agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 108 .



Laura (partea 12)
personale [ ]
Iubirea, mila, Idealul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-11-22  |     | 



Transmiteţi acest mesaj cântăreţei Laura Bretan.
Dragă Laura, ce ai nou să îmi spui despre căsătoria noastră?
Cum ne jucăm despre căsătorie?
Ce basm frumos, ce poezii frumoase, ce cărţi bune, ce jocuri, ce surprize ştii despre căsătorie?
Ai vreun videoclip drăgălaş despre căsătorie pentru mine?
Laura, iată acum că iubeşti aşa mult creştinismul voi scrie o povestire pentru tine, despre creştinism:
Într-o zi un sărman se duse la biserică şi mănăstire să ceară ajutor.
Spuse aşa:
Am nevoie de hrană şi locuinţă.
Sunt bolnav şi nu pot mânca produse animale, că îmi agravează boala şi mor imediat după ce le mănânc.
Preoţii i-au spus:
-Vremurile lui Isus, ale milostivirii lui au trecut demult.
Îţi vom da produse animale să mănânci, nu ne interesează că mori dacă le mănânci.
Cazare nu avem pentru tine, noi doar închiriem camere pentru cei cu bani, e scump, n-ai bani. Du-te şi dormi colo, în zăpadă, că Isus va avea grijă de tine, nu noi. Noi şi Dumnezeul nostru nu te putem ajuta, nu ne pasă de tine. Du-te şi mori îngheţat în zăpadă, cu demnitate. Iată, mănâncă aceste ouă, că sunt scoase din sexul găinilor, şi aşa e moda acum, se mănâncă orice, chiar şi mâncare spurcată din sex, care e ca şi mâncarea scoasă din fund. Dacă eşti mofturos, te vom băga slugă la grajd, să cureţi bălegar la animalele noastre, să stai în bălegar până la gât şi în miros de bălegar continuu, că aşa cinstim noi săracii, inclusiv în mănăstirile din România. Vei dormi în grajd, prostule, doar noi dormim în camere de lux, încălzite.
Aşa s-au purtat preoţii, călugării, unii oameni cu mulţi sărmani, Laura în zilele noastre.
Sărmanul înţelese că Dumnezeu nu mai exista, murise demult, o dată cu Isus şi nimeni nu l-a mai văzut de atunci. Iar preoţii nu mai erau demult copiii lui Dumnezeu şi nu ştiau de el, nu-l iubeau şi nu îl înţelegeau.
Sărmanul era isteţ, observă că preoţii foloseau cuvinte cu subânţelesuri de curvie precum: folos, slavă, să dăm slavă, mîngâietorul, mijlocitorul, mirele ceresc, logodnica cerească, făcător, economia lui Dumnezeu şi altele asemenea prin care încercau pe furiş să violeze creştinii şi să îi închine ca la sex oral. Închinăciunea, îngenuncherea sunt simularea îngenuncherii din sexul oral, ca şi sărutul icoanelor şi al mîinii preoţilor, care e o perversiune sexuală, sexul, sărutul neavând nimic comun cu sfinţenia, religia, Dumnezeu .
Săracul acela mă rogă într-o zi să fac eu dreptate, că avea încredere în mine.
Eu spusei:
Ar fi un singur om pe glob capabil să mai înţeleagă mila şi adevărul, cântăreaţa Laura Bretan, o femeie iubitoare, singurul om milostiv care a mai rămas pe glob.Dumnezeu şi ceilalţi oameni milostivi au murit o dată cu Isus, doar Idealul meu mai există acum ca stăpân al universului.
M-am prefăcut a fi sărac şi mă întâlnesc cu Laura:
-Sunt Edison, nu cer mare lucru, sunt un sărac înfometat şi îngheţat, dă-mi un colţ de pîine.
-Nu am, nu vorbesc cu tine.
Să îţi dea Dumnezeu.
-Atunci hai să începem o iubire romantică, să îţi reaminteşti de iubire, milă şi bunătate. Poate aşa inima ta se va dezgheţa şi nu mă mai laşi să mor de frig şi foame. Mulţi din banii tăi i-ai câştigat în muzică cu ajutorul pe care ţi l-am dat eu în muzică. Dar eu nu vreau banii tăi, vreau să ne iubim. Dacă mă iubeştinu mai trebuie să îmi dai acel colţ de pîine, mă descurc eu.
-Bine, dar eu pun condiţiile. Ne întîlnim la Sighişoara, Lacul Bâlea, cum comand eu, unde vreau eu, nu unde ţi-ar place şi ţie şi mie. Nu mă interesează ce vrei tu, ci doar ce vreau eu, pentru că sentimentele tale nu mă interesează.
Evident, nu am putut accepta această ofertă a Laurei, prin care ea încerca să comande nefiresc, nebuneşte în relaţia noastră, aşa cum greşit o învăţase mama ei.
Ar fi trebuit să fiu toată viaţa sluga Laurei, soţul băgat sub preş, ţinut la papuc de Laura, supus ca un prost, servil şi manipulat, fără dreptul la opinie, cum păţesc mulţi soţi slabi azi, batjocoriţi de neveste.

Acum am de ales, ori accept această ofertă a Laurei de a fi soţul slugă al ei, ori ea refuză să vobească cu mine, să ne întîlnim, să ne căsătorim.
Eu desigur nu accept acest şantaj urât şi aştept ca ea să înţeleagă greşeala ei.
Soţii ideali sunt egali în căsnicie, nici unul nu comandă, pentru că se respectă şi se iubesc, se ajută.
Unde femeia nu poate învinge greutăţile, soţul, fiind de obicei mai puternic hotărăşte, alege, decide în locul ei, fără să o comande pe soţie ca pe o sclavă.
Bătălia aceasta între soţi este pretutindeni pe glob, mulţi vor să comande incorect în căsnicie, ca ofiţerul pe soldat.
Însă Laura fiind isteaţă ascunde cu străşnicie şi cu grijă aceast intenţie vicleană a ei de a mă controla, comanda ca pe o marionetă, ca pe o slugă, sperând că nu voi observa asta.
Dar ea uită un lucru: viaţa e un ghem de probleme, pericole, greutăţi, necunoscute riscante pe care doar Idealul şi eu le putem rezolva, ghici, evita ajutând-o pe Laura să învingă aceste greutăţi.
Dacă eu aş face ca o slugă ce vrea Laura şi mama ei, greşind astfel, aş cădea, aş greşi, aş fi pierzător în faţa vieţii şi nu aş mai putea să o salvez pe Laura din necazuri.
Iată suntem mereu înconjuraţi de greutăţi, pericole: vulcanii fierb sub noi ameninţând să ne ardă cu erupţii şi cutremure, soarele e un foc care ne poate arde oricând cu o erupţie solară, oamenii răi sunt numeroşi şi pretutindeni şi atacă pe oricine, fiarele agresive pîndesc să ne atace, bolile ne lovesc la bătrâneţe din interior.
Doar un om foarte isteţ şi foarte puternic ca mine, doar cu ajutorul Idealului, stăpânul universului poate să o apere pe Laura de aceste probleme, pericole să o salveze din necazuri care vin continuu asupra omului şi sunt nenumărate.
Deci relaţia noastră Laura poate fi doar de egalitate, colaborare, iubire, prietenie iar presiunea ta cu care îmi ceri să îţi fiu slugă nu o accept şi nu te vei putea întîlni sau mărita cu mine până nu renunţi la această încercare de a mă comanda ca pe o slugă. Vei aştepta mult şi bine să mă întîlneşti şi nu mă vei mai întîlni.
Dacă eu greşesc şi nu încerci să mă tratezi ca pe o slugă e bine, atunci ne putem întîlni şi azi, fără probleme.
Dacă într-adevăr ai avea gânduri bune ai vorbi cu mine şi ai veni să mă întîlneşti, sau ai întrerupe relaţia noastră complet şi atât.
Deci tu nu te întîlneşti cu mine dar nici nu mă părăseşti, nu mă iei dar nici nu mă laşi, iar asta e o atitudine nesănătoasă, duplicitară, incorectă, mincinoasă, perfidă seamănă cu un şantaj, o presiune, Laura.
Ţi-ai greşit omul, eu sunt cel mai puternic şi isteţ bărbat de pe glob, ajutat de Ideal, stăpânul universului, deci nu mă poţi învinge niciodată.
Ai pierdut deja acestă bătălie când am refuzat să devin sluga ta, refuzând să vin de trei ori la cele trei întîlniri pe care mi le-ai dat.
Sunt şeful şi preşedintele secret al întregii planete, al tuturor ţărilor, omul cel mai puternic de pe glob şi te-am păcălit, prefăcându-mă că sunt slab şi prost, pentru a evita capcana cu care vroiai să mă faci sluga ta cu care te autodistrugeai murind în război nuclear, pentru a te salva din război nuclear.
Acum te hotărăşti singură Laura: ori accepţi să vorbeşti cu mine pe Internet, să ne întîlnim în Herculane, să ne căsătorim ori mă vei aştepta mult şi bine că eu nu mai vin niciodată la alte întîlniri cu tine, vin doar în Herculane.
Acesta e ultimul meu cuvânt, cel sincer şi aşa va fi, că eu nu vorbesc de două ori şi nu am avut niciodată alte intenţii cu tine.
Idealul, stăpînul universului a poruncit să fac aşa iar tu nu îi poţi schimba hotărârea, că eşti mică şi neştiutoare ca o furnică pe lângă el.
Tocmai pentru că Idealul m-a ajutat mereu te-am învins mereu, deşi tu ai fi învins uşor orice alt bărbat de pe glob făcându-l sluga ta, că eşti isteaţă.
Cum crezi tu că aş fi ajuns eu şeful planetei, dacă eram prost şi slab, slugarnic cum credeai tu? Nu aş fi ajuns, sunt şeful planetei pentru că sunt un bărbat isteţ, puternic, abil şi omenirea, oamenii mă ascultă pentru că îi iubesc şi îi ajut nu pentru că îi comand cu biciul ca pe slugi cum încerci tu naiv, infantil să mă comanzi.
Să ştii că în final tu vei face ce a hotărât Idealul, stăpânul universului, fie că vrei sau nu, aşa cum fac toţi. Dar pentru că nu asculţi porunca Idealului, vei trece prin dureri, greşeli şi probleme pînă când, înfrîntă de Ideal, de lume, de univers vei ceda şi vei face ce îţi porunceşte Idealul. Idealul a ştiut totdeauna ce va fi în viitor, ce e bine şi în viaţa mea lucrurile s-au petrecut mereu aşa cum m-a învăţat el, adică a ştiut ce va fi şi ce trebuie să fac eu şi nu a greşit niciodată, Idealul a câştigat totdeauna, a avut totdeauna dreptate. Este mare prostie să îl contrazici, să nu faci asta că te loveşti singură prin neascultarea ta de necazuri. Aşa e croită lumea, cine face rele se loveşte singur chiar dacă Idealul, Dumnezeu nu l-ar lovi, pedepsi.
Sunt mulţumit de tine şi devii tot mai corectă faţă de Ideal, dar mai ai multe de învăţat de la el.
Acum iată câteva videoclipuri pentru tine din care tu şi preoţii ar trebui să învăţaţi să vă purtaţi milostiv cu oamenii, săracii, bolnavii, sărmanii, aşa cum Isus a murit pentru ei. Isus şi Dumnezeu nu comandă oamenii ca pe slugi, nici tu să nu mai încerci asta, iată ce trebuie să faci în loc de a comanda prosteşte, nebuneşte oamenii, iată mila, bunătatea, dărnicia ce trebuie să o ai pentru ei, iată exemplul lui Isus pentru preoţii nepăsători, proşti, nebuni:
https://www.facebook.com/lovetolivex/videos/904093380341669/
https://www.facebook.com/AwesomeDog.JSC/videos/355360142833326/
https://www.facebook.com/feedyrecip/videos/208168221390502/
https://www.facebook.com/feedyrecip/videos/609019443406890/
https://www.facebook.com/docshajulislam/videos/1168088056932850/
https://www.facebook.com/CBS6News/videos/477173546099185/
https://www.facebook.com/ximoments/videos/512969479804237/
https://www.facebook.com/YeniSafakEnglish/videos/2881052728827990/
https://www.facebook.com/GlobalNews/videos/1107286042652493/
https://www.facebook.com/davidsoloriomake/videos/1192081294609718/
https://www.facebook.com/ilike9news/videos/234957623858806/
Mila, ajutorul acesta din videoclipuri dat de cei buni altor fiinţe e minimul pe care ar trebui să îl dăruim celor sărmani, bolnavi.
Iar mila se vede în fapte, când cu adevărat ajuţi sărmanii, îi hrăneşti, îi vindeci.
E o lecţie simplă de viaţă pe care uneori o aplici, alteori o uiţi, Laura.
Deci Isus asta vroia, iar el a murit pentru asta, răul pe glob e atît de mare încît l-a ucis şi pe el. Dacă el nu a putut scăpa, cum vei scăpa tu singură, fără ajutorul Idealului meu de loviturile celor răi?
Un sfînt creştin spunea: Dacă nu poţi face binele, măcar nu face rău.
Ştii Laura câţi copii au murit de foame, de durere, de sete când noi dormeam, mâncam bunătăţi şi ne plimbam fericiţi prin peisaje încîntătoare, excursii costisitoare, cum te plimbi tu încălcînd cerinţa mea de a rămâne la tine acasă, fără să mai ieşi din casă?
Au murit milioane de copii neajutoraţi, bolnavi, sărmani, zilnic pe glob când tu te distrai nepăsătoare la durerile lor.
Ce sens are să cânţi „Apocalipsa 22” şi „Pie Jesu” dacă îi laşi să moară pe copiii pentru care cânţi?
Cum să fac eu să dezgheţ inima ta ca să începi să ajuţi sărmanii cu adevărat, cu milă, să mă tratezi cu milă şi pe mine, să îţi pese de bolnavi, să te rogi mai mult la Ideal?
Tu singură trebuie să te corectezi, să înveţi că a fi bun, milostiv cu oamenii, animalele, fiinţele e binele, isteţimea, adevărul, bucuria cu care eşti cel mai fericit, ai cei mai buni prieteni şi eşti viu. Este chiar fericirea pe care o cauţi şi nu o vei găsi cu banii, cu nepăsarea faţă de fiinţe.
Aşa eşti cu Idealul, salvatorul tău, când eşti bună şi îl asculţi.
Gândeşte-te ce diferenţă, contradicţie este între Isus care ajuta săracii, bolnavii, îi vindeca, a murit pentru ei şi purtarea ta rece, nepăsătoare prin care încerci să mă faci slugă pe mine şi mă tratezi cu nepăsare şi prin care preoţii, călugării, sectanţii din secta ta creştină şi alţi oameni încearcă să îi închine pe oameni ca să simuleze perversiuni sexuale, hrănindu-i în bătaie de joc cu mizerii scoase din sex comandându-i ca pe slugi în batjocură la curăţat bălegar.
Când tu cheltui şi aduni la bancă mii de dolari, mulţi oameni mor chinuiţi că nu îi ajuţi tu cu aceşti bani pe care tot ei, oamenii şi Idealul ţi i-au dat.
Un om pe care l-ai ajutat o dată sau i-ai salvat o dată viaţa sare prin foc pentru tine să te salveze toată viaţa lui şi îţi dă orice lucruri ai nevoie, ca să nu mai depinzi de bani. Banii sunt laţul, capcana diavolului cu care oamenii se cumpără şi se vând ca pe animale, sclavi unii pe alţii, între ei, uitând să dăruiască.
Asta, relele astea şi altele sunt prostia, răul, nebunia care vă macină şi care vă împing la distrugere, sinucidere în război nuclear pe tine, Laura, pe voi şi omenirea.
Ai încercat Laura să mă presezi să îţi devin slugă ameninţându-mă şi lovindu-mă cu fotografii, videoclipuri în care îmi arătai cum cîntăreţul de la Il Volo, managerul tău diabolic Paul Nanca şi vampirul tîmpit, senil Jose Carreras încercau să flirteze cu tine, lovindu-mă pe mine, refuzând astfel să corectezi relele tale pentru care te criticasem.
Iată ce obţii tu cu această atitudine nebunească şi infantilă, răzbunătoare, prostească şi perfidă pe care ai învăţat-o de la mama ta de a face rele şi a sfida învăţăturile bune, binele, Idealul.
Întîi înebuneşti încet, gradat pe nesimţite aşa cum au păţit majoritatea oamenilor. E o nebunie ca tu, fată tânără şi frumoasă să permiţi unor moşnegi urâţi, sfrijiţi, stafidiţi şi tâmpiţi, infecţi şi scârboşi ca Jose Carreras şi Paul Nanca să flirteze cu tine, că te batjocoreşti şi te vor distruge, sunt nişte vampiri care sug oamenii de energie inclusiv când cântă pe scenă, vor doar să profite de tine şi să te prostească, să îţi ia banii. Ca să te distrugi cu ei tu renunţi la prietenia sinceră a unui băiat frumos şi iubitor, Edison care te iubeşte şi te ajută şi îl loveşti cu cruzime peste mâna cu care te ajută pentru că aşa te învaţă şi te obligă să faci mama ta nebună, dementă, perfidă.
Deja dai semne că înebuneşti prin faptele rele şi greşelile mari pe care le faci. Iar nebunii deseori se aruncă în faţa maşinilor, cad din nebunie în prăpastie sau în accidente, pericole pe care nu le mai pot evita, observa, preveni, înţelege datorită nebuniei.
Crocodilii criminali şi criminalii nu atacă oamenii care ca şi Isus îi îngrijesc şi iubesc, dar sfîşie, ucid imediat orice alţi oameni, pentru că nici unul nu îi ajută, chiar dacă nu au vorbit cu ei şi nu îi cunoşteau, nu aveau de unde să ştie ce gîndesc, că sunt nepăsători, că nu îi vor ajuta. Adică cei răi şi cei buni îi simt pe cei nepăsători imediat, în prima clipă a întîlnirii lor, fără cuvinte, fapte, doar cât trec pe lîngă ei.
Asta înseamnă că ei simt gîndurile bune sau rele ale oamenilor şi sunt drepţi cu ei, că ei ştiu şi simt Idealul, porunca lui şi o ascultă. Cu atât mai mult oamenii, care sunt mai isteţi şi mai simţitori decât crocodilii te vor ajuta dacă ai gânduri bune şi te vor lovi şi nimici treptat sau imediat dacă ai gânduri rele şi încerci să ne faci slugi, să ne ameninţi şi şantajezi cum faci tu cu unii dintre noi. De aceea oamenii te-au lovit deja repetat cu cruzime deseori până acum şi în curând te vor răpune, distruge şi poate chiar vei muri răpusă de loviturile lor.

Oricum nu găseşti nimic bun, fericit şi de câştigat în rău, în gânduri rele. Nici o femeie nu ar fi atrasă de un bărbat slab, incapabil şi prost care ar accepta să îi fie slugă şi care oricum, datorită prostiei şi slăbiciunii, faptului că nu e bărbat ideal, atrăgător, capabil, corect nu o poate face fericită. Deci nu câştigi nimic şi nu vei fi fericită cu mine dacă încerci să mă faci sluga ta.
Acum tu trebuie să te smulgi din vraja rea a mamei tale, să eviţi învăţăturile ei rele, să asculţi doar învăţăturile ei bune şi să vii la mine, la Herculane, ca să scapi din vraja rea a mamei tale.
Oriunde ai încerca să fugi pe glob vei da de oameni răi şi de relele mamei tale, de fiare rele şi insecte rele, veninoase de care nu te poţi feri, nu poţi scăpa şi te vor nimici dacă faci rele, gândeşti rele. Fiinţele periculoase, rele sunt peste tot pe glob, sunt majoritatea fiinţelor de pe glob. Căci ei toţi, toate fiinţele, chiar şi pjantele fără gîndire ca şi Dumnezeu, Idealul simt ştiu gândurile tale rele sau lipsa gândurilor bune, milei, faptelor bune ale tale.
Vrăbiile şi pisicile străine nu vin la tine dacă nu le dai mâncare, dar vin imediat să se joace cu tine dacă le hrăneşti măcar o dată.
Am o pasăre sălbatică ce vine mereu la mine la joacă, pentru că din sărăcia mea eu îi pun mereu o lingură de mâncare în colţul ei şi mă iubeşte. Insectele vin să se aşeze cuminţi pe mine când le fac semn iar şoriceii nu rod ce nu le dau eu voie, chiar dacă eu nu sunt prezent lîngă lucrurile mele. Natura, fiinţele simt ştiu adevărul, binele şi îl respectă.
Adică, Laura nu ai nici o scăpare, ori te faci om bun şi corect cu mine şi cu oamenii, fiinţele, ori vei pieri distrusă de loviturile fiinţelor şi universului, din care nu poţi scăpa decât cu ajutorul meu şi al Idealului.
La fel, omenirea, tu şi mama ta nebună, înrăită veţi pieri în război nuclear dacă mai faceţi rele şi nu faceţi binele.
Deci nu ne poţi păcăli pe Ideal, pe mine şi binele făcând răul, cu viclenie, pe ascuns, că vă păcăliţi şi vă distrugeţi singuri pe voi.
În acest univers plin de pericole care loveşte dur, periculos în feluri văzute şi nevăzute, neştiute pe toţi, permanent e greu să supravieţuieşti fără răni grave chiar dacă eşti bun şi corect.
Mulţi oameni buni, isteţi, curajoşi, luptători şi copii cuminţi, nevinovaţi au pierit loviţi crunt de univers, au murit în o secundă în accidente şi nenorociri.
Deci ai de ales, ori mergi pe drumul diavolului, primind mizeriile şi loviturile lui rele, pe care ţi le dă şi prin mama ta nebună şi direct şi pe neştiute, şi vei trăi sau pieri distrusă, nebună, batjocorită, chinuită ori vii pe drumul meu şi trăieşti liberă, fericită, îndrăgostită, isteaţă, cu învăţătura Idealului meu.
Adică alegi acum între Dumnezeu şi diavol şi ştii ce te aşteaptă dacă îl minţi pe Dumnezeu, chiar şi dacă nu există, cu atât mai mult dacă minţi şi respingi Idealul meu care există, e cu mine şi ţi-a făcut atâtea miracole prin mine, dovedindu-ţi că există şi că te iubeşte.
Păi cât de proastă, nebună şi rea ar trebui să fii ca să respingi Idealul, stăpînul universului ca să câştigi găinaţul pe care ţi-l servesc tâmpiţi ca Paul Nanca, Jose Carreras, solistul de la Il Volo, care vor doar să profite de tine, să te fure de bani, să te violeze cu perfidie şi apoi să te arunce ca pe o şosetă murdară?
Cât de proastă, nebună să fii ca să renunţi la tot ce-i bun, la Dumnezeu şi Ideal ca să câştigi în schimb găinaţul tîmpiţilor, batjocura, nebunia, răul, distrugerea şi moartea spre care te îndrepţi rapid.
Nu eşti proastă, rea, nebună ci eşti bună, isteaţă, curajoasă, deci vei renunţa la aceste rele şi vei veni la mine.
Un bărbat prost şi indiferent te părăsea demult dacă îi făceai relele pe care mi le-ai făcut. Dar eu nu te-am părăsit, ci bolnav şi înfometat, dormind în frig lupt să te salvez.
Banii, setea de avere sunt principalul mijloc prin care oamenii răi, diabolici, răul, diavolul te păcălesc, te atrag, te înrobesc, te fac sclavă şi te distrug. Deci nu alerga după bani ci după Ideal, căci el stăpâneşte tot şi îţi dă tot ce ai nevoie, mult mai mult decât îţi pot da banii.
La toate aceste rele te împinge mama ta, fără să ştie, deci evită acţiunea rea, gîndul rău al mamei tale nebune. Sper să o pot ajuta şi îndrepta pe mama ta din rău, păcate, nebunie, că nu e complet rea, e şi iubitoare, are doar cîteva idei greşite, încăpăţînare şi momente de mânie trecătoare, gînduri rele trecătoare, atât.
Ce ar fi făcut Isus şi Dumnezeu dacă te vedeau greşind, făcând rele? Te-ar fi prevenit, învăţat cu milă, cum fac eu în acest mesaj, deci nu faci bine deloc dacă nu ne asculţi şi te superi când îţi spunem adevărul ca să te salvăm.
Idealul mi-a promis că omenirea va face tot ce am ordonat eu în textele mele pentru salvarea omenirii, săracilor şi prosperitatea omenirii şi apoi omenirea chiar a făcut deja, rapid multe din lucrurile acestea pe care le-am cerut în textele mele.
Aşadar eu, singur fiind, dar ajutat de Idealul omnipotent, omniscient voi învinge în scurt timp toate hoardele de milioane de ţicniţi, criminali, masoni criminali, conducători corupţi, mafioţi ale planetei care încearcă, plănuiesc să vă ucidă pe toţi cei opt miliarde de locuitori ai planetei, să vă bage în lagăre de exterminare ca pe evreii ucişi de nazişti.
În timp ce eu lupt bolnav şi sărac să vă salvez pe tine, fraţii tăi şi familia ta din atacul acestor criminali nebuni care conduc planeta, tu m-ai lovit repetat, cu nebunie, nepăsare, încercînd astfel să mă împiedici să vă salvez şi să condamni la moarte pe fraţii tăi, părinţii tăi, neamurile tale, poporul tău.
Asta e o tendinţă spre nebunie şi prostie la tine, orice om aşa ţi-ar spune.
Dacă te îndoieşti de asta, dacă te îndoieşti că eu conduc planeta şi armatele ei şi toate ţările şi omenirea, aminteşte-ţi că imediat ce eu am ordonat să înceteze certurile între Nato, Rusia, Sua, China şi Europa ele au încetat, ca să te salvez astfel de la moartea în războiul nuclear între aceste ţări.
Drept mulţumire şi recunoştinţă pentru asta tu l-ai lăsat pe tâmpitul de Jose Carreras să încerce să flirteze cu tine la concertul tău de la Oradea, chiar în momentul când, îmbrăcată în rochie de mireasă mă cereai de soţ pe mine.
Sigur Dumnezeului tău nu i-ar place asta ci ar fi mânios, cât timp a poruncit ca soţii să se iubească şi să fie egali între ei, nu să încerce să facă slugă pe celălalt, nu să se înşele flirtând cu alţii. Nu e o vorbă oarecare în Biblie, porunca de a nu curvi, ci e una din cele zece porunci, cele mai importante ale Dumnezeului tău şi porunca cea mai importantă a Idealului meu.
Ca să arunci astfel, din prostie şi nebunie cu găinaţ în obrazul Dumnezeului tău îl mânii cumplit şi nu rămâi nepedepsită de el, curvia e păcatul cel mai grav, care îl mânie cel mai mult.
Dar nu Dumnezeu te pedepseşte, că nu există ci Idealul meu te judecă după faptele tale, căci el e mult mai isteţ, cumplit, puternic, milostiv şi dur la pedepse decât Dumnezeul tău.
Iar preoţii, călugării care dau în batjocură ouă, icre scoase din sex oamenilor să mănînce vor fi nimiciţi curând cu bombe nucleare, în război nuclear de Dumnezeu, de Ideal mai exact, că Dumnezeu nu există.
A mânca ouă, icre scoase din sex e ca şi cum ai mânca ouă, icre scoase din fund, e acelaşi lucru, e găinaţul de care spuneam că îl oferă cei răi.
Dar miliarde de femei indiene şi de pe glob sunt violate cu premeditare de părinţi nebuni, fiind obligate de ei să se mărite cu soţi urâţi şi bătrîni, străini, necunoscuţi de care lor le e greaţă şi groază şi pe care nu i-au întîlnit niciodată. La fel oamenii cicălesc pe fete în toate ţările să se mărite cu cine nu le place, le dezgustă, cu orice dobitoc, numai să se mărite. Aşa cum îmi cereau şi mie poliţiştii, jandarmii tâmpiţi să mă însor cum o fi, cum vor ei nu cum şi când vreau eu, iar eu am refuzat. Dar proştii ăştia, când am avut nevoie de o maşină să vin la tine la întîlnire nu mi-au dat-o deşi eu, ca preşedinte secret al României le-am mărit repetat salariile şi pensiile.
La fel, mama ta încearcă să te violeze indirect, aruncându-te în braţele unor moşnegi scârboşi, nebuni ca Jose Carreras, Paul Nanca şi alţii care nu îţi plac, încercând să te îndepărteze de mine dacă nu accept să îţi fiu slugă, deşi eu sunt bărbatul de care eşti îndrăgostită.
La fel, miliarde de soldaţi acum, dacă şefii lor le dau ordine ar sări imediat să ucidă copii, femei, bătrâni, oameni nevinovaţi, paşnici în războaie, cum au făcut soldaţii americani în Afganistan, Irak, Hiroshima, Nagasaki, inclusiv cu bombe atomice pentru că sunt toţi criminali nebuni, mai periculoşi, mai răi decât crocodilii.
Asta e lumea, omenirea în care trăieşti şi în care vrăjitoarea rea, mama ta te ţine prizonieră.
Doar eu am ştiut aceste lucruri, doar eu te pot salva din acest pericol din care nu există scăpare, doar eu am luptat să te salvez şi am răbdat în tăcere loviturile tale nedrepte, rele.
Deci vino imediat la mine, pînă când eu sau Idealul nu ne pierdem răbdarea şi te lăsăm să te descurci singură şi să înebuneşti, să pieri nimicită de oameni răi.
Chiar şi Isus, care era blînd şi milostiv a mai lovit cu biciul pe negustorii răi din templu, chiar şi el şi Dumnezeul lui au anunţat că vor pedepsi, nimici în Apocalipsă pe cei răi cu mânie.
Această Apocalipsă se petrece chiar acum, pînă în 2100 şi vei fi judecată cu blândeţe, milă, iertare sau cu mânie, pedeapsă, terorare de Dumnezeul tău inexistent, adică de Idealul meu existent, adevărat după faptele tale. Vai şi amar de preoţii nebuni, călugării nebuni, oamenii nebuni care ne-au cerut nouă, mie şi ţie Laura să le fim slugi, servitori, să ne închinăm lor sau să mâncăm icre, ouă scoase din sex, aşa cum unii mănîncă găinaţ şi beau urină, fiind nebuni deşi eu i-am învăţat pe toţi că astea sunt mari răutăţi, păcatele cele mai mari. Deci ei ştiu că noi refuzăm să mîncăm asemenea mizerii scoase din sex.

Aceştia vor fi ucişi curând de bombele nucleare, murind în chinuri groaznice ale exploziei nucleare în Apocalipsa războiului nuclear din 2026 sau pînă în 2100.
Am un videoclip care dovedeşte că religia înşelătoare a creştinismului, religiile vor dispare curând. Puţinii supravieţuitori ai războiului nuclear nu vor mai crede după acest război, Apocalipsă în Dumnezeu, zei, miracole, creştinism, religii. Adică religia, minciuna ei nebună, naivă, prostească va dispare curând. Deci ideea din Biblie că creştinismul, biserica vor fi veşnice e o minciună.
Va rămâne doar Adevărul, adică Idealul meu care va conduce şi învăţa oamenii.
Iată videoclipul care îţi dovedeşte că omenirea va pieri curînd, în acest secol în război nuclear şi că religiile planetei şi religia creştină cu care te mint fără să ştie mama ta nebună şi sectanţii tăi nebuni vor dispare complet în acest secol.
În acest videoclip un om venit cu un fel de ozn, maşină a timpului din viitor vorbeşte despre pieirea omenirii în război nuclear pe care el şi părinţii lui au văzut-o cu ochii lor că s-a petrecut curând, în anii următori.
Aşa cum eu discut miraculos, de la distanţă, prin puterile mele miraculoase cu tine Laura aşa am discutat miraculos şi cu omul din acest videoclip care ne dovedeşte nouă că omenirea şi religia nebună vor pieri. Aşa am aflat sigur că acest om a existat cu adevărat şi spunea adevărul în acest videoclip, că omenirea şi religiile vor pieri curând în război nuclear.
Deci sunt singurul om de pe glob care ştie sigur că omenirea, religia vor pieri curând. Deci ştiu sigur că lupt pe viaţă şi pe moarte să te salvez de la moarte, luptînd singur contra a miliarde de oameni criminali, nebuni să te salvez din război nuclear care va veni sigur şi a şi fost anunţat des la radio în certuri mari între ţări, ers cât pe ce să izbucnească între Coreea şi Sua recent.
Cel mai greu în acestă luptă este să te înving pe tine, căci tu, prostită de mama ta te împotriveşti mie să te salvez şi încerci să te sinucizi singură. Asta când nimic şi nimeni nu te împiedică să vii la mine la Herculane, să te salvez, îţi e foarte uşor să vii.
Tu ştii sigur că eu am puteri miraculoase, deci ştii sigur că am discutat miraculos cu acest om din videoclip, şi astfel am aflat sigur că el există, că spune adevărul, că a văzut cu ochii lui cum omenirea şi religia nebună creştină, religiile au pierit curând în acest secol, în anii următori.
Iată videoclipul despre pieirea omenirii şi religiilor:
https://www.dailymotion.com/video/x6d3q56
Fă câteva copii de siguranţă ale acestui videoclip, ca să nu îl pierzi şi mai vizionează săptămânal acest videoclip, să nu uiţi ce spune el despre pieirea religiei şi omenirii.
Deci ce alegi, să mori răpusă de nebunia mamei tale demente în război nuclear şi să fii înşelată de creştinism, pierzând Idealul, adevăratul Ideal de care vorbea, pe care îl căuta Isus, dar pe care nu îl găsea, cunoştea el, Isus, pentru că îl confunda cu Dumnezeu care nu există?
Sau alegi să vii cu mine, să te salvez, să găseşti Idealul, stăpînul universului şi să te facă nemuritoare, să nu mai îmbătrâneşti, să nu mai mori niciodată, să fii fericită şi iubită cu mine?
Alege acum, grăbeşte-te că nu mai avem timp de gândire, războiul nuclear se apropie, poate izbucni şi ucide omenirea mâine, oricând mai ales între 2021 şi 2026 şi vine sigur pînă în 2100.
Eu nu glumesc, alege acum, ce vrei, vrei să trăieşti fericită cu mine sau să mori în chinuri, ucisă de nebunia mamei tale. Alege acum sau vei muri, Laura, altă soluţie nu e.
Acesta este ultimul lucru care mai trebuie făcut să te salvez, să ai încredere în mine şi să vii la mine la Herculane. Discutând cu mine vei vedea alte lucruri care îţi arată ca am dreptate şi spun Adevărul.
Eu nu pot scrie tot ce ştiu şi gândesc în aceste mesaje, că sunt unele lucruri personale ale mele pe care ţi le pot spune doar când ne întîlnim.
Dacă eu aş vorbi cu toată omniscienţa mea pe care o am de la Ideal, stăpînul universului aş spune idei atât de isteţe, complicate, avansate încît tu şi omenirea nici nu le-aţi înţelege şi aţi paraliza complet sub şocul acestor idei omnisciente, despre orice lucruri, fiinţe şi din toate domeniile, inclusiv din muzică pe care le cunosc eu.
Iată acum, în videoclipurile următoare ce înseamnă să fii om bun, să asculţi cuvântul meu, al Idealului meu, stăpînul universului, iată cum scapi de pericole.
Iată acum cum leul, virusul Covid, microbii ucigători, crocodilul, pericolele, catastrofele universului şi naturii care sfîşie orice om devin din porunca Idealului prieteni cuminţi, eterni ai omului:
https://youtu.be/9Ciyd4AggzI
https://youtu.be/24y56-IVhhs
https://youtu.be/w1sFPqO9tRQ
https://youtu.be/7V4robAuw20

Ştii de ce ursul nu m-a sfîşiat în pădure când m-a întîlnit? Pentru că eu am ordonat să fie salvate şi apărate animalele, fiinţele, urşii pe planetă, să înceteze violenţa. Mulţi vroiau asta, inclusiv Isus, dar nu au reuşit să o aibă, doar eu am reuşit să pornesc această revoluţie a păcii şi ecologiei, a combaterii încălzirii globale că sunt isteţ şi mă ajută Idealul.
Ai atâţia oameni răi pe care îi poţi lovi pe planetă, Laura. De ce ai ales să mă loveşti, ataci mereu pe mine, singurul om care mai poate acum învinge încălzirea globală şi apăra fiinţele planetei pe care şi tu le iubeşti atît de mult, care zilnic sunt înfometate, bătute, chinuite, ucise, exploatate cu cruzime pe glob?
Dar ceva bun nu ştii să faci ca atîtea milioane de oameni buni şi isteţi care luptă acum pretutindeni pe glob să îndeplinească ordinele mele de salvare a naturii, ecologiei, săracilor, climei, fiinţelor, pădurilor, animalelor pe glob, păcii, naturii, libertăţii?
Cum îţi spuneam, dacă nu îmi poţi face binele, măcar nu îmi face rău.
Acum, că eu lupt cu atîtea probleme planetare ale omenirii şi planetei simultan, nu am oare destule greutăţi uriaşe de înfruntat într-o bătălie extremă şi dramatică de salvare a celor sărmani, luptînd singur, bolnav contra a miliarde de oameni răi ca să salvez pe cei buni şi puţini?
Mai trebuie oare să lupt şi cu tine şi cu mama ta nebună să vă salvez, să mă apăr de loviturile voastre când voi ar fi trebuit demult să fiţi cei mai buni prieteni ai mei şi să alergaţi să faceţi ce v-am cerut, spre binele vostru?
Iată, vizionează filmul „Mihai Viteazul”, regizat de Sergiu Nicolaescu. În acest film vei vedea cum domnitorul Mihai luptă să apere poporul român, ca să nu îi fie fetele violate, băieţii ucişi şi făcuţi sclavi de turci şi de imperii duşmane.
El era ca şi mine în luptă singur, cu o armată mică, săracă, cu o ţară mică şi înfrunta singur, învingea singur 2 imperii şi alţi mari atacatori cu bărbăţie de oţel şi isteţime.
Dar ungurii l-au asasinat cu laşitate, cu generalul ungur Basta şi acum vor să ne fure ţara, Transilvania cu şmecheria autonomiei judeţelor, localităţilor maghiare din Transilvania.
Acum, noul Mihai Viteazul al românilor sunt eu Gudruman Edison, un luptător de oţel la fel de rapid, dur şi cumplit ca Mihai Viteazul dar mult mai isteţ ca el.
Eu am regizat în secret, cu puterile mele miraculoase acest film „Mihai Viteazul” care vorbeşte de bătălia mea şi a lui Mihai Viteazul pentru neamul meu.
Generalul Basta care l-a ucis cu laşitate pe Mihai Viteazul în acel film, este acum în filmul vieţii răul din tine şi din mama ta care mă atacă şi pe care îl vom învinge cu bunătatea din mama ta şi din tine, care e mai mare decît acest rău.
Eu am ordonat, ca şi Mihai Viteazul ca România să se unească cu Republica Moldova şi cu Transnistria şi o voi face căci eu reuşesc mereu ce vreau, datorită Idealului meu.
Acesta a fost cadoul tău pentru români, pentru poporul care te-a născut şi te-a crescut, pentru bunicii şi părinţii tăi care te-au crescut, că m-ai trădat şi ucis sufleteşte, cu ticăloşii tîmpiţi care încercau să flirteze cu tine deşi ştiau că vei fi soţia mea.
Dar Isus a iertat-o pe curva Maria Magdalena pentru curvie, deci eu care sunt mai milostiv decît el te iert.
Însă de acum, Idealul meu, Dumnezeul tău nu te va mai ierta ci te va pedepsi cumplit dacă mă mai înşeli cu alţi bărbaţi, le mai permiţi să te atingă sau îi mai ţii de braţ sau în mintea ta te gîndeşti să flirtezi cu ei, curvind.
Răbdarea Dumnezeului tău inexistent, a Idealului meu existent s-a încheiat.
Pedepsele lor mai ales pentru curvie sunt atât de cumplite şi dureroase încît ţi-ar fi frică să te gândeşti la ele. Moartea e cea mai uşoară dintre pedepsele lui Dumnezeu, ale Idealului pentru curvie, iar celelalte sunt mai dureroase, încît îţi vei dori să mori ca să scapi de ele, dacă te vor lovi.
Eu îţi zic prieteneşte, nu umbla cu doi bărbaţi deodată înşelând pe unul cu altul că e vai de tine când te trăsneşte Dumnezeu şi Idealul, şi când începe nu se mai opreşte din lovituri.
Pînă şi o curvă analfabetă ca Maria Magdalena a înţeles asta din două cuvinte ale lui Isus iar tu, femeie instruită nu înţelegi de luni de zile de când îţi explic că curvia e cel mai mare păcat.
Să nu crezi că îl poţi prosti pe Dumnezeu, pe Ideal, pedeapsa lui şi sentinţa lui de pedeapsă pentru tine au fost deja date, pregătite cu mult înainte ca tu să îl batjocoreşti curvind şi lovindu-mă pe mine, dacă el a hotărît să te pedepsească. Dumnezeu, Idealul ştiu exact ce te doare şi cum să te pedepsească mai dureros, deci nu îi mânia curvind, pînă nu e prea tîrziu. Curvia e lucrul cel mai periculos, care mînie cel mai tare pe Dumnezeu, pe Ideal şi calea cea mai rapidă de a te autodistruge pe tine, lovindu-mă şi pe mine.
Gândeşte-te mereu la asta, nu e un fleac ci problema ta prezentă, greşeala ta repetată, e curvia.
Dar te voi învinge şi te voi lua de nevastă curând, ţi-am promis. Că ne iubim mult, iubito.
Iată cîteva noi cadouri pentru tine:
Îţi dăruiesc această floare şi apoi copiii îţi vor spune cum ne împăcăm:
https://youtu.be/XpamY648WMk
https://youtu.be/Y9Li-GtMmeM
https://youtu.be/PPgqEcV5LIA
Iată poliţişti obraznici cum îţi spuneam:
https://youtu.be/lK0xhyYMr4M
Acum te învăţ să compui muzica:
Iată o fată care cântă ca mine, deşi nu a înţeles nimic din muzică:
https://youtu.be/m6buIdQacoM
Iată cum compui cu fineţe, blîndeţe, cuminţenie muzica:
https://youtu.be/cnHk95WYjXI
Iată cum compui ca începător, simplu muzica, folosind cele opt tehnici muzicale secrete ale mele care te-am învăţat:
https://youtu.be/DVeS0LsGTug
Iată cum compune, cântă
muzica Idealul cu un copil de un an:
https://youtu.be/lr2WxlgP7-I
Iată cum compune şi cântă muzica Idealul cu un copil pianist de 4 ani, mai bine decât cei mai mari pianişti de pe glob, cu cele 8 tehnici muzicale secrete care te-am învăţat:
https://youtu.be/omuYi2Vhgjo
Iată cum cînt şi compun eu acum muzica, concertul lui Beethoven mai bine decît Beethoven, cântînd miraculos cu Arthur Rubinstein, unul din cei mai buni pianişti de pe glob şi cu violonista Hilary Hahn:
https://youtu.be/si1mE1nF0Eg
https://youtu.be/0Cg_0jepxow
Aproape toţi oamenii sunt grav bolnavi la minte, nebuni căci ei vorbesc de sus celor isteţi, pretinzînd că le ştiu pe toate, deşi în realitate suferă de prostie şi nebunie şi caută să le dea comenzi greşite, indicaţii greşite, lecţii greşite ca la slugi celorlalţi deşi ei de exemplu în muzică nu înţeleg nimic din muzica Idealului şi a mea. Dacă isteţul nu face tâmpeniile lor, ei sar pe ei şi îl bat.
Tu scapă de acest prost obicei de a comanda ca pe slugi, cu viclenie oamenii, prietenii şi vei cânta muzica desăvârşit ca mine.
Pe curând.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!