agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 134 .



Invenţii (partea 7)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-12-25  |     | 



Iată ultima parte a textului meu „Invenţii” de la poezie.ro şi de pe blogul meu.
Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei.

Faceţi aceste invenţii pentru omenire, pentru fiecare om de pe glob.
Noul motor electric cu carbon brevetat de Elon Musk e mult mai mic, uşor, rapid, puternic decât actualele motoare electrice, deci înlocuiţi actualele motoare electrice ale planetei cu motorul cu carbon al lui Elon Musk, dacă e mai performant ca ele.
La motoarele de mare turaţie inventate de mine, elicea aceea cu bile aşezate în sectoare de cerc de vreo 15 grade ale unei roţi perpetuum mobile de care vorbeam face ca rotorul motorului să se învârtă veşnic fără consum de energie. Dar trebuie să vedeţi exact câte grade are fiecare sector de cerc al acestei roţi în videoclipurile mele din pagina mea de facebook, probabil are între 8 şi 15 grade, că Elon Musk a împărţit în sectoare de vreo 15 grade această roată perpetuum mobile la motorul cu carbon în care sunt piesele de carbon băgate şi poate că trebuie corectată această dimensiune dacă e diferită faţă de cea a sectorului roţii perpetuum mobile a mea.
Băgaţi Discul Searl ca motor de propulsie pe toate rachetele nucleare şi vehiculele militare, maşinile militare, navele militare, aeronavele militare şi civile de pe glob şi pe vehiculele, maşinile industriale şi agricole ale planetei. Disul Searl prezentat şi în textele mele anterioare zboară cu 300 mii de kilometri pe oră, de 7 pînă la zece ori mai repede decît cele mai rapide rachete, nave spaţiale şi avioane de vînătoare actuale, putând ajunge în doar o lună pe Marte. Şi Elon Musk să bage Discul Searl ca motor pe rachetele lui spaţiale şi pe sateliţii lui.
Băgaţi bateriile cu grafen ale automobilelor lui Elon Musk şi bateria lui Elon Musk de la noul lui telefon mobil Pi Phone pe toate telefoanele mobile, smartphonurile, tabletele, laptopurile, automobilele, aparatele electrice şi electronice, vehiculele de pe glob, dacă sunt mai performante ca actualele baterii, că această baterie a lui Pi Phone nu se descarcă niciodată şi se încarcă repede.
Robotul de lichefiere din filmul Terminator inventat de mine în textul meu „Idealul şi Sferon” de pe blogul meu poate fi uşor construit din nanoboţi, roboţii cu dimensiuni de ordinul nanometrilor. Aceşti nanoboţi e bine să fie sferici, cât mai mici şi mai isteţi şi mai rapizi. Fiecare nanobot trebuie să ştie şi să poată face tot ce ştie şi face robotul mare. Nanoboţii compun, creează robotul precum compun atomii sau cărămizile o casă, adică se adună împreună, se prind între ei formînd robotul mare de lichefiere.
În final acest robot al meu trebuie să poată face tot ce făcea bun robotul din filmul Terminator, adică poate lua orice formă şi se reface la loc, fără zgîrieturi dacă e găurit, tăiat şi face şi multe altele asemenea.
Deci avem nevoie de nanoboţi cât mai performanţi pentru a crea acest robot al meu, cel mai bun robot din univers, trecut, viitor.
În lista mea de videoclipuri cu invenţii, din secţiunea „Profil” din pagina mea de facebook aveţi numeroase invenţii de case, vehicule şi altele. Este deajuns să luaţi de la fiecare din ele ce e mai bun, necesar, isteţ, ideal şi să faceţi din ele o singură invenţie care are tot ce au ele bun şi alte lucruri mai bune decît au ele. Apoi faceţi î fiecare ţară de pe glob câte o fabrică pentru ele . De exemplu din toate tipurile de camioane diferite prezentate în videoclipurile mele şi altele performante de pe glob faceţi un singur camion mai bun ca ele şi faceţi fabrici în fiecare ţară pentru acest camion. Din invenţiile de case faceţi o casă foldabilă, demontabilă, pliabilă care e o casă smart, electronică, în care toate lucrurile sunt controlate prin telecomandă, în formă de sferă transparentă sau semisferă transparentă, din ţevi uşoare de grafen sau carbin sau titan sau oţel şi care are celelalte beneficii, aspecte isteţe ale acestor case din videoclipurile mele.
Voi cei de la Yamal din Rusia aţi făcut cum am ordonat un camion uriaş cu roţi de doi metri, ca şi camioanele din videoclipurile mele. Faceţi-l de trei pînă la cinci ori mai mare şi mai lung, cu roţi de patru metri diametru.
Nikola Tesla a inventat un transformator care crea energie infinită. Curentul alternativ din transformator era amplificat în trepte, de fiecare dată când oscilaţia lui atingea valoarea maximă astfel că în final energia din acest transformator atingea putere uriaşă, aproape infinită. Găsiţi această invenţie a lui Tesla şi faceţi din acest transformator centralele electrice ale viitorului, care dau energie nelimitată, infinită, gratuită.
Papă Francisc şi voi, Biserica Catolică, Vaticanul recuperaţi şi daţi savanţilor planetei toate componentele cronovizorului lui Pellegrino Ernetti pe care le-aţi ascuns în diferite ţări şi locuri după ce aţi demontat şi ascuns cronovizorul. Omenirea şi savanţii planetei să studieze şi să construiască apoi acest cronovizor al lui Ernetti în serie, pentru fiecare om de pe glob.
Compania Good Year a fabricat cauciucurile sferice ale discobilului meu. Acum le puteţi adăuga la discobil şi la vehiculul în formă de disc al lui Elon Musk şi la alte vehicule.
Voi savanţii aţi descoperit noi tipuri, forme de sunete recent.
Verificaţi dacă aceste noi sunete sunt mai bune decât sunetele obişnuite pentru a fabrica sau îmbunătăţi cronovizorul meu sonor.




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!