agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1766 .



19:20
personale [ ]
Biblia semnelor 1

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Invio Nevis ]

2008-09-15  |     | 



Cât este oare ceasul? Cu timpul asta greu mai visez. Mă aplec să mai văd o dată. Da, e 19:20. Ce poate să însemne ora asta? Nimic? Sau mai bine să inventez ceva.
Eram adolescent și credeam cu atâta putere în semne divine care să îmi spună ce simte Ea, cea la care mă gândeam. Mă rugam să mă iubescă, mă rugam să simtă și să se gândească la fel de mult la mine. Într-o zi mi-am dat seama că puterea divină este limitată în a interveni în iubire și nu mă mai rugam să îmi spună prin „ceas” dacă cineva mă iubește sau nu, ci mă rugam să mă iubescă doar. Doamne cât de mult îmi doream să fie cineva care să mă iubescă și pe care să iubesc. Dar cine nu își dorește asta? Atunci am început să mă întreb dacă există ceva mai sus de iubire și am găsit: adorare.
Cine poate să adore și de ce? M-am lămurit că este un sentiment ciudat pe care îl simți rar și probabil doar când ești îndrăgostit. Am inventat un fel de a citi în „ceas” dacă cineva ma adoră sau nu. Dacă sunt cât mai multe cifre identice pe ceas atunci mă adoră. De exemplu este 11:11 sau 22:22... atunci mă adoră la nebunie. Dar cum rămâne cu celelalte „ore” care au dubluri de cifre, ca de exemplu 17:17 sau 19:19. Am stat și m-am gândit...concluzie... atunci este îndrăgostită de mine și mă adoră din cauza iubirii prea mare. Ce copil sunt!
Unde să mai găsesc semne pe cerul ăsta ciudat al timpului care trece obsedant? Ce înseamnă dacă privesc la ora 12:59... o persoană crdincioasă în semne îmi spune că atunci cineva te va iubi nespus de mult, altă persoană, mai credincioasă, îmi spune că înseamnă că te înșeală persona pe care o iubești. Da, cam mare difența între credințele celor două persoane. Eu în ce să cred? În ce e mai plăcut nu?
Acum e 19:20, a trecut adoratul, dar poate mă mai iubește. Și tot copil am rămas.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!