîngă horn să nu intre prin horn aerul rece în burlan şi sobă și să răcească soba și camera, transformînd soba în ghețar, după ce abia ai făcut focul, ai stins focul.
Cînd e aer rece în sobă, burlan, le răceşte, transformîndu-le în radiatoare metalice, „frigidere” care absorb căldura din cameră, răcind camera.
Micșorați găurile sitei de scurgere a apei ca să nu treacă gunoaie ori pietricele care înfundă țeava și
lărgiți de 10 ori toate conductele, țevile, găurile de scurgere, orificiile și celelalte asemenea la chiuvetă, bideu, wc, toaletă, cadă, baie, bucătărie, robinet, rețeaua de apă potabilă, rețeaua de canalizare și de apă murdară, rețele de irigații, la țevile și conductele care intră și ies din baie și bucătărie sau din robinete și la alte asemenea conducte din domeniu, subterane sau de suprafață. Că trebuie mereu reparate, se înfundă mereu la toți, peste tot.
Faceţi asta ca ele să aibă și debit de apă suficient. Şi băgați apă de izvor curată, nu apă de rîu murdară pe conducte, că toată mizeria din chuvetă și wc, bideu o aruncați pe conducte în rîu, adică în apa rîului pe care o beți la robinet.
Faceți tablă pentru acoperișuri de 5 ori mai groasă să dureze mai mult și ancorați cu cabluri solide prinse zdravăn de tot în sol acoperișurile că au crescut furtunile și le smulg des acum. Sîrmele, cablurile trec pe deasupra acoperişului pe toată suprafaţa lui şi sunt prins, ancorate în sol, jos, zdravăn.
Faceți geamuri de acril sau plastic să nu se mai spargă mereu.
Faceți cuțite, unelte, scule, tehnologii de tăiat și găurit precum burghiu, cuțit de strung, fierăstrău, lanț de drujbă, foaie rotundă de fierăstru și altele din materiale cît mai dure precum carbură cimentată, carbin, grafen și altele dure măcar cît diamantul ca să nu se mai tocească, rupă așa repede.
Că nici oțelul special nu pare suficient de dur pentru ele.
Faceți trenul de mare viteză cu 8 pînă la 32 de șine, ce poate trsansporta mărfuri grele și nu doar pasageri, deoarece are mai multe tehnologii, aparate de levitație montate pe fiecare din cele 32 de șine, fiind astfel mai puternic, ridicînd greutăţi mai mari.
Trenurile vor urca direct pe vapoare și pe vapoare modulare pentru a fi descărcate mai rapid.

Uniți fiecare continent cu fiecare alt continent prin diguri de 9 kilometri înălțime și 30 kilometri lățime, identice cu digurile de centură ale continentelor, pentru a reduce, opri furtunile și valurile tsunami uriașe de 2 kilometri înălțime. Dar și pentru a călători pe diguri între continente pe autostrăzi, căi ferate de mare viteză construite pe aceste diguri.
Extratereștrii au ozn-uri de 900 km diametru, deci putem face și noi construcții uriașe, cu istețime.
Faceți yahturi, ambarcațiuni pe apă, vapoare care pot fi simultan submarine, elicoptere, avioane. Elicea lor se poate îndrepta la 360 de grade în orice direcție din spațiu, cosmos, făcînd vehiculul să se deplaseze instantaneu spre direcția în care se îndreaptă elicea, inclusiv sus, jos, stînga, dreapta, înainte, înapoi, diagonal și altele, putînd roti la 360 de grade în ambele direcții vehiculul de pe loc sau din viteză.
Și cu ajutorul lui Jen dar și cu alte tehnologii faceți sonare, aparate de detecție, vizualizare performante care pot vedea, afla, detecta forma, substanța , dimensiunile, culoarea, elementele chimice, distanța, poziția, coordonatele gps, localizarea obiectelor îngropate în pămînt sau aflate sub apă. Dați aceste sonare, aparate de detecțe și arheologului Josh Gates, eu urmăresc cu mare interes emisiunile lui istețe.
Faceți un robot biped cu corp de om uriaș de zeci, sute de metri înălțime care poate lucra și sub apă la 10 kilometri adîncime, și în lavă și în medii dificile sau acide sau toxice și în mină și oriunde.
Roboții de la Boston Dinamics și robotul Asimo de la Honda și alții pot face deja asta.
Îi vedeți și în lista mea de videoclipuri din articolul meu ( Idealul și Sferon) de pe blogul meu dar și pe youtube pe acești roboți la fel de capabili ca omul.
Faceți un radiotelescop de un trilion de ori mai sensibil, puternic decît cele actuale, care mărește de un trilion de ori mai mult decît ele semnalul recepționat, studiat de el și poate recepționa semnale de un trilion de ori mai slabe decît actualele radiotelescoape.
Băgați în toate tehnologiile video, audio, audio-video, ecrane video, televizoare, laptopuri, smartfonuri, tablete, cinematografe, ecrane de cinema, teatre, săli de spectacol imaginea tridimensională 3D în relief pe care am văzut-o la unele televizoare futuriste și chiar la unele desene animate care deși era o imagine la televizoare plate părea hologramă. Erau forme în relief în această imagine a televizoarelor, nu erau forme plate bidimensionale. Băgați în toate aceste tehnologii de adineauri și în toate tehnologiile audio video și optice şi în tehnologii sunet surround și mufă pentru setul de 5 boxe surround 5.1. Faceți urgent asta mai ales la televizoare oled 4k sau 8k sau televizoare smart să le văd și în altex, cel.ro, amazon, ebay, emag și altele urgent.
Faceți un Cornișa Aqua Parc ca cel din Botoșani în toate orașele planetei și adăugați-i pretutindeni și în fiecare astfel de parc terenuri sportive pentru toate sporturile, săli pentru toate sporturile, stadion, pîrtie artificială de schi și snowboard, două stadioane cu cîte 100 mii de locuri, cinematograf cu holograme şi cu imagini 3D, sală polivalentă, terenuri de sport pentru toate sporturile de la Jocurile Olimpice şi pentru toate jocurile sportive şi sporturile din sportul mondial.
Lăsați afganii în afganistan să trăiască liberi, cum vor, faceți pace pașnic în afganistan și trimiteți mîncare vegetariană fără chimicale și fără produse animale, apă de băut de ploaie, containere de locuit , scule, unelte, mașini agricole, sisteme de irigații, obiecte strict necesare supraviețuirii tuturor afganilor săraci, nemîncați, fără adăpost și tuturor săracilor de pe glob, mai ales în țările în care sunt violență, război, revoltă, lupte, împușcături. Așa veți avea pace cu ei. Cer afganilor și musulmanilor să nu mai atace oameni pașnici, nevinovați de pe glob și să nu uite că eu sunt prietenul tuturor oamenilor, eu am ordonat eliberarea, restituirea tuturor teritoriilor furate ale tuturor oamenilor din toate țările adevăraţilor, vechilor lor proprietari și așa va fi. Nu atacați jurnaliștii în Afganistan și oriunde, ei sunt prietenii săracilor și asupriților precum afganii, musulmanii și alții.

Măriți de un trilion de ori toate performanțele, capacitățile, aptitudinile, calitățile, posibilitățile principale, importante, necesare, ecologice ale tuturor tehnologiilor ecologice, necesare, importante, principale de pe glob, inclusiv în precizie, rezoluție, duritatea materialelor, forță, viteză, gabarit, turație, putere, unități de măsură, parametri, valori, viteză de calcul, sensibilitate, scală de valori și altele.
Căutați, aflați, creați, adunați, fabricați toate invențiile utile, istețe, importante, ecologice, necesare ale omenirii și prezentați-le cu tot cu schema lor tehnică și detaliile necesare fabricării lor pe siteuri mari precum youtube, facebook și altele.
În fiecare sector, domeniu și în fiecare categorie de programe informatice faceți un lucru, un program informatic, o invenție care reunește toate lucrurile bune, importante, corecte, isteţe, ideale, necesare ale tuturor lucrurilor, tehnologiilor, programelor, invențiilor bune, necesare din acel sector, domeniu.
De exemplu faceți un automobil electric sau un material special care au toate lucrurile cele mai bune ale tuturor automobilelor electrice și materialelor speciale de pe glob, mai ales ale OZn-urilor și materialelor speciale ale ozn-urilor, mult superioare celor ale omenirii.
Faceți un tir puternic ca o locomotivă sau mult mai puternic care e
simultan tir, tractor, camion, foreză de săpat tunele și canale de navigație, combină agricolă, buldozer, excavator și altele asemenea.
Acest tir poate fi transformat pe loc în elicopter, locomotivă pe șine și e cel mai puternic de pe glob, putînd căra între 100 tone și 1500 tone de materiale sau mai mult.
Piesele, componentele sale de care nu are nevoie în anumite lucrări precum Cutia mare a combinei de depozitare a grâului, bena (cutia din spate) a camionului, cupa excavatorului și brațul ei sau accesoriile de foraj ale forezei, elicea de elicopter cu tot cu axul ei și altele sunt demontabile, le folosește doar cînd are nevoie de ele.
Palele elicei de elicopter se pot restrînge pe ax, se pliază cînd e nevoie.
Cutia de marfă din spate, remorca, bena, cutia de transport sau depozitare a pietrișului și materialelor şi cerealelor din spate și altele asemenea sunt demontabile sau se cuplează doar cînd e necesar la tir. Am văzut pe youtube un elicopter uriaș de vreo 30 metri lungime, ca o libelulă cu elice de zeci de metri, pînă în 30 de metri care ridica în aer un tanc legat de el, dedesubt cu un cablu.
Tir-ul meu trebuie ca elicopter să ridice greutatea a 20 de tancuri sau mai mult în aer, adică 1500 de tone.
Acesta e vehiculul de construcții, agricultură al viitorului și el va fi transformat în un robot mult mai performant, care poate face multe altele.
Acest tir are și celelalte detalii tehnice de la discobilul meu și poate fi în altă versiune și dronă în loc de elicopter.
Faceți un aparat audio-video și un smartphon, o tabletă, un laptop care au toate lucrurile importante, necesare, istețe, ideale ale tuturor aparatelor audio, video, laptopurilor, smartphonurilor, tabletelor și tehnologiilor de pe glob.
Un snowboard tăiat în două de la mijloc, pe lung sau pe lat devine o pereche de schiuri ideale, mult mai bun decît actualele schiuri de competiție, mai ales dacă scurtați cît se poate cele două jumătăți ale sale. Pentru că un schiu mai scurt și mai lat se manevrează mai ușor, nu se blochează în șanțuri, gropi, se răsucește în ambele sensuri mai ușor, se manevrează mai ușor și face acrobații mai ușor. Austriecii au făcut deja astfel de schiuri din metal și le prind cu sfori de picior nu cu clăpari. Clăparii de schi adică bocancii ăia de plastic sunt grei și reduc manevrabilitatea, mișcările gleznei, foarte importante în sport și schi, clăparii nu sunt buni.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!