agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 157 .



Invenţii (partea 11)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2022-02-08  |     | 



Iată ultima parte a textului meu „Invenţii” de la poezie.ro şi de pe blogul meu.
Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei.
Faceţi următoarele lucruri, invenţii.
Faceţi porturi şi şantiere navale în formă de cercuri concentrice.
Pe aceste cercuri faceţi diguri înalte de 200 de metri deasupra nivelului apei şi cu grosimea egală cu înălţimea digului măsurată de la fundul mării. Vor fi 32 de raze, cu distanţă egală între raze pe aceste cercuri concentrice, iar pe traseul acestor raze vor fi spaţiile de trecere a vapoarelor prin diguri. Vor fi trei pînă la zece cercuri concentrice în aceste porturi, cu distanţe egale între ele, distanţa între cercurile acestea fiind de minim cinci kilometri, calculată astfel ca să nu apară valuri mari periculoase în port, şantier.
Deci diametrul unui port poate ajunge de la 40 kilometri la 130 de kilometri şi el va fi mai departe de ţărm în ape a căror adâncime are minim 500 de metri, ca să poată circula în ele vapoarele mult mai mari ale viitorului, care au masă de milioabe de tone fiecare. În mijlocul cercului mic, digului din centrul portului, şantierului naval faceţi o insulă artificială de zece până la treizeci kilometri diametru, aici va fi sediul conducerii portului, şantierului naval şi altor obiective ale lor.
Digurile şi insula artificială le puteţi face din lavă, ele opresc furtunile. Faceţi în jurul portului, şantierului naval la cinci km distanţă de digul mare, exterior al portului, şantierului naval 12 insule cu diametrul între zece km şi 100 de kilometri, aşezate la distanţe egale între ele împrejurul portului, şantierului, astfel încît ele să se afle pe razele cercului portului trasate din 30 grade în 30 de grade. Cele 13 insule artificiale ale portului, şantierului naval vor avea înălţime de 500 metri, dig propriu pe marginea lor, pe plaja lor de 200 m înălţime şi văr fi rotunde.
Acesta e portul viitorului, veţi face toate porturile, şantierele navale viitoare după acest plan, inclusiv la Shanghai, Constanţa, Mangalia, Rotterdam, New York şi în zona porturilor mari actuale.
Faceţi următoarele panouri solare, de 1000 de ori mai puternice ca energie decît cele actuale.
https://www.thebrighterside.news/post/innovation-in-solar-cell-technology-generates-1-000x-more-power
Răspîndiţi imediat, urgent aceste panouri solare pe tot globul, montaţi-le la toate vehiculele electrice, aparatele electrice şi electronice, automobile şi la automobilul Cybertruck al lui Elon Musk.
Cu aceste panouri automobilul nu mai are nevoie de reîncărcare la priză a bateriei, aceste panouri pot funcţiona şi cu lumina lunii, a lumânării, noaptea sau cu cer înnorat, lumina slabă. Automobilul poate circula cu alimentare cu energie direct din panouri, deconectînd temporar ziua bateria să nu se descarce, şi încărcând în acest timp bateria, pentru a o folosi noaptea.
Daţi un premiu Nobel inventatorilor acestor panouri.
Cer Academiei Suedeze să îmi dea al 17 lea premiu Nobel pentru Panaceul genetic inventat de mine în textul meu „Idealul şi Sferon” şi veţi da premiu Nobel şi savanţilor care vor lucra şi rezolva ultimele detalii necesare creării panaceului genetic pe care le-am cerut în acel text al meu.
Invenţiile mele, enumerate acum în ordinea descrescătoare a importanţei lor, precum Anestezicul Ideal, Panaceul Genetic, Generatorul Jen, Cronovizorul, Computerul Mat şi Robotul de lichefiere, Laserul antigravitaţional sunt cele mai mari, importante invenţii, tehnologii din univers, trecut, viitor, din istoria omenirii, deci voi trebuie să le construiţi prioritar, mai ales pe ele, să lucraţi mai ales la ele.
Preşedintele Sua, D. Trump spunea că americanii lucrează la o rachetă de 17 ori mai rapidă decât cele actuale, deci ea are viteza de peste 300 mii km pe oră. Motorul acestei rachete băgaţi-l alături de Discul Searl la toate vehiculele de pe glob civile şi militare şi la rachetele nucleare şi la sateliţii artificiali, navele spaţiale, acestea fiind cele mai bune motoare de pe glob, de nivel Ozn.
În jurul oraşului Băile Herculane, pe o rază de 100 de kilometri faceţi cea mai importsntă, strictă rezervaţie naturală de pe glob.
Pe tot globul, prindeţi toate fiarele, animalele, vietăţile periculoase aflate pe o rază de 4 kilometri în jurul oraşelor, localităţilor, inclusiv pe cele care au atacat oameni sau au intrat în localităţi şi trimiteţi-le în zone pustii, nelocuite, departe de oameni şi localităţi de pe glob.
Iată, Siberia e pustie, Sahara e pustie, deşerturile sunt pustii, acolo puteţi trimite vietăţile periculoase.
Urşii, tigrii, lupii, câinii sălbatici, leii, tigrii, felinele şi alte vietăţi agresive ucid şi atacă des oameni nevinovaţi.
Să fie strict interzise invenţii demente şi extrem de periculoase precum chipul implantat în creier al lui Elon Musk şi avatarul din Metaverse al lui Facebook. Faceţi Hololens 3 şi Hololens 4 urgent mult îmbunătăţite. Miliardarii şi Elon Musk să îşi folosească toată averea pentru investiţii filantropice, umanitare care ajută săracii cu hrană vegetariană fără chimicale, apă curată fără chimicale, locuinţă din panouri de acril şi ţevi de oţel, barăci de locuit din tablă, case foldabile uşoare şi călduroase, obiecte strict necesare supravieţuirii, încălzirea locuinţei ecologică, scule, unelte şi lucruri ideale strict necesare.
Unele din videoclipurile mele din pagina mea de facebook conţin simultan, în cîte un singur videoclip şi invenţii ideale împreună cu invenţii depăşite, mediocre sau tehnologii ideale împreună cu detalii tehnice, idei, lucruri, tehnologii depăşite, mediocre, băgate toate împreună în aceeaşi unică invenţie, sau în acelaşi videoclip, aceeaşi unică tehnologie. Deci voi alegeţi doar lucrurile, detaliile, invenţiile ideale, necesare, importante, corecte, sigure, isteţe din aceste invenţii, clipuri, tehnologii ca să le fabricaţi pentru omenire.
Jocurile pe computer să fie interzise, sunt droguri toxice, periculoase.
Jocul Valheim din clipurile mele de pe Facebook conţine şi o parte de program de construcţii de clădiri care e bine făcută, deci faceţi din ea programe de construcţii pentru arhitecţi, nu jocuri de computer.
Căutaţi şi dezvoltaţi tehnologii isteţe precum acele invenţii, trucuri de meşter din clipurile mele cu „Master tricks and tips” (Trucuri de meşter) şi clipurile cu „Diy” din pagina mea de facebook.
Bateria de automobil a lui Elon Musk cu autonomie de 750 de mile, adică vreo 1400 km răspîndiţi-o la toate vehiculele de pe glob. Faceţi bateriile actuale să fie de 100 de ori mai uşoare şi mai mic, mai fiabile şi cu capacitate energetică de 100 de ori mai mare pentru a stoca cît mai multă energie şi astfel ele să dea autonomie vehiculului pînă la 10 mii de kilometri.
Preluaţi toate invenţiile, lucrurile, detaliile tehnice, tehnologiile isteţe, ideale ale lui Elon Musk şi răspîndiţi-le pe tot globul, sunt multe şi avansate.
La bicicleta inventată de mine în acest text adăugaţi invenţiile de biciclete din clipurile mele cu invenţii din pagina mea de facebook, mai ales cele de bicicletă fără lanţ de tracţiune şi fără spiţe la roţi, care sunt cele mai avansate de pe glob. Adică adăugaţi cele mai bune invenţii la bicicleta mea, modificaţi-o ideal.
La ecranul de televizor, computer, display faceţi pixeli din un singur atom sau o singură moleculă. La acest pixel puteţi crea culoarea cu o rază laser sau cu o hologramă sau cu alte metode isteţe, ideale. Acesta e cel mai bun ecran video posibil, cu cel mai mic pixel. Faceţi spaţiile dintre pixeli cît mai mici, să aveţi trilioane, cvadriliarde de pixeli pe un ecran, cît mai mulţi.
Pentru computerul meu Mat şi computere, matematică căutaţi trucuri matematice de calcul rapid ale radicalului cu indice oricît de mare, cu indice de pînă la un cvadriliard.
Radical indice trei din 27 este trei, dar radical indice un cvadriliard din un milion sau din n sau din un cvadriliard cît este, cum calculăm cu un truc matematic rapid, precum trucurile matematice din clipurile mele din pagina mea de facebook? Extragerea rapidă a radicalului cu trucuri matematice va fi altă operaţie matematică principală a lui Mat, alături de adunare, scădere, înmulţire, împărţire, operaţii cu fracţii efectuate rapid cu trucuri matematice care vor fi principalele lucruri, metode de lucru ale lui Mat.
Materiale ideale puteţi crea acţionând asupra materialelor topite în foc sau materialelor, elementelor chimice, atomilor, moleculelor, substanţelor de orice fel cu energiile generatorului Jen al meu, care pot da materialelor, substanţelor, elementelor chimice orice proprietăţi. Veţi obţine astfel materiale ideale cu un miliard de ani mai avansate decît cele actuale, care au orice calităţi, aspecte proprietăţi vreţi şi alegeţi voi, ca materialele Ozn-urilor. Duritatea e cea mai importantă calitate a unui material. Am auzit că aţi obţinut polimeri mai duri şi mai uşori ca oţelul, iar aceştia, dacă sunt rezistenţi la apă şi impermeabili la apă sunt materialul ideal pentru construcţii, acel geopolimer al piramidelor de Visoko.
Faceţi un aliaj din cele mai dure materiale existente, carbin, grafen, polifluorură de vinil, amestecate în diverse proporţii.


Iată ultima parte a textului meu „Invenţii”, de la poezie.ro.
Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei.
Mă bucur că aţi îndeplinit ordinul meu de a desprinde Irlanda de Nord de Anglia şi a încerca să o uniţi cu Irlanda şi de a accepta unirea Republicii Moldova cu România şi Europa, ordin al meu executat prompt de conducerea Europei şi entuziast de Maia Sandu, şefa Moldovei.
Vă mulţumesc că aţi creat şi început planul construcţiei noilor magistrale de metroundin Bucureşti şi Cluj şi a pasajelor rutiere şi de circulaţie a pietonilor şi vehiculelor recente din Bucureşti, aşa cum am ordonat în textele mele.
China a îndeplinit ordinul şi învăţătura, invenţiile din textele mele şi din textul meu „Invenţii”, de roboţi şi imprimante 3D pentru construirea construcţiilor, începînd cu aceste invenţii ale mele planul construcţiei unui baraj de 180 metri în platoul tibetan din centrul Chinei, barajul Yangqu construit doar cu inteligenţă artificială, roboţi şi imprimante 3D, construit doar cu maşini, fără oameni şi muncitori, ca în textele mele, construcţie asemănătoare şi cu hidrocentrala mea Maelstrom din Atlantic inventată de mine în acest text.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1596852544023843&id=100010973384985
China, Rusia şi Elon Musk au făcut multe din invenţiile mele din textele mele, bravo lor. Tot eu l-am învăţat pe Elon Musk să facă baza spaţială, colonia de pe Marte cu clădiri semisferice ca în oraşul meu Sferon.
Tot din ordinul meu, China a creat şi tehnologia 6G tot cu invenţia cu frecvenţa terrahertz a undei gravitaţionale, pe care şi Elon Musk a preluat-o creînd gravitaţia artificială pe nava sa spaţială, şi aţi îndeplinit multe alte ordine ale mele despre invenţii, creînd invenţiile mele numeroase pe tot globul, în mai puţin de un an. Aţi făcut şi invenţia mea cu tranzistorul acela avansat inventat de mine pentru computerul viitorului Mat tranzistor care poate face simultan cele cîteva operaţii logice din computer, modificându-şi voltajul şi calculînd astfel mult mai rapid şi mai complex, tranzistor foarte necesar şi important pentru computerul meu Mat, inventat de mine în acest text, cel mai bun din toate timpurile, de un cvadriliard de ori mai rapid mai isteţ decît cel mai rapid supercomputer actual. Acest tranzistor e creat de NIMS şi universitatea de ştiinţe din Tokyo, el poate efectua simultan cele cinci operaţii logice din calculul computerului, microprocesorului, tranzistorul fiind un adevărat creier isteţ, microprocesor.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1596851014023996&id=100010973384985
Găsiţi informaţii despre acest tranzistor în ultimele mele postări din pagina mea de facebook, la secţiunea „Profil”.
Deci acum puteţi începe să construiţi computerul meu matematic Mat, computerul viitorului. Sunt uimit cât de repede aţi făcut toate astea.
Chimiştii universităţii Cambridge au creat invenţia mea cu mătasea de păianjen, firul de păianjen artificial, foarte rezistent, bun pentru textile şi altele.
Coreea de Sud creează oraşul plutitor Oceanix la Busan, oraş cu o arhitectură drăgălaşă, isteaţă, după metoda, arhitectura invenţiilor mele cu insulele artificiale şi Oraşul isteţ Sferon al meu din textele mele.
Cercetătorii de la Mit, Massachusets au creat un polimer de două ori mai dur ca oţelul, uşor ca plasticul, despre care găsiţi informaţii pe Digi24 şi în pagina mea de facebook, la clipurile mele cu invenţii. Am ordonat să inventaţi acest polimer mult mai bun, rezistent decît betonul, creîndu-l după modelul geopolimerului piramidelor de Visoko pentru a-l folosi în construcţii, în fabricarea pieselor auto şi altor tehnologii, obiecte pe tot globul, în locul betonului sau oţelului.
https://ziare.com/nou-material-inventat-cercetatori/nou-material-inventat-cercetatori-polimer-mai-dur-ca-otelul-inventie-mit-1723575
Bravo copii.
Iată noile mele invenţii. Am observat experimental că un flux de unde electromagnetice aţintit asupra bazei, punctului de jos al unei tornade distruge, opreşte instantaneu tornada.
Trebuie doar ca voi să aflaţi care e frecvenţa acestui flux de unde electromagnetice şi apoi cu el puteţi opri imediat toate tornadele şi furtunile de pe glob.
Observaţiile şi fotografiile din satelit arată că unele furtuni, uragane seamănă cu o tornadă, un vărtej rotindu-se în spirală, avînd un centru liniştit numit ochiul ciclonului, aflat în centrul geometric al furtunii, spiralei uraganului.
La aceste furtuni fluxul electromagnetic trebuie aţintit asupra acestui centru liniştit, ochiul ciclonului, care e un punct de echilibru al uraganului din care puteţi controla energia uriaşă a uraganului, oprind uraganul prin controlul echilibrului său.
Savanţii de la universitatea din Viena au creat carbinul, cel mai bun material de pe glob, din toate timpurile, de 40 de ori mai dur ca diamantul, elastic şi probabil rezistent la căldură, care poate fi produs în cantităţi mari industriale. De exemplu, o sapă sau un motor de carbin nu se strică, uzează, tocesc niciodată, le poţi folosi toată viaţa, vor fi ca noi după 100 de ani de utilizare.

https://ziare.com/magazin/inedit/cel-mai-rezistent-material-e-de-40-de-ori-mai-dur-decat-diamantul-1417481
Scientists find a way to mass produce the world's strongest material https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3538808/World-s-strongest-material-Scientists-create-wonder-substance-carbyne-large-amounts-time.html?ito=native_share_article-masthead
Găsiţi toate aceste invenţii şi în pagina mea de facebook.
Un panou solar inserat în serie cu bateriile unui aparat electric face ca aceste baterii să se reîncarce sau să dureze mult mai mult. De exemplu la un aparat cu două baterii de 1,5 volţi, adică cu alimentare de trei volţi, dacă montăm în serie cu bateriile un panou solar de 5 volţi şi doi amperi, care e orientat spre lumină mai slabă ca să genereze doar 1,5 volţi, sau o tensiune nu prea mare observăm că bateriile durează mult mai mult, par să se reîncarce datorită panoului, chiar dacă sunt baterii obişnuite cu acid sulfuric, care nu sunt reîncărcabile. Verificaţi şi voi această observaţie a mea şi verificaţi dacă invenţia funcţionează şi montînd panoul în paralel cu bateriile.
Iată maşina pe care aş cumpăra-o, pentru că nu am carnet de conducere, e mică şi are panou solar, exact cum vreau, automobilul electric Squad, poate cel mai isteţ de pe glob:
https://www.go4it.ro/content/auto/squad-o-masina-electrica-solara-de-6-250-de-euro-ajunge-in-europa-in-2023-19199690/
Aş cumpăra şi o tabletă Samsung de 5 euro şi de 20 inch, cu ecran cât mai mare, dacă aş găsi una atît de isteaţă, dotată cu panouri solare pentru alimentare şi reîncărcare, tabletă ce se poate totuşi reîncărca şi la priză, să îmi scriu şi creez invenţiile mele pe ea că aşa e corect, dar numai să fie tabletă nouă, sigilată.
Descoperirea cu frecvenţa terahertz de 10 la puterea 12 hertzi a frecvenţei undei gravitaţionale, din cărţile lui Dan Cârnaru merită 1000 de premii Nobel, deoarece gravitaţia controlează şi creează mare parte din fenomenele, lucrurile din univers.
Deci studiaţi atent aceste invenţii, construiţi-le pentru toţi oamenii de pe glob, sunt printre cele mai importante din ştiinţa recentă a omenirii.


https://youtu.be/0c3hjFxjTvA
https://youtu.be/MUwvDQ7icXc
https://youtu.be/PKATJiyz0iI
https://youtu.be/nPqzHdzSPeg



Iata adresa paginii mele de facebook, la sectiunea "Profil" unde gasiti invataturile, tehnologiile cele mai avansate ale celor mai mari ganditori, savanti, artisti ai omenirii in clipurile, textele mele si ale omenirii si ale youtube cu inventii, al treilea razboi mondial nuclear viitor din 2022 sau de pina in 2026, profetiile sfintilor crestini despre Apocalipsa si altele, incalzirea globala, criza economica mondiala, invataturile cele mai avansate de matematica, pictura, grafica pe calculator, fizica, electronica, mecanica, optica, tehnologie, inventii, vehicule, arhitectura, desen, internet, computere, informatica, tehnologii free energy si perpetuum mobile, astronomie, motoare, medicina si altele asemenea. Sunt acolo, in total vreo trei mii de clipuri si texte cu invataturile, inventiile cele mai avansate ale celor mai mari genii, ganditori, artisti, savanti ai omenirii:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010973384985


Iata ultima parte a textului meu „Inventii” de pe blogul meu edison50.blogspot.com
Acum voi explica inventia mea cu ploile.
Electricitatea din nori creeaza fulgere.
Paratrasnetul ridicat cu elicopterul in nori absoarbe fulgerele si electricitatea din nori care produce fulgere, dar probabil in o formatiune de nori trebuie ridicate mai multe paratrasnete simultan ca sa poata absorbi toata electricitatea din nori, oprind ploile excesive in o anume zona.
Frigul creeaza condensarea vaporilor de apa din atmosfera si din nori sub forma de picaturi creand ploaia.
In zonele reci, inghetate sau cu apa multa si langa ape, fluvii, râuri, delte, mări, oceane se formeaza nori, datorita evaporarii intense sau condensarii rapide a apei, vaporilor de apa din aceste zone.
Deci acolo se formeaza mai des, mai mult nori cu care putem porni ploile.
In nori ploaia se porneste prin condensarea aburilor, vaporilor de apa sub forma de picaturi, fenomen care e creat si de fulgere, tunete, frig, racirea atmosferei.
Deci de exemplu, in partile de nord, est, vest ale desertului Sahara, la marginile, granitele desertului, unde exista zone cu multa apa, oceanele si marea Mediterana, se formeaza nori des si usor, nori cu care putem porni ploile acolo.
Cand stratul de nori se ingroasa sau formatiunea de nori se mentine mult timp in o anumita zona ea se extinde in timp treptat pe o raza de pina la zece mii de kilometri in jurul acelui punct.
Adica, daca de exemplu cream in mijlocul Saharei sau pe plaja Mediteranei din Maroc sau Egipt o formatiune de nori de trei kilometri diametru cu aparatele noastre si o mentinem continuu cateva luni de zile, cativa ani acolo, ea se va extinde singura si va acoperi toata Sahara, ramanand deasupra Saharei atat timp cat o mentinem cu aparatele noastre in punctul acela din Egipt sau de oriunde.
Acesti nori vor crea ploi permanente in toata Sahara.
Pe planeta majoritatea acelor ploi mari, formatiuni mari de nori, care acopereau suprafata unei tari sau a unui continent au inceput, au aparut prin formarea unei mici formatiuni de nori in un punct, care apoi a crescut acoperind o mare parte a continentului, pentru ca s-au mentinut continuu acolo.
Deci pentru a crea ploi, nori in un anumit punct trebuie sa racim puternic, indelung, continuu zona aceea, pe o raza de un kilometru pina la cincizeci de kilometri sau mai mare in jurul acestui punct ales de noi.
Adica, cu aparate de racire, cu un frigider urias care raceste zona, atmosfera, aerul continuu in un punct oarecare pe o raza de minim un kilometru putem crea ploi permanente timp de milenii pe o raza de pina la zece mii de kilometri in jurul acelui punct. Cu fulgere artificiale si racirea zonei alese create cu aparate de racire si aparate declansatoare de fulgere putem crea usor ploi torentiale, pe mari suprafete, cu consum minim de energie, iar metoda actuala de a arunca substante chimice in nori pentru a porni ploile e ineficienta si poluanta, face doar uneori ploi prea slabe pe prea mici suprafete.
Exploziile bombelor atomice, radioactivitatea creeaza desertificare, deserturi, pot desertifica o intreaga planeta cum s-a petrecut pe Marte.
Cercetatorii au descoperit urmele unor explozii nucleare, radioactivitate, sol vitrificat de explozii atomice, schelete radioactive la Mohenjo Daro, langa desertul Gobi si la Marea Moarta, langa Sahara, iar aceste bombardamente nucleare din preistorie, antichitate au creat prin desertificare deserturile Gobi, Sahara si deserturile din apropierea lor precum cele din Orientul Mijlociu, estul Africii si altele si mentin, extind in continuare aceste deserturi.
Pentru a elimina problema asta a desertificarii acolo trebuie sa eliminam cauza, adica sa impadurim pe suprafete cat mai mari, pe o raza de mii de kilometri zonele radioactive de la Mohenjo Daro, Marea Moarta din Israel si altele care poate exista in mijlocul desertului Sahara si Gobi, Nevada.
In desertul Nevada din Arizona si in insulele Novaia Zemlia din Rusia si in alte zone, precum Cernobal, Ukraina, Fukushima in Japonia si altele au existat explozii nucleare si accidente nucleare care au poluat radioactiv zonele astea si vor crea deserturi mari ca Sahara in timp acolo. Sahara se extinde continuu.
Impadurirea, inverzirea unei zone elimina in timp radioactivitatea acelei zone, plantele distrug, recicleaza, inghit, elimina radioactivitatea.
Despre exploziile nucleare antice de la Mohenjo Daro, Marea Moarta si altele vorbesc paleoastronautica, cartile lui Erich von Daniken, Robert Charroux si alti cercetatori.
Cu undele de o anume frecventa ale generatorului Jen putem face ca atomii sa isi piarda definitiv toti electronii, ramanand din ei doar nuclee atomice. Apoi, cu alte unde ale generatorului Jen putem face ca aceste nuclee atomice sa se apropie intre ele maxim creand un material dens, compact, adica materialele cele mai dure posibil. Cu alte unde ale generatorului Jen putem face ca aceste materiale dure sa fie elastice sau transparente la caldura sau rezistente la temperaturi inalte sau usoare sau permanent supraconductoare la temperatura camerei sau sa aibe orice alte proprietati vrem noi.
La automobile offroad, vehicule offroad, pentru a circula usor pe teren denivelat, cu obstacole rotile trebuie sa se poata misca, ridica, cobora, rasuci in toate felurile, directiile, astfel ca simultan ele se pot ridica, cobora la nivele diferite unele fata de altele si fata de planul normal al lor, adica in acelasi moment fiecare roata poate fi cu oricat de mult mai sus sau mai jos fata de oricare alta roata si nici o roata nu e la acelasi nivel, in acelasi plan cu oricare dintre celelalte roti.
La discobilul meu volanul poate fi inlocuit cu unul sau doua joistickuri.
Unul din aceste joistickuri, cel din mana stanga poate fi pentru rotirea discobilului sau a scaunului pilotului in jurul axei, in ambele directii, la 360 grade, care se produce cand rotim joistickul in cele doua sensuri sau cand inclinam joistickul.
Ma bucur ca veti construi in Africa de Sud un mare observator astronomic cu radiotelescoape numeroase, asa cum l-am inventat si cerut in acest text si in textele mele
Radiotelescoapele de 100 km diametru pe care le-am cerut sa le construiti in textele mele au o singura antena, ca o unica oglinda cu diametrul de 100 de kilometri iar telescoapele de 100 de kilometri diametru pe care le-am cerut in textele mele au fiecare o lentila optica mare, unica de 100 kilometri diametru.
Sigur, in afara de ele, separat, suplimentar vom construi apoi si telescoape optice, uriase radiotelescoape uriase cu diametru de 100 km formate fiecare din multe telescoape optice, radiotelescoape mai mici cum intentionati sa construiti in Africa de Sud.



Exploziile bombelor atomice, radioactivitatea creeaza desertificare, deserturi, pot desertifica o intreaga planeta cum s-a petrecut pe Marte.
Cercetatorii au descoperit urmele unor explozii nucleare, radioactivitate, sol vitrificat de explozii atomice, schelete radioactive la Mohenjo Daro, langa desertul Gobi si la Marea Moarta, langa Sahara, iar aceste bombardamente nucleare din preistorie, antichitate au creat prin desertificare deserturile Gobi, Sahara si deserturile din apropierea lor precum cele din Orientul Mijlociu, de langa estul Africii si altele si mentin, extind in continuare aceste deserturi.
Pentru a elimina problema asta a desertificarii acolo trebuie sa eliminam cauza, adica sa impadurim pe suprafete cat mai mari, pe o raza de mii de kilometri zonele radioactive de la Mohenjo Daro, Marea Moarta din Israel si altele care poate exista in mijlocul desertului Sahara si Gobi, Nevada.
In desertul Nevada din Arizona si in insulele Novaia Zemlia din Rusia si in alte zone, precum Cernobal, Ukraina, Fukushima in Japonia si altele au existat explozii nucleare si accidente nucleare care au poluat radioactiv zonele astea si vor crea deserturi mari ca Sahara in timp acolo. Sahara se extinde continuu.
Impadurirea, inverzirea unei zone elimina in timp radioactivitatea acelei zone, plantele distrug, recicleaza, inghit, elimina radioactivitatea.
Despre exploziile nucleare antice de la Mohenjo Daro, Marea Moarta si altele vorbesc paleoastronautica, cartile lui Erich von Daniken, Robert Charroux si alti cercetatori.
Cu undele de o anume frecventa ale generatorului Jen putem face ca atomii sa isi piarda definitiv toti electronii, ramanand din ei doar nuclee atomice. Apoi, cu alte unde ale generatorului Jen putem face ca aceste nuclee atomice sa se apropie intre ele maxim creand un material dens, compact, adica materialele cele mai dure posibil. Cu alte unde ale generatorului Jen putem face ca aceste materiale dure sa fie elastice sau transparente la caldura sau rezistente la temperaturi inalte sau usoare sau permanent supraconductoare la temperatura camerei sau sa aibe orice alte proprietati vrem noi.
La automobile offroad, vehicule offroad, pentru a circula usor pe teren denivelat, cu obstacole rotile trebuie sa se poata misca, ridica, cobora, rasuci in toate felurile, directiile, astfel ca simultan ele se pot ridica, cobora la nivele diferite unele fata de altele si fata de planul normal al lor, adica in acelasi moment fiecare roata poate fi cu oricat de mult mai sus sau mai jos fata de oricare alta roata si nici o roata nu e la acelasi nivel, in acelasi plan cu oricare dintre celelalte roti.
La discobilul meu volanul poate fi inlocuit cu unul sau doua joistickuri.
Unul din aceste joistickuri, cel din mana stanga poate fi pentru rotirea discobilului sau a scaunului pilotului in jurul axei, in ambele directii, la 360 grade, care se produce cand rotim joistickul in cele doua sensuri sau cand inclinam joistickul.
Ma bucur ca veti construi in Africa de Sud un mare observator astronomic cu radiotelescoape numeroase, asa cum l-am inventat si cerut in acest text si in textele mele
Radiotelescoapele de 100 km diametru pe care le-am cerut sa le construiti in textele mele au o singura antena, ca o unica oglinda cu diametrul de 100 de kilometri iar telescoapele de 100 de kilometri diametru pe care le-am cerut in textele mele au fiecare o lentila optica mare, unica de 100 kilometri diametru.
Sigur, in afara de ele, separat, suplimentar vom construi apoi si telescoape optice, uriase radiotelescoape uriase cu diametru de 100 km formate fiecare din multe telescoape optice, radiotelescoape mai mici cum intentionati sa construiti in Africa de Sud.
Marea Moarta e radioactiva, e probabil un crater creat de o explozie nucleara antica uriasa a unei bombe atomice de sute de megatone, deoarece in Marea Moarta nu cresc plante, vietati iar apa e otravitoare.
Deci Marea Moarta e cea mai radioactiva zona de pe glob si trebuie impadurita toata zona ei pe o raza de minim zece mii de kilometri in jurul ei.
Trebuie impadurite si zonele bombardamentelor atomice de la Hiroshima, Nagasaki si toate zonele de pe glob unde s-au facut experimente cu detonari de bombe atomice sau unde au fost aruncate deseuri radioactive, altfel acolo vor apare deserturi uriase mari ca Sahara in viitor.

Civilizatia extraterestrilor de pe Marte a disparut cu peste un milion de ani in urma in urma a doua uriase explozii nucleare langa Cydonia, zona unde sunt piramidele martiene.
Doar doua explozii nucleare au desertificat toata planeta Marte.
In Franta au fost descoperite particule radioactive ale exploziei centralei atomice de la Cernobal, ceea ce inseamna ca o explozie nucleara polueaza radioactiv, cu particule radioactive zona din jurul ei pe o raza de mii de kilometri sau mai mult, adica pe o suprafata egala sau mult mai mare cu suprafata Saharei sau a unei intregi planete.
Savantii au spus ca daca exploda al doilea reactor la Cernobal, se desertifica jumatate din Europa.
Particulele radioactive ale exploziei nucleare, purtate de vant, de aer, curenti atmosferici cad la mare distanta de locul exploziei nucleare, desertificand uneori zone indepartate, asa cum desertul Gobi a aparut la oarecare distanta de Mohenjo Daro iar Sahara la distanta de Marea Moarta.
Oricare din deserturile, zonele aride de pe glob poate fi creata de o explozie nucleara din antichitate, avem deserturi mari pe toate continentele.
Dar de obicei desertul se formeaza exact in jurul zonei exploziei nucleare, care se va afla deci exact in punctul din mijlocul desertului. Deci acest punct din mijlocul oricarui desert trebuie impadurit primul, pentru a elimina radioactivitatea lui si desertul acesta pe care ea, radioactivitatea il creeaza.
Guvernele incearca sa ascunda datele despre explozii nucleare, accidente nucleare si zone radioactive cum au facut rusii, ukrainienii cu Cernobalul, ca au anuntat tarziu accidentul nuclear de acolo.
In Rusia exista un lac in care s-au aruncat deseuri radioactive si care e acum zona cea mai radioactiva de pe glob si care trebuie urgent impadurita pe o raza de zece mii de kilometri.
Creati , inventati bacterii care distrug, recicleaza substantele radioactive sa le aruncam in apele si zonele radioactive, sa distruga radioactivitatea din ele.
Cu inventia mea de pornire a ploilor veti putea face sa dispara toate deserturile, zonele aride si zonele cu seceta de pe glob, inverzindu-le si irigandu-le cu ploi.
Cer Academiei Suedeze sa imi dea al douazecilea premiu Nobel pentru inventia mea de pornire a ploilor.

Apa radioactiva ramasa de la accidentul centralei nucleare de la Fukushima si de la alte activitati, dezastre cu energii atomice o descompuneti in hidrogen, oxigen, tritiu, deuteriu pe care le folositi ca si combustibili, inclusiv la centrale de fuziune nucleara tokamak, unde, prin ardere acesti combustibili vor fi distrusi.
Pina atunci apa radioactiva si deseurile radioactive de pe glob, inclusiv din Marea Moarta si lacul rusesc radioactiv si de oriunde altundeva le puteti dezintegra cu laserul facandu-le sa dispara complet, iar pina cand le distrugeti cu laserul le puteti depozita in recipiente metalice etanse sa nu se raspindeasca pe planeta, in mediul inconjurator. Este strict interzis sa aruncati deseuri radioactive, substante radioactive, apa radioactiva oriunde pe planeta noastra sau pe planetele, satelitii din sistemul nostru solar.

Iata un canal de youtube despre incalzirea globala si dezastrele naturale cauzate de ea:

https://youtube.com/channel/UCPbyIYGQv3BQebWiC9mKOBA


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!