agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 97 .



Invenţii (partea 6)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-11-13  |     | 



Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei.
Faceţi şi oferiţi tuturor oamenilor următoarele vehicule, maşini.
Cele mai bune maşini electrice offroad de pe glob sunt următoarele trei maşini:

Kreisel Hummer h1
Jeep wrangler electric 4xe
Jeep wrangler electric JK
Alte maşini electrice offroad bune sunt:
Nikola Nzt
Chevrolet Colorado zh2
Jeep Wrangler electric.
Alte maşini electrice off road performante vedeţi în videoclipurile din pagina mea de facebook.
Maşinile autonome au anumite îmbunătăţiri, tehnologii avansate pe care nu le au maşinile actuale. Ele sunt roboţi şi fac unele lucruri pe care doar roboţii şi nu vehiculele obişnuite le pot face. Deci vehiculele autonome robot electrice
off road pot deveni cele mai bune vehicule de pe glob. Deci hai să facem un vehicul robot autonom electric off road, care are toate capacităţile, calităţile maşinilor off road şi ale maşinilor autonome din pagina mea de facebook. Faceţi şi o a doua versiune a acestui vehicul cu picioare lungi mobile, flexibile , îndemânatice ca de leopard, prevăzute cu roţi în vârf.
Am adăugat în pagina mea de facebook cîteva noi videoclipuri cu astfel de vehicule cu picioare flexibile şi roţi în vârf.
Iată în următorul videoclip aveţi o variantă isteaţă a discobilului, sferobilului, mobiterului, vehiculele inventate de mine. Am văzut că şi compania Tesla a proiectat sau construit o versiune a discobilulul meu, un vehicul în formă de disc.
https://www.facebook.com/ludicrousgadgets/videos/980287085461534
Cele mai bune, importante magazine de pe glob pe care le ştiu sunt magazine de scule, unelte, materiale de construcţii şi obiecte de lucru şi de trai în gospodărie, tâmplărie precum Dedeman, Bricostore, Bricodepot, Leroy Merlin. După ele, pe locul doi sunt alte magazine bune precum Carrefour, Auchan. Faceţi malluri de stat, magazine mari de stat pe tot globul, în fiecare oraş care au toate mărfurile ideale, corecte, sănătoase, ecologice, necesare, importante din aceste magazine şi din Amazon, Ebay. Omul, prima dată are nevoie de hrană, casă, grădină, culturi agricole ca să supravieţuiască şi pe acestea le construieşte, lucrează, întreţine, îngrijeşte cu aceste scule, unelte, sobe, obiecte, alimente din aceste magazine Dedeman, Bricostore, Bricodepot, Leroy Merlin, Auchan, Carrefour care au mărfuri de bună, chiar foarte bună calitate.
Iată ultima parte a textului meu „Invenţii”. Inventez acum încălţămintea viitorului şi grădinile viitorului.
Încălţămintea e deseori prea mare sau prea mică, strânge, bate, roade laba piciorului sau joacă în picior, alunecă, chiar şi la Nike, Adidas, Deichman, cei mai buni fabricanţi, comercianţi de încălţăminte.
Iată câteva metode prin care scăpăm de aceste probleme şi facem o încălţăminte bună.
Încălţămintea de orice fel şi cea inventată de mine se va face şi cu imprimantă 3D.
Facem un mulaj din ghips, plastilină sau alt material potrivit pe laba piciorului şi cînd e nevoie pe gleznă, pe picior până sub genunchi.
Dacă mulajul e subţire, pe el turnăm sau coasem încălţămintea făcutădin cauciuc sau din pânză de fibre de ananas cu talpă de cauciuc.
Putem crea sau turna din cauciuc încălţămintea şi în interiorul mulajului, ca un strat subţire care îmbracă pereţii interiori ai mulajului, perfect lipit de pereţii mulajului.
Astfel această încălţăminte va avea exact forma piciorului, şi nu va fi prea mare, prea mică.
Pe interiorul încălţămintei, pe pânză va fi un strat de cauciuc, astfel ca pînza să fie impermeabilă şi cusăturile, nodurile, cutele ei să nu roadă, bată, zgîrie piciorul şi să nu alunece, joace încălţămintea pe picior, datorită aderenţei cauciucului.
Forma piciorului şi a mulajului pot fi copiate şi în imprimanta 3D sau în holograme folosite de imprimanta 3d, care va crea încălţămintea perfect mulată pe picior, fără goluri între ea şi picior, nici strîmtă, nici largă.
Lipiciul se dezlipeşte des şi astfel se desface încălţămintea, talpa, deci talpa, încălţămintea se cos peste tot, chiar şi acolo unde au fost lipite. Cauciucul, talpa se toarnă astfel ca pînza să fie prinsă, înglobată în ele, iar în acest caz nu mai e nevoie de lipici şi cusătură, aşa e cel mai bine şi doar aşa încălţămintea e şi impermeabilă.
Dar Adidas nu au putut face o încălţăminte aşa simplă şi bună deşi au miliarde de dolari, pot face de acum aşa, e uşor.
Altă metodă este să folosim mulajul ca pe o matriţă în care turnăm un material sau metal care va lua forma exactă a piciorului, va fi copia în relief a piciorului. Pe această copie puteţi turna sau coase din cauciuc sau din cauciuc şi pânză de ananas cauciucată pe ambele feţe încălţămintea impermeabilă care va avea exact forma piciorului.
Cea mai bună încălţăminte e făcută doar din cauciuc natural de la mănuşi chirurgicale, dar mai gros, care e aderent, elastic impermeabil, ideal şi ideal pentru mingi, dacă are între doi şi cinci milimetri grosime la mingi.
În următoarele videoclipuri vedeţi cele mai frumoase flori şi grădini de pe glob, inclusiv trandafiri, nuferi, lalele.
Faceţi în toate ţările, în fiecare sat, oraş, comunitate, pătrat cu latura de 50 de kilometri de pe glob grădina Edi rotundă, cu diametrul de minim 3 până la 10 kilometri, grădini cât de mari puteţi face.
În grădina Edi veţi crea în suprafaţă egală, în număr egal în cantităţi egale toate lanurile de flori, grădinile de flori şi florile, cu pomii înfloriţi, arbuştii înfloriţi din următoarele videoclipuri:
https://www.facebook.com/amazingland92/videos/233425447955500/
https://www.facebook.com/punjabkesaribethere/videos/346879659197660/
https://www.facebook.com/everythingamazinghere001/videos/2642204955998909/
https://www.facebook.com/100069649206118/videos/865724870794831/
https://www.facebook.com/awesomecinema92/videos/585840378904315/
https://www.facebook.com/amazingland92/videos/685407872255586/
https://www.facebook.com/amazingland92/videos/278992753189293/
https://www.facebook.com/amazingland92/videos/1375144116008227/
https://www.facebook.com/amazingland92/videos/557451961808672

Adică vreau ca grădina Edi să arate ca în videoclipurile de adineauri, în care sunt unele din cele mai frumoase flori şi grădini de flori de pe glob, care sunt rare şi greu de găsit, creat.
Faceţi grădina Edi şi în grădina cu lac din centrul oraşelor mele Sferon, împreună cu celelalte lucruri, plante din acea grădină a mea.
Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei.
Faceţi pentru întreaga omenire aceste invenţii şi daţi-le fiecărui om de pe glob, gratuit.
Procesorul cuantic Eagle al lui IBM are 127 de qubiţi, şi IBM vor să facă un procesor cuantic Condor de 1000 de qubiţi. Ajutaţi orice ar fi Ibm ca să facă procesoarele Eagle şi Condor câu mai rapide, chiar şi de un trilion de Qubiţi.
Băgaţi procesoarele Eagle şi Condor în toate reţelele de Internet, supercomputerele, serverele, laptopurile, tabletele, smartfonurile, televizoarele, aparatele audio-video ale planetei, ale fiecărui om.
Faceţi magneţi de o mie de ori mai puternici decât magneţii de neodim actuali, avem mare nevoie de ei la invenţiile mele şi în toate domeniile tehnologiei, economiei, industriei, energiei, electricităţii, motoarelor, vehiculelor.
Unde am cerut să puneţi magneţi în tehnologii şi invenţii, în textele mele, mă refeream la magneţii foarte puternici de neodim, sau alţii mult mai puternici.
Motoarele electrice care prin invenţia mea cu magneţi nu au frecare au viteză, turaţie, putere, randament mai mari, poate mult mai mari, au consum mai mic de energie, poate cu mult mai performant.
Motoarele de mare turaţie cu turaţie de pînă la un milion de rotaţii pe minut sunt uneori motoare cu bilă care se învîrte, cu turaţie mare, de pînă la un milion de rotaţii pe minut sau apropiată, în interiorul unei bobine sau în alt mecanism. Dacă bila aceasta se află între palele unei elice, iar elicea e prinsă de un ax, atunci bila învîrte elicea şi axul elicei cu un milion de rotaţii pe minut. Astfel obţinem, inventăm un motor electric rapid care poate fi utilizat inclusiv în industrie, economie, la vehicule, că motorul cu bilă nu pare simplu de utilizat. Puteţi băga mai multe bile în acest motor, între palele elicei, cât de multe bile se poate între fiecare două pale ale elicei.
În lista mea de videoclipuri din pagina mea de facebook se află videoclipuri de pe youtube cu o roată perpetuum mobile împărţită în sectoare de vreo 15 grade, în fiecare sector aflându-se o bilă de oţel. Roata se învîrte singură, la nesfîrşit. Această roată este motorul ideal, este şi elicea pentru motorul cu bilă cu turaţie de pînă la un milion de rotaţii pe minut de care am vorbit adineauri. Dacă aceste bile se află în interiorul unei bobine isteţe, ele se învîrt o dată cu roata în care se află cu turaţie de pînă la un milion de rotaţii pe minut. Faceţi această roată perpetuum mobile să fie şi elicea pentru motoare, submarine, vehicule, avioane dar şi rotorul motoarelor electrice. Ea va mări mult, de câteva ori puterea, turaţia, randamentul, viteza motoarelor, reducând mult consumul de energie. În domeniul motoarelor, mai bine decît motorul perpetuum mobile nu se poate, nu există ceva mai bun în univers.
În lista mea de videoclipuri din pagina mea de facebook găsiţi şi invenţia lui Nikola Tesla numită Tesla coil (bobina Tesla) care produce o tensiune electrică uriaşă, între un milion de volţi şi 12 milioane de volţi, şi plasmă la 10 mii de grade, bună şi la sudură rapidă, tăiere rapidă a metalului. Bobina Tesla o faceţi centrală electrică, ea poate fi mai puternică decît centralele de fuziune nucleară, dar nu e poluantă, radioactivă.
Cred că aceasta, bobina Tesla e centrala electrică ideală a viitorului, fiţi foarte atenţi cu această invenţie, o faceţi orice ar fi. Însă nu faceţi centdale electrice cu energie wireless, transmisă fără fir, că iradiază nociv, puternic, grav mediul, fiinţele, pe mari suprafeţe.
Dar faceţi această centrală electrică Tesla cu putere de maxim jumătate de gigawatt, ca să nu facă accidental mari explozii, accidente mari.
Acum să inventăm bateria viitorului.
Mişcarea de rotaţie a particulelor cuantice, nucleului atomic, electronilor, moleculelor, planetelor, corpurilor cereşti se face în jurul axei proprii numindu-se spin, sau se face pe o orbită în jurul altui obiect, punct.
Dar mişcarea de rotaţie creează energie sau e creată de energie. Deasemeni orice sarcină electrică ce se roteşte, rotitoare creează câmp magnetic când se mişcă spre o direcţie din spaţiu, probabil tot datorită rotaţiei sale proprii.
Rotaţia bobinei în alternator, generator electric, motor electric produce energie, mişcare. Gravitaţia creează rotaţia planetelor în jurul stelelor. Rotaţia generează energie, câmp electromagnetic, propulsie, energia timpului la Discul Searl şi în experimentele savantului rus Kozîrev.
Şi exemplele pot continua.
Concluzia e că dacă accelerăm sau încetinim cât mai mult rotaţia lucrurilor, atomilor, particulelor cuantice, electronilor, particulelor câmpulul magnetic, nucleului atomic, moleculelor vom crea, amplifica, stoca mult mai multă energie.
Pe scurt, energia, gravitaţia, câmpul, undele sunt rotaţie, spin, turaţie sau cresc prin încetinirea maximă a rotaţiei, spinului, turaţiei sau prin accelerarea maximă a rotaţiei, spinului, turaţiei.
Nikola Tesla studia, inventa invenţii, ştiinţe cu particule cuantice, atomi cu spin rapid. Rotaţia moleculelor, atomilor se poate crea în lichide şi fluide, gaze.
Acesta e primul secret al bateriei viitorului.
Al doilea secret este acesta.
Energia se află în atom, deci bateria ideală produce energie din un singur atom, sau dacă vrem noi, din fiecare atom al său. Adică bateria ideală e un atom, sau în altă variantă e o moleculă.
Am văzut că aţi creat şi studiat deja baterii din un singur atom, numite single atom batery.
Vă reamintesc că în computere şi informatică, invenţia cea mai importantă a viitorului este piesa făcută din un singur atom, precum tranzistorul făcut din un singur atom. Deci toate eforturile savanţilor în computere, electronică, electrotehnică trebuie să studieze, creeze în principal, în primul rînd această invenţie.
Deci noi facem bateria ideală a viitorului, mult mai puternică şi cu autonomie mult mai mare decît actualele baterii astfel:
Accelerăm sau încetinim la maxim rotaţia, spinul, turaţia tuturor lucrurilor, componentelor, particulelor cuantice, electronilor, nucleului atomic din baterie şi mai ales din un singur atom, o singură moleculă care vor deveni astfel baterii ideale, surse de energie, generatoare de energie.
Rotaţia particulelor cuantice, electronilor, atomilor, nucleelor atomice, ionilor, lucrurilor se încetineşte prin răcirea lor la maxim, la temperatura zero absolut, la minus 273 grade.
Aceasta se vede în acele materiale speciale care levitează pe şinele de tren sau levitează direct când le răcim la zero absolut, aşa cum vedem în videoclipurile din pagina mea de facebook şi în emisiunea „Materiale speciale” a doamnei Zoe Laughlin de pe canalul Da Vinci Learning.
Rotaţia atomilor, particulelor cuantice probabil poate fi modificată, controlată cu ajutorul motoarelor de mare turaţie cu bile ce se învîrt în bobine, şi alte asemenea motoare de maximă turaţie, despre care am vorbit în acest text.
Iată un exemplu care e probabil această baterie cu spin modificat, baterie din un singur atom care e bateria viitorului pe care o inventez acum, mult superioară bateriilor viitorului studiate acum de cercetători.
În cartea „Energia pentru toţi” a lui Cătălin Dan Cârnaru este descrisă o baterie care are zece mii devolţi, nu se consumă niciodată, este eternă şi se fabrică astfel:
Un cablu coaxial este iradiat cu microunde în un cuptor cu microunde şi prelucrat cu alte cîteva asemenea metode simple, ieftine, devenind uşor, rapid bateria de 10 mii de volţi, care depăşeşte mult bateriile „solid state batery” pe care vor să le bage Elon Musk şi Samsung în aparatele, vehiculele lor; că alea se consumă imediat, au tensiune mult mai mică şi trebuie reîncărcate mereu.
Deci în bateria lui Dan Cârnaru, microundele şi celelalte procedee de fabricaţie a acestei baterii produc accelerarea sau încetinirea particulelor cuantice, electronilor, şi poate şi a nucleelor atomice din baterie, din cablul coaxial.
Cam la fel un magnet energizează, magnetizează o bucată de fier, transformând-o în magnet, în baterie magnetică veşnică, ce nu se consumă şi nu trebuie reîncărcată. Adică şi câmpul magnetic probabil modifică permanent, definitiv spinul, rotaţia, turaţia particulelor cuantice, atomilor, moleculelor unui obiect, material, element chimic, creînd din ele o baterie.
Deci faceţi această baterie a mea, bateria cu rotaţie modificată a particulelor sale cuantice. Puteţi folosi pentru asta microunde, unde gravitaţionale de 10 la puterea 12 hertzi, câmpuri magnetice, câmpuri electrice, curenţi de înaltă frecvenţă, unde de înaltă frecvenţă, căldură maximă, răcire maximă la zero absolut, magneţi cât mai puternici, nanoparticule de magneţi cât mai puternici, infraroşii, sunete şi orice alte unde, inclusiv şi mai ales undele generatorulul meu Jen pentru a crea bateria mea cu rotaţie modificată a particulelor cuantice, bateria din un singur atom.
Dar bateria de cablu coaxial a lui Dan Cârnaru e deja destul de bună, probabil rezolvă tot ce avem nevoie acum, poate fi baterie eternă pentru motoare, automobile, vehicule, tehnologii, aparate electrice, aparate electronice, tehnologii audio video şi altele.
Cu ea poţi circula un miliard de kilometri cu automobilul, fără să o încarci niciodată, gratuit.
Dacă unii nu vor să facă aceste invenţii, le puteţi băga treptat, pe bucăţi, pe nesimţite, pe furiş sau uneori indirect în tehnologii, economie, industrie.
Sfera, holograma sferică a sintetizatorului meu cu holograme are mii de puncte sau zeci de mii de puncte. Atingînd simultan cu cele zece degete zece puncte diferite din holograma sferică facem să răsune simultan zece acorduri sau zece note muzicale. Punctele acestea pot fi programate să fie şi acorduri, nu doar note muzicale, ca la claviatura obişnuită a pianului.
Sunetele de instrumente ale sintetizatorului meu, precum sunetul de harpă, pian şi altele sunt sunete înregistrate când au fost cîntate, emise de pian, harpă şi de celelalte instrumente. Deci când apeşi nota sol sau acordul z la sintetizatorul meu, sună sunetul unui pian care cânta doar nota sol sau doar acordul z în acel moment şi care a fost înregistrat şi memorat ca sunet în memoria sintetizatorului meu. Astfel sintetizatorul meu reproduce exact sunetele instrumentelor muzicale, ceea ce actualele sintetizatoare nu puteau.
Dar sintetizatorul meu muzical poate sintetiza, crea, imita şi singur, sunetul unui instrument muzical, chiar dacă nu l-a înregistrat.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!